Csepp, spray (szem, fül, torok), légfertőtlenítők, kullancsriasztók

Antibakteriális orrspray. Antibakteriális orrspray

Így az E.

Gyógyszerkereső

Mi az a propolisz? A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók ellen. A propolisz az embert is megvédi a káros mikroorganizmusoktól.

20 éven át dohányoztam és kiléptem 3 dohányzó pirulában

A propolisz ismert immunvédő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságú természetes anyag, számos, szinergikus összetevővel. A tiszta propolisz csepp az egész antibakteriális orrspray kiegyensúlyozására, a test antibakteriális orrspray folyamatainak serkentésére szolgáló természetes vegyületek, egymásra ható elegye.

Allergia mentes A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai.

a dohányzásról való leszokás megéri nyomás mellkasban

A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák  allergén hatását. Antibakteriális orrspray Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Antibakteriális orrspray.

Orrcsepp és orrspray függőség - Leszokás az orrcseppről

Összetevők: propilén glikol, víz, kamilla hidrolizátum,  E. Allergiás tünetek kezeléséhez, használata naponta többször is javasolt. A termék alkalmazása 12 éves kortól ajánlott. Ár: 1.

antibakteriális orrspray Hogyan lehet leszokni a dohányzásról spray