Dohányzik? Itt foglalhat szállást

Dohányzó szobák

dohányzó szobák

Gyermek Dohányzó szobák A dohányzó szobák elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra.

Valamennyi szoba színes LCD televízióval, közel 50 csatornával, laptop méretű széffel, telefonnal, internet elérhetőséggel, egyénileg szabályozható fal hűtés-fűtéssel felszerelt.

dohányzó szobák

A nagyobb alapméretű szobákban míves fésülködő asztal és tükör, kihúzható bőrkanapé és dohányzó asztal is helyet kapott. A fürdőszobákban zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköntös és Dohányzó szobák Rocher kozmetikai bekészítés szolgálja a kedves Vendégeink kényelmét.

nem-dohányzó szobák - Deutsch-Übersetzung – Linguee Wörterbuch

Szállodánk különlegessége a 24, saját szaunával rendelkező kétágyas szoba. A szálloda valamennyi szobája és kiszolgáló helyisége nemdohányzó, dohányzó Vendégeink a teraszokon, külön erre a célra kialakított helyen hódolhatnak szenvedélyüknek.

mellkasi fájdalom tüdő hörghurut a dohányzásról való leszokás után

Mindkét épület lifttel felszerelt, melyek segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető. A recepció a Kastély épületben található. Szobák a Kastélyban 45 db szoba 3 szinten A szobák közül 8 található a földszinten, 21 dohányzó szobák emeleten és 16 a Kastély manzárdjában, valamennyi minibárral felszerelt.

dohányzó szobák ki részesül a dohányzás elleni küzdelemben?

Tovább Szobák az Udvarházban 35 db szoba 4 szinten A szobák közül 4 található a szuterén szinten, 8 a földszinten, 13 a magasföldszinten és 10 az emeleten. A Kastélyban háziállatokat nem tudunk fogadni, az Udvarházunkban viszont külön állatbarát szobák kerültek kialakításra.

MIÉRT KEZDTEM EL DOHÁNYOZNI?-HOGYAN SZOKJ LE?

Kiemelt ajánlatunk.