Egészségverseny

Dohányzó verseny. Cigiszünet

Tartalom

  A hétvégén debütáló austini verseny előtt az olasz La Stampa az es világbajnok fiát, Nico Rosberget faggatta többek között erről az emlékezetes dallasi versenyről, és édesapja káros szenvedélyéről, a dohányzásról.

  reventil orrcsepp

  Rosberg elárulta, hogy bármilyen hihetetlen is, bizony most is van egy versenyző a mezőnyben, aki nagy dohányos. A Formula-1 történelmében Texas eddig mindössze egyetlen egyszer látta vendégül a királykategóriát, mégpedig ben Dallas utcai dohányzó verseny.

  dohányzó verseny

  Az embertelen, 40 fokos hőség és a csapnivaló pályaviszonyok igencsak megviselték a versenyzőket, végül a 26 indulóból mindössze heten szelték át a célvonalat Értékelhető távot a cél előtt nem sokkal megálló Nigel Mansell, illetve a leintés előtt néhány körrel balesetet szenvedő Niki Lauda tett még meg, az eredménylistán tehát összesen kilencen sorakoztak, utolsóként Lauda.

  A 67 körös versenyt a dohányzó verseny helyről rajtoló williamses Keke Rosberg nyerte, rajta kívül mindössze a ferraris René Arnoux teljesítette a teljes versenytávot, a többiek már minimum egy körös hátrányban értek be a célba.

  illóolajok a dohányzásról való leszokáshoz

  Az embertelen körülmények közepette egy futamgyőzelem még kimagaslóbb teljesítménynek számít, pedig Keke Rosberg köztudottan nagy láncdohányos volt, bár abban az időben ez nem volt annyira szokatlan a versenyzők körében. De nevet nem mondok.

  dohányzó verseny

  Rosberg szerint Dohányzó verseny jól döntött. Csak egyszer élünk, és ha azt csinálhatod, amit szeretsz, és még pénzt is kínálnak érte, akkor azt a lehetőséget el kell fogadni.

  dohányzó verseny nem hagyta abba a dohányzást