Reventil orrspray (20ml) - Orrcseppek és Orrsprayk

Ectoin orrspray, Reventil orrspray

Lehetséges magam is leszokni a dohányzásról

Egy különleges összetevő — az Ectoin® Az extremofil élőlények Sokáig nem igazán volt rá ectoin orrspray, miként lehetséges, hogy az élet immár évmilliók óta még olyan extrém körülmények között is megtalálható Földünkön, mint amilyen a sivatagi forróság vagy a sós tavak közege.

Bizonyos parányi élőlények ún.

Tipp: permetezve jobb az orrcsepp!

Egy természetes sejtvédő molekula — Ectoin Még nincs 35 éve, hogy a tudósok választ találtak a különös jelenségre, felfedezvén az aprócska élőlények túlélésének titkát, az ectoin molekulát. Az ectoin egy speciális, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező természetes eredetű molekula, amely képes a sejteket határoló membrán szerkezetét megóvni a környezetkárosító hatásoktól. Sejtvédő tulajdonsága egészen extrém körülmények között is érvényesül.

ectoin orrspray hogyan lehet leszokni a barátom dohányzásáról

Vízmegkötő képessége révén védi a sejteket a kiszáradástól és hozzájárul a károsodott sejtfal sejtmembrán regenerálódásához. Az ectoin hatását a felfedezése óta számos kutatás és vizsgálat igazolta. A Reventil orrsprayban immár az orrnyálkahártya ectoin orrspray érvényesül az ectoin gyulladáscsökkentő, sejtvédő és kiszáradást gátló hatása.

ectoin orrspray a petefészek fáj a dohányzás közben

A Reventil orrspray tünetenyhítő hatását klinikai vizsgálat is igazolta. A tengeri sós oldattal viszonylag egyszerűen távolíthatjuk el az orrüregből az orrváladékot és a gyulladást okozó anyagokat.

ectoin orrspray hogy leszokik-e a dohányzásról

A magasabb sókoncentrációjú oldat emellett az orrnyálkahártya ectoin orrspray is lohasztja. A Reventil orrspray másik fő összetevője a hipertóniás tengeri sós oldat, nyomelemekkel ectoin orrspray ásványi anyagokkal támogatja az orrnyálkahártya regenerálódását.

hogyan hagyja abba a dohányzást

Kinek javasolható a Reventil orrspray? A Reventil orrspray ajánlható mindenkinek, aki a természetes eredetű összetevőket részesíti előnyben, amelyek kíméletesek az orrnyálkahártyával szemben.

sérülnek e a lábak és hogyan dohányzik

A Reventil orrspray-t minden korosztály használhatja 1 hónapos kor felett.