Otrivin Natural eukaliptusz orrspray 20ml - Egészségpláza Budapest

Eukaliptusz orrspray, Eukaliptusz orrspray »–› ÁrGép

A javasolt adagot nem szabad tllpni.

Ne hasznlja egyfolytban 7 napnl tovbb. Eukaliptusz orrspray hosszabb ideig hasznlja a Sinex Wick Eukaliptusz orrsprayt, az orrdugulst okozhat.

Zsebre teszem a tudást!

Ha tnetei 3 nap utn rosszabbodnak, vagy nem javulnak, forduljon orvoshoz. Alkalmazs: 1.

eukaliptusz orrspray leszokni a dohányzásról váll fájdalom

Vegye le a kupakot. Tartsa a tartlyt a pumpval felfel s gy dugja be az orrlyukba. A msik orrlyukat zrja el.

  • Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.
  • SINEX WICK eukaliptusz 0,5 mg/ml oldatos orrspray
  • Van-e gyógyítás a dohányzásra

Fjja be a sprayt, s ezzel egy idben vegyen egy mly llegzetet az orrn t. Ismtelje meg a msik eukaliptusz orrspray. Felnttek s 10 v feletti gyermekek az 1.

eukaliptusz orrspray pszichológiai történetek a dohányzásról való leszokáshoz

Nedves s tiszta zsebkendvel trlje le a pumpt s hasznlat utn rgtn tegye vissza r porvd kupakot. Ha az elrtnl tbb Sinex Wick Eukaliptusz oldatos orrsprayt alkalmazott Ha tl sok Sinex Wick Eukaliptusz orrsprayt alkalmazott, s nem kvnt hatst vagy tnetet szlel, eukaliptusz orrspray krjen orvosi tancsot, s vigye magval a tartlyt vagy a dobozt.

Ha elfelejtette alkalmazni a Sinex Wick Eukaliptusz oldatos orrsprayt Ne alkalmazzon ktszeres adagot a kihagyott adag ptlsra; folytassa az alkalmazst az adagolsi utastsnak megfelelen.

eukaliptusz orrspray

Ha brmilyen tovbbi krdse van a ksztmny alkalmazsval kapcsolatban, krdezze meg gygyszerszt. Nem gyakori kezelt beteg kzl kevesebb mint 1 eukaliptusz orrspray fordul el : Tsszgs, az orr, dohányzási kódolás anapában szj s a torok kiszradsa s irritcija.

gyors, hatékony módszer a leszokásra

Ha brmely mellkhats slyoss vlik, vagy ha a betegtjkoztatban eukaliptusz orrspray mellkhatsokon kvl egyb tnetet szlel, krjk, rtestse orvost vagy gygyszerszt. A gygyszer gyermekektl elzrva tartand! Legfeljebb 25C-on troland.

abbahagytam a dohányzást, és izzadni kezdtem a legjobb dohányzás-ellenőrzés

A dobozon feltntetett lejrati id Felhasznlhat: utn ne alkalmazza a Sinex Wick Eukaliptusz oldatos orrsprayt. A lejrati id a megadott hnap utols napjra vonatkozik. A gygyszereket nem szabad a szennyvzzel vagy a hztartsi hulladkkal egytt megsemmisteni.

Otrivin Natural eukaliptusz orrspray 20ml részletes leírása Az Otrivin Natural Eukaliptusz orrspray természetes hipertóniás tengervíz, mely eukaliptusz illóolajat és vadmenta kivonatot tartalmaz. Gyorsan és természetes módon csökkenti a megfázás és az orrnyálkahártya-gyulladással kísért orrmelléküreg-gyulladás rinoszinuszítisz eukaliptusz orrspray kialakuló orrdugulást. Ezen túlmenően tisztítja az orrjáratokat, valamint segíti a baktériumok és vírusok eltávolítását.

Krdezze meg gygyszerszt, hogy szksgtelenn vlt gygyszereit miknt semmistse meg. Ezek az intzkedsek elsegtik a krnyezet vdelmt.

miért nehezebb a nőknek leszokni a dohányzásról? Ha abbahagyja a dohányzást, súlygyarapodás lesz