404 Az oldal nem található

Füstös spray

Leírás és Paraméterek Vélemények Leírás és Paraméterek Az Antibacteria korábban Füstös spray légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is Füstös spray ez? Például a teafa is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Füstös spray

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek Füstös spray szekrények illatosítására textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezveilletve potpourrira permetezve is használhatók.

SUPRALUX WALLKYD SPRAY 250ML

A levendula- és teafaolajat tartalmazó Füstös spray kellemes nyugalmat áraszt, így lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát. Kiválóan alkalmas dohányfüstös helyiségek levegőjének semlegesítésére.

ha abbahagyja a dohányzást, de nagyon akarja a fogak a dohányzás miatt fájnak

A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson. A spray biocid terméknek minősül, kérjük olvassa el a dobozban található tájékoztatót.

dohányzó tabletták sumyban

Gyermekek elől gondosan zárjuk el! Újrahasznosítható üveg és papír doboz. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe! Tisztán növényi alapanyagokból készült termék, légfrissítésre és meghüléses megbetegedések természetes, támogató kezelésére.