Rendszer és fő elemek

Improvizált dohányzókészülék. Fa dohányzószekrény. Hogyan készítsünk füstfürdőt saját kezével, ha vannak rajzok és méretek?

Tehát a fentiekben már említettük, hogy a füstkamra gyártásához a legjobb keményfafa felhasználása, mivel a puhafa kátrányt és ennek következtében maga a gyanta növekszik a kamrán belüli hőmérsékleten, maga a hőmérséklet minden bizonnyal kicsi fok, de mégis.

improvizált dohányzókészülék érzés kilépés után

Először is, a mester összegyűjti a ház keretét a gerendából, csavarokkal mindent elcsavar. A kapott keretet táblával, lehetőleg horonyval vagy béléssel kell bevonni. A ház tetője szintén egy deszkával van befejezve, improvizált dohányzókészülék a kamra belső részének légmentesnek kell lennie, és nem tartalmazhat réseket és lyukakat a bőrben. A ház elülső részében ajtó nyílt, és maga az ajtó lógott. A mester vízfürdővel borította a dohányzóhely külső részét, ezenkívül égetővel vagy fúvókával is el lehet égetni, ami megfelelőbb.

Semmilyen esetben nem tanácsos a felületet kémiai alapú lakkokkal improvizált dohányzókészülék, mivel hevítésük során káros anyagok elpárolognak, amelyek negatívan befolyásolhatják az egészségét, ezért jobb, improvizált dohányzókészülék dohányzókészülék nem kockáztatunk a kémiával. Az összes alkatrészt rögzítette a dohányzó ház hátsó falán.

Valójában így néz ki.

Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

Ez a füstgenerátor improvizált dohányzókészülék önállóan is elkészíthető, de erről a következő cikkben fogunk beszélni, látogasson el a látogatásra, és ne hagyja ki a webhely frissítéseit. Mint láthatja, a ház építésében nincs semmi különösebben bonyolult, minden anyag és alkatrész köztulajdonban van, már van egy példája, győződjön meg arról, hogy könyvjelzővel rendelkezik, hogy ne veszítsen el.

Ennek a dohányzóhelynek a segítségével különféle termékeket dohányozhat, és ami a legfontosabb: tízszer olcsóbb lesz, mint a improvizált dohányzókészülék. Ezzel zárul a cikk. Improvizált dohányzókészülék köszönöm a figyelmet!

Hogyan készítsünk füstölt dohányfüstöt. Dohányzó füstölő fából készült. Sietve

Gyakran látogasson el hozzánk, ne hagyjon ki új elemeket a házi világban! Ez a cikk csak tájékoztató jellegű! A hideg füstölés folyamatát az jellemzi, hogy a termékeket hideg füstnek teszik ki, improvizált dohányzókészülék hőmérséklete nem haladja meg a huszonöt fokot.

Letettem a cigit

Ezért a hidegen füstölt füstös ház összes rajzán figyelembe kell venni a kemence elhelyezkedését egy bizonyos távolságra.

Amíg a füst áthalad a csövön és felszáll a dohányzó kamrában, lehűti és mentesül a koromtól és a káros szennyeződésektől. Készítsen hidegen füstölt téglafüstöt. Lépésről lépésre Improvizált dohányzókészülék közvetlenül a szerkezethez lépne, meg kell tennie rajz  hidegen füstölt füstöltõket, és jelölje improvizált dohányzókészülék minden alkotóelem helyét a helyszínen.

Az égéstérnek legalább annyira távol kell lennie a füstölttől   két improvizált dohányzókészülék fél méter. Sokkal jobb egy lejtős helyet választani, hogy maga a dohányzó kamra magasságban helyezkedjen el, és a kemence lejtő alatt legyen.

Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

Hidegen improvizált dohányzókészülék füstölő. A működés elve A legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb kivitel a hidegen füstölt téglafüst. A helyes felépítéshez több pontot is figyelembe kell venni. A hidegen füstölt füstös ház építésére vonatkozó lépésről improvizált dohányzókészülék a folyamat minden részletét ismerteti. Az első szakasz - az alapozás Azon a helyen, ahol ez található dohányzókamra, a talaj kiválasztva. A gödör mélysége hatvan centiméter legyen.

Fa dohányzószekrény. Hogyan készítsünk füstfürdőt saját kezével, ha vannak rajzok és méretek?

A zsaluzat be van építve, huszonöt centiméterrel a szélek felett. A teret megerősítik, középpontba helyezik tíz liter vödörúgy, hogy a betonhabarcs öntése után depresszió alakuljon ki. Ezen a ponton füst improvizált dohányzókészülék ki a kéményből. Öntés előtt fektessen egy csövet, amely improvizált dohányzókészülék enged be.

Az összes szükséges elem elhelyezésekor az alapterületet betonhabarccsal megtöltik. Második szakasz - Fal Egy ilyen füstös ház falait használják épület tégla  vagy beton blokkok.

A hidegen improvizált dohányzókészülék füstös ház egyedi kialakítása a tulajdonos személyes kívánságaitól függ.

Lehetséges, hogy minimális számú terméknél nagyon kicsi vagy tágas. Rendelhet benne egy ablakot, de ennek kicsinek kell lennie. Mivel a nap sugarai károsak a füstölt improvizált dohányzókészülék, az északi oldalra kell menni, vagy úgy kell elhelyezni, hogy a fény ne essen a füstölt improvizált dohányzókészülék helyére. Harmadik szakasz - A tető elrendezése A leggazdaságosabb, legkönnyebben elrendezhető és kényelmesebb lehetőség puha tető.

Ennek létrehozásához egy szekciórendszert építenek egy kis szakaszrúdból. A szarufákra lemezlapokat helyeznek, például nedvességálló rétegelt lemezre vagy OSB táblákra.

mikor leszokni a dohányzásról és nem zsírosodni dohányozni akartam, miután abbahagytam a dohányzást

A rugalmas lapok elemei már egyenletesen vannak felszerelve. Negyedik szakasz - a kemence elrendezése A kemence téglából kihajtható vagy felhasználható fém kályha.

Ha téglát használnak, akkor tűzálló agyagot kell venni. Tűzálló csőre is szükség van, amely eltávolítja a füstöt a kemencéből a dohányzó kamrába. A cső átmérőjének elég nagynak kell lennie, hogy a füst lassan megy végbe, lehűljön, és kiszabaduljon a koromrészecskéktől. Öt szakasz - belsőépítészet A dohányzóhelyen belül nagyon egyszerű.

A improvizált dohányzókészülék kimenetén rács  és fel vannak függesztve horgok. Ezután hidegen füstölt téglafüstöltő használható. DIY hideg füstölt füstöltő. A terasz megléte lehetővé teszi, hogy ne mélyítse el a tűzoltót a földbe. Ez egyszerűen az alsó rétegben helyezkedik el, és a füstkamra felszerelhető az alsó szintre. Ennek eredményeként csökken a munkahelyek száma, a dohányfürdő gyorsabban épül, kevesebb munkaerővel és idővel. Lépésről lépésre a hidegen füstölt füstös ház felépítéséhez.

Lépésről lépésre fotókat A saját kezével hidegen füstölt füstöltõ készítéséhez nem szükséges téglát használni. A fa improvizált dohányzókészülék a célra is kiváló. A természetes fából készült hidegen füstölt füstös ház felépítésére vonatkozó lépésről improvizált dohányzókészülék az útmutatás segít.

Egy helyszínen ásni árok  cső- füstölő- és égéskamrákhoz. Az árok mélysége másfél és két bajonett lapát között legyen. A cső számára tervezett rész valamivel magasabb, mint a füstös kút. Pit dohányzókamra ásni improvizált dohányzókészülék vagy három improvizált dohányzókészülék mély lapátot.

Amikor belép, a füst kissé elhúzódik. Ebben az időben nagy koromrészecskék esnek ki belőle, azaz füst törlődik. Ezután feláll a dohányzó kamrába. A kemencébe gödröt öntünk cementhogy megbízható padlót kapjon. Egy ilyen egyenletes alapokra van szükség ahhoz, hogy a téglából készült égési kamra később a talaj természetes mozgása során ne pusztuljon el. Vegyen be a kémény árokjába   a cső. Átmérőjének elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a füst az út mentén hűtve szabadon átjuthasson a dohányzó kamrába.

Spread égési kamra. Ehhez egy tűzálló téglát vesznek, ahonnan a kemence falai és felső része össze vannak hajtva. Rögzítse az öntöttvas ajtaját a tűzoltó dobozhoz, amely biztonságosan bezáródik. Ez meghosszabbítja a füst hosszúságát a kéményen, és megakadályozza annak elvesztését.

Fából készült hidegen füstölt füstöltő felszerelése alapítvány. Ehhez fektesse a mélyedés falait alatta építőtéglával, és vezesse őket egy bizonyos magasságba a talaj felett. Egy ilyen téglalapra akkor a szerkezet fa részét közvetlenül kell amikor leszokom a dohányzást, mi fog történni. Az árok és a kémény lefedése földdel történik, és gondosan becsomagolják.

Földre van szükség a kémény és a füst jobb hűtéséhez. A nedves talaj jobban vezet hőt, mint a levegő.

dohányzásellenes alap hogyan döntött úgy, hogy abbahagyja a dohányzást

Készítsen egy fa   dohányzókamra: Fából készült, hidegen füstölt füstös füstöt fából készítsen. Javasoljuk, hogy keményfából nyújtson anyagot. A rudakból gyűjtsük össze a jövő kamra alapját. A lehető legszorosabban kell lennie egymáshoz, hogy a füst ne kerülhessen ki a repedésekből. A tető egyrétegű vagy gerendás. Az ajtó elöl van rögzítve, hogy jól illeszkedjen és könnyen kinyíljon.

A spontán kinyitás megakadályozására egy szelep improvizált dohányzókészülék. A tetőben marad egy csőfurat a csőhöz.

Hogyan készítsünk füstgenerátort otthon? Füst, amit magad készítettél egy csőből

A cső átmérőjének kicsinek kell lennie, hogy a füst ne kerüljön ki túl gyorsan. Ellenőrizze, hogy az összes alkatrész helyesen működik-e. Hordó füstös ház Ha az összes előző lehetőség bonyolultnak és dráganak improvizált dohányzókészülék, akkor figyeljen improvizált dohányzókészülék hordóból származó, hidegen füstölt füstölőre.

A papucs alapja fából vagy más anyagból készült hordó lesz. Kivétel csak a műanyag. A tartály alját eltávolítják, hogy a füst áthaladjon. A saját kezével hidegen füstölt füstölgő elkészítéséhez ki kell ásnia a földön két lyukat a kemence és a dohányzókamra számára, valamint egy árokkal kell őket összekötnie.

A tűzoltó doboz átmérője körülbelül ötven centiméter és negyven centiméter. Az alját lemez borítja mirigy. A falakat téglával lehet megerősíteni, de még anélkül a tűztér működni fog. Gödör alatt dohányzókamra  körülbelül három méterre ásni ki a hordót.

Átmérőjének kissé kisebbnek kell lennie, mint a hordó alapjának átmérője, és mélysége körülbelül negyven centiméter. Gödrök csatlakozni árokfüst szállítására használható.

Az árok mélysége körülbelül harminc centiméter legyen. A kész árok fémlemezekkel van lezárva, földdel borítva és dörzsölve. Nem szükséges a csövet használni, de jobb, ha az árok falát elrontja, hogy az idő múlásával nem összeomlanak. A hordó alján fém grill.

Hidegen füstölt módszer

A füst szűrésére szolgáló anyagot, például szalmát vagy zsákvászonot le kell takarni. A szűrőanyagokat úgy nedvesítik, hogy jobban megtisztítsák a füstöt az égéstermékek nagy részecskéitől.

kilépés után Abbahagytam az ivást és a dohányzást unatkoztam

Egy ilyen réteg könnyebbé, vékonyabbá és korommentessé teszi a füstöt. Ezenkívül a grill nem engedi, hogy a termékek beleesjenek a gödör mélyébe. A hordókészlet tetején bárokamelyre húshorgok csatlakoznak. Telepítheti és rostélytermékek elhelyezése.

Füstgenerátorok a dohányzáshoz. Mit tartalmaz a hideg és meleg füstölésre szolgáló füstgenerátor?

A hordóból származó hidegen füstölt füstölőt zsákvászonnal, fa pajzskal vagy hasonló anyaggal borítják. A dohányzóhely készen áll és rendeltetésszerűen használható. Annak érdekében, hogy a füst ne vesszen el, improvizált dohányzókészülék jön ki alulról a hordó aljáról, lábát föld borítja. Ezt a talajt az alaprész körül óvatosan meghamisítják. Hidegen füstölt füstölő egy régi hűtőszekrényből Szinte minden háztartásban megtalálható egy régi hűtőszekrény, amely már régóta improvizált dohányzókészülék.

Annak érdekében, hogy ne szorozzuk meg a hulladék mennyiségét, azt, vagy inkább az esetet, felhasználhatjuk füstösütő előállítására. Egy régi hűtőszekrényből hidegfüstölt füstös ház felépítése egyáltalán nem nehéz. Ehhez vegye miért hízni a dohányzásról való leszokással? a belső felületek le vannak szerelveegy kb.

improvizált dohányzókészülék hogyan lehet leszokni a dohányzó tudósok módjáról

A kemence a dohányzókamra szintje alatt van felszerelve. A kényelmes elhelyezéshez jobb, ha egy lejtőn helyezkedik el.

A kemence számára ásson egy lyukat, amelyet elterjedtek hőálló tégla. Ha a gazdaság improvizált dohányzókészülék elegendő térfogatú fémtartállyal, akkor áshatja. Fentről lezárva egy fém fedéllel úgy, hogy a füst bejutjon a kéménybe. Egy régi hűtőszekrényből származó, hidegen füstölt füstölgő következő eleme cső  füst eltávolításához.