Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét, - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz mindenképpen az újesztendő.

Patkány

A Patkány Évének a szülöttei számára a 2015-ös Kecske Éve átlagban jobb lesz, mint az előző év. Többet fognak elérni, de nem nagy léptékben. Bár a következő évben lesz jelentős javulás, néhány megrázkódtatásra lehet számítani. Eltűnnek a korlátok, azonban a siker egyenes arányban fog állni azzal az odaadással, amit a kívánt cél irányában tanúsít. Mindaddig, amíg nem várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön képes lesz eredményeket elérni.
A változások gyorsan be fognak következni, előjelek nélkül, de ön mindig akkor működik a legjobban, ha meglepetéssel találja magát szemben. Kaland várja. Az év második fele meglehet, jobban fog sikerülni, különösen a szakmai kérdésekben. Annak ellenére, hogy összességében pozitív lesz az egyenleg, a Patkány nem várhat nehézségek nélküli évet. Azonban ne felejtsük el, hogy a Patkányok nem felejthetik el, hogy sorsukban, ebben az évben sok "rossz csillag" is van, amelyek figyelmeztetnek egy végül bekövetkező nem várt problémára.

Szerelmi horoszkóp 2015-re

Fiatalok, és azok, akik még nem kötelezték el magukat egy stabil kapcsolat mellett, érdekes évre számíthatnak. Vonzerejük meg lesz emelve, így előfordulhat néhány "kaland", bár nagyon valószínűtlen, hogy ezek közül bármelyik tartós lesz. A másik esetben meglehet, hogy nehézségekbe ütköznek. Meg kell próbálni javítani házastársi és családi kapcsolataikon.

Karrier horoszkóp 2015-re

Nagyon fontos, hogy 2015-ben sok figyelmet szenteljenek a munkahelyi és szakmai kapcsolatokra általában. Ez az Achilles-sarka a Kecske 2015-ös évének. Ha a végül felmerülő problémákat nem veszik eléggé komolyan és nem tesznek erőfeszítést annak az irányában, hogy kijavítsák mindazt, ami nem jó, lehet, hogy majd jól meg kell fizetniük a mulasztásért. Pl., meg van a veszélye, hogy elszigeteltté váljanak. Az év második felében a helyzet általában egyértelműen javul ebből a szempontból.

Pénzügyi horoszkóp 2015-re

Vannak asztrológusok ezen a területen, akik a Fokozatos Lebontás nevű csillag megjelenésére mutatnak rá. Ennek a szimbolizmusa a mezőgazdaság, a jó gazdálkodás, a víz, az öntözés, a megművelt föld fontosságához kapcsolódik. Itt a víz a pénz és a meglévő erőforrásokat szimbolizálja. Ha nincs egy bölcs és körültekintő vezetés, a legjava annak, amijük van, lehet, majdnem hogy teljesen elkopik az év végeztével. Ez nem jelenti azt, hogy negatív dolgok történnek majd. Mindenekelőtt ez figyelmeztetés.

Egészség horoszkóp 2015-re

Ez valahogy, a legerősebb szempont 2015-re. Egészségügyi problémák nem valószínűek, és a test elég erős lesz ahhoz, hogy hevesen reagáljon, mielőtt megpróbálná bármi zavarni a természetes egyensúlyt.

Üzenet a 2015-ös évre

A Patkány Évében született embereket a Hold Erénye csillag fogja támogatni. Amint az köztudott, ez a lunáris szimbólum inkább a tapintathoz kötődik, mint az erőhöz. Ez azt jelenti, hogy az nagyon fontos, különösen válsághelyzetekben, hogy figyelmet fordítsunk más emberek érzéseire. Ha így tesznek, a Patkányok egy kivételes képességet fejlesztenek ki, hogy befolyásolni tudjanak másokat, ami félúton van a problémák megoldása felé.

Legjobb hónapok a 2015-ös Patkány Évére: Január, február, május, július és december
Mire kell törekedni 2015-ben: a szabadságra, hogy kövesse a szívét
A szerencsés számok 2015-ben: 5, 12, 17, 24, 31, 4

Bivaly

Ez az év nagy kihívást jelent azok számára, akik az Bivaly Évében születettek. Ennek az oka, hogy a Kecske, a nyolcadik jel a kínai zodiákusban, ellentétben áll az Bivalyrel, ami a második jel. Ez lehet egy nehéz év néhány Bivalynek, de ez nem lesz így mindenki számára. A hagyományos kínai filozófiában a végek összeérnek, és mi nagyon negatív az magában hordozza a pozitív lehetőségét. Az Bivaly Évében született személyeknek követniük kell az eseményeket a remény és a pozitivitás hangulatában, mert minél rosszabb egy helyzet, könnyebben válhatnak az ellenkezőjükké, és majd szerencsés fordulat fog bekövetkezni. Lehet, hogy az év egy részében rá megy arra, amit meg akarnak valósítani, de a végeredmény az Ön javára lesz. Türelemre lesz szükség az Ön részéről, és nem szabad elbátortalanodni a kisebb visszaesések miatt. Ha panaszkodik vagy ideges lesz amiatt, ahogy a dolgok mennek, talajvesztetté válik. Összpontosítás, elhatározás és a tervek keresztül vitele elengedhetetlen, ha le szeretné aratni a jutalmát az utolsó negyedévében.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

Ez egy sürgető év, azonban ez egy kedvelt terület. Az Bivaly Évében született emberek vonzóbbak és erősebb kisugárzásúak lesznek, mint máskor. Ezen a területen esetleges problémák a túlzás mintsem a hiány miatt fognak bekövetkezni. Házasság és a családi élet védettséget élvez 2015-ben.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

Lehet, hogy a fejlődés nehéz lesz 2015-ben. A Ökröknek olyan érzésük támadhat, hogy erőfeszítéseik értéktelenek.
A Kecske 2015-ös évében a legmegfelelőbb módja a problémák megoldásának valójában nem az erőfeszítés, hanem a gondos és intelligens végrehajtás. Legyenek diszkrétek, és próbálják meg javítani a kapcsolataikat más emberekkel.
Mint mondtam, a helyzet viszont pozitívvá válhat egy pillanat alatt

Pénz horoszkóp

Annak ellenére, hogy úgy érzik nagy nyomás nehezedik rájuk, tiltott vagy jogellenes tevékenységeket ne kövessenek el. Az Bivaly kockáztatná a túl magas ár fizetését a legkisebb hibáért. Egyébként, ha kerülik kockázatos befektetéseket vagy szokatlan kezdeményezéseket, az év végére a mérleg pozitív lesz.

Egészség horoszkópja 2015-re

2015-ben a legnagyobb veszély az, hogy nagy feszültséggel járó helyzetekben, az egészség gyenge láncszemmé válhat. Ez azt jelenti, hogy az élet e szempontjának prioritásnak kell lennie.
Ha egészséges életet él, mind fizikailag és szellemileg, az Bivaly úgy fogja érezni, erősebb és az fokozza azon képességét, hogy a problémákat lehetőségekké változtassa.

Üzenet a 2015-ös évre

A Leopárd Farok csillag jelenik meg Bivaly sorsában. A leopárd farkára lépni, akarattal, vagy akaratlanul, azt jelenti, hogy a leghevesebb kegyetlenkedést ébresztjük fel és fordítjuk magunk ellen. Ennek a csillagnak a hatására az Bivaly évében születettek a legnagyobb diszkréciót kell, hogy tartsák, és nem szabad, hogy embereket, vagy intézményeket provokáljanak.

Az Bivaly legjobb hónapjai 2015-re: Április, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni 2015-ben: információgyűjtés és annak jó felhasználása
A szerencsés számok 2015-ben: 3,16,24,30,39,44  

Tigris

 
Első pillantásra a Tigris és a Kecske energiái nem férnek össze. Ez az utolsó jegy az élet békés fejlődésével kapcsolatos, amelyben szélsőségek kerülendők, mivel a Tigrisben van egy hajlam a nagy kihívásokra és az élet radikális megközelítésre, ezért úgy tűnik, hogy a Kecske 2015-ös évében számukra mindent túl lassú, elhúzódó és unalmas. De a hónapok múlásával felismerik, valójában a dolgok nem olyanok. Éppen ellenkezőleg a Kecske 2015-ös éve, inkább konstruktívvá és pozitívvá válhat. Minél keményebben próbálkoznak, annál többet érnek el. A múlt káosza a végéhez közeledik, és bár semmi sem megy simán az életedben, kevesebb meglepetés lesz ebben az évben. Arra kell összpontosítania, hogy fejezze be, amit elkezdett és tágítsa kreatív látókörét. Akkor számíthat mások segítségére ebben az évben tehát ne habozzon szívességeket kérni. Azok az emberek, akiket Ön megközelít, nem csak hogy megadják azt, amire önnek szüksége van, hanem tudást, ötleteket és pénzt hoznak a házhoz.
A készpénzt félre kell tenni megőrzésre ebben az évben.

Szerelmi horoszkóp

A Mennyei Boldogságot csillag a boldog házasságot és családi életet jelképezi. Jó hatással van az érzelmi életre. Az egyedülálló Tigris reménykedhet egy új kapcsolatban vagy házasságban.

Karrier horoszkóp

Ez egy egyértelműen pozitív év, többek között a miatt a csillag miatt, amelynek a szimbolizmusa az úgynevezett "A Császár Virágához" köthető, amit a legenda szerint a Tiltott Városban ültettek. A szociális fölényt képviseli. Ennek a csillagnak a megjelenése a személy sorsában egy munkahelyi előmenetel lehetőségére, a nehézségekkel való megküzdés képességére és a helyzetek uralására mutat.

Pénz horoszkóp

A Hirtelen Összeomlás csillag megjelenése a Tigrisek sorsában óvatosságra int. A szimbolizmusa egy összeomló épület képére mutat, melynek nincsenek szilárd alapjai. Azaz, ha egy épületnek vagy vállalkozásnak az alapjai nem elég erősek, lehet, hogy összeomlanak a legkisebb baleset miatt is. A kockázatos befektetéseket kerülni kell.

Egészség horoszkóp 2015-re

A Tigrisek fizikai és mentális egészsége lesz egyik legjobb eszközük. Azt érezve, hogy erősebbek, az életet egy sokkal pozitívabb módon közelítik meg. A többi (azaz jó szerencse) is eljön mindezzel együtt.

Üzenet a 2015-ös évre.

A Tigris szülöttek mágikus szava ebben az évben a "összpontosítás" lesz. A Tigris Évében született személyek szinte mindent elérnek, amire vágynak a helyes elmebeli hozzáállás és az alkotókészség felélesztésén keresztül.De nem eshetnek át a ló túloldalára vérszemet kapva saját becsvágyuktól. Az megölné a varázslatot.

Legjobb hónap 2015-re: Február, március, június és november.
Mire kell törekedni 2015-ben: komolyság és igazmondás
2015-ös szerencseszámok: 4,17,23,30,33,41

Nyúl

 A Kecske 2015-ös éve világosan kedvez a Nyúl Évében született személyeknek. Nem szabad, hogy engedjék, hogy elmúljon ez a kiváló lehetőségeket magában rejtő időszak anélkül, hogy kihasználnák ezt a lehetőséget. Az a tény, hogy a jó dolgok elkezdenek megtörténni – még akkor is, ha ezek nem csak a személyes erőfeszítések eredményei, hanem a jó szerencséé is – pozitív hatással lesznek a lélekre, és így annál jobb hatással lesznek a különböző helyzetekre. Végre elkezdi megint jól érezni magát. Kapuk nyílnak és sikerei számosak lesznek. Megnövekedett fegyelemmel lesz felruházva, továbbá annak a módja, ahogy a dolgokat kezeli elégedettségre okot adó változásokat hoznak magukkal mindaddig, amíg megfelelő figyelmet szentel az apró, de fontos részleteknek. A múlt gyötrelmei eltűnnek és lehetősége van könnyedén tovább siklani. Mindazok az évek, melyeket Ön mások segítésével töltött, most meghozzák a megérdemelt gyümölcsöket.

Szerelmi horoszkóp 2015-ös évre.

A Nyúlnak annak megőrzésére kell összpontosítania, amije már van, és nem az újdonságok kipróbálására. A jellegzetes hatások a Nyúl szentimentális életére nem a legjobbak, de az általános viszonyok kedvezőek, melyeknek derűs visszacsengése lesz ebben a tekintetben.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre.

2015 egy különösen áldásos év, kiváló egy új terv, vagy vállalkozás indításához.
A Nyolc Vezér csillag azt a nyolc vezért szimbolizálja, akik segítettek a császárnak országa kormányzásában. Bár hivatalosan ezek szerint a "miniszterelnök" parancsnoklata alatt álltak, az igazság az, hogy valójában náluk volt a hatalom. Ez a hatás igen jelentős hatalmat ad a Nyulaknak és az arra való képességet, hogy távol tartsák maguktól az ellenséget.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

2015 egy jó év a tranzakciók, beruházások számára. Az üzleti intuíció finoman hangolt lesz. De ez nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul cselekedhetnek. Ha a józanész szerint járnak el, akkor különleges jutalomba lesz részük.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

Az egészség önmagában nem lesz probléma. De van némi hajlam a balesetre, különösen azokra, amelyek a vízzel kapcsolatosak.

Üzenet a 2015-ös évre

Annak ellenére, hogy a mérleg egyértelműen pozitív, még mindig sok a negatív csillag a Nyulak sorsában, ebben az évben. Ez azt jelenti, nem minden lesz a rózsakert, de nem szabad csüggedni a nehéz pillanatokban, mert hamarosan minden pozitív lesz újra. Ebben az évben minden lesz, kivéve állóvíz. Minél aktívabban vesz részt az életben a Nyúl, annál nagyobb az esély egy felejthetetlen mozgalmas évre.

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, szeptember, október és december
Mire kell törekednie 2015-ben: Nagyobb önbizalommal és erősebb hozzáállás 
A szerencsés számok 2015-ben: 19,22,28,35,42,47

Sárkány


Az ún. A Hadvezér Nyerge csillag kél fel, mely a bátorságot és katonai fölényt jelképezi. Azt mondják, hogy segítségével az emberek akadályokat győzhetnek le és akaratukat érvényesíthetik. Egyéb kedvező csillagok az Égi Erény és az Áldás Csillaga, amelyek elhozzák számukra, nem csak a szerencsét, hanem a kedvezőtlent kedvezővé változtatják. De a Pletyka Csillaga folyamatosan veszélyt fog jelenteni. Ez azt jelenti, a Sárkányoknak különösen diszkrétnek és ébernek lenniük az év során. Dőljön hátra, hogy egy kicsit szusszanjon a Juh éve során. Ragaszkodjon ahhoz, amit a legjobban tud, és fejezzen be bármit, amin elkezdett dolgozni, de ne kezdjen bele új dolgokba. A legnagyobb eredményt abban fogja elérni, ami az Ön számára a legnehezebben megy. Befejezni, amit egyszer már elkezdett. Add meg magadnak azt a már nagyon rég vágyott vakációt.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

A legjelentősebb fenyegetés ezen a területen az Elszigetelt Élet nevű csillag jelenléte. E jelkép hordozott értelme azon megtorlásból eredeztethető, mely az ókori Kínában azokat sújtotta, akik ellenszegültek a jognak és a hagyománynak - elszigeteltettek a családjuktól. Ez a csillag arra utal, hogy szükség van a kellően figyelni másokra, és a szeretet kifejezésére.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

A kreatív és innovatív hozzáállása vonzza a sikert, de meg kell maradniuk az ésszerű határokon belül. Gyakran a sikerhez vezető út nem mindig az elképzelések szerint, hanem a körülmények által meghatározottak szerint zajlik. A Sárkánynak meg kell alkudnia bizonyos dolgokban, hogy később aztán biztos jutalomban részesülhessen.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

Az egyetlen elvárás velük szemben, hogy cselekedjenek bölcsen. A 2015-ös év sikerének a mérlege biztos anyagi áldást fog maga után húzni. De ha nem bánnak óvatosan a kiadásaikkal, akkor befektetéseiket kockáztathatják és év végére a mérleg negatívvá válhat.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

A 2015-ös év számos pillanatában a Sárkányok hevesen élik majd életüket, és nem mindig tisztelik majd az egészséges élet alapvető szabályait. Ez lesz a leggyengébb láncszemük. Gondos figyelmet kell fordítaniuk az egészségükre.

Üzenet a 2015-ös évre

A Sárkány jegy a szellem magas röptével kapcsolatos, míg a Kecske (Juh) szerény és diszkrét mind a hatáskörben és a működésében is. Az üzenet az, hogy nagy projekteken túl, szakmai vagy más értelemben, melyek a személyes energiáinkat és kreativitásunkat mozgósítják, nem feledkezhetünk meg az az élet emberi oldaláról sem. Magyarul az idő melyet más emberekkel "elpazarolunk" vagy "elvesztegetünk" lehet, hogy nem hoz hasznot azonnal, de önmagában egyfajta gazdagodásnak az eszköze.

Legjobb hónapok 2015-re: Február, május, augusztus és november.
Mire kell törekedni a 2015-ben: befejezés és felhalmozás.
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 12, 22, 27, 41, 44 
 

Kígyó

 
Ez jobb év lesz, mint az előző, de még mindig akadályokkal és megoldandó problémákkal. Az út a sikerhez és a boldogsághoz az összpontosítás a saját feladataikra, saját problémák megoldására, és nem szabad beavatkozni olyan problémákba, amelyek kifejezetten más emberekre tartoznak. Vigyázni kell a bírálatokkal, mert rossz fogadtatásra találhatnak. Az év nagy kártyája az Utazó Ló csillag megjelenése lesz, mely beharangozza az életünket pozitív irányban megváltoztató utakat. Ez azt jelenti, hogy külföldi kapcsolatokra derűs szemmel kell tekinteni és tárt karokkal kell üdvözölni azokat. 2015 az olyan kapcsolatok ápolásának és táplálásának lesz az éve, amelyek később hasznosak lehetnek. Ebben az évben le kell nyugodni, át kell gondolni a dolgokat. Nem kell sietni, se izgulni. Szabad a pálya, kicsit végre élvezheti az életet. Nem szabad, ennek ellenére, túl kényelmesnek lenni. Lehet, hogy a vihar már készülőben van otthon, ahol a legkevésbé várja, hogy balul ütnek ki a dolgok.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

Fontos, hogy ne számítson túl sok jóra ebben a tekintetben. Ha bármi pozitívnak kell történni, akkor az spontán történik meg, és nem erőltetetten. Másrészről, törekedni kell arra, hogy a más emberekkel való kapcsolat (a házasság, a család vagy a baráti) annyira egészséges és természetes legyen, amennyire csak lehetséges. Célszerű a felmerülő feszültségeket rögtön megoldani egy egyenes és felemelő párbeszéddel.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

Visszafogott és védekező stratégiát kell, hogy kövessenek, és azzal kell foglalkozniuk, hogy a már meglévő dolgokat megőrizzék, mintsem hogy új területeket hódítsanak meg. A haladás és a pozitív dolgok a szerencsének és kockázatnak köszönhetőek és nem annyira a jelen erőfeszítéseknek. Nem annyira kedvez ez az év az új tervek vagy kezdeményezések megvalósításának, kivéve, ha külföldi országokhoz kötődnek.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

Ha a kígyó úgy dönt, hogy rendszeres életet él, amelyben havi jövedelem mindig nagyobb, mint a költségek, nem lesz gond. De minden sokkal bonyolultabb lesz, ha a költségek nem kerülnek ellenőrzése alá, vagy ha kísértés van a nagy összegű befektetésekre.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

Egészség lesz a kígyó legerősebb tőkéje 2015-ben. Tudatosítani kell ezt magukban, és a lehető legjobban ki kell, hogy aknázzák a testi és lelki egészségüket.

Üzenet a 2015-ös évre.

Úgy tartják, hogy a Kígyó Évében született személyek rendelkeznek egy furcsa mágikus erővel. Mások is úgy vélik, hogy az egyik legnagyobb kihívás a Kígyó szülötteknek a tanulás, és hogy hogyan kezeljék a belső erejüket. Ha tudják, hogyan hangolódjanak rá, akkor csodákra lesznek képesek ha nem, kibogozhatatlan problémák fognak bekövetkezni. Ténylegesen ebben az évben teljesen hinniük kell ebben az erőben. Ha észreveszik, hogy valamit űznek, akkor az annak a jele, hogy nincsenek összhangban a személyes erejükkel, mert nem hisznek benne. De ha teljesen magabiztosak, annyira, hogy nem is próbálkoznak semmivel, csak várják, hogy megkapják, amit megérdemelnek, akkor az azt fogja jelenteni, hogy összhangban vannak saját erejükkel, és hogy csodák kezdenek el történni.

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, augusztus, szeptember és december
Mire kell törekedni 2015-ben: hatalom, a saját személyes életben
A szerencsés számok 2015-ben: 3, 6, 17, 25, 32, 40 

 A "Földi Ágak", amelyek megfelelnek a Lónak és a Kecskének (Juh) harmonikus kapcsolatban vannak, így úgy tűnik, 2015 kedvező lesz. A Ló a cselekvésnek és a kalandnak a jegye, de e jegy szülöttei nem mindig rendelkeznek azokkal az objektív és szubjektív körülményekkel, melyek szabad uralmat biztosítanának az ők szabadsággal és az élet élvezetével kapcsolatos filozófiájuknak. Azonban ebben az évben a kecske számára a helyzet és a körülmények kedveznek ahhoz, hogy sok álmukat valóra váltsák. Lehetőségek lesznek bőven, képességeiket elismerik és üdvözlik tetteiket. Igaz, lesznek problémák és akadályok, de ennek az évnek a pozitív energiája lehetővé teszi a Ló számára, hogy könnyedén legyőzze azokat. Most, hogy a dolgok elkezdtek egy kicsit lenyugodni, álljon meg egy pillanatra, és vegye számba a külső és belső eredményeket. Ön már hosszú utat, tett meg és itt az ideje, hogy kiálljon magáért.
Lépje meg azokat a lépéseket, amelyeket már régóta meg akart lépni, és tervezzen egy különleges kiruccanást. Szabad a pálya, és most a sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet kapjon az élettől.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

Akik a Ló Évében születtek, azok szenvedélyesek és érzelmileg érettek. Azok, akik nincsenek kapcsolatban azoknak ez az év rengeteg új hírt fog hozni. Azok, akik házasok, minden bizonnyal élénk időtartamra számíthatnak, de talán kissé zavarosra, mert az érzelmek elszabadulnak.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

Sorsukban két erőteljes és kedvező csillag kél fel 2015-ben, amik népszerűséget, támogatást hoznak a barátoktól és kollégák részéről, és olyan körülményeket, melyek segítenek a tervek megvalósításában. Az a veszély áll fenn, hogy a siker légköre ellenük fordulhat. Ennek elkerüléséhez a lehető legdiszkrétebbnek kell lenniük és vigyázni kell, mert féltékenység fogja őket körülvenni.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

Ennek az évnek a kedvező légköre pénzügyi sikereket fog hozni, mégpedig olyanokat, amelyek egy jó szakmai helyzetből adódnak majd. Azonban a kínai asztrológusok azt tanácsolják, hogy a Ló jegy szülöttei ne kísértsék a szerencséjüket, és próbálják meg elkerülni a szerencsejátékot vagy a spekulációt. Ugyanakkor, nagyon óvatosan kell bánniuk az anyagiakkal.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

A Nyavalya Igéző nevű csillag azt tanácsolja, hogy nagyon oda kell figyelni az egészséggel kapcsolatos kérdésekre.
Mivel valószínűleg nagyon élénk lesz ez az év, a Ló jegy szülöttei hajlamosak lesznek (úgy érezni, küzdeniük kell) elhanyagolni az életnek ezt a területét.

Üzenet a 2015-ös évére

Ez vitathatatlanul egy (potenciális) szerencsés év, de ez nem jelenti azt, hogy a siker és a boldogság automatikusan garantált. A kínai asztrológia sarokköve az egyensúly. Ez azt jelenti, a túl sok szerencse is probléma lehet, ha nem megfelelően kezeljük. A jó szerencse gyeplőjét ellenőrzés alatt kell tartani, hogy nem váljon kezelhetetlenné, vagy rombolóvá.

Legjobb hónapok 2015-re: Február, május, június és december
Mire kell törekedni 2015-ben: biztonság és a jövőbeli kilátások 
A szerencsés számok 2015-ben: 8, 19, 26, 30, 37, 41 

Kecske

Elméletileg a Kecske Éve kedvező azok számára, akik e jegy szülöttei. Azonban erre az évre (2015), sok asztrológus, beleértve a híres Rocky Sungot Hong Kongból, kevésbé derűlátó elemzést ad. Valójában néhány negatív csillag jelenik meg sorsukban. Habár még mindig létezik az a pozitív potenciál, ami abból következik, hogy ez a "saját" évük, a Kecske Évében született embereknek még mindig meg kell nyerniük bizonyos kihívásokat, mielőtt megtapasztalhatják a sors jó oldalát. Diszkréten kell élniük, nyitott szemmel járni, és rögtön meg kell oldaniuk minden olyan problémát, amely felmerülhet, mert természetesen fognak a növekedés felé hajlani. De elismerésben lesz része, ahogyan a jövő kibontakozik, és az álmai, a reményei és a kívánságait mind valóra válnak. Ne hagyja, hogy a félénk természete tartsa vissza – vállalja be a dolgokat, és fogadja el a felajánlott jutalmat. Bár ezt megtenni nagyon nehéz feladat lesz az Ön számára, ha nem él mások nagylelkűségével, lehet, hogy nem fog még egy lehetőséget kapni.

Szerelemi horoszkóp 2015-re

Egy olyan évben, amikor nem mindig kapják meg amit akarnak, a szeretet és a család nagyon fontos támasznak minősül. De a szerelemben sokkal inkább arra kell összpontosítaniuk, ami már meg van, mint inkább új területek hódítására.

Karrier horoszkóp 2015-re

Az Ékesség nevű csillag jelenik végzetük egén, melynek egy bizonyos fokig reményteli jelentése van. Az ókori Kínában csak a nemesek és a nagyon fontos emberek díszíthették a kocsijukat különleges módon, társadalmi státuszuk szerint. Ez a csillag a siker, de a magány jelképe is, mert a magány, ami a látszat mögött bújik meg gyakran az egyik jellemzője a gazdag és híres embereknek.

Pénz horoszkóp 2015-re

Nem lesz sok jó szerencse, de nem feltétlenül lesz rossz szerencse. Ha rendszeres életet élnek, a gondos és bölcs pénzgazdálkodással, az év végéhez egyértelműen pozitív egyenleggel érkeznek meg.

Egészség horoszkóp 2015-re

Az egészség szempontjából ez egy nagyon jó év, bizonyos csillagok balesetre való hajlamra mutathatnak, főleg szúrós tárgyak következtében, a "Kard Éle" nevű csillag hatásai miatt.

Üzenet a 2015-ös évre

"Ne piszkáld a tüzet, mert elég a kezed" Ez a mondat az év egyik negatív csillagával kapcsolatos, ami azt jelenti, hogy mindenfajta ingerlő, kihívó viselkedésmódot kerülni kell. Itt fenn áll annak a lehetősége, hogy a Kecske jegy szülöttei, rossz viselkedés következtében, felkelthetnek másokban negatív reakciókat, amely nagyon káros lehet a számukra. A hiba elkerülhető, ha nem bolygatjuk a tüzet, és akkor a kár elkerülhető lesz.

Legjobb hónapok a 2015-ös évre: Július, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni a 2015-ben: a mindennapi élet a praktikumára
A szerencsés számok 2015-ben: 4, 17, 20, 24, 36, 38  

Majom

 
A Kecske 2015-ös éve csupa jó hírrel lesz tele, szöges ellentétben az előző évvel.
A Kecske Éve nagyon jól kezdődik, és a konstruktív hangvétel megmarad a következő hónapok során is.
Az egyik védő csillag ebben az évbe a Nap, amelynek a szimbolizmusa a Yang energiával kapcsolatos, a férfias természettel, amely a hatalom dinamikájához kapcsolódik. A jóindulatú jelenléte miatt, az, ami negatív, "elolvad, mint hó a nap alatt". Itt az ideje, hogy büszkék legyünk teljesítményekre. Ha Ön azonban folyamatosan azt várta, hogy mások fizessék ki a számlát és vezessék az üzletét, akkor majd fizetséget fognak elvárni mindezekért. Ötletes megoldásai a másokkal való kapcsolatok kezelésében segíteni fog önnek abban, hogy kész terve és stratégiája legyen. Mindaddig, amíg jól kivitelezi vállalkozásait, nem kell, hogy bármilyen hátrányos visszahatásra számítson a támogatóitól.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

A Rózsaszín Főnix csillag fogja megáldani a tervezett házasságokat ebben az évben, jó szerencsét fog hozni általában minden szerelemmel kapcsolatos dologban. Egy jó év, a gyermekvállaláshoz.

Karrier horoszkópja a 2015-ös évre

Munkahelyi előmenetelben vagy más fajta sikerben lehet részük. Reflektorfényben lesznek. Az év nagy kihívása nem a siker elérése, hanem annak megtartása és jó felhasználása lesz. Ez az év kedvez, különösen a második felében, az új projektek indításának és az új tevékenységek elkezdésének. De a Majom Évében születetteket sok hamis barát és hízelgő fogja körbe venni, akik csak arra várnak, hogy valamilyen kihasználható hibát kövessen el.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

A Rablás Veszélye csillag kél fel a Majmok sorsában, amely arra figyelmeztet, hogy védjék földi javaikat megkettőzött gonddal. De általában véve, az év fellendülést jelent pénzügy tekintetben, főleg az év második felében.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

A dolgok állása kedvező, mégis, az egészséget mindig tiszteletben kell tartani.

Üzenet a 2015-ös évre

Ez a Kecske Év sokkal kedvezőbb légkört hoz, mint az előző év (a Ló Éve). Ezt a változást a sorsukban két csillag pozitív hatásának köszönhetik. A Nap és a Rózsaszín Főnix. Az első segít megoldani a problémákat, és hogy elérje a sikert; A második kedvez boldogságnak. De ha nincs erőfeszítés és fegyelem, ha nem határozzák meg pontosan és igényesen céljaikat az idei évre, a tizenkét hónap megfogható események és eredmények nélkül telik majd el.

Legjobb hónapok 2015-re: Január, február, március és november
Mire kell törekednie 2015-ben: A lehető legjobbat nyújtani
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 8, 15, 27, 31, 45 

Kakas


A Kakasnak nagyon pontos célokat kell kitűzni saját maguk számára, és minden nap szükséges lépéseket megtenniük (még akkor is, ha kicsiket) ezeknek a céloknak a megvalósítása érdekében. Ez az egyetlen módja annak, hogy garantálni lehessen a haladást. Ha mindent a sorsra hagynak, akkor felületet hagynak a támadásra. Amikor elkezdenek felmerülni a problémák, minden idejüket azzal töltik, hogy azokat időben megoldják, és az év végéhez úgy érkeznek el, hogy semmilyen méltán sikernek nevezhető dolgot sem tudnak elkönyvelni majd. Nyugtalanságot fognak majd tapasztalni, ami megmarad még a következő években is. A változás a láthatáron van, és fontos a jövőre és az elvárásokra is gondolni. Ne várjon addig, amíg döntéskényszerbe nem kerül. Ragadja magához a kezdeményezést, és menjen végig a választott úton. Ez a siker éve lehet, ha tudja, mit akar, és ha kész meghozni az áldozatokat.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

Azt lehet mondani, szerencsések lesznek mindenben, ami a szerelemmel kapcsolatos. Mindig találnak majd valakit, aki megérti és támogatja őket lelkileg, ösztönzi őket, hogy ne adják fel céljaikat. Jó év a szerelem vagy a házasság kezdéséhez.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

Tudniuk kell kezelni a nehézségeket. Mindenekelőtt intelligensen kell reagálni, mindig meg kell próbálniuk az lényegeset a kevésbé lényegessel ötvözni. Másodsorban, rátermetten és egyenesen kell cselekedniük, hogy nehogy kitapintsák gyenge pontjaikat, és fogást találjanak rajtuk. Lesznek a kibontakozás hónapjai, amikor is a haladás könnyebb lesz és elismerik erényeiket.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

Pénz érkezik, de nem egy "zseniális ötlet" következtében. Bölcs és visszafogott stratégiát kell követniük, és nagyon vissza kell fogniuk a költekezést. Ha nem tartják magukat ehhez az elvhez, akkor problémák merülhetnek fel, melyek később komolyra fordulhatnak.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

Az egészség általában véve rendben lesz, a szervezet védekező képessége erőteljesen reagál mindenre, ami fenyegetheti az egészséget. De nem szabad túl sok stresszt felhalmozni, ami megzavarhatná a kívánt egyensúlyt.

Üzenet a 2015-ös évre

A legrosszabb hatású csillag erre az évre Börtön nevezetű, amely arra figyelmeztet, hogy a lehető legszigorúbban be kell tartani a törvényt. A legkisebb hibáért, lehet, hogy nagy árat kell fizetni. Ugyanakkor ez az év próbára fogja tenni a Kakas önbizalmát. Az első rázósabb megpróbáltatások átvészelése után elcsitulnak a hullámok, és jól zárják majd az évet.

Legjobb hónapok 2015-re: Április, július, augusztus, szeptember és december
Mire kell törekednie 2015-ben: Az egészséges hozzáállás, és a józanész használata
A szerencsés számok 2015-ben: 2, 16, 21, 28, 44, 47
 

Kutya


Ez valószínűleg inkább a boldogság, mint a siker éve lesz. Szerelem, a családi élet és a pénzügyek szerencsésebben alakulnak, mint a szakmai élet. A Kecske Évének a nehézségei 2015-ben az Év Fenyegetése csillaggal lesznek kapcsolatosak, ami az emberekkel és intézményekkel való összetűzés lehetőségét vetíti előre. De a jóindulatú Hold nevű csillag hatásának a súlya jelentősebb lesz. Ez a Yin energia hatalma. Ahogyan a Hold megvilágítja az éjszakát, ez a csillag is fényt hoz az életekbe és a sorsokba. Nagyon sok lehetőség van, de nem szabad szem elől téveszteni azt a tényt, hogy egy kis kemény munkára lesz szükség. Ha előtérbe kerül a lusta oldala, akkor elfelejtheti a haladást. Mindig is meggyőző erejével segítette előrehaladását, de ebben az évben kicsit többet kell majd ügyeskedni. Ebben az évben majd kibontakozik a kreativitása, ha megtesz mindent, ami Öntől telik.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

Nem csak a szerelmi élet lesz jó. Általában minden emberi kapcsolat fejlődik majd, egy nagyon érdekes és konstruktív módon. Az érzelmi élet élvezi majd a legnagyobb védettséget. Ez lehet a kezdete egy új kapcsolatnak, házasságnak, vagy egyszerűen csak egy boldog életnek, mivel a dolgok kedvező együttállásának lehetnek a különböző megnyilvánulásai.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

A dolgok ezen a téren lehet, nem lesznek olyan könnyűek vagy egyszerűek. Nem erő használatával fogja legyőzni az esetleges akadályokat. Mindenek felett döntően az számít, hogy értelemmel és a helyzetet átlátva cselekedjünk. Tudni kell, mi az első és félre kell tenni az érzelmeket.

Pénz horoszkóp a 2015-ös évre

A pénz szerzésének a legjobb módja (bármennyire furcsán hangzik), ha különösebben nem teszünk érte semmit. Elég, ha csak arra törekedünk, hogy kiegyensúlyozottan bánjunk az anyagiakkal, és fogjuk vissza a költekezést. Így természetesen jelennek meg a lehetőségek és az egész utána csak a jó gazdálkodásnak a kérdése lesz.

Egészség horoszkóp 2015-re

Ez megint egy derűs oldala lesz az évnek. De ha stressz lép fel, akkor annak negatív hatása lehet az egészségre.

Üzenet a 2015-ös évre

A rosszindulatú csillag, melynek a neve Szoros Csomó egy olyan csapdát szimbolizál, amelyet valaki éppen előkészít, éppen ezért nyitva kell tartani a szemünket. Minden helyzetben, a Kutya évének a szülöttei tanulnak abból, ha a tapasztaltabbakra hallgatnak. A világos értelem és tiszta intuíció segíteni fog nekik abban, hogy ne csak messziről érezzék a veszélyt és elkerüljék azt, hanem hogy felfedezzék és elérjék azt, ami jó.

Legjobb hónapok 2015-re: Január, február, május, július és december
Mire kell törekedni a 2015-ben: harmóniára, egyensúlyra az összes kapcsolatokban
A szerencsés számok 2015-ben: 11, 13, 29, 31, 36, 44 
 

Disznó


A Kecske évei általában kedvezőek a Disznó Éve szülöttei számára, a mindkét jegynek megfelelő "Földi Ágak" közötti harmónia miatt. De ennek a Kecske (2015) Évének az esetében, a Hong Kong-béli híres asztrológus, Rocky Sung kevésbé derűlátó kilátásokkal kecsegtet. Ebben az időszakban több "rosszindulatú csillag" kél a Disznó sorsában, és lehet, hogy bajok forrásává válnak. Ugyanakkor, A Három Oszlop jóindulatú csillag jelenléte azt jelenti, hogy van elég belső erő ahhoz, hogy megküzdjön az esetleges ellenségekkel, így téve lehetővé a végső célok elérést. Az elkövetkező év egy új irányba viszi, amely jobb jövőt és egy boldogabb létet ígér. Tanulni szeretne majd, aminek következtében szakmai életében bővüléssel járó változások következnek be. Érdemes olyan új technológiát elsajátítani, ami lehetővé teszi a távlatokbani tervezést és kihasználni azon lehetőségeket, amelyek mellett elhaladt a múltban. Nem rossz év lesz, és igen kreatív és reményteli is.

Szerelmi horoszkóp a 2015-ös évre

Van egy hajlam a konfliktusra, és ha ezt a tendenciát nem szorítja vissza, akkor mindenképpen problémákat fog hozni, amelyek komolyak is lehetnek. Azoknál, akik nem házasok, a harmónia, amely a Kecske és a Disznó energiái között létezik sokkal tisztább hatást fog gyakorolni. Ez lehet, hogy egy érzelmi kapcsolat formájában jelentkezik, amely mindent megváltoztat.

Karrier horoszkóp a 2015-ös évre

A valószínűleg fellépő nehézségek ellenére a jóslat az, hogy a Disznó jegy szülöttei győzni fognak, ha az az elhatározás. Nagyon fontos, hogy ne siessenek előre és elemezzék ki a helyzeteket hideg fejjel, mielőtt még cselekednek, és értsék meg, hogy valójában mi is történik. A Hátra Mutató csillag jelképezi az éberséget az olyan ellenségekkel kapcsolatban, akik arc nélküliek és így sokkal nehezebb ellenük küzdeni.

Pénz horoszkóp 2015-re

Az esetleges pénzügyi problémák a más területeken megjelenő nehézségekből fakadhatnak. A pénz bölcs kezelése elegendő lesz ahhoz, hogy kedvező mérleggel zárja az évet.

Egészség horoszkóp a 2015-ös évre

Az esetleges veszélyek az egészségükre nézve inkább a felfokozott érzelmi állapotok és azok következtében fellépő belső feszültségek miatt alakulhatnak ki. A stressz legyőzése és az egészséges életmód elegendő lesz ahhoz, hogy jó állapotban tartsa a testet és az elmét.

Üzenet a 2015-ö évre

Rocky Sung asztrológus azt mondja, hogy mindegy, milyen sötétnek tűnik a helyzet, a Disznó jegy szülötteinek meg kell őrizniük a hideg vérüket, önbizalmukat és akkor nyerni fognak. Győzelem várja őket a vihar után, tehát bűn lenne, hogyha feladnák. Mint mondtam, a jóindulatú csillag, A Három Pillér, egy értékes és meghatározó segítő lesz.

Legjobb hónapok 2015-re: Július, augusztus, szeptember, október, november és december
Mire kell törekedni 2015-ben: legyen kedves magához az élet minden területén
A szerencsés számok 2015-ben: 1, 13, 21, 28, 33, 40 
 

Forrás:Phoenix Astro

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

A tibeti asztrológia tudománya négy jól elkülöníthető forrásból merít: a bön vallásból, a kínai és az indiai asztrológiából, valamint a buddhista Kalacakra Tantrából. Most megtudhatod, hogy miként jellemzik a különböző évben születetteket

Tibetben, ha gyerek született, a falu lámája – aki az asztrológus szerepét is betöltötte – elkészítette a baba horoszkópját, és meghatározta, hogy milyen szertartások szükségesek a negatív bolygóhatások kiküszöbölésére, a gyermek életének védelmére. Az asztrológus a házasságkötésnél is fontos szerepet játszott, mert összehasonlította az ifjú pár horoszkópjait, és ha a véleménye kedvező volt, a kérő képviselői látogatást tettek a menyasszony családjánál a „leánykérő sörrel”.
A tibeti asztrológus elkészítette a „halottak horoszkópját” is, amivel a temetési szertartás mikéntjét és az időpontját határozta meg. A tibetiek számára ez rendkívül fontos volt, mert úgy vélték, ha nem tartják be az asztrológus temetésre vonatkozó utasításait, ennek kedvezőtlen kihatásai – betegség, szegénység és hasonlók – az elhunyt családját fogják sújtani.
Tibetben az asztrológiai tanulmányok az orvosi oktatás részét is képezték, az orvosoknak tudniuk kellett, hogy a gyógyszerek elkészítésének és alkalmazásának mi a legkedvezőbb ideje. Például a XIII. dalai láma uralkodása alatt (1876–1933) Lhászában megalakult az Orvostudományi és Asztrológiai Intézet, amely egészen 1960-ig működött, amíg a kínaiak elfoglalták az országot.

Keresd ki a születési éved alapján, hogy melyik elemhez tartozol!

Fehér 1

• Jellemzője: Intuitív, beleérző, adakozó, ennél fogva sebezhető és könnyen kizsákmányolható. Olykor a viselkedése zavart, kevésbé ambiciózus. A helyzetekhez inkább passzívan alkalmazkodik, nem harcol.
• Szerencsés életszakasz: 35–38. életév.
• Egészség: Hajlam gyógyszerfüggőségre, hangulata változékony, érzékeny testtája a veséje, a hólyag.
• Anyagi helyzete: Egész életében a középúton halad, nem nagy áldozat tőle szerényen élni, mérsékelten költekezni.


Fekete 2

• Jellemzője: Szeretetre méltó, konvencionális gondolkodású, nem kezdeményez, inkább azt várja, hogy őt szólítsák meg. Kitűnő munkaerő, megbízható, intelligens, a párkapcsolatban ő a figyelmesebb. Ugyan nem tartozik a konyhatündérek táborába, de imádja az édességeket.
• Szerencsés életszakasz: 45–47. életév.
• Egészség: Emésztőszervi problémák, a háttal, valamint a vérrel kapcsolatos betegségek is kialakulhatnak. Érzékeny szerve a bőre.
• Anyagi helyzete: Egyensúlyban van, nem szegény, nem gazdag. Ami katasztrófát jelenthet, az a spekuláció, a tisztesség útjáról való letérés.


Kék 3

• Jellemzője: Független egyéniség, aki tele van optimizmussal, lendülettel, idősebb korában is fiatalokkal barátkozik. A társaság középpontja, remek mesélő, ambiciózus, hajlamos a türelmetlenségre, a makacsságra, és hitvallása, hogy az életben minden lehetséges, csak akarni kell.
• Szerencsés életszakasz: 34–38. életév.
• Egészség: Érzékeny testtája a lába, hajlamos a visszerek, a seprűér kialakulására. Mentális és idegi problémák is létrejöhetnek.
• Anyagi helyzete: Inkább tücsök, mint hangya. Nem tartozik a gyűjtögetők, kuporgatók táborába, amit keres, azt el is költi.


Zöld 4

• Jellemzője: Engedelmes, jóravaló, akinek nagy hibája a döntésképtelenség és a kevéske akaraterő. Csapongó, gyorsan tud egyik témáról a másikra váltani. Stílusa könnyed, kifelé nyitott, mosolygós, barátságos, belül makacs.
• Szerencsés életszakasz: 39 éves koráig.
• Egészség: Reggelente ingerlékeny, hajlamos a légző-, valamint emésztőszervi problémákra, könnyebben elkapja a fertőzéseket, a vírusokat. A nemi szervek is könnyebben betegszenek meg.
• Anyagi helyzete: Ha más osztja be a pénzét, biztonságban érzi magát. Életében többször lopják meg.


Sárga 5

• Jellemzője: Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, vagy nagyon kedves, vagy elviselhetetlenül utálatos. Hajlamos a lustaságra, a kicsapongó életre, a romlottságra. Nagy a szeretetigénye, a szerelemben szenvedélyes, a párkapcsolatban uralkodni akar. Szakmájában nagy karriert fut be.
• Szerencsés életszakasz: 42 éves kora után köszönt be.
• Egészség: Könnyen belázasodik, hajlamos a magas vérnyomásra, a vérkeringési problémákra, valamint az emésztőszerve sem a legerősebb.
• Anyagi helyzete: Nincs olyan anyagi csapás, amelyből ne tudna felállni. Hajlamos a szerencsejátékra, önmagával szűkmarkú.


Fehér 6

• Jellemzője: Spontán, spiritualitással átitatott személyiség, aki találékony, kreatív. Vezetői adottságokkal született, hódító, uralkodó személyiség. Hiú, hajlamos a beképzelt viselkedésre, retteg a bukástól.
• Szerencsés életszakasz: 28–33. életév.
• Egészség: Hajlamos a túlvállalásra, agyonhajszolja magát, gyakrabban jelentkezik nála fejfájás, szédülés, láz. Érzékeny szerve a tüdeje, a szíve.
• Anyagi helyzete: Rafinált, ha pénzről van szó. Rendkívül ügyes, bátor, ezért jobban áll anyagilag, mint az átlag.


Vörös 7

• Jellemzője: Közlékeny, hajlamos a pletykára, kitűnő szónok, a fellépése magabiztos. Fontosak számára a külsőségek, az első benyomás, gyors a felfogása, odafigyel a részletekre, és pontosan tudja, hogy az érvényesülésben a kapcsolatok a legfontosabbak. Érzékeny, érzéki, ha párt választ, fontos, hogy az együttélés során is szabad maradjon.
• Szerencsés életszakasz: 36–40 éves kor.
• Egészség: Gyomor-, valamint hasi problémák jelentkezhetnek, a szájüregben is könnyebben alakulhatnak ki betegségek.
• Anyagi helyzete: Jelmondata: „Élvezzük az életet, és költsük el, amink van!” Nagy vagyonra nem tesz szert.


Fehér 8

• Jellemzője: Önfejű, makacsul ragaszkodik elképzeléseihez, nézeteihez. Konzervatív gondolkodású, ápolja a hagyományokat, és olykor véleményét másokra erőlteti. Rendkívüli erőt sugároz, kapcsolatai lassan alakulnak, és az élete végéig kitartanak. Hűséges, házassága bizalmon alapul.
• Szerencsés életszakasz: 49–55. életév.
• Egészség: Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.
• Anyagi helyzete: Úgy vonzza a pénzt, mint mágnes a vasat, ért a befektetésekhez, takarékos, idősebb korában kevéssel beéri, de van mit aprítania a tejbe.


Vörös 9

• Jellemzője: Nyitott, érzékeny, érzelmes személyiség. Irigyelt, fényűző életstílust folytat, amelyben a külsőségek játsszák a főszerepet. Túlságosan kritikus, mert magasra teszi másokkal szemben a mércét. A szerelemben szavakkal csábít, rendkívül színes a fantáziája, hajlamos a féltékenységre, és a másikat a tulajdonaként kezelni.
• Szerencsés életszakasz: 24–29. életév.
• Egészség: Az idegei, a szíve gyengébb, élete során a szemével problémák alakulhatnak ki.
• Anyagi helyzete: Fontos számára a pénz, de nincs elég kitartása a megkeresésére. Ezért ritkán van saját vagyona, legfeljebb a partnere vagy örökség révén jut hozzá.

scroll back to top