Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

Zafír, a Tudat ereje - Gyógyító technika 

 

 Mi is ez a gyógyító módszer?

Minden betegség a szervezet energetikai hiányából ered, a lelkünk figyelmeztetése!

Zafír gyógyító módszer

Ez a gyógyító módszer, amit Zafírnak hívnak, egy csatorna, amely a Föld jelenlegi rezgéséhez nyílt meg az Univerzumból, és olyan  univerzális energiákat mozgat meg, amelyek felerősítik az immunrendszer munkáját, így "beindul"a szervezet öngyógyító képessége. Ez a gyógyító energia    nemcsak a fizikai síkon hat, hanem tudati, mentális és lelki síkon egyszerre.

Rendkívül hatásos a betegségek időtartamának felgyorsításában, így az orvosi beavatkozások  hatását is felerősíti. Az orvostudomány az "okozatot" gyógyítja, a Zafír gyógyító technika az okot is!  Nagy segítő a csontok, izmok, ízületek, a gerinccsigolyák deformálásánál, daganatos megbetegedéseknél! Képes a degeneratív csont és izom állapotát megváltoztatni, a természetes helyére visszaállítani (min. 5. alkalom), fájdalom és "ropogtatás" nélkül.

Ezek a látható, fizikális hatások!  Mentális síkon képes elindítani olyan pozitív változásokat, amelyek nélkülözhetetlenek a mai rohanó világunkban. Segít a látható problémák  mögé látni, az "okot" is felfedezni az életünk akadályai előtt, alatt, természetesen a tudat fejlettségének megfelelően. Megláthatjuk   általa a kivezető utat, hogy   pozitív változásokat  vonzzunk be  az életünkbe és  (most nem a  lottó 5-re gondolok)  egy kicsit túl tudjunk látni a fizikai világon! Nos, ez a Zafír gyógyító technika lényege! Ez a módszer semmilyen valláshoz nem köthető!

A betegségek, problémák kialakulásának megértésében fontos szerepet kaphat a Karma analízis, mely egyúttal a gyógyuláshoz vezető utat is előrevetíti, és nagymértékben hozzájárul az energetikai kezelések eredményességéhez. A Karmaanalízisről bővebben itt olvashat mindenki.  Nagyon komolyan ajánlom mindenki figyelmébe, mert óriási segítség lehet az életünk kérdéseinek megválaszolásában, de családtagjaink életének megkönnyítésében is. Fontos információkkal szolgál még a kártyavetés is, amely a sorsunkban közeledő lehetőségeket mutatja meg!

scroll back to top