Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

Isten ezen teremtményei energiasűrítmények, fénylények; magad intelligenciával rendelkeznek, s alázatosak hozzánk és Istenhez.  Nincsenek nemeik. Nem sorhatók be sem nőknek, sem pedig férfiaknak. A szárnyas női vagy férfi Angyalábrák csupán illusztrációk, hogy könnyebben be tudjuk fogadni létezésüket elménkbe. Az Angyalok körülöttünk élnek, s léteznek azért, hogy segítség fejlődésünket, védelmezzenek, utat mutassanak, ám tiszteletben tartják a Szabad Akaratot! Míg nem kérjük a segítségüket, addig tehetetlenek, nem avatkoznak bele az életünkbe. Inspirálnak, de többet nem tehetnek.  "Kérj, és megadatik!" Így van ez az univerzum törvényeiben is.

 

 
Nézzük az Arkangyalok jellemvonásait, s mely elemekkel, égtájakkal állnak kapcsolatban, valamint milyen színekben jelenhetnek meg előttünk.
 
   Négy Arkangyalt hívhatunk különböző problémák terén, s idetartozik Metatron is, mint ötödik segítőnk, aki az Angyalok királya. Ő emberből lett Angyallá; nem Arkangyal, de közéjük soroljuk.
 
                                                                       
 
 
 
Metatron: Ő őrzi a koronacsakrát, így Metatron felelős azért, hogy kinyíljon felsőbb, spirituális énünk és öntudatra ébredjünk, megtaláljuk jelen életünk feladatát és a lehető legjobban véghez vigyük. Fényével átjárja egész lényünket és védelmez.
 
Színe arany, ibolya, de halványvörös is lehet; de leggyakrabban hatalmas, csodálatos fehér fény jelzi Metatron jelenlétét.
 
Michael - Mihály Arkangyal: Nevének jelentése: "ki olyan, mint Isten", és Ő Isten legközelebbi segítője. Védelmező Arkangyalként tevékenykedik, a mennyei, égi seregek élén harcol. Kardja lángol és azzal védelmez, óv meg a negatív erők támadásaitól.
 
Színe a kék, a lángoló tűz vörös és / vagy a fénylő arany. 
                                        
 
3. Gabriel Arkangyal: Nevének jelentése: "Isten ereje". A négy elem közül Gabrielhez tartozik a Víz elem; mint égtáj, a Nyugat. Ő felel a torokcsakráért.
 
Gabriel színe az ezüst, fehér vagy a kék. Zöld színnek szintén ábrázolják, bár ez ritkább eset.
                                    
  
4. Rafael Arkangyal: Neve ezt jelenti: "aki meggyógyít". Elemek közül a Levegő sorolható hozzá; égtája a Kelet; csillagjegye az Ikrek. Csakrája a szívcsakra.
 
Színe ibolyakék vagy smaragdzöld.
                                   
 
5. Uriel - Ariel Arkangyal: Ő Isten fénye. Uriel őrzi a fizikai testünket; egyensúlyba hozza földi világunkat az "égi" világgal. Égtája Észak, eleme a Föld. Hozzárendelt csakrája a gyökércsakra. Mivel az utóbbi csakra a mindennapi dolgainkért felelős, így Uriel azokban a problémákban bír segíteni, melyek a napi dolgainkkal állnak kapcsolatban.
 
Színe az arany, de ábrázolják ezüstfehér színnel is.
scroll back to top