Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

A felemelkedett mesterek csodálatos tanítók és gyógyítók, akik közül sokan emberi testben is éltek a Földön. Ezek a nagyhatalmú szellemi vezetők segítenek valódi életcélod megértésében, szellemi képességeid fejlesztésében, illetve bátorságot meríthetsz tőlük a nagy változások idején. Mindegyik mester saját, egyedi vonással, területtel rendelkezik. Semmilyen különleges képzettségre, vagy tapasztalatra nincs szükséged ahhoz, hogy élvezd a támogatásukat!

 Aengus

Aengus

Aengus egy kelta isten, aki a lelki társak és ikerlángok találkozását és harmonikus kapcsolatát segíti (a lelki társnál szorosabb, örök kapcsolatot nevezik az ikerlánggal való kapcsolatnak). Kérd az ő segítségét, ha lelki társad, vagy ikerlángod keresed, vagy ha szeretnél megoldani egy szerelmi vitát. 

 

Assisi Szent FerencAssisi Szent Ferenc

Sok legenda szól arról, hogy Szent Ferenc értett az állatok nyelvén, ezért ő lett a környezetvédők, és az állatok védőszentje. Kérd a segítségét, ha családod, vagy barátaid nem értik döntéseidet, vagy a választott szellemi utadat, de fordulhatsz hozzá állatokkal kapcsolatos ügyekben is.


El MoryaEl Morya

A XIX. században élt, Ranbir Singh néven, a kasmíri királyi család tagjaként. Politikai vezetőként azon munkálkodott, hogy igazságos változtatásokat iktasson törvénybe. Akkor fordulj El Moryához, ha tisztán, és magas rezgésszinten szeretnéd tartani az energiádat, vagy védeni akarod, de jogi ügyekben is kérheted segítségét.

 

Fehér TáraFehér Tára

Tára egy keleti istennő, akinek több megjelenési formáját egy-egy szín jellemzi. Az ő egyik aspektusa Fehér Tára, ő az emberiségben és magában az életben fellelhető összes jóság esszenciája. Olyankor fordulhatsz hozzá segítségért, ha szeretnéd felfedezni tiszta önvalódat, vagy valamit meg szeretnél tisztítani. 


HilarionHilarion

Hilarion, akit Szent Hilarionnak, vagy Hilarion mesternek is hívnak, a IV. században élt, a Közel-Keleten. Sikeres gyógyításai messze földön híresek voltak. Bármilyen gyógyítással, vagy energiatisztítással kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz hozzá.  


JézusJézus

Jézus mindenkinek segít, aki hozzá fordul, tekintet nélkül az illető vallásos, vagy spirituális meggyőződésére. Kérd a segítségét, ha akár érzelmi, akár fizikai, akár mentális síkon szeretnél gyógyulni, vagy gyógyítani.

 

Kuan-JinKuan-jin

Kuan-jin egy buddhista félisten, akinek a neve azt jelenti: aki minden imát meghallgat. Földi életének végén buddhává válhatott volna, de úgy döntött, hogy a földi sík közelében maradva addig segíti az emberiséget, amíg mindenki meg nem világosodik. Olyankor fordulhatsz hozzá, ha megbocsájtáshoz és együttérzéshez kérsz segítséget.

 

KuthumiKuthumi

Kuthumi egy szikh szellemi vezető volt, akit eredetileg Szirdar Takar Szingh Szadhanválinak hívtak. A XIX. században élt Indiában, Madame Blavatsky, a teozófia egyik alapítója személyesen ismerte, halála után pedig médiumként közvetítette üzeneteit. Kérd a segítségét, ha erősíteni szeretnéd motivációdat, illetve, ha a számodra fontos dolgokra, vagy az életfeladatodra akarsz koncentrálni. 


Lady NadaLady Nada

Lady Nada Saint-Germainnel és Mihály arkangyallal együtt azon munkálkodik, hogy egyensúlyt teremtsen a női és férfi energiák között a világban. Nevének jelentése: a békességet hozó. Abban tud segíteni, hogy megbékélhess mind a nőkkel, mind a férfiakkal, és hogy összhangba tudd hozni saját nőies és férfias energiáidat.


MerlinMerlin

Senki sem tudja biztosan, hogy Merlin valóban élő személy volt-e. Általánosan elfogadott tény azonban, hogy ő a mágusok kvintesszenciája, és a varázsló bölcs archetípusa. Merlin egy rendkívül nagyhatalmú felemelkedett mester, aki szellemi tanítóknak és gyógyítóknak segít energiáik megfelelő összpontosításában.

Mihály arkangyalMihály arkangyal

Az őrangyalok nagyhatalmú vezetője, segít a fénymunkásoknak emlékezni és megvalósítani életfeladatukat, és lángpallosával elvágja azokat a félelmeiket, amelyek halogatásra késztetnek. Bátorságot és erőt ad ahhoz, hogy változtatni tudjunk az életünkön. Védelemért, ösztönzésért, tisztánlátásért és bátorságért fordulhatsz hozzá.


Saint GermainSaint-Germain

Egy francia gróf volt, akit a XVIII. század elején európai csodatevőként ismertek. Híres volt mágikus képességeiről, virtuóz muzsikus volt, számos nyelven beszélt, és közkedvelt volt a királyi udvarok és munkások körében egyaránt. Saint-Germain a világbékén tevékenykedő fénymunkások segítője, akik az egység és a tisztesség érvényre juttatásán fáradoznak a politikai és egyéb szervezetekben.

                                                                         

A Felemelkedett Mesterek energiái

A Felemelkedett Mesterek a tökéletessé vált emberek. Az emberi fejlődésnek az a célja, és az egyik csúcspontja, hogy minden ember Mesterré váljon. A Felemelkedett Mesterek azok, akik végtelen türelemmel segítik, a felemelkedés útját még járó testvéreiket abban, hogy az ő magasabb rendű síkjaira lépjenek. Segítik, hogy vezetésükkel, és erejük segítségével, az ember a spiritualitás olyan fokára emelkedhessen, amelyet ők már elértek, és az illető maga is az emberiség segítőjévé váljon. Így segítik a fejlődés hatalmas tervét annak célja felé. Mindnyájukat egy akarat egyesít: szolgálni Isten Tervét az emberiségért.

A Felemelkedett Mesterek szervezetet alkotnak, amelynek neve a Nagy hierarchia - Nagy Fehér Testvériség, amelybe már a Mesterek tanítványai is beletartoznak. Ők a fejlődés során az emberi faj virága, minthogy tudatuk állandó kapcsolatban van az Istenivel.  Bátran forduljunk hozzájuk bizalommal - hiszen ők szeretettel fogadnak minden törekvőt köreikben.

E Mesterek még a fizikai életükben nagyban hozzájárultak a tanításokhoz, tudományokhoz, művészetekhez és gazdaságokhoz. A Felemelkedett Mesterek kezdetben ugyanazon az úton haladtak, mint más emberek, csak a szellemi fejlődés magasabb szintjére jutottak el, elérve a tökéletesség elérhető fokát. Ezt a szintet elérve azonban lemondtak a Nirvánáról (felszabadulás üdvösségéről) azért, hogy segíthessék embertársaikat a szellemi fejlődés útján.

A Mesterek munkája általában a mentális síkon megy végbe, még inkább a kauzális síkon, ahol a lélekre közvetlenül lehet hatni. Erről a síkról sugározzák szellemi befolyásokat a gondolat világára, innen ösztönzik a szellemi növekedést azáltal, hogy megvilágosítják az értelmet, és megtisztítják az érzelmeket, valamint inspirálják a különféle nagyszerű és jó hatású mozgalmakat is.

A Felemelkedett Mestereket szintén hívni kell, ha szükségünk van a segítségükre. A Tanítóval való kapcsolattartás legjobb módszere, ha elsőként megismerjük a sugarát, amely a Mester energia minőségéről azonnal sok mindent elárul.

 

A Felemelkedett Mesterek megidézése: amikor kiejted, vagy gondolatban felidézed valamelyik Mester nevét, ezzel magadhoz vonzod az általa képviselt energiák egy részét.

El Morya Az első sugár Csohanja (Ura); az Isteni Akarat közvetítője; az Isteni Terv, vagyis valódi életfeladatunk beteljesítését segíti; hitünk megerősítője; felemelkedéssel és bölcsességgel segít
 Lanto  szeretetet, bölcsességet és megértést hoz neked
 Velencei Pál  kreativitással és szeretettel segít
 Serapis Bey a negyedik sugár Csohánja;  harmóniát, egyensúlyt és Egyiptom ősi bölcsességét hozza el számodra, tisztít, méregtelenít, érzelmileg felszabadít; fényt vetít a dolgok lényegére
 Hilarion  az ötödik sugár Csohanja; a végső igazság felé vezető utat mutatja meg; a tudomány, technológia, bölcsesség, igazság és tudás sugarát felügyeli, segíti az intuíció fejlődését
 Mária Magdolna  a feltétel nélküli szeretettel segít független gondolkodást kialakítani
 Lady Nada  "az Átváltozás Istennője", a hatodik sugár Csohanja; az asztrális szintet tisztítja; ősi gyógyító módszereket tesz elérhetővé, segít az intuíció, a telepátia és a bölcsesség fejlesztésében
 Kumeka
 megvilágosítja a világot és eljuttatja a felemelkedéshez
 Voszló
 harmóniába hozza a szellemet és az értelmet
 Gautama
 segít megtalálni a valódi életcélodat
 Rákóczi  segít, békét, megvilágosodást hozni a világ vezetőinek, hogy megtudják oldani a nemzetközi problémákat
 Kuan Jin   isteni női bölcsességet és gyógyulást hoz, valamint együttérzést alakít ki a férfiakban és a nőkben, ennek érdekében segíti a nőket, hogy ismét erővel ruházzák fel önmagukat
 Babadzsi  a Forrás energiáját hordozza és sugározza
 Szt. Teréz  a Forrással való egység megértését terjeszti
 Szt. Kara  feltartja a Krisztus Fényt az embereknek és segít nekik abban, hogy meglássák azt önmagukban és másokban
 Kuthumi  a második sugár Csohanja, megtanítja, hogyan lehetünk a szeretet által bölcsek; segít, hogy tudásunk bölcsességgé váljon; a a megvilágosodásról és a felemelkedésről tanít
 Saint-Germain  a hetedik sugár Csohanja; a mágia tudományának ismerője és tanítója; a veszteségek feletti bánkódás "gyógyítója"; az Ibolya Láng mestere; egyensúlyt hoz a világba
 Maitreya
 a Krisztus Tudatosság fényével árasztja el az embereket,
 Melkizedek
 ősi bölcsességet hoz,
Djwal Kuhl a Tanítók Tanítója; több sugárral is dolgozik; az ember evolúciójáért dolgozik; segíti a gyógyítók munkáját, akik a világ gyógyulásáért és békéjéért dolgoznak; segíti az okkult tudás megismerését
Lady Portia
a hetedik sugáron dolgozik; segíti a megbocsátást és az ítélet-nélküliség elérését

 

 

(forrás: Doreen Virtue - Felemelkedett mesterek)

scroll back to top