Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

"Asztrológiai pszichológiai tanácsadói munkámat emberszeretettel és segítő szándékkal végzem. Élet-segítő munkámat azzal a hittel folytatom, hogy a szenvedéseket a megértésen át enyhíthetem, javaslatokkal kísérhetem a Tanácskérőt a változások útján.

Munkám célja, hogy a Tanácskérőt a Jó tiszteletében, szellemi és lelki fejlődésének útján, gondjainak enyhüléséhez segítsem. Tanácsadás során a segítségnyújtás a célom, mellyel a Tanácskérő megértheti helyzetét, felismerheti a változások útját, fejlõdhet személyisége és javulhat életminősége.scroll back to top

Bővebben: Az asztrológusok etikai nyilatkozata

"...és a leggyakrabban éppen a szerencsétlen képletû emberek kérnek tanácsot. A legtöbb ember erõt merít abból, ha az asztrológus rámutat arra, hogy az asztrológia lehetõvé teszi a problémáikkal való intelligens és megértõ szembenézést. Megtudhatjuk, mi áll elõttünk és megtehetjük azokat a lépéseket, amiket szükségesnek tartunk ahelyett, hogy magunkra hagyottan és vakon sodródnánk sorsunk felé.

scroll back to top

Bővebben: Az asztrológus hitvallása

Az asztrológia a planéták emberekre gyakorolt hatását vizsgáló tudomány. Az ember számára az egyik legjobb módszer, hogy megtanulja, ki ő, honnan jött és hová tart. Az asztrológia feltárja a jellemet, és a jellem azonos a sorssal. Ha az ember megváltoztatja jellemét, ezzel megváltoztatja a sorsát is.  Az asztrológia főleg az egészséget, betegséget, jellemanalízist, gyermek horoszkópokat, és emberi kapcsolatokat vizsgálja.scroll back to top

Bővebben: Asztrológia filozófia

A Kristálygyógyászat közel egyidős az emberiséggel, hiszen Lemúriában, majd később Atlantiszon igen jelentős szerepük volt.

A kristályokat több, mint 80.000 éve használjuk a Földön. Az ősi civilizációkban a gyógyítás és a hatalom forrásai voltak, információ- és energiahordozóként használták őket. Olyan geometriai mintákat fejlesztettek ki, mellyel energiamezőket hoztak létre.

scroll back to top

Bővebben: Csakrák és a horoszkópunk kristályai

A  jegyek elemi felosztása  

A jegyek elemi felosztása szerint az azonos elemű jegyek a horoszkópban egymástól 120 fok távolságra helyezkednek el. A négy elem, mint 4 háromszög található a horoszkópban. A 12 jegy között a négy elem mindegyike egyenlő mértékben van képviselve, azaz 3 tüzes, 3 földies, 3 levegős és 3 vizes jegy található a horoszkópban. A négy elem a következő: a tűz, a föld, a levegő és a víz.

scroll back to top

Bővebben: A négy elem