Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 Szeretettel Üdvözöllek!

 

zafir gyógyító módszer gyógyító technika gyógyító energia

Azért nyitottam ezt az oldalt, hogy beszélgessünk a jelenről, a jövőről, a karmáról, a karmikus feladatokról, az életútról, a sorsról.

zamira

Akiket érdekelnek ezek a kérdések, bátran kérdezhetnek, és én szellemi vezetőim segítségével megpróbálok segíteni. Olyan szellemi lények Ők, akik mindig az embereket szolgálták, és én születésem óta tanítványuk lehetek!

Gyermekként álmaimban  kaptam az információkat tőlük, és édesanyám volt az, aki "lefordította" üzenetté. Később az álmok mellett látomásokat is kaptam, majd 2000. januárjában elkezdtem egy olyan gyógyító módszert tanulni, amely többezer éves tradíción alapul. Ez a gyógyító technika a test, lélek, szellem gyógyulását és tisztulását segíti. Rengeteget tanultam és változtam az elmúlt  évek alatt! A Zafír energetikai gyógyító módszert, meditációk által  kaptam a Mestereimtől ! De mit is jelent a Zafír? 

Kék zafír: a spirituális igazságot keresi, s a hagyomány szerint a szeretet és a tisztaság jelképe. Rendkívüli hatással van a Földre, és hatékony csakragyógyító.   Segít megmaradni a spirituális úton, míg a sámáni ceremóniákon a negatív energia átalakítására használják.  A zafír összehangolja a fizikai, a szellemi és a spirituális síkokat, helyreállítja az egyensúlyt a testen belül és a mentális világban.

 Ma már érzékelem a múltat, a jelent, a jövőt, értem a kártya "szavát", fénykép alapján analizálok, előző életekben utaztatok.

A mai elhalványult szellemi világunkban legyen ez egy olyan békés, nyugodt hely, ahol leírhatod kérdésed. Égi Mestereimmel amiben tudok, segítek. Tudom, hogy sokan nem hisznek ezekben a dolgokban. Nem baj! Tiszteletben kell tartani az ő gondolataikat. De bizony, bizony, ha lassan is, ébred az Emberiség, és nyit a tudat, az ősi tudás felé....

Legfőbb ideje!

Zamira

a Zafír energetikai gyógyító módszer mestere

scroll back to top