Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

..Küzdj az önmagadra és másokra ártalmas gondolataid ellen! Úgy bánj velük, ahogyan ők bánnak veled! Ha eltűröd őket, gyökeret verve megerősödnek, leigáznak és kioltják benned a magasabb ideák forrását, amelynek világosságánál elkerülöd a szakadékokat, s  tisztán látod az egyedül járható utat.

 

Mielőtt bensődben élő "rejtett erő" Istenné tenne, Tanítvány, képessé kell válnod rá, hogy tetszésed szerint megfékezd holdvilágtestedet, vagy feloldd mint párát a fény.

Anyagi és szellemi én sohasem találkozhatnak. Az egyiknek el kell tűrnie, hogy a másik teljes hatalomhoz jusson.

Míg magad nem váltál Ösvénnyé, nem találtad meg az utat. Te vagy az Út, Tanítvány. Bárhová igyekszel, te magad vagy a cél is.

Ha megakarod pillantani a Valóságot, amely független Alayától,  gondolataidat tartsd távol minden külsőségtől, de tartózkodj a nyüzsögve rajzó benső képtől is, nehogy árnyékot vessenek lelked fénylő tükrére. Összpontosítsd valamennyi  érzékedet agyad rejtett középpontjában élő egyetlen érzékszervére; mert csak a titkos szem előtt mutatkozik meg a meredek Ösvény, amely Mesteredhez vezet.

A tested nem Te vagy, Tanítvány! Isteni Éned testetlen és sem dicséret, sem ócsárlás nem férhet hozzá.

Légy türelmes Tanítvány! Ne félj a tévedésektől és ne udvarolj a sikernek. Benső szemed függeszd a csillagokra, ismerd fel bennük szülőidet, s gyermekükként fognak támogatni.  

Légy kitartó, hiszen örök életű vagy! Árnyékaid élnek és eltűnnek. Ami benned végtelen, az maga a Tudás, és az soha el nem múlik.

Ha elakarod érni a bölcsességet, légy alázatos, mint a tenger, amely minden folyót   magába fogad , mégis végtelen és mozdulatlan.

Légy jó kedélyű,  ó Tanítvány!  

Tanító sok van. A Mester lelke egy : Alaya, a Világszellem. Alaya tiszta, fényes szellemét kivéve az emberben minden mulandó. Az ő sugarának fénytörése vagy s ez a fonál életed vezetője.              

A tanító az utat csak megmutathatja, de egyedül kell járnod rajta.....

 

Szepes Mária                                                               

 

scroll back to top