Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
szeptember 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36
  • tunde0316
  • timcsa84
  • kulacs

Az élet céljaSajátos célunk ( az egyetemes célon belül ) kétségtelenül egyéniségünk finomítása, csiszolása különféle lehetőségek, élmények, kísértések, tapasztalatok csiszolókorongján. Az, hogy önvalónkat felszínre hozzuk, megvalósítsuk és kiéljük. Hogy hányféle átmeneti cél felállítására és túlhaladására van szükségünk ehhez, az egyedül szellemünk rejtett törvényétől függ. E vita a megvilágosodott  egyénben dől el....

 

Az ember agy az alacsonyabb és magasabb világok rezgései között közvetítő és átalakító készülék. Ez a hivatása. Ez  teszi a lét főszereplőjévé. Köré csoportosulnak mindazok az adottságok, amelyek elősegítik fejlesztését, működését. A végig élt szerepek, beteljesült átmeneti célok mind ennek  a szervnek  szállítanak olyan felismeréseket, megtisztított fogalmakat, amelyek benne felismert igazsággá és tetté válnak. Felizzítja az akaratot, amely sorsot teremt, és sorsot old. Teremtő ideálok nélkül a szellem elhomályosul, a lélek kialszik és a test betegségekben hullik szét.  

Teremtő ideálok ( gondolatok, akaratok) akkumulálják az élet és fejlődés energiáját. Valamiért törekedni kell mindenkinek. A cél: mágnes, amely légvonalban vonzza magához azt, aki összekapcsolódik vele. Az átmeneti célokon túl újabb és újabb célok bukkannak fel, de mindegyik átvezet egy fontos szakaszon, amelyen e célok nélkül nem  tudtunk volna keresztülhatolni.

 Szepes Mária

 

                                                       

scroll back to top