Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

Tettet jelent, és jelenti a sorsot is mert  tettekből szövődik a sors. A karma tehát a tettek sorsszerű következményeinek  törvénye. E törvény azonban nem  merev, és megváltozhatatlan végzetszerűség; az önmegismerés, a tévedések gyökerének kiirtása, a szenvedélyek  tisztultabb erőkké való finomítása által  megváltoztatható.

Az ember fejlődési fokozatának megfelelően mindaddig megszületik a földön, amíg fel nem  oldotta önmagában az anyagképző karmacsírákat. A szellemi fejlődés, a mélységből való kibontakozás lényege a tapasztalás. A karma kényszeríti a lényt, hogy saját téves tetteit ne kívülről szemlélje, hanem az inkarnációk során magán tapasztalja. Ennek a kényszernek  a mértékét az elkövetett cselekmény határozza meg, emberileg felmérhetetlen pontossággal. A cselekedet teremti az eseményeket, mint ahogy a vágy  alakítja a környezetet és a gondolkodás építi a jellemet. A körülmények tehát, amelyek között az ember megszületik, törvényszerűek, de korántsem változhatatlanok. Az ember jelenét a múltjában teremtette meg, s ugyanígy  a jelenében teremti meg a jövőjét.

Szepes Mária

 

Szorosan témához tartoznak Müller Péter szavai:

Munkálkodás az elromlotton

" A szülők vétke a gyermekekben folytatódik. Könyvtárnyi irodalma van annak, hogyan válnak a tiszta és védtelen gyermeki lélekre ráfényképezett hatások később jellemmé.  Bajom oka egyszerű- emberi hiba következménye. Meglehet és meg is kell szabadulni tőle! Nemcsak magam miatt, hanem - a Ji-king bölcsessége szerint- szüleim miatt is! Ha magamat megváltom,  őket is megváltom, s megszabadítom őket  a szellemvilágban már lehazudhatatlan bűntudattól.

A múlt átírható. "

 

Tehát,  karmánkhoz tartozik az is, hogy a szüleink hibáit mi már nem követjük el! Tudnunk kell felismerni és tudatosan megoldani!  

                                                                                ( Zamira)

Karma

scroll back to top