Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

A Föld óriási tégelye áttüzesedett, s aki benne forr ma, abban döntés érik.  Az egyetemes  tűzállapotban senki sem találhat búvóhelyet. Három világban  tombol a tűzvész. A test erőszakos körülmények parazsán  hamvad, a lélek bonyolult szenvedések  lázában lobog, és a szellem emblémája lángoló csillaggá változott. Magasság és  mélység burája  összezárult az ember körül, s a transzcendens lángkarmok  minden egyes élőlényt  megragadnak. Az önző kis rablófészkek védettségét felszámolták az elemek.  

 

Mindenkit nevén szólítanak. Mindenkinek áldoznia kell. Eljött az ideje, hogy  visszaszerezzük Májának, a káprázatok   úrnőjének  kölcsönzött hatalmunkat! Eljött az ideje, hogy  visszafoglaljuk annak a belső birodalomnak a trónját, amelynek minden atomja saját erőinktől lüktet. Kimeríthetetlen életszomja  saját szellemi  javainkat fogyasztja- míg mi éhezünk, fázunk,  rettegünk, újra és újra koporsóba  fekszünk önnön szétszórt, isteni gazdagságunk közepette. A kozmikus óra mutatója  a végső pillanathoz érkezett; eljött az ideje, hogy  mindez  megváltozzék.     A feladott ragaszkodásainkból  a hatalom visszaömlik hozzánk.

" A bizalom  és hit nélküli áldozat értéktelen", figyelmeztet Bhagavad-gitá.  Csak olyan áldozatnak van csereértéke, amelyet átszőnek vágyaink, birtokló ösztöneink, mint idegpályák a testet. A szellemi törvény fordított  optikája szerint egyedül az a miénk, amit feláldozunk. Amit összeharácsolunk, időtől zsákmányolunk és személyes  érdekeinkre  fordítunk, az a mulandóságé. Az áldozat az élet megnyilvánulásának és a megváltásnak univerzális törvénye, amely alól  még a leghatalmasabb szellemlény sem vonhatja ki magát. Az istenek, démonok, lárvák, emberek,  elementálok, állatok és növények mind az  áldozat tüzében égnek, belőle táplálkoznak, általa élnek, benne pusztulnak el és belőle támadnak ujjá. Az áldozati tűz a megtisztulás  és az átváltozás  eszköze. E lángözön  Noéjának főnixmadárként kell felröppennie a tűzből, hogy láthatatlan égi bárkáján átmenthesse a szellem  értékeit a  jövőbe. Mi, akik e bárka utasai vagyunk, dobjuk el személyiségünk terheit, nehogy gátolják  emelkedésünket. Mi áldozzunk önként és  örömmel, cseréljük vissza a matériát az Életre!

Szepes Mária

scroll back to top