Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Útmutatások

Útmutatások

"Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki túlságosan érzékeny. Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról.

 

scroll back to top

Bővebben: Az érzékenységről

Ha megvizsgáljuk cselekedeteink, konfliktusaink, gátlásaink, külső és belső bonyodalmaink eredetét, minden esetben rátalálunk a démoni elemek uralmára. Hogy mit értek "démoni" alatt? A tudattalanból feltörő ösztönös vágy- és indulaterőt. E démonok sokszor az őszintén magasrendű szándékaink ellenére is belső válságba sodornak bennünket. Létük pusztán sóvárgás és indulat. Amilyen mértékben alávetjük magunkat befolyásaiknak, olyan mértékben uralkodik el bennünk a démoniság alapjellege, olyan mértékben nyer hatalmat a szervezetben különféle betegségek tömege, a szorongásos neurózisig. Most lássuk, hogyan nyer a démon hatalmat  fölöttünk?

scroll back to top

Bővebben: A gondolkodás hatása életkörülményeinkre

Elérkezett  a" bizonyítvány" osztás ideje

 Negyedik beavatások kódját kapják azok (ezekben a napokban), akik a feltáruló kapukon beáramló energiát felhasználva az emberiség szolgálatába állnak.  Létre jön egy magasabb szintű emberi közös  tudat, mely fejlődésre készteti a lemaradt lelkeket, akik még keresik önmagukat! A hazugságból szőtt leplek lehullanak, s felfedik az örök igazságokat. "Szemetek fénye" átvilágítja, s feltárja a problémáitok eredetét..

scroll back to top

Bővebben: Negyedik beavatás!

A szeretet olyan legyen mint a vízben elvegyített só, mely áthatja az egészet vagy hasonló a tengerhez, ami magába fogadja a folyókat!Olyan boldogságot keress,ami nem romlik, nincs kezdete, vége, épp úgy tekint barátra mint ellenségre. Mivel az Ember jó tettek révén válik jóvá...   
scroll back to top

Bővebben: Maitreya üzenete a szeretetről

Egyre többünkben merül fel az igény,hogy többet tudjunk meg önmagunkról és felfedezzük képességeinket,lehetőségeinket, az élet értelmét, valódi célját. Fejlődésünk nélkülözhetetlen állomása  az önmegismerés,mert magunkban hordozzuk az Univerzum

MIND-ÉN-S-ÉG-ét.

scroll back to top

Bővebben: Az emberi lét értelme és célja

Kedves Látogató!

Előfordulhat,hogy nem vagyunk biztosak önmagunkban, vagy egy élethelyzet kínálta lehetőségben,   vagy esetleg több választási lehetőségünk van! Ilyenkor bátran fordulhatunk az Égi mesterekhez! Tedd fel kérdésed és megkapod a választ.

Zamira

Felemelkedett mesterek

scroll back to top