Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Mit gondolsz, ki vagy te?

Kezdetben a lét egy darabkája voltál, s hogy megtapasztald, hogy ki vagy, az egyetlen tudat individualizált részévé váltál.

Önként vállaltad, hogy a születés kapuján keresztülhaladva, belépsz egy emberi létbe, és részt veszel az életjátékban.
Választásod, hogy ember leszel, egyben azt is jelentette, hogy felveszed a tudatos emberi gondolkodást.

scroll back to top

Bővebben: Az egó vagy az Én illúziója

 A legtöbb ember szeret beszélni és nem tud figyelni a másikra. A beszéd, legtöbbször szabadulási kísérlet .                                                                      

. Nem jó egyedül, nem jó a csendben. Valami feszít, hogy közöljek valamit, hogy érvényesüljek, szerepeljek. Úgy kell ilyenkor a másik, mint egy férfinak a női öl - meg akarok szabadulni magamtól.

Kell a füled! A lelked! A figyelmed! Törődj velem! Hallgass meg! Figyelj rám!

Karinthy Frigyes azt mondja, hogy ebből a belső feszültségből lett író: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!" Kell valaki, aki meghallgat. Csakhogy hallgatni nem könnyű. Figyelni hosszan, csendesen és mélyen egy másik emberre - nehéz.

scroll back to top

Bővebben: A szeretet arcai

Gyakran érezzük azt, hogy valami " űr" van a lelkünk legmélyén, melyre nem tudunk magyarázatot adni.....valami hiányzik.  Örökösen keresünk,, mert a rejtélyes és  titokzatos hiányérzet hajt bennünket. Életünk során  sok emberrel hoz össze a sors, különböző kapcsolatokat alkotva. Legyen az szülő- gyermek , társ vagy párkapcsolat. Nem is gondolnánk, hogy minden találkozásunk mögött karmikus feladatok vannak, amelyeket az égben kötöttünk, leszületésünk előtt.

scroll back to top

Bővebben: Életünk eseményei, találkozásai és a mögötte lévő karma

Számtalan próbálkozás,  hosszú időszakok  egyedül, újra és újra  hasonlóan végződő  viszonyokat kapunk a sorstól. Feladjuk? Kategórikusan kijelentjük: na én aztán, soha nem megyek férjhez,  a férfiak mind egyformák!  Nekem aztán nem kell asszony, minden nő egyforma!  Hányszor találjuk magunkat ilyen  vagy hasonló  lelkiállapotban, amikor elkeseredett hangon lemondunk a szerelemről, vagy eleve elutasítunk minden új  lehetőséget, mielőtt még kipróbálnánk....

Talán ilyenkor először is legfontosabb a sorsszerűség kérdését végig gondolni.

scroll back to top

Bővebben: Tiszta lappal egy új kapcsolatért

Biztosan sokan hallottatok már arról, hogy a lélek a leszületése előtt, hol tartózkodik. Sokan vitatják, mások meg elfogadják azokat az információkat, melyek arról szólnak, hogy a lelkek a leszületés előtt a köztes létben tartózkodnak.

Ez az a hely, ahol a léleknek van ideje eltöprengenie azon, hogy az előző inkarnációban mit és hogyan oldott meg. Mivel ezen a helyen nem létezik tér és idő, így szinte végtelen lehet a mai ember számára a lélek ott töltött időszaka.

scroll back to top

Bővebben: Mit vállal fel a lélek a leszületése előtt?

További cikkeink...

  1. Leszületésünk titkai