Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
augusztus 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Peti36
  • tunde0316
  • timcsa84
  • kulacs
  • vheni
  • Julianna59

Számtalan próbálkozás,  hosszú időszakok  egyedül, újra és újra  hasonlóan végződő  viszonyokat kapunk a sorstól. Feladjuk? Kategórikusan kijelentjük: na én aztán, soha nem megyek férjhez,  a férfiak mind egyformák!  Nekem aztán nem kell asszony, minden nő egyforma!  Hányszor találjuk magunkat ilyen  vagy hasonló  lelkiállapotban, amikor elkeseredett hangon lemondunk a szerelemről, vagy eleve elutasítunk minden új  lehetőséget, mielőtt még kipróbálnánk....

Talán ilyenkor először is legfontosabb a sorsszerűség kérdését végig gondolni.

Aki elfogadja, hogy létezik reinkarnáció, amely szerint újra és újra leszületünk, hogy sorsunk feladatait elvégezzük, az pontosan érti, hogy  ebben is létezik az ok-okozati törvényszerűség. Ha előző  életünkben nem tanultunk meg bizonyos élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat kezelni, értékelni, átértékelni, addig kapjuk  a jelenlegi életünkben , amíg végre okulunk belőle,  megtanuljuk megoldani, bölcsebbé válunk tőle. Az élet forgatókönyvszerűen működik. Újra  meg újra kapunk esélyt, egészen addig, amíg végre túllépünk az adott " feladaton". Ez nem egyfajta karma  ugyanabba a gödörbe belecsücsülni?

Mi volna, ha változtatnánk?

Túlságosan odaadóak vagyunk már a megismeréskor? Nem árt egy kis titokzatosság....ne nyíljunk meg azonnal, hagyjunk későbbre is a kedvesnek valamit magunkból! Vagy erősen éreztetjük, hogy nagyon lazán vesszük a dolgot, miközben valójában egész másról van szó? Védekezésül olyan oldalunkat mutatunk meg, ami valójában hamis? Legyünk ehelyett őszinték, hiszen csak önmagunkat csapjuk be.

Ne gondoljuk rögtön arra, hogy mi lesz majd! Csak a jelenre koncentráljunk, hagyjuk sodródni magunkat az édes érzésben,  élvezzük a boldogság pillanatait.

Semmi esetre  ne  engedjük, hogy előző kapcsolataink kellemetlen, fájó emlékképei megjelenjenek  bennünk rávetülve az új kapcsolatunkra. Tanácsos és jó megoldás az ha   minden korábbi kapcsolatunkból megmaradt tárgytól, képektől megszabadulunk! Lehet, hogy kegyetlennek tűnik, de így helyet tudunk csinálni az életünkbe az újnak, a jobbnak! Ha ezt megtudjuk tenni, akkor az azt is jelenti, hogy túl tudtunk lépni a múltunkon , tanultunk belőle, el tudtuk engedni az életünknek azt a részét!

Fontos, hogy az önbizalmunkat megerősítsük! Erre sok lehetőség kínálkozik: némi életmód váltás, meditációk,  jóga, vagy bármi aminek a segítségével visszakapjuk a lelkierőnket, amelyek sikerélményt nyújtanak a számunkra, így erősítve a bensőnket.

Nagyon fontos, hogy higgyünk magunkban, hogy erősek vagyunk, tudunk  és akarunk is változtatni, változni. Ha a görcsösségünkön  módosítunk, esetleg elengedjük, feloldjuk ezeket a negatív tényezőket, akkor egyszerűbben történnek meg a dolgok az életünkben.

Forrás:N. Menyhárt Edit

Gondolatok:

A pozitív célunk eléréséért  bátran fordulhatunk Rafael arkangyalhoz, hogy gyógyítsa meg a fájó lelkünket. Rafael, az Isten gyógyítója ereje!  Gyújtsunk meg egy zöld színű gyertyát és kérjük őt..... mondjuk el, hogy miben szeretnénk egészségesebbek lenni! Ne aggódjunk, ő mindig hall bennünket  és örömmel segít, hisz a gyógyulása a léleknek, a fejlődésünket szolgálja!

Kérhetjük  Mihály arkangyalt is, hogy  az igazság kardjával vágja el a negatív, fájdalmas  emlékeink szálát, amivel a lelkünkhöz kötődnek! Mihály arkangyal az Isten védelmező ereje, bátran forduljunk hozzá! Bármikor ha félünk, ha nem tudunk valamin túl lépni, csak hívjuk őt, egy kék színű gyertyát meggyújtva a tiszteletére és mondjuk el, hogy mit szeretnénk!

scroll back to top