Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
december 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi

Gyakran érezzük azt, hogy valami " űr" van a lelkünk legmélyén, melyre nem tudunk magyarázatot adni.....valami hiányzik.  Örökösen keresünk,, mert a rejtélyes és  titokzatos hiányérzet hajt bennünket. Életünk során  sok emberrel hoz össze a sors, különböző kapcsolatokat alkotva. Legyen az szülő- gyermek , társ vagy párkapcsolat. Nem is gondolnánk, hogy minden találkozásunk mögött karmikus feladatok vannak, amelyeket az égben kötöttünk, leszületésünk előtt.

 


                                                         

Ezek között vannak felbontható kapcsolatok és olyan is, amit csak a leélt élet utáni halál bonthat fel. Mindannyian megalkotjuk az élettervünket még a megszületésünk előtt, lélek állapotban.

Nézzük  először a szülő-gyermek égben megkötött megállapodás, megállapodását; 

Ahhoz, hogy ezt a tervet végre tudjuk hajtani, megválasztjuk a leendő szülőket ( az örökölni kívánt gének miatt ), a nemünket, a testalkatunkat  és  a környezetet is ami az otthonunk lesz. Tehát ezt a megállapodást amit az égben kötünk meg, nem lehet megváltoztatni! Kivéve, ha a leendő lélek pár akikkel megbeszéltük, hogy a szüleink lesznek, jelen életükben nem vállalkoznak a megszületésünkre  ( műtét útján vetnek véget a leendő életnek ). Ebben az esetben ez a szerződés megsemmisül, súlyos karmát okozva a tervtől letért szülőknek, amely akár több életen keresztül kísérheti őket.

A "készülődés"  alatt, más lelkekkel is megállapodást köt a megszületni kívánó lélek, amelyek mind a tanulást, fejlődést, tapasztalást  szolgálják, lehetséges az, hogy minden kapcsolatunk karmikus eredetű. Amikor "teljesítjük" a megállapodásunkat vagy  esetleg más irányba terelődik az életünk  ( mert  még, a  nem megoldott karmikus feladatunkat dolgozzuk éppen, de esetleg mással ), akkor szét válik az életútjaink, de nincs megbontva a "szerződés".

Hogyan működik ez a párkapcsolatoknál? 

Nos, ezek azok az események, amik által rendkívül sokat tanulhat és tapasztalhat  a lélek, de ezek a kapcsolatok is vége szakadhatnak.  A földi  létünkben működik a szabad akarat, így eltérhetünk az eredeti , általunk kijelölt élettervtől, ami a megbeszélt közös megállapodás végét jelenti. Ezekből keletkezik a karma , ami akár több életen keresztül kísér bennünket  addig, amíg be nem teljesítjük. A szabad akaratunkkal meghozott döntések hatásai más feladatokat hárítanak ránk!  Így lehet az, hogy jelen életünkben esetleg több partnerrel kerülünk kapcsolatba, belűről érezve a hiányt, mire eljutunk ahhoz a lélekhez, akivel  az égi frigyünk megköttetett . Az is lehet, hogy több életen keresztül keressük egymást!

Azok a lélek párok, akik az égben kötöttek egyezséget, már a leszületésük helyét is úgy választják meg ( így segítve  ), hogy az  ne legyen egymástól távol! Előfordulhat, hogy a jelen életükben elsodródnak, de kapnak olyan sorshelyzeteket, amelyek újra egymás közelébe tereli őket, megadva az egymásra találás  lehetőségét. Minél távolabbra kerülnek, annál erősebb közöttük a vonzó erő ( pl: vissza vágynak a szülő helyre, a "gyökerekhez" ), ellenállhatatlan vágyat okozva.Ezek a kapcsolatok nagyon komoly próbáknak vannak kitéve hiába köttettek az égben, de ezek az emberek nem tudnak szakítani, hanem   megoldják azokat   közös erővel és így élnek egymás mellett tökéletes egyetértésben és szabadságban, hisz a  "kettő,  az egy"...amit az élet végén csak a halál választ el!

Most nézzük, hogy mi történik akkor ha haraggal, gyűlölettel a szívükben válnak el? 

Azt már tudjuk, hogy minden találkozásunk karmikus  feladatot ad a feleknek, amit lehet, hogy megoldhatatlannak, nagyon fájdalmasnak találnak. Ez abból adódik, hogy nem tudják felismerni az események mögött lévő feladatokat, "leckéket", így az elszakad és ez a közöttük lévő karmikus kapcsolatot nemhogy megsemmisítené, erősebbé teszi és nem felbontottá! A karmikus felbontásra csak akkor kerülhet sor, ha a felek megbocsájtással a szívükben lépnek tovább! Csak akkor, ha a közös ügyet békében rendezik el  (mert a harag démona alattomosan a lélek legmélyén lapul és mintegy féreg rágja, fertőzi azt, amíg  teljesen eldeformálja), csak akkor találják meg az "igazit"az égi társat!

 

scroll back to top