Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
április 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • vheni
  • Julianna59
  • Lexa1350
  • Zsóka58
  • ttkatalin
  • Ancsa0124

 

 

Egy kis információ a távozó lelkek hozzátartózóinak is és önmaguknak is.
AZ ALAGÚT és a FÉNY az ALAGÚT VÉGÉN.
Szüntelenül a teremtés cselekedetét gyakorlod, az életben és a halálban egyaránt
Minden egyes pillanatban változóban vagy. a jövőd apró részletekben gyarapszik nem egy csapásra vagy egyetlen jelentős döntés révén alakul ki. Ha figyelmet szentelsz ezeknek a részleteknek, akkor a jelentős mozzanatok és a nagyszabású döntések miatt sem fog fájni a fejed.
 

 

Képzelj el egy szép színű üres szobát két ajtóval Az egyik ajtón a Halál felírat van a másikon a születés. Figyelmeztetlek hogy a puszta szavak elégtelennek fog bizonyulni amikor leírjuk a leírhatatlant.
Rendben van, mármost a HALÁL feliratú ajtó belső oldalán azon az oldalon amelyet a kamrába belépve magad mögött látnál ez áll Fizika Világ.
A szoba túlsó végén lévő belső ajtón pedig egy Spirituális Birodalom tábla függ.
Bármelyik ajtóhoz mész is oda kinyitva az élet egyik vagy másik formáját fogod látni.
Emlékszel rá hogy analógiánk során korábban egy hosszú folyóson vagy alagúton haladtál végig ezt az Idő folyosónak neveztük.
Érzed hogy valami történik veled amint haladsz az átjáróban. Valódi átkelés ez a szó cselekvő igei értelmében. Úgy érzed hogy nem csupán egy átjáróban vagy, de át kelsz valahová. Ebben az átjáróban haladsz végig a halál mindhárom szakaszán.
Amit hátra hagysz, az önmagad fizikai testként való érzékelése. Továbbra is úgy érzed hogy VAGY valaki ám én-tudatod nem foglalja magában a testi lét érzetét . Az átjárón való átkelésed során az történik, hogy megtisztulsz minden fizikai korlátozástól, tapasztalattól és érzettől.. EZ A HALÁL ELSŐ SZAKASZA amikor felismered hogy nem vagy azonos a testeddel. de azért nagyon eleven vagy továbbra is.
A HALÁL feliratú ajtó még mindig nyitva áll mögötted és rajta keresztül vissza tekintesz a fizikai világra. Ezután belépsz a halál második szakaszába és megtapasztalod a tudatosságot vagy a zűrzavart, vagy bármi mást aminek a megtapasztalására számítasz. E második szakasz folyamán szabadon vissza járhatsz a nyitott ajtón keresztül a fizikai világba. Ott nem fizikai értelemben fogod megtapasztalni önmagad ennek ellenére megszólalásig úgy fogod érezni jelen vagy benne. Mások akik még a fikai testükben élnek szintén érzékelhetik a jelenléted. Ha abban hiszel hogy a halál után semmi sem történik akkor a semmin kelsz át és egyáltalán semmit sem tapasztalsz meg. Addig maradhatsz a halál második szakaszában ameddig jól esik.
Minden halálutáni megtapasztalás egyedülálló. Akár a magad teremtette poklot tapasztalod meg akár a magad teremtette mennyországot vagy semmit. Kinyered belőle a kinyerendő emlékeket és azután tovább haladsz.
A lélek valóban dönthet úgy hogy visszatér a fizikai világban maradt szeretteihez. Sőt a lélek gyakran még az előtt látogatja meg szeretteit hogy elhagyná a testét.
Amikor készen állsz , tovább lépsz a halál HARMADIK SZAKASZÁBA. Ekkor becsukódik az ajtó a hátad mögött és és csak az előtted húzódó átjárót látod. Ez az egész átjáró sokkal rövidebb távolságot jelent mint amennyit az életedben eddig beutaztál. Évek sorára volt szükséged hogy végig haladj az első folyóson , most viszont azt érzékeled hogy ezen csak úgy keresztül száguldasz hihetetlen sebesség repülve előre. Ennek az átjárónak a végén egy tűhegynyi Fény látszik az átjáró maga pedig egyre szűkebbnek és szűkebbnek tűnik. A fény meleg és ragyogó, csodálatosan biztonságosnak és hívogatónak tűnik. A sugárzás az átjáró távolabbi végéből ered, A Fényből amely először csupán parányi folt, de amint keresztül suhansz az átjárón egyre jobban és jobban betölti a látóteredet míg nem Fény lesz Minden AMI Létezik.
A HALÁLBAN LEVETKŐZÖD MINDEN EGYÉNI ÖNAZONOSSÁGODAT, ÉS VALAHÁRA VÉGET VETSZ ÖNMAGADBAN VALÓ ELKÜLÖNÜLTSÉGEDNEK.


Neale Donald Walsch Istennel az Öröklétben

scroll back to top