Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 


Lehet, hogy végre-végre a gyökérhez, a "végső blokkoldáshoz" érkeztünk az ikerlángok egyesüléséhez?

A '70-es és a '80-as években érkezett indigógyermekek mára már felnőttek. Nem célszerű élesen szétválasztani az indigó és kristály energiákat, mert ahogy a szivárvány színei is egybefolynak, és átmeneteket képeznek, úgy az energiák is..

scroll back to top

Bővebben: Összefüggés a fénygyermekek és az ikerláng egyesülések között

 

A szülő és a gyermek közti szerződés
 
Mielőtt egy lélek leszületne a Földre, egy olyan helyet és családot választ magának, ami a legjobban megfelel spirituális növekedési és fejlődési igényének. Biztosak lehettek abban, hogy gyermeketek azért választott titeket, mert ti alkalmasak vagytok arra, hogy általatok fejlődjön, valamint ti általa, ugyanis a lelki szerződések természetüknél fogva mindig kölcsönösek. 
A szülő vállalja, hogy a fiatal testbe leszülető gyermeket gondozza, megvédi és ellátja azokkal a képességekkel, melyek szükségesek ahhoz, hogy életben maradjon a fizikai síkon. A szülő vállalja azt is, hogy támogatja azoknak a képességeknek és tehetségeknek a kifejlesztését, amik a gyermek spirituális küldetésének részei a bolygón.
scroll back to top

Bővebben: Az új gyermekek szüleinek lenni

 Akár tetszik, akár nem, entitások vannak mindenütt a körülöttünk lévő 4. dimenziós térben. Az "entitás" kifejezés egy kicsit zavaró lehet, ezért itt egy rövid vázlat, mielőtt azokra az entitásokra fókuszálunk, melyekre az emberek általában gondolnak.

Az entitások három fő típusa:

1. A földhözragadt szellemek;

2. Magasabb dimenziós lények;

3. Nem emberi negatív entitások;

scroll back to top

Bővebben: 4 dimenziós entitások

Szellemek és démonok. Két külön világ, mégis együtt szokták emlegetni őket. Hogy miért? Roppant egyszerű, mert akik együtt emlegetik őket, nagyon keveset tudnak róluk. A másik ok épp ebből adódik, mégpedig, hogy általában keverik őket és nem tudják mikor melyikük talál meg valakit. Természetesen azoknak, akik nem látják, nem hallják, vagy nem érzik őket, azok nem is fogják tudni megkülönböztetésüket.

scroll back to top

Bővebben: Szellemek és démonok

ŐSI EGYIPTOMI, MAYA -BELI ÉS INKA –KORI ENERGIARENDSZEREK 13 CSAKRÁJA ÉS 13 DIMENZIÓJA

scroll back to top

Bővebben: Ősi energiarendszerek 13 csakrája és dimenziója

Az emberek az áramló energiák kozmikus folyamában élnek. Minden energia, és minden energia mozgásban van, akár érzékelhető az alacsonyabb rendű durva emberi látás, szaglás,érintés, ízlelés vagy hallás számára, akár nem. Az energiamozgás mértéke határozza megérzékelhetőségét: minél lassabban mozog, annál érzékelhetőbb az anyagi érzékek számára.

scroll back to top

Bővebben: Az Energia