Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
október 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36
  • tunde0316

 

A hagyomány szerint, ha eljön az ideje, hogy Shambhala megmutatkozzék a világ előtt, azt onnan lehet majd észrevenni, hogy az emberek érteni kezdik, milyen az élet Shambhalában, felfogják az ima ENERGIA valóságosságát. 

 

 


Az ima: ERŐ, amely nemcsak akkor fejti ki hatását, ha az ember egy bizonyos helyzetben elhatározza, hogy imádkozni fog. Az ima természetesen ilyenkor is hat, de hat más esetekben is.
- Ez úgy értendő, hogy állandó imamezők léteznek?
- Igen. Amit tudatosan vagy tudattalanul VÁRUNK, amire SZÁMÍTUNK, legyen bár jó vagy rossz, annak megvalósulásában részt veszünk.
IMÁNK olyan ERŐ vagy ENERGIA, amely minden irányban kisugárzik
belőlünk. 
A legtöbb emberben, akik a hagyományos módon gondolkodnak, ez az erő gyenge és ellentmondásos. 
Másokban azonban, akik sok mindent elérnek az életben, akik nagyon kreatívak és sikeresek, erős ez az energiamező, bár általában az ő esetükben is tudattalanul működik. Az e csoportba
tartozók erős mezővel rendelkeznek, mert olyan környezetben nőttek fel, ahol a siker elvárható, sőt többé-kevésbé garantált volt. Erős szerepmodelleket láttak, akikről mintát vehettek. A legendák azonban azt mondják, hogy nemsokára mindenki tudomást szerez erről az erőről, és megérti, hogy az energia felhasználására való képességünk erősíthető és bővíthető. Ezt azért mondom el, hogy megértse, miként válaszolhat az ember, akit Shambhala szólít. Ahhoz, hogy ezt a szent helyet megtalálja, módszeresen növelnie kell energiáját, mindaddig, amíg elegendő kreatív energiái nem sugároz magából ahhoz, hogy eljusson oda. 
A legendák ismertetik ennek végrehajtását is: három fontos lépésből áll. Van egy negyedik lépés is, de azt csak Shambhala lakói ismerik a maga teljességében. 
Ezért olyan nehéz Shambhalát megtalálni. Ha valakinek sikerül is az első három szakaszon keresztül folyamatosan tágítania az Energiamezőt, Shambhala megtalálásában akkor is segítségre szorul. A kaput nem nyithatja meg más, csak a dakinik.
-A dakinikról azt mondta: spirituális lények. Ezt azt jelenti, hogy
túlvilági lelkek, akik útmutatói, vezetői szerepet játszanak?
-Nem; a dakinik másfajta lények, akik felébresztik és védelmezik az
embereket. Ők maguk sosem voltak emberek, és nem is lesznek.
- Azonosak az angyalokkal?
A láma elmosolyodott. - A dakinik önmagukkal azonosak. A valóság
egy. Minden vallás más néven illeti őket, ahogyan minden vallás más néven beszél Istenről, és másként fogalmazza meg, miként kell az embernek élnie. 

DE AZ ISTENÉLMÉNY, A SZERETET ENERGIÁJA AZ ÖSSZES VALLÁSBAN AZONOS!

Minden vallásban megvan a története ennek a kapcsolatnak és annak, hogy miként beszél róla, de isteni FORRÁS csak 
EGYETLENEGY létezik. Ugyanez igaz az angyalok esetében is.

Abban hiszünk, hogy Shambhalában is az összes vallási hagyomány eggyé olvasztásán dolgoznak: ugyanabban a Szellemben, ahogyan a dalai láma minden őszinte szívű emberrel megismerteti a kálacsakra beavatást.
Csak néztem, és igyekeztem magamba szívni az elhangzottakat.
-Ne akarjon mindent azonnal megérteni - figyelmeztetett a láma. -
Csak vegye tudomásul, hogy szükség van az összes vallási igazságok egyesítésére az imaenergia erejének fokozásához, hogy
megszüntessük a veszélyt, amelyet azok támasztanak, akik félnek....


(Forrás: James Redfield : Shambhala titka)

scroll back to top