Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
június 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • timcsa84
  • kulacs
  • vheni
  • Julianna59
  • Lexa1350
  • Zsóka58

Szellemek és démonok. Két külön világ, mégis együtt szokták emlegetni őket. Hogy miért? Roppant egyszerű, mert akik együtt emlegetik őket, nagyon keveset tudnak róluk. A másik ok épp ebből adódik, mégpedig, hogy általában keverik őket és nem tudják mikor melyikük talál meg valakit. Természetesen azoknak, akik nem látják, nem hallják, vagy nem érzik őket, azok nem is fogják tudni megkülönböztetésüket.

 

Kezdjük először a szellemekkel. Születésünkkor a lélek testünkbe költözik, hogy teljesítse feladatát, azt a megtapasztalást, ami számára a fejlődést jelenti. Ekkor még csak a lélek és a test alkot minket, majd az évek során folyamatosan kialakul a tudatunk, így alkotva meg az egységes hármast, ami nélkül nem lenne teljes egy emberi lét. A lélek halálunkkor elhagyja a testet, de lelkünkkel még ott van együtt tudatunk, újfent egy kettőst alkotva. A szellemünk és a lélek. Ez az, amit mi szellemeknek hívunk, és valójában ők a szellemek, azok az elhunyt emberek, akiknek lelkeik itt maradtak velünk a Földön.

Miért nem látjuk őket? Azért, mert mi egy fizikai síkon vagyunk, ezen élünk. A fizikai síkon kívül még további síkok találhatóak (több elnevezése is van, ki hogy hívja). Nos, a szellemek egy másik közvetlenül "mellettünk" lévő síkra kerülnek, ahol nem létezik idő, ami számukra így megszűnik. Még léteznek a maguk fizikai valóságában, de már test nélkül, lélekkel, tudattal, szellem alakban. A helyük nem itt lenne, hanem vissza kellene térniük abba a forrásba, ahol megszülettek, ahonnan majd újra leszülethetnek közénk testet öltve, folytatva fejlődésüket.

De ahogy mondtam is, még tudattal rendelkeznek. Ez a tudat, ami életük során kialakult bennük, hordozhat sok mindent magában. Az érzelmek amik bennük voltak, jelentősen felerősödnek. Az, hogy nem képesek az "Isteni hívószóra" átkelni, az mind a tudatukból ered. Van amelyikük nem is akar, van a melyikük fél. Az akaratos emberek szellemként még akaratosabbak, akik féltek életükben, azok most még jobban félnek, de a gonoszok, most még gonoszabbakká váltak. Azok viszont, akik életükben szerettek, most ugyanúgy szeretetteljesek maradnak, sőt ezen érzet is fokozódik bennük. Ha egy ilyen szeretetteljes szellem talál meg Téged, esetleg rokonod látogat meg, nem kell félned. Igaz, hogy helye már nem itt lenne, de aggodalomra nincs okod, de ez esetben is segíteni kell részére az átkelést.


Nehezebb és rosszabb a helyzet azokkal a szellemekkel, akik haragjuk, vagy gonoszságuk révén találják meg azt az élőt akihez csatlakoznak, vagy akit látogatnak. Nem egyszer céljuk átvenni a testbe bejutva az irányítást a tudat felett. Ezekkel a szellemekkel már jobb az óvatosság, jelenlétük általában rideg érzést vált ki mindenkiben, energia leszívásuk gyors közérzet változással jár, sokszor erőtlennek érzik magukat, még azok is akik naphosszat alszanak (ne ijedj meg, attól, azért mert naphosszat alszol, még nem biztos, hogy szellemed van, lehet aluszékonyságodnak más oka is). Sokszor rosszabbak, mint a démonok, mert képtelen velük szót érteni az ember, az a gyűlölet, az a tudatlanság és szeretet hiány ami bennük van, sokszor képtelen a normális kommunikációra, így velük szemben az átsegítés helyett más, immáron mágikus módszerekre van szükség.


A démonok már másfajta lények. Ugyanúgy élők, mint mi emberek, csak másfajta éteri testtel rendelkeznek. Náluk is megtalálható a hierarchia, vannak egészen alacsony rangban is démonok, de ugyanígy rengeteg démont irányító vezérek is. A démonok nem mások, mint az angyalok negatív kivetülései. Ahogy a jó megtalálható az angyalokban, úgy a rossz a démonokban. De a rossz nem választható el úgy a jótól, hogy az ne maradjon belőle benne, épp ezért a démonok is fejlődő képesek, ugyanúgy, mint egy kezdetleges lélek, csak a fejlődésük sokkal, de sokkal lassabb. Ebből kifolyólag a szeretet erejével, a szeretet energiájával kommunikatívvá és kezelhetővé válhatnak. A feltételes mód nem véletlen, de mint ahogy a gonosz szellemek esetén, úgy a démonok esetén is van mód az embertől való elválasztásra, igaz náluk nagyobbak a lehetőségek. 

Több oka lehet annak, ha egy szellem vagy egy démon rád talál. Ahogy fentebb is írtam, mindig is voltak gonosz emberek, akik hatalmi vágyuk, gyűlöletük vagy épp saját szórakoztatásuk végett uralkodni képesek egyes szellemek, vagy éppen démonok felett. Bizonyos ígéretekkel vagy épp különböző kötésekkel képesek rávenni ezen lényeket, hogy bárkit meglátogassanak, zaklassák, megbetegítsék, őrületbe kergessék, de még arra is, hogy megöljék. Nem egy esetben előfordult, hogy így szellemek és démonok hatása alatt uraltak embereket különböző cselekmények elkövetésére. De találkoztam olyan szellemmel is, akit fekete mágusa a forrásba történő átengedésével hitegetett, csak teljesítse kéréseit.

A másik gyakori eset pedig az, amikor a negatív kisugárzás, az emberekben lévő alacsony rezgésszám az ami bevonzza őket. Előszeretettel szeretnek ilyenkor energiát szívni, vagy épp csak saját maguk szórakoztatni. Ahogy korábban is mondtam a rosszabbik eset, amikor a test felett akarják átvenni a hatalmat és az irányítást. 

Másik bejegyzésemben, illetőleg fentebb már említettem mik azok a körülmények, amik szellemek vagy démonok jelenlétét támasztják alá, de most kicsit kibővítve ismét megteszem. Ismétlem, ha valamelyik körülmény megtalálható nálad is, az még nem jelenti azt, hogy új lakótársat kaptál! A leggyakoribb a rossz közérzet, ok nélküli hangulat váltás és mindemellett egy rideg érzés. Egy olyan érzés, ami nagyon-nagyon kellemetlen és folyamatosan, időről időre ismétlődik. Folyamatos gyengeség, erőtlenség, aluszékonyság. Gyakori még jelenlétük, ha tárgyak elmozdulnak helyükről, így képek a falon, amik akár le is esnek. Suttogások, hangfoszlányok hallása, apró csörömpölés zaja. Álmaidban folyamatosan ugyan az a harc, ilyenkor izzadással teli ébredés, vagy ébredésekkor különböző karcolások, sérülések észrevétele, melyek alvás előtt még nem léteztek.

Tudnod kell, hogy az állatok, így a kutyák, macskák képesek érzékelni mind a szellemeket, mind a démonokat, nem véletlenül hitték az ókori Egyiptomban, hogy a macskák vitték át a lelkeket a túlvilág kapuján, vagy épp a görög mitológiában kutya őrizte az alvilág kapuját az onnan szökni kívánók megakadályozására. Épp ezért, ha kisállatod fújtat, borzolja szőrét, vagy ok nélkül morogni, ugatni kezd legfőképp éjszaka, akkor ez is lehet oka.

Ha több ilyen körülmény is adódott nálad, akkor érdemes segítséget kérned. Ha csak egyikük ismétlődik, vagy csak egyik merül fel benned és nem tudod eldönteni, akkor is érdemes rákérdezned, mert egy kérdéssel nem veszítesz semmit. 
Hacsak valamilyen befejezetlen feladatuk nem maradt hátra, aszellemeknek nem itt a helyük, mint ahogy a démonoknak sem. Ha szép szóval nem megy, akkor megy mágiával, de az élőkhöz a túlvilágiaknak már nincs semmi köze.

 Forrás:
Carmelian és Cedamus

scroll back to top