Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 Akár tetszik, akár nem, entitások vannak mindenütt a körülöttünk lévő 4. dimenziós térben. Az "entitás" kifejezés egy kicsit zavaró lehet, ezért itt egy rövid vázlat, mielőtt azokra az entitásokra fókuszálunk, melyekre az emberek általában gondolnak.

Az entitások három fő típusa:

1. A földhözragadt szellemek;

2. Magasabb dimenziós lények;

3. Nem emberi negatív entitások;

Az entitások főbb típusai: 

1.  Földhözragadt szellemek 

Ezek általában olyan emberi lények, akik megtestesültek, de nem léptek tovább lélekben, amikor a testük meghalt. Itt maradnak szellem formában, amíg készen nem állnak továbblépni. Ők általában a veszteségtől való félelemhez kapcsolódnak. Gyakran kötődnek egy adott helyhez, képtelenek azon túl létezni, lehetnek barátságosak, ártalmasak, vagy rosszindulatúak. A földhözragadt lelkek időnként kellemetlenek lehetnek, bár nagyon kevésszer folytatnak párbeszédet megtestesült emberi lényekkel. Mi nem az ilyen típusú entitásokkal foglalkozunk. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy különbséget lehessen tenni.

2. Magasabb dimenziós lények

Ezek azok a lények, melyeknek tudatossága a negyedik, vagy magasabb sűrűségekben található. Ők néha érdeklődést mutatnak a 3. sűrűség lényeivel történő kapcsolatba lépés iránt, például az emberekkel. Általában különböznek a nem emberi negatív entitásoktól, ebben az esetben mindegyiküknek egyéni lelke van. Mindenféle alakban és formában érkeznek több dimenzión keresztül. Egyes magasabb dimenziós lények jóindulatúak (pl. angyalok), néhányuk rosszindulatú, mások valahol a kettő között táncolnak. Ha egyébként rosszindulatúak vagy manipulatívak, akkor befolyásolhatnak egy személyt és felülkerekedhetnek rajta még kifinomultabb módon, mint a nem emberi negatív entitások.

A magasabb dimenziós lények bonyolultak. A manipulatívaknak gyakran esnek áldozatul médiumok, akik "túllátnak" a fátylon, ekkor a magasabb dimenziós lények irányítása alá kerülhetnek, akik "jóindulatúnak" mutatják magukat. Lehetnek mesteri szélhámosok. Van ma egy hatalmas "hamis szeretet és fény" mozgalom a spirituális világban, akiket teljesen manipulálnak és irányítanak azon kevésbé jóundulatú lények, akik ebbe a kategóriába tartoznak.

3. Nem emberi negatív entitások 

Ezek azok az entitások, melyekről az emberek jellemzően beszámolnak, amikor azt mondják, hogy van egy entitás az energiamezőjükben, és ezekről beszélünk a cikk további részében.

Ezen entitások gyakran uralnak embereket, a saját energia testükön belül. Úgy viselkednek, mint a paraziták, gyakran a befogadó személy teljes tudtán kívül. Vannak vizuális lelki képességekkel rendelkező emberek, akik képesek áthatolni a 4. sűrűségbe és látni őket, mindenféle leírást adva formájukról és méretükről. Ezek az emberek általában csápokra vagy kampókra utalnak, melyek piócaként tapadnak az adott személy energiamezőjére.. A leggyakoribb táplálékforrásuk az érzelmi energia. Nincs egyéni lelkük, bár hathatnak egyedi módon. Kollektív lélekcsoportjuk és tudatuk van, és egy kaptártudat részeként léteznek.

Legtöbbjük valójában nem rosszindulatú, egyszerűen csak eleget tesznek parazita túlélési ösztöneiknek, csupán éhesek. Megtermelik az élelmüket - az érzelmeket - ugyanúgy, ahogy az ember tenyészti a szarvasmarhákat. Megtanulták, hogy nagyon ügyesen forgassák el az érzelmi csapot az emberi gazdatestben, hogy amikor megéheznek, igényük szerint ihassanak az érzelmi energiából. Otthon érzik magukat mindenféle érzelmi sebezhetőségben és az adott egyén egyensúlytalanságában, és csápjaikkal rácsatlakoznak ezekre a pontokra. Amint megéheznek, megnyomják a gombot, és felszürcsölik az érzelmi nektárt, mely folyni kezd.Miért van egy entitás az energiamezőmben?

Tehát van egy parazita entitás az energiameződben? Tudod, hogy valami nincs rendben? Elszívja az energiádat? Bekapcsolja az érzelmeidet? Belőled táplálkozik? Beteggé tesz?

Lényegében azért van ott, mert lehetővé teszed, hogy ott legyen. Lehet valami tudatalatti, ami ezt megengedi. Az entitás nem akarja azt, hogy lássák. Elemi érdeke, hogy láthatatlan maradjon. Együtt akar létezni anélkül, hogy a házigazda valaha is megtudja, hogy ott van. Nem akar éhezni.

Ki az, aki különösen sebezhető egy ilyen entitás számára?

Mindaddig, amíg ember vagy, egyben sebezhető is, mivel a Homo sapiens erre a célra hibridizálódott. Nem kerülheti el egyikünk sem. Ám ahogy fejlődünk, és egyre inkább a jelenbe kerülünk, ahogy egyre megvilágosodottabbá válunk, sokkal nehezebbé válik számukra, hogy megtévesszenek bennünket.

Különösen megfigyelhető azoknál, akik kábítószert vagy gyógyszereket fogyasztanak, vagy olyan dolgokat tesznek, melyekkel érzéketlenné teszik magukat (TV, alkohol, túlzott videojáték), hogy ezen entitások célpontjaivá válnak. A tudatromboló drogokkal (pszichedelikus stb.), úgy tűnik, hogy a személy kikerül a normál állapotból, és miután a tudatossága szétszóródik, eközben több fontos és szükséges evolúciós lépés tűnik el. Egy holttér jön létre, ahol ezek a hiányzó lépések találhatók. Ez az a hely, ahol ezek az entitások besurrannak az ajtón. Ez egy olyan holttér, ahol általában észrevétlenek tudnak maradni az ember előtt, aki elfogyasztotta a drogokat. Hosszú ideig képesek teljesen észrevétlenek maradni (évekig/egy egész életre). A csillapító és elnyomó gyógyszerek tökéletes alkalmat adnak ezen entitásoknak, hogy táplálkozzanak azokból az érzelmekből, melyek ezekkel a szerekkel lettek elnyomva.

Mit kell tenni?

Itt a kulcs, ami nyitja az ajtót. Van benned valami, amihez kapcsolódni tud. Egy elzáródás, egy torzulás lesz. Az entitás csak akkor létezhet az energiameződben, ha van valami, amire ráakaszkodhat.

Az egyik leghatékonyabb dolog, amit tehetsz, hogy teljes felelősséget vállalsz a tényért, hogy ott van, mert te adtál neki engedélyt, hogy ott legyen.

Az entitások mindenféle érzelemmel táplálkoznak. Mik váltanak ki érzelmeket? Tapasztalsz bármilyen érzelmet az alábbi listából?

Mások hibáztatása, harag, áldozattá válás érzése, paranoia, félelem, bűntudat, megfosztottság érzése, aggodalom, önsajnálat, zavar a magányosság, ön-alulértékelés, méltatlanság érzése, vagy hogy nem vagy elég jó, motiváció hiánya, bizonytalanság, türelmetlenség, neheztelés, féltékenység, depresszió, felháborodottság, rászorultság, meg nem értettség, irritáltság, csapdába esettség, a sötétség tagadása, a valóság elkerülése, mindennek tökéletesnek kell lennie, irányítottság...

Ha felismered bármelyik érzelmet, mely probléma a számodra (pl. visszatérő az életedben), és olvasod ezt a cikket, akkor valószínű, hogy van egy entitásod, mely ezekből táplálkozik.

Ennek elismerése és elfogadása az első lépés az önállósulás felé. A következő lépés annak tudása, hogy ezek az entitások normálisak; a legtöbb embernek anélkül léteznek az energiamezőjében, hogy észrevennék. A világ valójában az érzelmek egy nagy üstje, ami tökéletes táptalaj ezen bosszantó kártevők számára.

Dolgozz saját magadon

A legfontosabb dolog, amit tehetsz, hogy dolgozol saját magadon. Ez tényleg ilyen egyszerű. Ha elveszed a táplálékforrást, - töltött érzelmi torzulások - akkor nincs min fogást találjanak, így előbb-utóbb elszakadnak.

Az is nagyon fontos, hogy ne tagadjuk az érzelmet. Mivel a tagadás és az elnyomás "szürke" területeket hoznak létre, ahol elrejtőzhetnek. Amit keresünk, az a hiteles - nem töltött - érzelmi önkifejezés, ami összhangban van a forrással. Ezeknek a torzulásaiból táplálkoznak ezek az entitások.

Az emberek képesek eltávolítani ezeket az entitásokat, ami egy ideális megoldásnak hangzik. Ideiglenes működhet. Ugyanakkor, ha nem foglakozol azzal az energiával, amivel elsősorban magadhoz vonzottad, akkor egy újabb entitást fogsz magadhoz vonzani újra és újra, amíg el nem engeded magadon belül azt az érzelmet, mellyel magadhoz vontad. Senki más nem teheti meg helyetted. Ez is része az önmegvalósítás spirituális útjának, vissza ahhoz, aki valójában vagy. Legyél inspirált és támogassanak mások (akik rávilágíthatnak ezekre az entitásokra az energiameződben), de tudd, hogy az utat a saját lábadon kell végigjárnod.

Engedd el a csapdába esett érzelmeket és ami hozzájuk kapcsolódik, és nem lesz olyan hely az entitások számára, ahol kötődhetnének hozzád. A legtöbb embernek ezt többször és különböző módokon kell megtennie, bizonyos időn, és a tudatosság különböző szintjein keresztül. Nincs gyors megoldás. Ez hatékony módja annak, hogy katalizálja a spirituális utazást, ahogy a magasabb tudatosságot hozod létre ott, ahol korábban blokkolva voltál. Valójában ez az "ellentétes tudat", mintegy tükröt tartva a saját korlátozásaid elé, egy hatékony út a mesterré váláshoz.

Forrás:Új világtudat

scroll back to top