Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 


Lehet, hogy végre-végre a gyökérhez, a "végső blokkoldáshoz" érkeztünk az ikerlángok egyesüléséhez?

A '70-es és a '80-as években érkezett indigógyermekek mára már felnőttek. Nem célszerű élesen szétválasztani az indigó és kristály energiákat, mert ahogy a szivárvány színei is egybefolynak, és átmeneteket képeznek, úgy az energiák is..

 

Vannak olyan gyermekek, akik inkább már kamaszok és fiatal felnőttek, akik hordozzák magukban az indigó és kristály áramlásokat. Egyedi és számukra optimális módon. A kisebbek már tiszta kristályenergiában léteznek. És érkeznek az újabb és újabb elnevezésű generációk... és egy idő után úgy tűnik egyik generáció csodálatosabb, mint a másik...
Ez így is van... mindegyik önmagában a legcsodálatosabb...
Azonban:
Az elnevezés inkább az életfeladathoz, a lélekküldetéshez kapcsolódó energiák miatt alakul ki.
Hiszen mindannyian FÉNYGYERMEKEK, és ezt abban az értelemben használom, hogy mindannyian a fényt és a szeretet jöttek szolgálni. E tekintetben pedig elmondhatjuk, hogy már korábban is jelen voltak ilyen energájú gyermekek és felnőttek Gaia világában.
Jelenünkben inkább a mennyiség az, ami szembetűnő, vagy akár szokatlan: a kritikus tömeg...
Az, hogy ilyen nagy számban érkeznek FÉNYGYERMEKEK a Terrára, annak is az ok-okozati összefüggésében álló jelenség az eredete, miszerint a Föld körüli mágneses tér, morfogenetikus mező egyre magasabb frekvenciákra hangolódik, vagyis növekszik a rezgés (ahogy a hétköznapokban szoktuk mondani).

Fontos!
A frekvenciák emelkedése azt eredményezi, hogy a Gaia-n élők frekvenciái is emelkednek. Nem kívülről, hanem ezek belső alkímiai folyamatok, és mindenkinek, de mindenkinek (!) egyéni és személyes felelőssége van a belső alkímiai folyamatain. Ezért tenni szükséges, olvasni, tanulni, és a hétköznapok pillanataiban gyakorolni és gyakorolni és gyakorolni... a SZERETETET... (!)
Mit sem ér a tanfolyamok és könyvek által nyújtott és elsajátított spirituális intelligencia, ha az a gyakorlatban nem tud megnyilvánulni! Ahogyan ez egyébként bármelyik munkára, szakmára igaz... szép az elmélet, de szüséges a gyakorlat... mit ér a szó, ha aztán ellentétes a cselekedet?

 

A FÉNYGYERMEKEK missziója az, hogy példát mutassanak arra, amit elméletben elsajátítottunk, azt hogyan lehet a minden napokban élni, a pillanatok pillanataiban...
A szeretetet, a megbocsájtást, fájdalmakon való felülemelkedést, tiszteletet, türelmet, stb.
Sokan közülük különböző égi fénylények vagy felemelkedett mesterek, sokan már több százszor jártak Terrán, sokan most vannak itt először, akár más energetikai terekből is. Vannak, akik csak akkor jönnek Gaiára, amikor a Bolygó frekvenciatartományt vált, és alkotnak maradandót: könyveket és tanulmányokat írnak, zenét szereznek a lélek megnyugtatására, festményekbe és szobrokba rejtik a kódokat és tanításokat, feltalálnak/felfedeznek, új szabályozásokat, államokat, szervezeteket hoznak létre, stb.
Ami egyre inkább látszódik, hogy egyre magasabb rezgéseket tudnak lehorgonyozni a Földre. E szempontból pedig az sem mindegy, milyen energetikai kapun jönnek át.

Azok a FÉNYGYERMEKEK, akik az elkövetkezendő hónapokban és pár évben ideérkeznek - vannak akik már megfogantak - KARMA NÉLKÜLI ÁLLAPOT energiájában érkeznek: Nem azért jönnek, hogy saját lelküket gyógyítsák (bár ez beavatás számukra magasabb szférákban), hanem a KOLLEKTÍVOT jönnek szolgálni. Az indigók és a kristályok is benne vannak ebben a küldetésben úgy, hogy saját MAGuk gyógyításán keresztül a kollektívot is gyógyítják, és olyan fájdalmak "kiégetését" vállalták, melyeket ők is átéltek, jelen van lelkükben.

Az ikerlángok azáltal tudnak közeledni egymás felé, hogy gyógyítják a léleksérüléseiket, feloldják a karmájukat. Az EGYLÉLEK állapot is karma nélküli állapot. Azzal, hogy az ikerlángok meggyógyítják (indigóként legtöbben, de nem mindenki) saját sérüléseiket, azt vállalták, hogy ezen a folyamaton keresztül gyógyítják Gaia terében, a kollektívban jelen lévő fájdalom-sérüléseket.
Így az ikerláng szerelem beteljesülés karma nélküli állapotot eredményez, vagyis létrehozzák azt a fénykaput, melyen keresztül a fénygyermek érkezik.
Sok- sok ikerláng pár vállalt szülői küldetést a Szeretet Forrásának Fénygyermekei felé. Ez nem karmikus kapcsolat! Ez lélekküldetés vállalás!
Ez pedig egy rendkívül meghatározó fejlődési és tisztulási pont!

Ikerláng párok érzik, hogy vagy még jön hozzájuk valaki (vagy valakik) vagy azt érzik, hogy életfeladatuk a gyermekekkel függ össze: ugyanis azzal, hogy az ikerlángok vágyódnak egymás után (a lélekben érzett űr hajtja őket egymás felé), olyan sérülésket is oldanak MAGukon keresztül, melyek gyermek-kollektív sérülések. Ilyenek például azok a gyermek-kollektív fájdalmak és félelmek, melyeket a gyermekek és a gyermeki lélek, mint kollektív gyermeklélek, az emberiség alacsonyabb rezgéseinek megnyilvánulása miatt szenvedett el, mint például a különböző háborúk, és egyéb más erőszakos bántalmazások (akár verbális, akár tettleges).

Egy szó, mint száz, számos ikerlélekpár oldódik jelen zónában a gyermekvállalással kapcsolatos megrekedt fájdalmakat és félelmeket illetően. Ide tartoznak jelen életünk gyermekvállalással kapcsolatos félelmeink: várandósság, szülés, nevelés, mennyire vagyunk most jó szülők, vagy előző életbeli fájdalmak oldása... Gaia, mint Földanya rezgéseinek emelése...

Írta: Vaktor Orsolya

Forrás: Kristályfény Őrzők

 

 

scroll back to top