Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Sok ezer éves múltra vezethető vissza az a tradíció, hogy szellemi beavatottak fényt, színt, energiateret érzékeltek emberek körül. Minden kultúra más nevet adott az energiamezőnek. Az indiai hagyomány „Prána”-nak,  Életerőnek  nevezett egyetemes energiáról beszél, mely az élet lélegzete, és minden egyformán átáramlik, életet lehelve beléjük. A kínaiak ugyancsak beszéltek, egy vitális energia létezéséről, melyet ők „Csí”-nek neveznek. A Csí kétpólusú erőt tartalmaz, Jint és Jangot, mely nádikon, meridiánokon keresztül áramlik a finomtestekbe. Ezek harmonikus egyensúlya biztosítja az élő szervezet egészségét.
 

A Kabalában a zsidó misztikusok asztrális fényről beszéltek. Keresztény szentképek a szellemi lényeket fénymezővel, glóriával körülvéve ábrázolják

scroll back to top

Bővebben: A testet körülvevő Aura 

Mi a MerKaBa? A Bibliában az Ó -szövetségben találunk rá utalást. Ezékiel próféta könyvében olvashatunk egy bizonyos járműről, amivel Ezékiel felemelkedett a mennybe. Ez volt a Mer Ka Ba…

A zsidók szent könyvében a Tórában is találunk rá utalást egy bizonyos Mer Ka Bahról, aminek két jelentése is van: az egyik szerint szekér, míg a másik jelentése szerint Isten  Trónja.

scroll back to top

Bővebben: MER-KA-BA

A betegségek, mind a lelkünk jelzései. Ha a bensőkben gond van, akkor az előbb- utóbb megmutatkozik. Nézzünk egy párat  közülük, mi és hogyan hat  az életünkre:

Ágybavizelés: rettegés valami, vagy valakitől;

Ájulás.: menekülés a világ , és a problémák elől;

scroll back to top

Bővebben: A betegség, mint tünet

Égi Tanítóim, Őrangyalom!

Világok Arkangyalai, angyalai, mind!

Hozzátok szól az Imám!

scroll back to top

Bővebben: Az én imám

A nepáli papok 2005-ben kijelentették,hogy mindennap imádkoznak a Földért. Most "vajúdik" a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt. A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:

scroll back to top

Bővebben: Földanyánk szíve

Gyökér csakra:Jeruzsálem.egyes képeken úgy jelenik meg mint a Mágus aki megállja a helyét a földön és a túlvilágon.

Erőközpont(szex) csakra:Andok.Ezt a maják működtették.

scroll back to top

Bővebben: A világ csakrapontjai