Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

A Zafír gyógyító technika tanfolyamai

(Általános tájékoztató)  

Zafírenergia tanfolyam I. fokozat 

Zafír I. fokozat 

Az I.Fokozaton felszínre hozzuk a mély tudatból azt az Ősi Tudást, amit mindenki birtokol, az Elme   Erejét!  Tudatosan használva az ÖnMAGunkra találásban és gyógyításában! Szív, Torok és Korona csakra "megnyitása", a Fő csakrák működésének harmóniába állítása, ezáltal a szervezet öngyógyító képességének elindítása.   

A tanfolyam elvégzése lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevő tanítványok az Univerzum bizonyos szintjéről energiát kérjenek le és azt használni tudják,  önmaguk, vagy mások segítésére, energetikai feltöltésre, életminőségük javítására.A belső nyugalom, türelem  megtapasztalása, szeretet energia áramlásának segítésével. A Gyógyulást elősegítő technika elméleti és gyakorlati megtanulása, önkezelés és társ kezelés elsajátítása. A kezelések nagy hatással vannak az immunrendszer munkájának segítésében, a lelki és idegi feszültség oldásban, depresszív állapotok enyhítésében is!

+   

DIMENZIONÁLIS  BEHANGOLÁS !

A tanfolyam ára:15.E.Ft.

 

Zafírenergia tanfolyam II. fokozat

Zafír II. fokozat 

A tanítványok többek között  képessé válnak a csontok, ízületek gyulladásos folyamatának kezelésére is, speciális szimbolikák segítségével.  A belső csend, befogadás - elfogadás és koncentráció képességének erősítése / megtanulása ( ezáltal a belső látás felerősítése), kommunikáció megkönnyítése, a feldolgozás alatt álló, már feleslegessé vált Karmák elengedésének segítésére ( amire a Karmák őrző Szerzetese engedélyt ad )!  Így a  II. Fokozaton, már  több irányú, speciális technikáit sajátíthatók el, amelyek a fizikális test és lélek több kóros elváltozásában nyújt segítséget, felerősítve a szervezet öngyógyító képességét. ( További részletek a tanfolyamon.)

+

Szívcsakra behangolása, speciális hang - kódokkal!

A tanfolyam ára:20.E. Ft.

Zafírenergia tanfolyam III/A. fokozat

Zafír  III. fokozat

A kórosan  eldeformált, anatómiai helyéről elmozdult  csontok, izmok, ízületek, magas energia tartalmú szimbólumokkal való  helyreállítását sajátítják el a résztvevők, melynek alkalmazásával  nincs fájdalom  okozás,  speciális fogás rendszerével képes segíteni a csontok és a melléjük rendelt izom, ízületek, a csigolyák anatómiai helyükre állításában.Többrétű mentális kezelési technikák!

A tanfolyam ára: 25. E.Ft.

 Zafír IV. fokozat

A tanfolyam elvégzése által a résztvevők, képessé válnak a kóros burjánzások, gyulladt folyamatok terjedésének megállítására, blokkolására és eltávolítására. A technika által többek között,felerősödik a szervezet méregtelenítési folyamata.

A tanfolyam ára: 18.E.Ft. 


 

A tanfolyamok tervezett időpontjait, ill. a részvételi díjakat honlapunk főoldalán, ill. a Tanfolyamok menüpontban tesszük közzé, havonta 1-2 alkalommal, a jelentkezők létszámától függően kerülnek megtartásra.  

A tanfolyamok kezdési időpontja: 09:00.

A tanfolyamok időtartama alatt ebédet, üdítőt, kávét a helyszínen biztosítunk.

Helyszín: 5000 Szolnok, Malom út 4. 9/38.

Jelentkezés és helyfoglalás >>.

Igény [megfelelő létszám (7-10 fő) és helyszín biztosítása] esetén vidéken is tartunk tanfolyamot.

Érdeklődni lehet e-mailben itt, vagy a 06/20-219-27-02 telefonszámon.

scroll back to top