Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Lexa1350
  • Zsóka58
  • ttkatalin
  • Ancsa0124
  • Artnaty
  • szaboka79

 

Vízöntő 2013. évi horoszkóp

Uralkodó bolygójuk az Uránusz. A Vízöntőkre 2018-ban, különösen az év közepe táján pozitív időszak köszönt. A jegy szülöttei általában intellektuálisak és kimagaslóan innovatívak, ezért könnyen kezelnek bármilyen problémát. Az idei évben Ön sikeres lehet a karrierje terén, de nemcsak a személyiségének köszönhetően. A kapcsolatai helyzete is stabil, nem számíthat nagyobb horderejű változásokra.
A Vízöntők számára az év eleje visszaesést hoz az ambícióik terén. A karrierje helyett főként a magánéletére fókuszál. Hajlamos lesz a visszahúzódásra még így is. A legjobban egyedül érzi majd magát.
A horoszkóp szerint márciusban változik a helyzet. A Halakban járó Merkúr miatt a Vízöntőket elárasztja a pozitív energia. Kiválóan kommunikál ebben az időszakban, és könnyen és gyorsan jut konklúzióra a másik féllel. Rengeteg energiát képes feldolgozni, amit az elméje hasznosít. A lehető legjobbat hozza ki az időszakból, ami a karriert illeti, fontos kapcsolatokra tehet szert. Nincs ez másként a magánélete terén sem.
A nyári hónapok sikeresen telnek. Remek munkát végez, csak tartania kell a tempót mind a munkahelyén, mind a magánéletben. A horoszkóp 2018 ezen meleg időszakát leginkább az egyedülálló Vízöntők számára ígéri izgalmasnak, mert egy lehetséges partner vár rájuk. Erős köteléket érez önmaga és az újonnan érkezett ismeretsége között. A közös szimpátia jó eséllyel új, erős kapcsolatot teremthet Önök között.
Az ősz komoly hangulatban találhatja a Vízöntőket. A szerelmes időszaknak talán vége, de ez nem jelenti azt, hogy az érzései alábbhagytak volna, sokkal inkább igaz az ellenkezője. Mostanra egyenrangú, komoly kapcsolatot alakítottak ki. Az időszak kedvez a hosszú távú kapcsolatoknak, amik harmonikusak és stabilak lesznek. A karrier terén szinte érdektelenségről számolhatunk be. Megvolt a lehetősége, így ha elszalasztotta, mostanra már semmit nem tehet.
A horoszkóp szerint 2018 vége rengeteg mentális energiát ad Önnek a Skorpióban álló Merkúrnak köszönhetően. Rengeteg információt dolgozhat fel könnyű szerrel. A munkában azonban nem igazán kamatoztathatja ezt, viszont nem tudhatja, mikor jön jól a tudása. Gondoljon az egészségére is, ne becsülje alá a megelőzés fontosságát ebben a hideg időben. 
 

forrás : maxinfo.hu 

scroll back to top