Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Lexa1350
  • Zsóka58
  • ttkatalin
  • Ancsa0124
  • Artnaty
  • szaboka79

 

Mérleg 2013. évi horoszkópA csillagok szerint 2018 békés év lesz a Mérlegek számára, mert végre kicsit megpihenhetnek. A jegy szülöttei érzékenyek és ambiciózusak, hála a Vénusz hatásának. Ha Ön Mérleg, az idén biztosan nem kell az unalomtól tartania. Izgalmas élmények várnak Önre, különösen a karrier terén. A magánéletben nem kell váratlan fordulatokra számítania. A horoszkóp ezen a téren stabilitást ígér, hosszú távú kapcsolatai harmonikusak lesznek.
A Mérlegek számára 2018 is nyugodtan kezdődik. Sikeresen átvészelte a hektikus időszakokat, ezért mostanra már nem könnyű Önt kizökkenteni. A meggyőződéseit különösen a munkahelyén kamatoztathatja. Olyan helyzetbe kerülhet, ami mások számára kételyt szül, Ön azonban segíthet, akár tanáccsal, akár cselekedettel. Legyen szó bármelyikről, a jogos jutalma sem marad majd el. A Merkúr miatt csak úgy brillírozik majd az interperszonális kapcsolatai terén. A horoszkóp azt ígéri, fontos üzleti kapcsolatokra tehet szert, sőt, akár lehetséges partnerekkel is megismerkedhet ebben az időszakban.
A tavasz beköszöntével a Bikában álló Vénusz izgalmas időket hoz el. Minden pillanatot mélyen átél majd, és érzékenyebbé válik a társas kapcsolataiban. Az ellenkező nem egyik tagja, akár egy partner vagy családtag mélyen megbánthatja, viszont pozitív érzelmeket is kelthetnek Önben, amik hasonlóan intenzívek lesznek.
A Mérlegek számára 2018 nyara nyugodt mederben zajlik majd. Nem kell kapkodnia, egyszerűen nem tud lemaradni semmilyen téren, így nem kelti fel a főnökei gyanakvását vagy kéretlen figyelmét sem. A szabadidejét szentelheti a sportnak, a természetnek, de egy Önhöz közelállónak is. Tele lesz energiával, amit az év első felében úgy hiányolt. A Szűzben járó Merkúr, ami szeptemberrel köszönt Önre, nagyon hasznos hatásokat hoz mind a munkahelyére, mind a magánéletébe. A horoszkóp szerint remekül oldja meg a különböző problémákat, amiket azonnal kielemez, és ezáltal sikerül azok mélyére ásnia.
2018 végéhez közeledvén a hosszú távú kapcsolatai megerősödnek. A kölcsönös bizalom kifizetődő, kapcsolata erősebb lesz, mint valaha. A magánéletében domináló pozitív energiáknak köszönhetően az egyedülálló Mérleg is izgalmas ismeretségekkel bővülhet. Egy vonzó partner lép fel a színen. Ahhoz, hogy elérje, amit szeretne, nagy erőfeszítéseket kell tennie. A horoszkóp azonban azt ígéri, az eredményért megéri fáradni.   

forrás : maxinfo.hu

scroll back to top