Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

 

 

Nyilas 2013. évi horoszkóp

A Zodiákus ezen jegyének szülöttei, akiknek uralkodó bolygója a Jupiter, általában ambiciózusak és magabiztosak. Az optimista hozzáállásuknak és a nyugodt személyiségüknek köszönhetően képesek még a legkomplikáltabb problémákkal, élethelyzetekkel is megbirkózni. A csillagok állása alapján teljesen világos, hogy a 2019-es esztendő a Nyilas jegyében születettek számára sikerekben gazdag időszak lesz a magánélet, és a karrier tekintetében is. Azok előtt, akik szingliként a másik nem képviselőinek társaságára vágynak, számtalan alkalom fog nyílni az ismerkedésre.
A 2019-es év kezdetén a Nyilas csillagjegyűek esetében a munkahelyei feladataik elvégzése kerül előtérbe. Ebben az időszakban tele lesz pozitív energiával, ezért számtalan érdekes és konstruktív ötlet jut majd az eszébe. Ezeket ne féljen megosztani a kollégáival és a főnökeivel sem. A magánélet terén a január nem igazán fog bővelkedni izgalmakban, ezért mások helyett inkább saját magával fog a szabadidejében foglalkozni. Szívesen tölti majd az idejét az elméje pallérozásával, amire például ideális akár az olvasás is.
A tavasz beköszöntével a horoszkóp szerint a Nyilas jegy szülötteire erős hatást fog gyakorolni az Ikrek csillagképben álló Merkúr planéta. A kedvező bolygóállás miatt kiválóak lesznek a verbális készségei, nem lesz híján a tökéletes kommunikációhoz szükséges szókincsnek, és az önbizalomnak sem. Mindezen előnyöket sikeresen felhasználhatja a magánélete és a karrierje építése terén is. A szinglik számára rendkívül könnyű lesz a kapcsolatteremtés a másik nem képviselőivel. Romantikával és szenvedéllyel teli kalandokban lehet részük ebben a periódusban.
2019 nyara az ön szemszögéből nézve egy szempillantás alatt eltelik majd. A Nyilasra az élet minden területén temérdek esemény vár. Szerencsére tele lesz energiával, így a munkahelyi és a magánéleti problémákat is játszi könnyedséggel megoldja majd. A horoszkóp szerint érdemes lesz a szabadidejét sportolással eltöltenie ezekben a hónapban, ugyanis a sport terén is komoly sikereket érhet le.
Az ősz folyamán a Szűz csillagképben álló Vénusz planéta erős hatását fogja érezni magán. Ez a bolygóállás élessé teszi az érzékeit, de emellett kedvessé és előzékennyé válik, ami pozitív hatással lesz az emberi kapcsolatai alakulására. A tartós párkapcsolatok új erőre kapnak, és friss ismeretségek is jól fognak alakulni. A 2019 szeptembere során köttetett ismeretségek kifejezetten erősek lesznek, sőt akár életre szólókká is válhatnak. A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy még abban az esetben se vegyen vissza a cégénél a munkatempóból, ha úgy érzi, híján van a kellő motivációnak. Tapasztalni fogja, hogy a fokozott erőfeszítései végül megtérülnek, és rövidesen learathatja a babérokat. Fontos, hogy ebben az időszakban a Nyilas csillagjegyűek óvakodjanak a kisebb sérülésektől.
A 2019-es esztendő végének közeledtével végre elérhető közelségbe kerülnek a hőn áhított céljait. Nyugodt időszak köszönt be az életében, így végre a Nyilasnak kell ideje lesz saját magára is. Érdemes némi időt szánnia az elmúlt év eseményeinek átgondolására, és a tanulásra is. Fontos, hogy a családjáról se feledkezzen el, hiszen a szerettei mindig nagyra értékelik, ha kimutatja feléjük az irántuk érzett szeretetét.  

 
forrás : maxinfo.hu

scroll back to top