Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

 

Ikrek 2013. évi horoszkóp

A csillagok állását figyelembe véve, a horoszkóp szerint a 2019-es esztendő kimondott jól fog alakulni az Ikrek csillagjegyűek esetében. A magánéletük és a munkájuk terén is komoly sikereket fognak elérni. Természetesen a sikert azért ki is kell majd érdemelniük, hiszen semmit nem adnak ingyen, de az élet már csak ilyen. Az Ikrek csillagjegyűek, akiknek az uralkodó bolygójuk a Merkúr, bármilyen akadállyal képesek megküzdeni, amit csak a sors az útjukba állít. Számos kiváló tulajdonsággal bírnak, amelyek között a tudás megszerzése, és az új ismeretek elsajátítása utáni vágy is helyet kap. Emellett kitűnő kommunikációs készséggel is rendelkeznek, és ráadásul még a humorok is jó.
A 2019-es esztendő kezdetén az Ikrek jegyében születettek a Vénusz bolygó rendkívül erős befolyásoló hatása miatt fokozott figyelmet fognak szentelni az emberi kapcsolataikra. Ebben a periódusban rendkívül könnyen képes lesz tökéletes harmóniát teremteni a környezetében, és mindenkivel nagyon barátságosan fog viselkedni. Ráadásul a pozitív viselkedését, és a kiváló hozzáállását még a munkahelyén is kamatoztathatja, ugyanis a horoszkóp szerint jó esélye lesz az előrelépésre.
A nyár beköszöntével és a hőmérséklet növekedtével mindannyian a Merkúr erős hatása alá fogunk kerülni, aminek köszönhetően jól vág majd az eszünk, és kiválóak lesznek a kommunikációs készségeinek. A horoszkóp azt ajánlja önnek, hogy mindezen előnyöket ne csak a munkahelyén, hanem a magánéletében is használja ki. Ebbe a periódusban rendkívül jó lesz a meggyőző képessége, ezért, ha régóta álmodozik egy mély, romantikus kapcsolatról, akkor ez az időszak ideális lesz a "jég megtörésére".
2019 ősze egy gyengéd és érzelmekben gazdag periódus lesz az Ikrek számára. Ekkortájt leginkább a családtagjai körében érzi majd magát a legjobban. Míg máskor minden, ami új és izgalmas, vonzani szokta önt, viszont most pont hogy az ellenkezőjét fogja tapasztalni magán. Novemberben a Mérleg csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta hatását fogja érezni, ezért rendkívül fontos lesz önnek az igazságosság, és az őszinteség ebben a periódusban. Nem lesz képes tolerálni az igazságtalanságot, ezért, ha valakinek a környezetében segítségre lesz szüksége, az biztos, hogy számíthat majd ön támogatására. Ez a gesztusa a későbbikben ezerszeresen megtérül majd.
A horoszkóp szerint az év vége a szeretet jegyében fog eltelni. A csillagok állása kifejezetten kedvező lesz a tartós párkapcsolatoknak, így azok rendkívül harmonikusan fognak alakulni, és megerősödnek a partnerek közötti kötelékek. Ha szeretné megtenni a következő lépését a kapcsolatában, akkor ez az időszak ideális lesz erre. Jó hír, hogy még a szingliként élők számára is jól fog alakulni az év vége, mivel nagyon könnye magukra tudják majd vonni az ellenkező nem képviselőinek figyelmét. Egy-két kisebb munkahelyi probléma ugyan beárnyékolhatja ezt az időszakot, viszont a remek természetének, és a jó hangulatának köszönhetően az Ikrek gyorsan és könnyen megbirkózik mindegyikkel.  


forrás : maxinfo.hu 

scroll back to top