Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
július 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Peti36
  • tunde0316
  • timcsa84
  • kulacs
  • vheni
  • Julianna59
 
 
 
 
 
 

                          KOS                                  

Augusztusban Fortuna rámosolyoghat azon Kos jegyűekre, akik korábban nem voltak szerencsések a szerelem terén. Végre kikapcsolódhat és szabadon ismerkedhet. Ebben az időszakban még egy hosszú távú kapcsolatok is szó szerint virágozni fognak. A harmónia és az egymás iránti kötelékek szorosabbá válása fogja jellemezni őket. A nyár végi hónap ideális periódus lesz a következő lépés megtételére, és az adott kapcsolat új szintre emelésre. Észre fogja venni, hogy az ismerősei közül kik az igazi barátai, és ki azok akik nem. Az álbarátai féltékenyek lesznek az elért sikereire és megpróbálnak visszaélni a bizalmával, ezért óvakodjon tőlük és ne hagyja magát megtéveszteni. Olyan gyorsan meg kell oldania ezeket a helyzeteket, amilyen gyorsan csak lehetséges. Az augusztus a kapcsolatok tekintetében kifejezetten pozitív lesz a Kos jegyűek számára. Vegye a saját kezébe a karrierjét. A szerencse nem fog magától az ölébe hullani, de sokat tehet azért, hogy kedvező fordulat következzen be az életében. Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket. Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.   

Bika   

Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. A Bika jegyűek hajlamosak rá, hogy na használják ki a kínálkozó alkalmakat. Ne féljen az ismeretlentől, fedezzen fel új helyeket, ismerkedjen meg új szokásokkal, próbáljon ki izgalmas új dolgokat, amelyek életreszóló élménnyel ajándékozzák meg önt. Mivel ebben az időszakban túlságosan a magánéletére koncentrál, ezért könnyen meglehet, hogy kissé elhanyagolja a munkája fontos feladatait. Augusztusban a családi kapcsolatait jellemző harmónia kompenzálni fogja a munkahelyi stresszt. Szerencsére a bika jegy szülöttei most is támaszkodhatnak a partnerükre, és a nehéz időszakokban is mindig megkapják tőlük a szükséges támogatást. Maradjon a munkatársai oldalán és ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt. Senki sem szereti a talpnyalókat. Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal. Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak. 

 Ikrek 

Ha már régóta meg szeretné valósítani egy dédelgetett álmát, akkor ez az időszak ideális lesz rá. Az Augusztus egészét a pozitív energiák fogják áthatni az élet minden területén. Az Ikrek jegy szülöttei bármibe is vágjanak bele ebben a periódusban, azt garantáltan képesek lesznek véghez vinni. Természetesen ez a karrier építésére is vonatkozik. Éppen ezért nem vonja majd el a figyelmét az a tény, hogy egyesek ön körül már a nyaralást tervezik, és kicsit sem vesz vissza a tempóból. A nyár utolsó hónapjában, augusztusban a csillagok ismét stabil pozícióba kerülnek, ami nagyon kedvezően hat az Ikrek sorsa alakulására, és nekik köszönhetően lecsendesednek ön körül az események. Ez az időszak ideális lesz az elmélkedésre, az intellektuális fejlődésre, és arra, hogy rendezze gondolatait. Megeshet, hogy megvilágosodik ön előtt, hogy milyen ügyeket kellett volna korábban máshogy elintéznie, de ettől függetlenül ne hagyja, hogy az önsajnálat csapdájába essen. Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát. Ne csodálkozzon, hogy ennyire jól érzi magát, hiszen az új életmódja jótékony hatással van a szervezetére.   

Rák 

A nyár legforróbb hónapja munkahelyi sikereket hoz majd a Rák számára. Míg másoknak a nyaraláson jár az eszük, ön képes lesz arra, hogy kizárólag csak a feladataira koncentráljon, ráadásul tele lesz érdekes, izgalmas ötletekkel is. A horoszkóp szerint az Augusztus ideális periódus lesz arra, hogy szükség esetén keményen hangot adhasson a véleményének. Az újonnan szerzett önbizalmát a magánélet terén is kamatoztathatja. Nem féljen új dolgokat kipróbálni, illetve kezdeményezni, és biztos lehet benne, hogy ezt a partnere is értékelni fogja. Miután megbirkózott az elmúlt időszak nehézségeivel, az augusztus sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak lesz a rák csillagjegyűek számára. Most bőven lesz ideje pihenésre, feltöltődésre, amit meg is érdemel, ezért menjen el nyaralni és töltse a szabadidejét kellemes kikapcsolódással. A horoszkóp szerint egy egzotikus utazás tökéletesen megfelelő lenne erre a célra, mivel így új élményekkel gazdagodhatna, ráadásul olyan kalandokban is része lehet, amelyek plusz energiával töltik fel önt. A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna. Ha fél a kísérletezgetéstől, kérje ki egy tapasztalt kozmetikus tanácsát.  

Oroszlán  

Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára. Külső tényezők negatív hatásai miatt az Oroszlán nem lesz képes megfelelően teljesíteni a munkahelyén, így később sok mindent kell majd bepótolnia. Augusztusban ne a nyaraláson járjon az esze, hanem azon, hogy hogyan érje utol magát, és oldja meg a korábbi rossz döntései miatt keletkezett problémákat. Augusztusban már érzékelhetők lesznek a folyamatos kemény munka mellékhatásai, és a fáradtság jelei. Fontos, hogy ebben az időszakban az oroszlán jegyűek szánjanak elegendő időt a pihenésre, kikapcsolódásra is. Menjen el egy pihentető masszázsra munka után, sportoljon és engedje ki a fáradt gőzt. Meg kell tanulnia különválasztani a munkáját a magánéletétől így majd sokkal kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik. Még ha ki is merítette az előző este, akkor se töltse lazsálással a napot a munkahelyén. Tartsa észben, hogy a főnökei folyamatosan figyelik önt. Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.  

Szűz 

A horoszkóp alapján a Szűz számára az augusztus eleje a karrier terén sikereket tartogat. A minél jobb eredmények elérése érdekében használja ki minél jobban a kiváló szervező készségégét a precízségét. Biztos lehet benne, hogy a megkettőzött erőfeszítései nem maradnak észrevétlenül a felettesei részéről, és a megérdemelt jutalmát is megkapja. A rendelkezésére álló szabadidőt felhasználhatja pihenésre, és a vakációja megtervezésére is. Emellett meglátogathatja a családtagjait is, akik már bizonyára jó ideje hiányolják önt. Úgy tűnik majd, hogy a munkája nem tölti el olyan mértékű elégedettséggel ebben az időszakban, amennyivel kellene, és azok a feladatok, amelyeket korábban élvezettel végzett, hirtelen elveszítik jelentőségüket, unalmassá válnak. Legyen türelmes, mert a horoszkóp szerint az augusztus nem ideális az ön számára a munkahely váltásra, de ne csüggedjen mert eljön annak is az ideje. Fordítsa olyan tevékenységekre ebben az időszakban a szabadidejét, amiket élvezettel végez. Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét. Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania. 

Mérleg 

  Ez az időszak a tökéletes béke és harmónia állapotát fogja megteremteni az emberi kapcsolatok terén. Nyugodtan elengedheti magát, és bármikor eltölthet egy hosszú, romantikus estét a kedves társaságában. A szingliként élő Mérleg csillagjegyűek számára az augusztus kiváló időszak lesz arra, hogy ráleljenek a lelki társukra. Ha buliba, vagy egy kellemes kirándulásra invitálják, akkor használja ki a kínálkozó alkalmakat, hiszen bármikor összehozhatja a sors egy érdekes, izgalmas személyiségű emberrel. Ebben a periódusban bármilyen élethelyzetbe is kerül, próbálja megtalálni az adott szituáció pozitív oldalát is. Augusztusban a kapcsolatai nem fognak túl jól alakulni, viszont legalább a munkájára fókuszálhatja az energiáit, aminek köszönhetően elégedettség tölti majd el, miután minden nehézséggel sikeresen megküzdött. A mérleg jegy szülöttei számára ez az időszak kifejezetten kedvező a karrierépítés szempontjából. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét.  
 
Skorpió
Az augusztus egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lehet a Skorpiónak, ha sikerül megfelelően beosztania az idejét. A korábban kitűzött karrierbeli céljai már csak egy karnyújtásnyira vannak, és némi pluszmunka árán könnyen elérheti őket. Fontos viszont, hogy ne feledkezzen meg az elegendő alvásról, és a kikapcsolódásról sem, ugyanis ellenkező esetben egészségügyi problémái lesznek. Ha a karrier építésről van szó, akkor a passzivitás egyáltalán nem kifizetődő a skorpió csillagjegyűek számára. A korábbi erőfeszítéseinek köszönhetően, amelyekre szerencsére a felettesei is emlékeznek még, nem lesznek munkahelyi problémái ebben az időszakban, viszont augusztusban újra kell értékelnie az élete prioritásait, mert hosszú távon nem teljesíthet átlagosan a munkahelyén. Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését. Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával. 
 
 Nyilas

 Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. Még ha ennek nem is lesznek komolyabb következményei, akkor sem lesz jó hatással az ön és a főnöke közötti kapcsolatra. Jó hír viszont, hogy bármikor számíthat a családtagjai, vagy a partnere támogatására. Az augusztus egy érzelmekben gazdag periódus lesz a Nyilas számára. A csillagjegy szülöttei minden alkalmat megragadnak majd arra, hogy a másik nem társaságában tölthessék el a szabadidejüket. Azok, akik párkapcsolatban élnek a tökéletes összhang és harmónia érzését élhetik át párjukkal. A szingli nyilasok számára ideális lesz ez az időszak a "vadászatra", flörtölésre, nyári kalandokra, és még az is lehet, hogy felbukkan az életükben a "nagy Ő". Maradjon a munkatársai oldalán és ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt. Senki sem szereti a talpnyalókat. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre  
Bak 

 
 A Bak ezt az időszakot a karrierje építésére fogja szentelni. Új lehetőségek nyílnak meg ön előtt, ezért nem árt, ha kicsit rákacsol a munkahelyén. Augusztusban jó esélye lesz a kitűzött céljai elérésére, ha mindent megtesz a siker érdekében. Ne féljen kitűnni a munkatársai közül, és ha lehetősége van rá, akkor villantsa meg a felettesei előtt a kiváló képességeit. Biztos lehet benne, hogy a főnökei értékelni fogják a kreativitását és az új konstruktív ötleteit. Ebben az időszakban ismét sok szabadideje lesz. A Bakot augusztusban semmi sem tarthatja vissza, hogy azt tegye amit akar, azaz ami boldoggá teszi. Akár úgy is dönthet, hogy elmegy nyaralni, hiszen ha belegondol nagyon is megérdemli. Ha mégis itthon maradna, akkor is mozduljon ki minél többet és ismerkedjen meg új emberekkel. A csillagok nagyon stabil helyzetet vesznek fel ebben a periódusban, aminek köszönhetően rendkívül szerencsés lesz az új kapcsolatok kialakítása terén. Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is. Az egészség sokkal fontosabb a sportolásnál. Ezért ne erőltesse túl magát, ha egy-két napot kihagy az edzésben, attól még nem fog visszaesni a teljesítménye. 

Vízöntő

Augusztusban jelentősebb munkahelyi változásokra számíthat. A Vízöntő számára rendkívül fontos lesz ebben az időszakban a figyelmét a karrierjére összpontosítania. Olyan problémával fog szembesülni, amelynek megoldása nem tűr halasztást. Amennyiben sikerrel veszi az akadályokat, akkor a megérdemelt jutalma sem marad el. Valószínűleg az is elég lesz, ha szabadjára engedi a képzeletét, így akkor tud majd előrukkolni egy új ötlettel, amikor már mindenki más azt hisz majd, hogy kudarcot vallott. Augusztusban ne hagyja, hogy bármi is levonja a figyelmét a munkájáról, mert megkettőzött erőfeszítésekre lesz szüksége. Ha nem szentel elég időt a munkájára, akkor könnyen megtörténhet, hogy egy olyan fontos momentum elkerüli a figyelmét, ami aztán később bonyodalmakat okozhat. Fontos, hogy ebben az időszakban a vízöntő jegy szülöttei ne keveredjenek bele felesleges konfliktusokba. A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna. Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket.  
    
 Halak;
   
Az augusztus beköszönte komoly volumenű változásokat hoz majd az Halak csillagjegyben születettek életében. Kedvező fejleményekre számíthat a karrierje és a magánélete terén is. A szingliként élők lelkében gyengéd érzelmek ébredhetnek fel, amelyeket szívesen osztanak majd meg egy arra méltó személlyel. Ez a hónap ideális lesz arra, hogy végre rálelhessen a lelki társára is, akivel átélheti a tökéletes harmónia meghittségét. Ha támogatásra lenne szüksége ebben az időszakban, akkor ne féljen segítséget kérni a környezetében élőktől. Bárki szívesen fog segíteni önnek, ha megígéri hogy később szükség esetén viszonozni fogja. Legyen szó akár a kollégáiról, a barátairól vagy a főnökéről, mindenki az ön rendelkezésére fog állni, ha segítségre szorul ebben a periódusban. Augusztusban, a halak csillagjegy szülöttei olyan erős, pozitív energiát fognak sugározni magukból, aminek köszönhetően az élet minden területén sikeresen boldogulnak majd. Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.      

Forrás:  nőiportal

scroll back to top