Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
máj. 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 28 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • szaboka79
  • kissgeza80
  • lindzi75
  • Andi1
  • b1us
  • BETTI58
 
 
 
 
 
 

                          KOS                                  

A május hónap kínálata lehetőségek ideálisak lesznek karrierje építéséhez. A Kos csillagjegy szülöttei jó, ha ebben a periódusban a magánélet terén némileg visszafogják magukat. A komoly párkapcsolatban élőknek azért nincs okuk az aggodalomra, mivel ebben az időszakban bizton számíthatnak a partnerük megértésére és támogatására is. A még friss kapcsolatban élők esetében viszont az egymás iránti figyelem hiány kisebb-nagyobb problémákat okozhat. Májusban, a tavasz legszebb hónapjában jelentős mértékben megnő a személyes kapcsolatok iránit igénye. A szinglik számára kiváló időszak ez a lelki társuk megtalálására. Ebben a periódusban a csillagok állása nagyon kedvező lesz az ön számára az új kapcsolatok kialakításához. A tartós kapcsolatban élő kosok párkapcsolatát a tökéletes harmónia fogja jellemezni. Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával. Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket. Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival.  

Bika   

Májusban néhány kérdés tekintetében elbizonytalanodhat, és meglehet, hogy dilemmák is gyötrik majd. Szerencsére másoknak mindez nem tűnik fel, mivel a viselkedésén ez nem lesz észrevehető. Ebben az időszakban a Bika csillagjegyűként nem kell munkahelyi problémákkal szembesülnie. Az anyagiak jelentősége viszont jelentős mértékben megnő ebben a periódusban, ezért mindent megtesz majd a spórolás érdekében. A május szintén intellektuális szempontból lesz fontos. A sikertelen szituációkat általában személyes kudarcként éli meg, de ebben a hónapban megvilágosodik ön előtt, hogy ennek nem feltétlenül kell minden esetben így történnie. Ennek köszönhetően a Bika jegy szülöttei végül sikeresen megküzdenek a nehézségekkel, rendezik a nézeteltéréseiket a körülöttük élőkkel, majd nyugodtan élvezhetik a békés légkört a családtagjaik körében, és a harmónia meghitt pillanatait az ellenkező nem képviselőinek társaságában. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet. 

 Ikrek 

A május 180 fokos fordulatot hoz az Ikrek életében. A csillagjegy szülötteire végre rámosolyog a szerencse a szerelem terén is. Azok a komoly párkapcsolatok is újult erőre kapnak, amelyek esetében az év korábbi időszakában kisebb problémák, illetve a szeretet lángjának elhalványulása volt tapasztalható. A partnere és az ön közötti kötelék elképesztően erősség válik ebben a periódusban. A szingliként élők előtt is új lehetőségek nyílnak meg, ezért ha ön egyedülálló, akkor próbáljon meg minél többet kimozdulni, és szórakozni. Minden problémát meg lehet oldani békés, érett módon megbeszélve azokat, még akkor is ha némi kompromisszum szükséges ehhez. A május különösen fontos hónap lesz az Ikrek számára. Természetesen a jelentkező problémák rendezéséhez mindkét fél nyitottsága és kompromisszumkészsége szükséges lesz, ellenkező esetben nem működik a dolog. Gondolja át, hogy hogyan kellene viselkednie az ilyen szituációkban ahhoz, hogy később nem bánja meg a korábbi szavait, tetteit. Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét. 

Rák 

Májusban a Rák csillagjegyűeknek érdemes minden idejüket és energiájukat a karrierjük építésére fordítani. A Bika csillagképben álló Napnak köszönhetően egy rendkívül gyümölcsöző időszak fog beköszönteni az életében, ráadásul remekül érezheti magát a barátai társaságában is, ezért legalább egy estét szánjon rájuk. Viszont fontos, hogy a feltöltődést és a pihenést se hanyagolja el, így képes lesz felkészülni az önre váló kihívásokra. A május beköszöntével a Rák elkerülhetetlenül kiszakad majd a szinte már utópisztikus nyugodt világából. Mivel eléggé irreálisan gondolkodó, euforikus hangulatú emberekkel volt körülvéve, ezért kissé megfeledkezett a valóságról és az objektív gondolkodás fontosságáról. Emiatt megtörténhet, hogy majdnem elkerüli a figyelmét egy olyan fontos dolog, ami maximális koncentrációt és az azonnali megoldást igényel. Elég sok problémával kell megbirkóznia, de a képességeinek köszönhetően viszonylag gyorsan úrrá lesz a kialakult helyzeten. Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét. Ez a megfelelő idő egy komoly beszélgetésre. Az érvelése biztos, hogy helyénvaló lesz, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve. 

Oroszlán

 A májusi hónap során az Oroszlán rendkívüli módon élvezni fogja az élete minden egyes momentumát. Ebben a periódusban az Oroszlán csillagképben álló Vénusz planéta hatása nagyon erős lesz, így ideális lesz a flörtölésre és a kalandokhoz. Ez a bolygóállás ráadásul nem csupán a friss kapcsolatokra, hanem a komoly párkapcsolatokra is kifejti majd a hatását, aminek köszönhetően azok új erőre kapnak. Az viszont fontos, hogy ebben az időszakban se hanyagolja el a családtagjait. A május lesz az első, a komolyabb leterheltséggel járó hónapok közül az oroszlán jegyűek számára. Ez főként a munkájuk terén lesz érzékelhető, mivel több kiemelt fontosságú problémát kell majd egyidejűleg megoldaniuk, a lehető legrövidebb időn belül. Valószínűleg nem ön lesz majd az okozója ezeknek a gondoknak, de próbálja meg kerülni a nyílt konfliktusokat a munkatársaival és a főnökeivel. Tartsa mindig észben, hogy egy hajóban eveznek ezért fontos, hogy gördülékenyen tudjanak együttműködni. Használja ki a csillagok kedvező állásának a támogatását a komolyabb projekteknél. Itt az ideje, hogy előhozakodjon az új ötletével. Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is.
Szűz 

Májusban egy komoly magánéleti dilemmával szembesülhet. Ennek az optimális megoldása érdekében a szívére kell hallgatnia, mivel csakis így lehet majd boldog. Egyáltalán nem véletlen, hogy úgy tartják, hogy az ember később sokkal inkább megbánja azt, ha kihagyott, elszalasztott valamit, mint az esetlegesen rosszul meghozott döntéseit. Ne feledje, hogy még a negatív tapasztalatok révén is jelentős mértékű személyiség fejlődés érhető el. Májusban erőteljes pozitív energiát fog sugározni magából, aminek köszönhetően potenciális partnerek is feltűnnek majd ön körül és mindenki a társaságát keresi majd. A környezetében lévők érzékeli az önből áradó pozitív energiákat, ráadásul az ebben a periódusban kialakított kapcsolatok még nagyon hasznosak lehetnek önnek a jövőben. Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje. Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért. 

Mérleg
 
A karrier tekintetében a Mérleg számára ez a hónap egy kifejezetten nyugalmas periódus lesz. Ennek ellenére, a horoszkóp szerint már csak a korábbi megkettőzött erőfeszítései miatt sem tanácsos a babérjain üldögélnie. Ugyanis mérget vehet rá, hogy ez nem kerülné el a felettesei figyelmét. Májusban a szabadidejében örömmel veti majd bele magát a kultúra és a művészetek világába, így új élményekkel gazdagodhat, és bővítheti ismereteit. Emellett az izgalmas témájú beszélgetésekben is örömét fogja lelni. Májusban kisebb munkahelyi problémák és magánéletbeli gondok jelentkezhetnek az életében, azonban ezek a kellő odafigyeléssel könnyen megoldódnak majd. Szánjon több időt a társadalmi életre, például fogadjon el egy vacsora meghívást és garantáltan nem bánja majd meg. A mérleg csillagjegyűek végre egy stabil és pozitív periódust élvezhetnek, és bármilyen probléma adódjon is eközben, könnyedén megoldják őket, beleértve a múltban gyökerezőket is. Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit. Ahelyett, hogy a saját érzésein rágódik és az előző este történéseit elemezgeti inkább menjen el sportolni valamit és ha már ott van a teremben, akkor adja bele minden energiáját. 
 
Skorpió 

 A horoszkóp szerint a Skorpiónak májusban tartózkodnia kell a túlzott naivitástól és hiszékenységtől. A környezetében jó néhány rosszakarója van, akik könnyen kihasználhatják a gyengeségeit. Ebben az időszakban legyen nagyon óvatos az emberekkel, beleértve a potenciális partnereket, pénzügyi tanácsadókat, sőt még a munkahelyi kollégáit is. A felesleges energiáit pedig lehetőleg egy olyan sport révén vezesse le, amit kifejezetten szeret. A május ideális periódus lesz a hosszú távú kapcsolatok számára, amelyek ennek köszönhetően régi fényükben fognak tündökölni. Ha korábban voltak is problémái a párkapcsolatában ebben az időszakban biztos, hogy elkerülik önt a gondok. Olyan tökéletes lesz a harmónia ön és a partnere között, hogy szavak nélkül is megértik egymást. Ebben a periódusban a skorpió jegy szülötteinek nem kell félniük a következő lépés megtételétől sem, amennyiben az szerepelt a terveik között. Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával. Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket. Menjen el nyaralni. Ezáltal elfeledheti az összes gondját és teljes erőbedobással csakis az utazásra koncentrálhat.
 Nyilas

A május is egy rendkívül pozitív időszak lesz a Nyilas számára. Egy olyan periódus áll majd ön előtt, amely során nem lesz híján a kreativitásnak, így még a mások számára leküzdhetetlen akadályokkal is könnyen meg fog birkózni. A többletenergiáit a munkahelyén és a magánéletében is hasznosíthatja. Az emberek szívesen fordulnak majd önhöz tanácsért, amit örömmel meg is ad nekik. A horoszkóp szerint a május nem lesz egy túl szerencsés időszak az ön számára. A nyilas csillagjegy szülöttei a bizalom megrendülésével szembesülhetnek a párkapcsolatukban, ami annak tudható be, hogy korábban eléggé elhanyagolták a partnerüket. Próbálja megérteni a párja érzéseit és legyen nagyon figyelmes vele. A romantikus gesztusok biztos, hogy elérik majd a kívánt hatást. Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet. Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük. 
Bak 

Ez a hónap a karrierje szempontjából kifejezetten kedvezően fog alakulni. Ugyanakkor a május a Bak számára egyáltalán nem lesz egy sétagalopp, mivel néhány problémával is meg kell majd birkóznia, bár tény, hogy ezek leküzdése után a jól megérdemelt jutalma sem marad el. A szorgalma nem kerüli el a felettesi figyelmét, így egy lépéssel közelebb tud majd kerülnie a karrierbeli céljai eléréséhez. Ebben az időszakban magára fog maradni és ezúttal nem számíthat segítségre. Amikor keményebb időszak köszönt be a munkahelyén, nem számíthat a kollégái támogatására sem, mert mindenki saját magával lesz elfoglalva. A horoszkóp azt tanácsolja a bak csillagjegy szülötteinek, hogy beszéljék meg a problémáikat a barátaikkal, így sokkal jobb hangulatban vészelhetik át ezt a periódust. Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz. Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg. A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit. Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája. 

Vízöntő
 
 Májusban a Vízöntő csillagjegyben születettek életének minden területét a harmónia fogja jellemezni. Fontos, hogy ebben az időszakban a szeretteire is kellő figyelmet fordítson, mivel az egyik családtagja bajba kerül majd, és az ön segítségére lesz szüksége. Tartózkodjon a megalapozatlan ítélkezéstől, hiszen ezzel csak tovább ront az amúgy is boldogtalan szerette helyzetén. Ebben az időszakban a vízöntő csillagjegy szülöttei azt fogják tapasztalni, hogy felélednek természetes ösztöneik, ami arra készteti őket, hogy sürgősen megtalálják a lelki társukat. Még ha ön nem igazán extrovertált típus, akkor is érdemes részt venni májusban néhány társasági eseményen. A csillagok állása szerint rendkívül sikeres lehet ebben a periódusban az új kapcsolatok kialakítása terén és ráadásul ehhez nem szükséges különösebb erőfeszítéseket sem tennie. Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét. Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek.
 
 Halak;
 
Áprilisban mindennél jobban fog vágyni a karrierbeli sikerekre, de a horoszkóp szerint érdemesebb kivárni egy kedvezőbb időszakot. Nem lesz ugyan híján a kellő motivációnak, de a csillagok állása nem lesz kedvező a karrierépítés szempontjából. A Halak csillagjegy szülöttei akkor járnak a legjobban, ha önmagukra fókuszálnak, és ezt a periódust a tanulásra, valamint a személyiségük fejlesztésére fordítják. Ebben a hónapban az egészségügyi problémák miatt egyáltalán nem kell majd aggódnia. Májusban a partnere aggódni kezdhet ön miatt. Meglehet, hogy nincs is igazából semmilyen alapja a félelmeinek, viszont nem intézheti el ezt a dolgot egy kézlegyintéssel. Annyit kell csak tennie, hogy mindent őszintén megbeszél a kedvesével. Miután sikerült túllendülniük a magánéleti problémákon, a halak csillagjegy szülöttei újra élvezhetik a tökéletes harmóniát a párkapcsolatukban. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. Ha nehezen tudja beosztani az idejét, akkor készítsen egy napi, vagy heti időbeosztás tervet magának, így sokkal könnyebben fog majd boldogulni. Fennáll a veszélye, hogy ön figyelmetlenség miatt kisebb sérüléseket szenvedhet. Legyen óvatos.      
  

Forrás: nőiportál

scroll back to top