Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Zsóka58
  • ttkatalin
  • Ancsa0124
  • Artnaty
  • szaboka79
  • kissgeza80

 

 2018. 11.12   -  11. 15-ig  

 

 Kos;

Általános

A héten rendkívül kifinomultak lesznek a megérzései. Még saját magát is meglepi azzal, milyen könnyedén érez rá dolgokra. Használja ki a karrierje és a kapcsolatai terén. Ugyanakkor az álmait is ajánlatos lenne kielemeznie, legalábbis odafigyelni a jelentésükre, mert még az is lehet, hogy a segítségükkel komoly kellemetlenségeket kerülhet el!

Szerelem

Olyan dolgokra derülhet fény a kapcsolatában, aminek hatására kénytelen lesz átértékelni azt. Hogy hogyan tovább, az csak magán múlik. Ha az egyedülállók randizni mennek a héten, több pozitív élmény is érheti őket. Fontos, hogy ne kapkodják el a döntésüket, és ha valakivel hosszú távra terveznek, ne siessék el, hogy az ágyban kössenek ki.

Karrier

Karrierje felfelé ívelő szakaszba ér. Most bármit is tesz, azt sikerrel zárhatja. Érdemes erőfeszítéseket tennie, küzdenie, mert nem marad el a jutalma. Még a kollégái is támogatják az előrelépését, és a keze alá fognak dolgozni. Ajánlatos csapatban dolgoznia velük, nemcsak azért, hogy elnyerje a szimpátiájukat, hanem mert általuk könnyebben ér feladatainak a végére. 

 Bika;

Általános

Végre azt érzi, révbe ért. Minden pozitívan alakul maga körül. Sokszor kap segítséget, támogatást a szeretteitől, barátaitól, de egyedül is rengeteg mindent vitt véghez az utóbbi időben. Ideje is kicsit hátradőlnie, élveznie a sikert és több időt tölteni szeretteivel, illetve olyan tevékenységeket űzni, amiket szeret. Talán emiatt is vannak egyre mélyebb gondolatai és érzi azt, meglelte a lelki nyugalmát.

Szerelem

Kedvesével békés, idillikus időszak vár Önökre. Gondtalan hét vár magukra, mindig mindent megtudnak beszélni egymással. Igazán azt érzi, hogy nem csak szerelme, hanem a legjobb barátja is, aki minden tekintetben támogatja magát. Egyesek arra a döntésre juthatnak, hogy családot alapítanak. A szingliknek sem kell sokat várniuk a szerelemre, jó esélyük van arra, hogy a következő napokban megismerkednek valakivel!

Karrier 

Ideje lenne a munkából is kicsit visszavennie. Túl sokat dolgozik és ezt lassan az egészsége fogja bánni. Most már legyen a főszerep a családé, illetve kedveséé. Mondjon bátran nemet a plusz feladatokra és élvezzék azt, amiért keményen megdolgoztak. Igaz, egyes Bikákra új lehetőségek és előrelépési lehetőségek várnak. Ugyanakkor mindegyikük anyagi helyzete kedvezően alakul. 

Ikrek;    

Általános

Mikor hosszú távú terveket szövöget, igyekezzen megfontolt lenni. Egyetlen döntést se kapkodjon el és próbálja megvizsgálni pozitív, negatív oldalait egyaránt. Ha nem megy egyedül, akkor ajánlatos lehet segítséget igénybe vennie. Temérdek új ötlete lesz a napokban, és mivel vannak közöttük olyanok, amik inkább álomszerűek, próbálja reálisan közelíteni őket! 

Szerelem

A párban élőket kísértés érheti a napokban. Megismerkednek valakivel, aki mély benyomást tesz rájuk. Legyenek óvatosak minden lépésükkel, már csak azért is, mert könnyen elkaphatja a hév a jegy szülötteit és meggondolatlan dolgot tehetnek. A szinglik viszont bátran ugorjanak fejest egy ígéretesnek tűnő kapcsolatba, merjenek kezdeményezni!

Karrier

Rengeteg munkája lesz a héten, ám ez most felvillanyozza, mert többségében új lehetőségek vagy legalábbis olyanok, amikben tesztelheti magát és képességeit, de minimum kreativitást vesz igénybe. Sikeresen el is bűvölheti kollégáit vagy főnökeit, így még akár az előmenetelét is megalapozhatja. Érdemes a maximumot nyújtania, ne fogja vissza magát! 
   

Rák:   

Általános

A héten meglehetősen feszült és érzékeny lesz. Könnyen össze tud veszni a környezetével. Mindenképpen kellene keresnie valamit, amivel levezetheti a feszültségét, legalább pihenjen többet vagy kedvezzen magának, ahogy csak tud, hogy a lelke is feltöltődhessen. Például tölthetne több időt szeretteivel vagy barátaival!

Szerelem

Sikeresen hajba kaphat a héten többször is a kedvesével, méghozzá minden apró-cseprő dolgon, amikből óriási viták kerekedhetnek. Máskor meg folyton a hibáiba köt bele és minden miatt elégedetlenkedik. Így csak azt éri el, hogy hosszú időre mosolyszünet állhat be. Az egyedülállók se tervezzenek inkább randevút erre a hétre, inkább törődjenek többet magukkal!

Karrier

Mindenképpen kerülje a nyílt összetűzéseket a munkahelyén, mert csak rosszul jöhet ki belőle. Nem lesz abban az idegállapotban, hogy képes legyen higgadt döntéseket hozni vagy nyugodtan beszélni másokkal és olyat mondhat, tehet, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozhatja magát. Inkább használja ki, hogy megnövekszik a héten a szellemi tevékenysége és rendkívül kreatív lesz! 

Oroszlán;   

Általános 

Ezen a héten pillanatok alatt változhatnak az érzései. Előbb még szeret, aztán gyűlöl. Ráadásul úgy érezheti, folyton olyan dolgokba megy bele, amit nem is akar, aztán később csak megbánja. Nem elég, hogy a héten ingatag a kedélye, még befolyásolható is lesz, ezért legyen nagyon elővigyázatos, nehogy valaki visszaéljen a helyzettel!

Szerelem

Annyira kiszámíthatatlan, hogy senki sem tud lépést tartani Önnél még csak nem is értik a reakcióját, ahogy a kedvese sem. Szerencsére igyekszik Önnel türelmes lenni és támogatni magát, úgyhogy véletlenül se rajta vezesse le a belső feszültségét. Az egyedülállók legyenek nagyon óvatosak, olyan kalandba ugorhatnak bele, amit később csak bánni fognak!

Karrier

A héten nem nehéz Önt felhúzni, és szegény kollégáit valósággal púpnak érzi a hátán és villámgyorsan képes megsértődni vagy felkapni a vizet azon, amit mondanak. Ha nem próbálja kontrollálni magát egy nagyobb dühkitörést is produkálhat és maga is megfog lepődni mennyi elfojtott érzelem van magában. De ne csodálkozzon azon, hogy utána messzire elkerülik. 

Szűz;   

Általános

Belső feszültség és nyugtalanság jellemzi a héten. Mindig talál valamit, amin aggódhat, még akkor is, ha az egy régi ügy. Nemcsak a jelenlegi, hanem a múltbéli hibáin, tettein is mereng. A héten nem nehéz összetűzésbe keverednie a környezetével, néha úgy viselkedik, mint aki egyenesen provokálja őket, sőt, a napokban a szemet szemért lesz a mottója.

Szerelem

Egyes Szüzek még mindig volt a kedvesük miatt tépelődnek, és azon agyalnak, mit rontottak el vagy egyszerűen csak még nem tették túl magukat a csalódásukon. Viszont a párban élők is a kedvesüktől elszenvedett, korábbi sérelmeiket hozzák fel a napokban és ezzel csak azt érik el, hogy eltávolodik tőlük a párjuk. Ha már egyszer megbocsátott, akkor ne vonja vissza!

Karrier

A munkahelyén sem ártana türtőztetnie magát. Kétségkívül nehéz hét vár Önre, temérdek feladat szakad a nyakába és talán még csak segítsége sem lesz hozzájuk. Még az is lehet, hogy főnökei elvárják, hogy túlórázzon, vagy bónusz feladatokat találnak ki magának és Ön nem akar nemet mondani, ezért kollégáin vezeti le a feszültségét. 

 Mérleg;  

Általános

Több problémás helyzettel is szembetalálhatja magát és mindegyiket túl nehéznek érzékeli, pedig valójában nagyon is megtud birkózni velük, csak manapság nem elég biztos a képességeiben. Mások ebben megerősíthetik a napokban, de nem szorítkozhat mindig a környezetéből adódó visszacsatolásra, önmagában is meg kell tudni bíznia. Még jó, hogy szerettei érezhetően támogatják magát!

Szerelem

Izgalmas fejezet kezdődik a szerelmi életében, akár egy új partnernek köszönhetően, akár azért, mert a kedvesének sikerül feldobnia a szerelmi életüket egy utazással, élménnyel vagy akár lánykéréssel, házassági szándékkal. Érezhetően pozitív változások veszik kezdetét és végre úgy érezheti, tart valamerre a kapcsolatuk. A friss kapcsolatban élők igyekezzenek semmit sem elkapkodni.

Karrier

Munkahelyén törekedjen a tiszta kommunikációra, mert könnyen félreérthetik egymást kollégáival, illetve feletteseivel. Semmit se vegyen készpénznek, inkább kérdezzen vissza és menjen biztosra. Mostanában többet hibázott, mint kellett volna, ezért jó lesz, ha többször is ellenőrzi magát. Nem forog veszélyben az állása, de a jó híre és akár az előmenetele viszont igen.  

Skorpió;  

Általános

Idáig céltudatosan élte a mindennapjait, de most valahogy minden bizonytalanná vált. Nem bízik bizonyos emberekben, amit csak úgy orvosolhat, ha jó emberismerő képességire és megérzéseire hagyatkozik. Ami a többit illeti, ott sem árthat az intuícióira hallgatnia és inkább azzal kellene leszámolnia, minek a hatására érzi azt, hogy kihúzták a lába alól a földet.

Szerelem

Amennyiben úgy érzi, ellaposodott a kapcsolata, érdemes lenne elgondolkodnia, hol van a hiba és mit tehetnének ellene. Ám ha mindeközben úgy véli, hogy már nem szerelmes a kedvesébe és kifújt ez a viszony, akkor azt is fontolóra kellene vennie, hogy továbbá áll. Bárhogy is döntsön, legyen egyenes a partnerével és ne adja a fejét megcsalásra, mert egyeseknek még arra is lehetőségük nyílhat.

Karrier

Feszült légkör alakulhat ki a munkahelyén és főleg maga miatt, mert nem képes uralkodni az érzésein. Könnyen felkapja a vizet és gondolkodás nélkül kimondja a véleményét. Nemhogy lazán megbánthat másokat, még ellenségeket is szerezhet. Vigyázzon, hogy senkit se fordítson maga ellen, azzal akadályozná az előbbre jutását, amire manapság esélyes.
 

Nyilas;    

Általános

Lehetősége adódhat lakásvásárlásra vagy akár költözésre is. Jó esély van arra, hogy rövidesen helyet változtasson. Egy új fejezet küszöbén áll, ami jelentős változásokkal járhat. Ne ijedjen meg tőlük, hanem merje követni a kijelölt utat. Ezért is érzi azt, hogy egy szakasz lezárul az életében és emiatt kissé melankolikus lehet a héten, de nincs mit is bánnia vagy siratnia.

Szerelem

Azon morfondírozik, hogy véget vet a kapcsolatának, mert folyton elégedetlen a kedvesével és úgy érzi, nem fog változni a maga kedvéért. Mielőtt bármit is tenne, gondolja át, hogy ebben mennyi része van magának, mert ha igazából maga a ludas, minden kedvesénél ezt fogja érezni. Az egyedülállók a legjobb formájukat hozzák és mágnesként vonzzák magukhoz a hódolókat.

Karrier

Olyan lehetőséggel bízhatják meg a munkahelyén, amivel kapcsolatban még nem érzi azt, hogy készen állna. Fontos, hogy ez csak a maga döntése legyen, senki révén se hagyja magát valamire rábeszélnie, amiben nem biztos. Az biztos, hogy új kihívásokkal kellene szembenéznie, de itt az alkalom, hogy megmérettessen és kiderüljön, mire képes!  

Bak; 

Általános

Sokkal jobban áll a szénája, mint hiszi. Valamiért nem látja, hogy minden kedvezően alakul maga körül. Talán csak fél hinni abban, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok maga körül. Pedig még plusz pénz is állhat a házhoz, végre megveheti magának, azt, amire vágyott, vagy a tarozásait is rendezheti. Élete több területe is pozitív irányba tart, úgyhogy ne kételkedjen a magában és a sikereiben!

Szerelem 

Ha úgy gondolja, megtalálta az igazit, ne várjon tovább. Ez abban az eseteben is igaz, amennyiben egyedülálló, akkor ideje lenne kezdeményeznie. Ám ha párban élő, akkor is itt lehet az ideje annak, hogy elkötelezze magát. Fejezze ki kedvesének iránta való érzéseit, költözzenek össze, vagy legalábbis jelezze, hogy készen áll egy következő szintre lépni.

Karrier

Sikerre és elismerésre számíthat a munkahelyén. Felettesei maximálisan meg lesznek Önnek elégedve és ez előrelépési lehetőséget, sőt, akár fizetésemelést is jelenthet. Egyesek kifejezetten azt kezdik érezni, sínen vannak, végre beindul a karrierjük, illetve az üzletük azoknak, akiknek vállalkozásuk van. Minden üzleti, kereskedelmi tevékenység kedvezően alakul. 

 Vízöntő; 

Általános

A napok érzelmileg meglehetősen felfokozott állapotban lesz, éppen ezért óvakodjon attól, hogy bármiféle hirtelen felmerülő döntést hozzon. Most nem bízhat a józan ítélőképességében, nem képes tisztán látni a helyzetét. Ráadásul vitákra, nehézségre kell számítania, ha foggal-körömmel óhajt ragaszkodni az igazához, és ha nem engedi, hogy mások segítenek.

Szerelem

Nem bízik a kedvesében, de vajon oka is van rá? Lehet, csak érzékeny állapota miatt hiszi, hogy kifelé kacsintgat. Semmire se vegyen mérget. Ám ha mégis úgy tapasztalja, hogy párja már nem szereti vagy valóban megcsalja, akkor látványos jelent nélkül igyekezzen beszélni vele erről a kérdésről és ne őrlődjön tovább, néma csendben magában.

Karrier

Egyes Vízöntőknek külföldi munkalehetőséget ajánlhatnak vagy ők találhatják maguknak. Mielőtt elutasítanák, alaposan fontolják meg, mert még többet is nyerhetnének vele, mintsem gondolták! Mások pedig társulást kínálnak fel, bevehetik őket egy üzletbe, vagy pedig egy kollégájukkal dönthetnek úgy, hogy összefognak, és vállvetve segítik egymást. 
 

Halak;  

Általános

  

 

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top