Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
szeptember 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36
  • tunde0316
  • timcsa84
  • kulacs

 

 2019. 09.16   -  09.22. -ig  

 

 Kos;

Általános 

Valami sokkal tovább tart, mint azt tervezte és ez valahol bosszantja, sőt, már-már a kedvét is elveszi attól, hogy a továbbiakban erőfeszítéseket tegyen a siker érdekében, pedig kár lenne feladnia. A nehezén már túl van, innentől kezdve már csak jobb lesz! Ugyanez igaz a többi függőben lévő problémájára, ezért legyen kitartóbb és ne csak a dolgok rossz oldalát nézze! 

Szerelem
Kicsit soknak érzi a kapcsolatát, legalábbis azt a tempót, amiben haladnak. Talán valahol megrémíti és szeretne belőle lelassítani. Egyszerűbb lenne, ha beszélne kedvesével az aggályairól és akkor nem kellene különböző kifogásokat találnia arra vonatkozóan, miért igyekszik minduntalanul visszafogni. A szingliknek sem kellene semmit elkapkodniuk, pláne nem a párválasztást. 

Karrier
A napokban többször is gyorsan kell majd reagálnia, nem lesz ideje arra, hogy hosszasan elmélázzon bizonyos dolgokon. Ne féljen attól, hogy rossz döntést hoz, bízzon a képességeiben. De még egy komolyabb ajánlat is befuthat, amin szintén nem lesz túl sok ideje teketóriázni. Ha ez volt a nagy lehetőség, amire várt, akkor ne is halogassa a döntés meghozatalát! 

Bika;

Általános

Mostanában egyre könnyebben veszíti el a fejét és sokszor kifejezetten apróságokon gurul el a gyógyszere. Emiatt nemcsak hangulatingadozó lesz a héten, de borzasztóan könnyedén vesz össze másokkal. Még olyanokkal is összerúgja a port, akiknek semmi közük az Ön gondjaihoz, de mégis képes belevonni a vitájába. Legyen óvatos, mert könnyen elüldözheti a szeretteit. 

Szerelem
Egyesekre szakítás várhat a héten. Bár a felhevült érzelmi állapotában nem ártana kétszer is átgondolnia a döntését, amennyiben maga jut arra a következtetésre, hogy ideje továbbállni. Más párok is nehéz hét elé néznek, de akiknek igazán erős a kapcsolatuk, túl fogják élni a hetet és problémákkal együtt, amellyel képesek lesznek együtt szembenézni. 

Karrier
Túlságosan szigorú önmagával és másokkal is. Túl magasak az elvárásai, így nem meglepő, hogy nem ér el sikert. Akár felettes pozícióban van, akár nem, legyen óvatos azzal, miként bánik kollégáival, mert csúnyán megbánthatja őket és annak akár komolyabb következménye is lehet. Vigyázzon, mert a héten nem lesz nehéz ellenségeket szereznie! 

Ikrek;  

Általános

A napokban kissé kedvtelen lesz, főleg akkor, amikor a kötelező feladatait kellene ellátnia. Pedig már időszerű lenne egy-két ügy végére érnie, ezért érdemes kicsit megerőszakolnia magát. Ne halogassa tovább és a problémák elől se meneküljön, mert kellemetlenség érheti. A nehéznek ígérkező beszélgetéseket is ejtse meg a napokban. Minden sokkal jobban elsülhet, mint azt gondolná!

Szerelem
Újabban túlságosan fél attól, hogy elveszíti kedvesét, ezért rettenetesen ragaszkodik hozzá és néha már-már fojtogatja a viselkedésével. Legyen ezzel óvatos, mert besokallhat tőle a párja, akár friss, akár tartós a kapcsolatuk. Az egyedülállóknak sem ártana kicsit visszafogottabbnak lenniük. Vannak, akiket megrémisztenek a túláradó érzelmek. 

Karrier
Sokkal lazábban kellene kezelni a problémáit. Túl sokat görcsöl feleslegesen és ráadásul sokszor olyan dolgokon szöszöl, végez aprólékos munkát, ahol nem kellene. Ajánlatos lenne abba fektetnie több energiát, amibe valóban kellene és próbáljon meg kevesebbet idegeskedni, mert lassan az egészsége rovására megy a maximalizmusa és a sok stressz.   
  
    

Rák:   

Általános

Túl sok negatív dolog történt Önnel mostanában vagy akár történhet és ez kissé elbizonytalanítja, kedvét szegi abban, hogy folytassa útját és elérje céljait. Pedig nem szabadna megállnia, mert már nincs messze a siker és végre letudhatna néhány terhet. Vegye elő optimista meglátását és keresse meg a jót a jelenben, mert kár lenne most kiszállnia. 

Szerelem
Sokszor azt érzi, hogy a párja más ember, mint akinek hiszi vagy megismerte. Próbálja meg önmagát és párját is kívülről figyelni, mert könnyen megeshet, hogy becsapja magát. Ám ha az derül ki, hogy kedvese viselkedése megváltozott vagy valóban félreismerte, magán múlik, mennyire tudja így elfogadni amellett, hogy óvatosan szóvá teszi neki a dolgot.

Karrier
Nem alkalmas ez a hét arra, hogy hátradőljön és megpihenjen. Érdemesebb lenne belevágnia a fejszéjét terveinek megvalósításába. Megéri keményen és szorgalmasan dolgoznia a napokban, mert nem maradna el a sikert. Jobbnál jobb lehetőségek fogják magát kecsegtetni, amiket vétek lenne kihagyni. Azok, akik új vállalkozást indítanak, hihetetlenül szerencsések lesznek!    

Oroszlán;   

Általános   

Azaz érzése, túl sok időt veszteget valami olyanra, ami nem is okoz Önnek örömet. Okosan is tenné, ha nem pazarolná idejét, energiáját olyan dolgokra, amik nem visznek örömöt az életébe és csak fáradttá, esetleg boldogtalanná teszik. Ne féljen változtatni, és új dolgokat kipróbálni. Talán épp itt lenne az ideje, hogy megvalósítsa régi terveit!

Szerelem
Ne is küzdjön a szerelem ellen, ha már egyszer megtörtént, nincs menekvés. Csak akkor vegye menekülőre a dolgot, ha foglalt emberbe szeretett bele, másképp viszont ne rettegjen az érzéseitől, hanem engedjen nekik. Viszont lesznek olyanok is, akik azt érezhetik, egyedül eveznek a csónakban. Ha úgy látják, nincs értelme tovább küzdeni a kapcsolatukért, akkor engedjék el a kedvesüket. 

Karrier
Végre beérik munkájának gyümölcse és megkapja a vágyott előléptetést vagy plusz pénz ütheti a markát. Viszont ne kövesse el azt a hibát, hogy máris egy újabb projektbe vágja a fejszéjét. Legyen türelemmel, és előbb élvezze ki a sikert. Kedveskedjen magának és szeretteinek, ünnepeljék meg a sikert, mert ez az, amire szüksége lenne, hogy igazán elismerve érezze magát. 

Szűz;   

Általános

Szívesen meghallgat másokat, de ezzel együtt valahol át is veszi a problémájukat. Nem kellene a sajátjaként kezelnie mások gondjait, mert azzal olyan terheket is a nyakába vesz, amelyeket nem kellene és csak kellemetlenséget fognak okozni Önnek. Legyen empatikus és vigasztalja meg őket, de ne próbáljon mindenkit megmenteni és nem is érdemes mások gondjain rágódnia.

Szerelem
Tartsa tiszteletben párja vagy épp jelöltje döntését. Ha kedvese kér Öntől valamit, legyen az idő vagy valamivel több tér, akkor érdemes lenne megadnia neki. Mint ahogy a szingliknek sem kellene tovább nyomulniuk olyan személynél, aki nem vágyik velük kapcsolatra. Mostanában hajlamos lehet arra, hogy túl rámenősen igyekezzen érvényesíteni a saját akaratát.

Karrier
Szemmel láthatóan mindenkinek minden összejön, csak épp magának nem. Emiatt hajlamos elkenődni és elkedvtelenedni, mert manapság elkerülik Önt a sikerélmények. De rossz és felesleges játék azt figyelni, ki van előrébb és mennyivel, engedje el ezt. Legyen türelemmel, mert hamarosan az Ön befektetett energiája vagy akár pénze is meg fog térülni.  

 Mérleg;  

Általános

Ne foglalkozzon azzal, mások mit gondolnak magáról vagy az elért eredményeiről. A saját mércéjével merje magát. Ezért ne is rágódjon az, ha valaki negatív kritizálja vagy megpróbálja lehúzni. Merje követni terveit és vonatkoztasson el attól, hogy ki és hol tart. Továbbá engedje meg magának, hogy néha hibázzon, hiszen mindenkivel előfordul, emberi dolog.

Szerelem
A napokban azt érezheti, szüksége lenne kedvese támogatására. Forduljon hozzá bizalommal, és ne aggódjon, hogy neki is van elég gondja vagy elfoglalt és nincs ideje magára. Ezt hadd döntse el ő. Merje kiönteni neki a szívét. A szinglik viszont óvakodjanak attól, hogy már az első randi alkalmával túl sokat lelkizzenek, ne lelki szemetesládának nézzék a leendő partnert.

Karrier
Attól még, hogy valami nem sikerül elsőre, nem biztos, hogy az rossz, vagy el kellene engednie. Ne képzelje mindjárt azt, hogy akkor az biztos nem is a maga útja. Célszerű lenne másodszor is neki futnia, mert már jóval több esélye lesz a sikerre. Ellenben kerülje a kockázatos vállalkozásokat, befektetéseket és ne dőljön be a könnyű pénzszerzési lehetőségeknek.     
   

Skorpió;  

Általános

A napokban lényeges elhatározásra jut. Belevág nagyobb terveinek a megvalósításába. Talán még olyanba is, amelybe eddig nem mert. Most viszont határozott, érzi magában az erőt. Nem kizárt, hogy az út rögös lesz, de megéri küzdenie, mert nem maradna el a siker. Ráadásul még a kellemetlen, komolyabb gondjaira is sikerül megoldást találnia menetközben. 

Szerelem
Jobban kellene értékelnie partnere erőfeszítéseit, aki igyekszik a kedvében járni és a maga módján hozzátenni a kapcsolatukhoz. Ön hajlamos mindezt figyelmen kívül hagyni, márpedig elhiheti, kedvesének ugyanolyan fontos a pozitív visszacsatolás, mint Önnek. Az egyedülállókat szabályosan megrohamozzák az udvarlók, vagyis nem fognak hiányt szenvedni figyelemből és kérőkből.

Karrier
Nem lesz mindig könnyű, mert hébe-hóba elkalandoznak a gondolatai és hét elején még szétszórt is lehet, de bele fog jönni és sikerül elintézni mindent, amit csak szeretne. Rengeteget haladhat a munkájával, ha elég kitartó. De azért nem is kell teljesen megfeszülnie, legyen ideje arra, hogy közösségi életet éljen a munkahelyén, mert az sosem előnytelen! 

Nyilas;    

Általános

Újabban kitartóan vár az ihletre, arra a bizonyos jelre, amely elindítja útján és megmutatja Önnek, merre menjen. Csakhogy a jel nem érkezik meg a napokban és Önnek kellene lassacskán aktivizálnia magát. Legalábbis minimálisan kezdje el megtenni az első lépéseket, lehet épp erre van szükség ahhoz, hogy megkapja a vágyott útmutatást.

Szerelem
Kisebb viharokra számíthat a szerelmi életében, de megnyugodhat, mert egy sem lesz annyira súlyos vagy borzalmas. Hamar túllépnek majd rajtuk a kedvesével és egy-kettőre visszatér a béke az életükbe. De nem ártana jobban odafigyelniük egymás igényeire. Ne csak a saját akaratukat próbálják meg érvényesíteni, hanem legyenek nyitottak a másik fél felé is.

Karrier
Mostanában nem túl lelkes és jóformán semmi sem izgatja. Nincs kedve dolgozni vagy erőfeszítéseket tennie céljai elérésének érdekében. Lehet, hogy csak ki van merülve vagy talán elvágyódik a jelenlegi helyéről. Érdemes lenne megvizsgálnia a karrier kapcsolatos elképzeléseit és aszerint változtatnia. Semmi sem kötelező és megteheti, hogy változtat.  

Bak; 

Általános

Egyre inkább azaz érzése, hogy olyan dolgokra pazarolja az idejét, amelyekre felesleges, mert nem jut előrébb vagy talán nem is szeret velük foglalkozni. Érthető, hogy felmerül Önben a vágy, hogy változtasson, kilépjen eddigi, megszokott életéből és új életet kezdjen. Ám előbb legyenek tervei, mielőtt a megvalósítás útjára lépne, de tény és való, ne pazarolja el az életét és az idejét! 

Szerelem 
Vegye észre, ha olyan hajó után fut, ami már elment. Ha valaki foglalt, el kellene engednie, de az exet is célszerűbb lenne maga mögött hagynia. Ne hátrafelé, hanem előre próbáljon meg haladni. A párban élőknek is oda kellene figyelniük arra, hogy maguk mögött hagyják régi sérelmeiket vagy a múlt árnyait. Ráférne kapcsolatukra a frissítés. 

Karrier
Nem várt pénz ütheti a markát, de ugyanígy nem várt sikerben is lehet része. A napokban meglepő eredményeket érhet el. Olyan dolgok is összejöhetnek, amikről már letett. Sőt, olyan dolgot vihet véghez a munkahelyén, amely által kivívja kollégái, de még felettesei elismerését is, és hirtelen roppant népszerű lehet. Legyen büszke magára, megérdemli a csodálatot!   

Vízöntő; 

Általános

A harag és a düh rossz tanácsadó lehet. Mostanában sikeresen összekaphat másokkal és meggondolatlan tettekre szánná magát. Jó volna, ha egy kis önuralmat gyakorolna, mert kellemetlen helyzetbe sodorhatja magát. Ugyanakkor legyen óvatos akkor is, ha közlekedik, mert veszélyes szituációba kerülhet vagy Ön lehet az, aki bajt okoz. Több odafigyeléssel mindez elkerülhető lehetne.

Szerelem
Vigyázzon, mert a szerelme kissé fojtogató lehet. Igyekezzen nem a párja idegeire menni azzal, hogy minden szabad percet vele töltene vagy hogy túl sok, esetleg irreális elvárásokat támaszt felé, mert abból csak konfliktusuk származhat. Az egyedülállók is ügyeljenek arra, hogy ne erőszakolják rá magukat másra és fogadják el, ha valaki nemet mond nekik.

Karrier
Ne tegyen olyat, amit később megbánhat! Egyik kollégája annyira kihúzhatja a gyufát, hogy alantas, Önhöz nem méltó tettre szánhatja el magát. Ne akarjon bosszút állni rajta, mert a végén rosszul sülne el. Arra is figyeljen, hogy mit mond mások jelenlétében, mert könnyen visszaélhetnek a hallottakkal vagy túlságosan megbánthatja őket.  

Halak;  

Általános

Nehezére esik hinnie abban, hogy kedvezően alakulhatnak a dolgok maga körül. Túlságosan borúsan látja a dolgokat maga körül, így nem veszi észre a pozitív eseményeket, pedig érné magát kellemes élmény is. Szerettei kifejezetten igyekszenek a kedvében járni. Vigyázzon, mert negativitásával elüldözheti maga mellől a szeretteit.

Szerelem
Nem kell igent mondania olyan dolgokra, amikre szíve szerint inkább nemet mondana. Legyen őszinte a kedvesével, mert sokkal célravezetőbb lenne, minthogy olyanba egyezik bele, ami szenvedést okoz Önnek. Ez a szinglikre is érvényes. Ne akarjanak olyan kapcsolatba belemászni, ami esetén már most tudják, hogy csak fájdalmat fog okozni vagy legalábbis egyoldalúnak ígérkezik.

Karrier
Nincs azzal baj, hogy sok mindenre hajlandó a sikerért, de figyeljen oda arra, hogy ne forduljon ki egészen magából és ne tegyen olyan dolgot, amit később megbánhat. Vagyis ne térjen le a helyes ösvényről. Maradjon becsületes és kerülje az alantas vagy épp veszélyes, kockázatos módszerek használatát. Jobb, ha nem hallgat azokra, akik ilyesmire bíztatják! 

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top