Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 

 2019. 12.02   -  12.08. -ig  

 

 Kos;

Általános 

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban tudja, mit kellene tennie, de még nem sikerült magát rászánnia. Nem húzza-halassza túl sokáig, hanem mielőbb tegye meg azt, amit meg kell. Önnek is jobb lesz utána, hiszen felszabadultnak érzi majd magát. A napokban meg kell hoznia pár lényeges döntést, ami hatással lehet az életére. Viszont a bátorságáért elnyeri majd méltó jutalmát! 

Szerelem
Ne ringassa magát álomba. Ha valami nem működik, azt kell elengednie. Legyen erős és nézzen szembe azzal, ha gond van a kapcsolatában vagy már tényleg közel állnak a szakításhoz. Nem célszerű homokba dugnia a fejét, mert a gondok nem oldódnak meg és annál rosszabb lesz a szakítás. Ám ha nem szeretne szakítani, akkor legalább tegyen lépéseket annak érdekében, hogy újra egymásra találjanak!

Karrier
Érdemes lenne a héten az idősebbekre vagy legalábbis a hozzáértőkre támaszkodnia. Nincs abban szégyellni való, hogy azoktól tanul, akik igazán értenek a munkájukhoz. Általuk tehet szert Ön is nagyobb tudásra, és ezáltal még sikeresebb lehet a munkájában. Vagy érdemes lehet beiratkoznia egy tanfolyamra, továbbképzésre.    
 

Bika;

Általános

Legyen óvatos, mert a napokban hajlamos bedőlni a látszatnak. Vigyázzon azokkal, akik tippeket akarnak adni Önnek, pláne, ha anyagiakkal vagy befektetéssel kapcsolatosak. A napokban megpróbálhatják magát átverni, de igazság szerint saját maga is képes arra, hogy becsapja önmagát. Lehet, hogy az igazság fáj, de muszáj lenne szembenéznie vele. Lássa meg azt is, ha valaki nem őszinte Önnel!

Szerelem
Mostanában elhanyagolva érzi magát. Úgy érzi, kedvese nem foglalkozik eleget a testével vagy a lelkével, esetleg egyikkel sem. Ennek hatására meglehetősen ingerlékeny, csipkelődő lehet és talán fel sem tűnik Önnek. Ezzel viszont még kevésbé fog javítani a kapcsolatán. Az viszont sokkal célravezetőbb lenne, ha őszintén beszélne gondjairól a kedvesével.

Karrier
Felmerülhet Önben a vágy, hogy külföldre menjen dolgozni. Ám sem kizárt, hogy felajánlanak magának egy lehetőséget. Mindenképpen érdemes lenne megfontolnia. Viszont lesznek olyanok is, akikben a tanulás iránti vágy ébred fel. A napokban több ajtó is nyílik Ön előtt, ami közelebb viheti céljai eléréséhez. Jól gondolja meg mit választ, de merjen a változás mellett voksolni! 

Ikrek;  

Általános

Igencsak hangulatingadozó lesz a következő napokban, de nemcsak hogy a hangulata nem lesz stabil, hanem az energiaszintje sem. Sokszor érzi majd magát testileg és lelkileg is kimerültnek. Olyankor pedig szerettei is hajlamosak lehetnek rátenni egy lapáttal és azt érezheti, hogy csak tovább tetézik a gondjait. Ideje lenne mielőbb pihenőre mennie. 

Szerelem
Vigyázzon, mert panaszkodásával kedvese idegeire mehet. Nem azzal van a baj, hogy beszél a gondjairól, és arról, miről elégedetlen, hanem az mindegy, hogyan teszi és hányszor. Adjon lehetőséget és időt a párjának arra, hogy bizonyítson. Attól pedig pláne óvakodjon, hogy a barátival túlságosan kibeszélje partnerét, már csak azért is, mert nem megfelelő tanácsokat adhat Önnek. 

Karrier
Egész héten megállás nélkül rohan, kapkod, mivel rengeteg feladata lesz. Roppant termékeny lesz a napokban, valósággal megtáltosodik és sikerül a legjobb formáját hoznia. Ugyanakkor ennek megvan a hátránya is, hiszen könnyen elfeledkezhet bizonyos dolgokról. Figyelme elsiklik az aprónak tűnő, de lényeges dolgok felett és emiatt kellemetlensége származhat.  

Rák:   

Általános

Egész héten a gátlásaival küzd. Nem mer megtenni bizonyos dolgokat, mert túlságosan kishitű és ezáltal valahol maga alatt vágja a fát. Ugyanakkor rettentően alacsony az önbizalma és az önszeretet is hiányzik magából. Ha úgy érzi, nem képes egyedül megküzdenie a démonaival, akkor ne legyen rest segítséget kérni. Ez nem szégyen. 

Szerelem
Rettentően ragaszkodó és érzékeny lehet a napokban. Nem veszi észre, de túlságosan fojtogató lehet a szerelme és a párja kissé terhesnek érezheti. Érthető, hogy szeretetre vágyik, de ne csak a párjától várja el. Elsősorban önmagát kellene szeretnie. Az egyedülállók ne hagyják magukat kihasználni egy kis szeretetért cserébe, mert azzal mély sebeket okozhatnak maguknak. 

Karrier
Rettentően aktív lesz a következő napokban. Ugyanakkor nemcsak saját feladatait látja el, hanem hajlamos arra, hogy másokét is. A jószívűsége sok-sok plusz munkát csinálhat Önnek, amiért talán még egy köszönömöt sem kap. Legyen óvatos és ne hagyja, hogy mások kihasználják. Ne így akarjon elismerést vagy szeretetet kiváltani az emberekből, hogy enged a kéréseiknek.  

Oroszlán;   

Általános   

Mostanában csak úgy ragyog. Nagyszerűen érzi magát kívül és belül egyaránt. Ezt a környezete is észre fogja venni, amely szívesen tartózkodik a környezetében. Egyre nő a népszerűsége, ám ne feledje, hogy ez valahol felelősséggel is jár, ezért óvatosan adjon tanácsokat. De tény, hogyha megfelelően használja, akkor sokak segítségére lehet. 

Szerelem
Sikerek és kalandok várnak Önre a szerelemben, akár egyedülálló, akár párban élő. Kellemes meglepetésekben lehet része, ami kifejezetten felrázhatja a szerelmi életét. A szingliknek akár forró flörtökben és egyéjszakás kalandokban is lehet részük. A párban élők sok új dolgot tudhatnak, illetve tanulhatnak meg a kedvesükkel kapcsolatban. 

Karrier
Kimondottan sok munkája lesz. Minél jobban teljesít, annál több feladatot mernek Önre bízni a felettesei. Nyugodtan mondjon nemet, ha soknak érzi, de tény, hogy lehetősége adódik a napokban bizonyítani, aminek köszönhetően elérheti, hogy felemeljék a fizetését vagy előléptessék. Még kollégái is elismerik képességeit, viszont akadnak irigyei is.  

Szűz;   

Általános

Öntől kissé szokatlan, de kimondottan álmodozó hangulatában van. Sokszor kapja magát azon, hogy a fellegekben jár. Tele van tervekkel és álmokkal. Ráadásul egyre jobban alakul minden maga körül, érthető, hogy meglelte a lelki békéjét. Egy-két ember megpróbálhatja kirobbantani belőle, de ne hagyja nekik. Csak mosolyogjon és őrizze meg nyugalmát! 

Szerelem
A párban élők kifejezetten azt érezhetik, hogy révbe értek. Kifejezetten meghitt és a romantikus a kapcsolatuk. Teljes az összhang közöttük, úgy érzik, megtalálták az igazit. Folyamatosan kapják a kedvesüktől a megerősítést, ami miatt ezt érezhetik. A szingliknél jó esély van arra, hogy a napokban megismerkedjenek valakivel, aki épp olyan lehet, mint aki az álmaikból lépett elő.

Karrier
A héten lehetősége nyílhat egy sikeres üzlet kötésére vagy arra, hogy megvalósítsa tervét. Magán múlik, hogy mer-e élni a kínálkozó alkalommal. Olyan támogatókra lelhet, akik hozzásegíthetik céljai eléréséhez. Viszont akár önzetlenül teszik akár nem, figyeljen arra, hogy viszonozza a segítséget. A napokban érdemes kockáztatnia, mert sokat nyerhet! 

 Mérleg;  

Általános

Ez a hét nem alkalmas arra, hogy új dolgokba kezdjen bele. Okosan tenné, ha lehetőség szerint mindent elhalasztana. Ne a napokban vásároljon nagyobb ingóságot és új vállalkozást sem érdemes indítani. De az új dolgok kipróbálására sem alkalmas a hét, maradjon a régen járt utakon és a jól bevált módszereknél, így a héten sok kellemetlenséget megspórolhat magának.

Szerelem
Ha esetleg volt kedvese szeretne Öntől még egy esélyt kérni, jobban tenné, ha időt kérne tőle mert nem volna szerencsés a héten újrakezdeniük. Éppen ezért az egészen friss kapcsolatoknak sem kedvez ez a hét. Annak viszont igen, hogy a párjával beszéljenek az esetleges gondjaikról és megpróbálják felfrissíteni a kapcsolatukat. Számottevő javulást érhetnek el, ha képesek őszintén megnyílni egymásnak. 

Karrier
Ne akarjon komolyabb döntéseket hozni anyagiakkal meg karrierrel kapcsolatban. A munkahelyváltáshoz sem kedvez ez a hét. Viszont nagyon kell majd igyekeznie, mert egyes kollégái megpróbálhatnak visszaélni a türelmével. Ne hagyja, hogy felidegesítsék. AA napokban nagyon figyeljen oda a munkahelyi kommunikációjára, így elkerülheti a konfrontálódást.   
 

Skorpió;  

Általános

Ha komoly anyagi vagy éppen lelki gondjai vannak, akkor kérjen bátran segítséget. A héten támogatókra és megértésre lelhet, ezért érdemes megnyílnia szeretteinek vagy barátainak. Olyan dolgokban is segítségre lelhet, amiről még álmodni sem merne. A napokban megtapasztalhatja a családi összefogás erejét és szembesülhet azzal, milyen sokat jelent másoknak és mennyire szeretik magát.

Szerelem
Beszéljenek párjával a nézeteltéréseikről. A napokban minden gondjukra megoldást találhatnak, nem kell hozzá egyebet tennie, csak nyitottnak és őszintének lennie. Talán emiatt várható, hogy felélénkül az ágyban a szerelmi életük, ugyanis forró és meghitt pillanatok várnak Önre. Amennyiben egyedülálló és van kiszemeltje, érdemes lenne bevallania neki az érzéseit, mert jó esély van arra, hogy viszonzásra lelne.

Karrier
Előléptetésre vagy fizetésemelésre vágyik? Akkor forduljon feletteséhez! Megéri beszélnie a vágyairól és mellette mutasson rá, miért is érdemli meg. Érdemes a héten kicsit odatennie magát a munkáhelyén és szorgalmasnak lennie. Ugyanakkor tökéletes ez a hét arra is, hogy rendbe tegyék a kapcsolatukat azokkal a kollégákkal, akikkel esetleg mostanában nincsenek jó viszonyban.   

Nyilas;    

Általános

Ez a hét nem kevés meglepetést tartogat. Váratlan és meglepő fordulatokban lehet része. Gyakran találkozik szembe azzal, hogy nem az történik, aminek kellene vagy hozzá van szokva. De az Univerzum nem megtréfálni akarja, hanem egy bizonyos irányba terelni és rámutatni arra, hogy a dolgok másképp is működhetnek. Legyen nyitott, mert különleges, spirituális élményekben lehet része.

Szerelem
Nemcsak a mindennapok, hanem kedvese is sűrűn okoz majd meglepetéseket. Mostanában kifejezetten kedvezően alakul a kettejük viszonya, nehezére is esik hinnie a jó dolgokban vagy egyáltalán a partnerében. A szinglik ebbe a hibába csöppenhetnek, hogy túlságosan bizalmatlanok. Merjenek esélyt adni azoknak, akik kitartóan próbálkoznak és bátran kezdeményezzenek a jegy szülöttei is.

Karrier
Valami olyan dolog történhet a munkahelyén, amire a legkevésbé sem számított. Könnyen megeshet, hogy előnyösebb pozícióba kerül vagy valami olyan tesz maga felé kedves geszttust, akivel korábban rossz viszonyban volt. Emellett főnöke is elismerésben részesítheti. Mostanában békés és stresszmentes munkakörnyezetben dolgozhat. Nem kell váratlan akadályokkal számolnia és gördülékenyen halad majd a munkával. 

Bak; 

Általános

A héten legyen óvatos a nagy tervekkel, nem az a baj, hogy vannak elképzelései, hanem az nem mindegy, hogy mekkorák. Ne legyenek túl nagyra törő céljai, mert azok megvalósításához nem alkalmas az a hét. Ahogy arra sem ártana odafigyelnie, ha valaki kihozná a sodrából, ne hirtelen haragjában hozzon döntést vagy mondjon valamit. Valaki a héten próbára teheti a türelmét. Kerülje a konfliktushelyzeteket!

Szerelem
Vegye észre, hogy kedvese csak segíteni szeretne Önnek. Hajlamos lehet rosszat feltételezni róla, hogy irigy magára vagy kiakarja oktatni. Pedig erről szó sincs. Viszont nem ártana magába néznie, hogy nem-e maga akarja őt kioktatni. A szinglik sokszor szintén magukból indulnak ki, mikor párt keresnek vagy ismerkednek és emiatt nem járnak sikerrel.

Karrier
Lesz egy-két rázós napja a munkahelyén. Nem minden sikerül úgy, mint szeretné és et rettenetesen bosszantja. Pedig nem szabad elveszítenie a fejét, mert azzal csak árthat magának. Jobb ha tudja, munkahelyén különösen figyelnek magára mert példamutatónak tartják és sokan kedvelik. Ne akarja, hogy ez másképp legyen, szóval vigyázzon az imázsára! 

Vízöntő; 

Általános

Civakodásokkal teli napok várnak Önre. Mostanában nem leli s közös nevezőt a környezetével és hajlamos velük mindenen összekapni. Rettentően akaratos és makacs tud lenni, és ehhez párosul a héten a nagyfokú igazságérzet, hogy semmit sem kíván magába tartani, mindenki elmond mindent, és nem érdekli, mit fog hozzá szólni a környezete.

Szerelem 
A szinglik vigyázzanak, mert hódításaik során túl messzire mehetnek. Véletlenül se játszanak mások érzelmeivel, de arra pláne figyeljenek, hogy ne kezdjenek foglalat személlyel. A párban élők is legyenek óvatosak, mert valaki félreértheti a szándékukat és kellemetlenségük származhat belőle. Ettől függetlenül párjukkal teljes az összhang közöttük.

Karrier
Lehetőség kínálkozik arra, hogy javítson anyagi helyzetén. De alaposan járjon utána és annak, hogy mit vállal, nehogy később derüljön ki valami, ami nehézséget okozhat. A munkáját egyébként sokszor unalmasnak érzi, ezért el is töpreng azon, hogy vált. Talán csak tovább kellene tanulnia és tudása révén más pozícióba kerülhetne.  

Halak;  

Általános

Egész héten fantasztikus hangulatban lesz. Mindenkivel kedves és megértő lesz, a szokottnál is jobban. Az emberek előszeretettel járnak Önhöz egy kis terápiára, mert mondhatni képes meggyógyítani a lelküket, de minimum motiválni őket. Bárhol törjön ki vitás helyzet, maga azonnal megoldja, méghozzá úgy, hogy mindenki elégedett legyen vele.

Szerelem
Az egyedülállók villámcsapásszerűen rálelhetnek a szerelemre. Merjenek engedni az érzéseiknek és kezdeményezzenek bátran. A párban élőkre szenvedélyes napok várnak. Több új dolgot is kipróbálhatnak az ágyban és azon kívüli is, ami jó hatással lesz a kapcsolatukra. Akiknél még nem történt meg, ott számolhatnak az elköteleződés egy további lépcsőfokával.

Karrier
A munkahelyén is a legjobb formáját hozza. Felettesei rendkívül elégedettek Önnel és jelét is adhatják a napokban. Egy szempillantás alatt elmegy Önnek ez a hét, annyira mozgalmas és eseménydús lesz. Egész héten élvezhetik a jegy szülöttei a jó szerencsét, úgyhogy érdemes lehet lépéseket tenniük a kihasználására. Egyesek anyagai helyzete rengeteget javulhat a napokban. 

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top