Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

 

 2019. 11.18   -  11.24. -ig  

 

 Kos;

Általános 

A napokban igyekeznie kellene, hogy mértékletesebb legyen. Több tekintetben is hajlamos túlzásokba esni, legyen szó evésről, ivásról, munkáról vagy épp szórakozásról, a költekezésről nem is beszélve. Kellemetlen csalódás érheti, ha nem figyel jobban oda arra, amit csinál és ne akarjon mások előtt felvágni. Könnyen testi vagy éppen anyagi kellemetlenséget idézhet elő magának.

Szerelem
Tökéletes ez a hét ahhoz, ha szeretné rendbe hozni a dolgokat a kedvesével. Ha készen áll arra, hogy megújítsák kapcsolatukat vagy szakértő segítségét kérjék, akkor a napokban érdemes belevágniuk. Ugyanakkor a napokban azok szíve is meggyógyul, akik nemrég szakítottak és akik eddig önbizalomhiánytól szenvedtek és nem mertek ismerkedni.

Karrier
Érdemes a napokban új módszereket kipróbálnia. Izgalmas és értékes infókat hallhat azzal kapcsolatban, hogyan pörgethetné fel az üzletét, juthatna több pénzhez, illetve lehetne sikeresebb a szakmájában. Ez nem jelenti azt, hogy az összes jól bevált módszert és kitaposott utat el kellene hagynia, de bölcs dolog lenne más megoldásokat is kipróbálnia.  
 

Bika;

Általános

A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Azok, akik eddig komolyabb betegséggel küzdöttek, ott végre számottevő javulás várható vagy akár teljes gyógyulás.

Szerelem
A következő napokban mondhatni megvilágosodik a szerelmi életét illetően. Rádöbben arra, mit rontott el, és hogyan kellene javítania. Ugyanilyen felismeréseket tehet a kedvese is. Jó esély van arra, hogy kapcsolatuk végre felfelé kezd ívelni, de ehhez jó sok türelemre és kitartásra is lesz szükség, ahogy a szingliknek is a párkereséshez.

Karrier
Nehéz, akadályokkal teli hétre számíthat. A csillagok nem könnyítik meg a dolgát, mindenért keményen kell küzdenie, de legalább nem marad el a siker. Ugyanakkor sokszor bizonytalannak érezheti magát a munkája kapcsán és eltöpreng azon, nem-e kellene váltania. A hét végére már fellélegezhet, mert megoldódnak a munkahelyi gondok és megvilágosodik a helyzetét illetően. 

Ikrek;  

Általános

Amit a héten megtehet, azt ne halassza máskorra mert kellemetlen élmény érheti. Okosabban teszi, ha erőt vesz magán és minden lényeges, fontos dolgot mielőbb elintéz és nem vár velük. Jól teszi, ha alaposan átgondolja a teendőit, mert könnyen előfordulhat, hogy elfelejtett valami fontosat, akár egy befizetnivaló számlát vagy egy olyan ígéretet, amit egyik ismerősének tett.

Szerelem
Ha hódítani szeretne, akkor dobja be magát a héten. Szinte biztos lehet a sikerben! Akár egyedülálló, akár a kedvesét szeretné újra magába bolondítani, teljes mértékig kedvező ez a hét a szerelemhez. A szinglik akár párra is lelhetnek, - ezért is érdemes megvallani érzéseiket annak, aki esetleg tetszik nekik - míg a párban élők viszonya számottevően javulhat. 

Karrier
Egyesek türelme és munkája végre kifizetődik, amit anyagiak vagy előléptetés formájában fognak végre megtapasztalni. Másoknak összejön egy üzlet, amiért keményen dolgoztak vagy akár bíztak annak sikerében. Ezen a héten learathatja munkájának gyümölcsét, éppen ezért ideje is egy kicsit hátradőlnie és pihennie, mielőtt újabb projektbe vágja a fejszéjét.    

Rák:   

Általános

Sokszor csinál olyan dolgokat, amikhez nincs kedve. Egyre gyakrabban árulja el magát mások előtt, és emiatt lépen-nyomon összeveszhet másokkal. Jobban járna, ha egyszerűen nemet mondana, de legalábbis felhagyna a kényszeres megfelelési vággyal. Bölcsen tenné, ha több időt szavazna meg saját magának. Úgyis van pár elmaradt dolog, amivel illene már foglalkoznia.

Szerelem
Nagyon sok mindenről kellene beszélnie a kedvesével. Tökéletes ez a hét arra, hogy rendbe tegyék a kapcsolatukat és tisztázzák problémáikat, vágyaikat. Ügyeljenek arra, hogy mindezt a megfelelő helyen és időben tegyék. A szinglik legyenek óvatosak, mert valaki megpróbálhatja becsapni őket. Az illető jó színész, úgyhogy nagyon kell figyelniük!

Karrier
A héten rengeteg munkája lesz. Nemcsak azért, mert túl sok a feladata, hanem mert más helyett is maga dolgozik, illetve képtelen nemet mondani akár a feletteseinek. Szerencsére sikerül végig csinálnia ezt a hetet, nem kevés stresszel és akár túlórával, de utána el kellene gondolkodnia, hogyan csökkentse feladatait, mert ez a sok munka egészsége rovására mehet. 

Oroszlán;   

Általános   

A napokban komolyan veszélyezteti az idegkimerültség. Jót tenne magának, ha nem vállalna annyi plusz feladatot, szívességet és jobban odafigyelni a saját igényeire és arra, hogy pihenjen. Másképp kellemetlen napokat szerezhet magának. Egyik szerette próbál Önnek segíteni, de maga már annyira érzékeny, hogy tolakodásnak és okoskodásnak veszi, pedig érdemes lenne rá támaszkodnia.

Szerelem
A napokban több probléma is felüti a fejét a szerelmi életében. Kisebb-nagyobb összezördülések, hirtelen felindulásból elkövetetett tettek vagy kimondott szavak. Szerencsére módjában áll kontrollálni az eseményeket, a kérdés az, hogy meg is teszi-e, hiszen könnyebb átadnia magát a feltörő érzelmeinek, mintsem gátat szabni nekik.

Karrier
Emberpróbáló hét lé néz. Rengeteg munka vár Önre és mivel amúgy is ki van merülve, szinte egész héten stresszes lesz. Hét közepétől már a túlélésre fog törekedni, semmint arra, hogy jól végezze a feladatait, pedig Ön híres a maximalizmusáról. Arról nem is szólva, hogy olyan helyzetek merülhetnek fel, ahol testileg és lelkileg is toppon kellene lennie.  

Szűz;   

Általános

Ha mostanában gyakran tapasztal egy bizonyos fizikai kellemetlenséget, akkor ne próbálja házilag megoldani vagy túl sokáig várni vele, mert csak rosszabb lehet! Bölcsen tenné, ha inkább felkeresné orvosát, bármennyire sincs kedve hozzá. Emellett óvakodjon a fizikai megterheléstől, ne vállaljon olyat, ami túl sok energiát vehet el Öntől.

Szerelem
A következő napokban jelentős változásokra számíthat a szerelmi életében. Először talán kissé felkavaróak lehetnek, és aggódhat azért, hogy hová is vezetnek az események, de egyszer csak egy varázsütésre minden jól fog alakulni. Pozitívan csalódhat a kedvesében, illetve az egész kapcsolatukban. A szinglik pedig akár párra is lelhetnek mindennek köszönhetően!

Karrier
Olyan érzése van, hogy hiába igyekszik, nem becsülik eléggé a munkahelyén, nem tart ott, ahol lenni szeretne. Meg lehet, hogy egész egyszerűen szóvá kellene tennie mire vágyik, ahelyett, hogy azt várja, a felettesei találják ki. Ám a következő napokban lehetősége nyílhat arra, hogy máshová vigye a tehetségét. Alaposan fontolja meg a döntését! 

 Mérleg;  

Általános

Lehet, hogy nem mondják, de több időt kellene szentelnie a szeretteinek, akiknek szükségük lenne magára. Ha van valaki, ami miatt aggódik, különösen, ha az egészségi állapota miatt, akkor a héten jó hírt kaphat az illetővel kapcsolatban. Ellenben bölcsen tenné, ha a saját panaszaival felkeresné az orvosát és nem legyintene a tünetekre.

Szerelem
Nem kevés meglepetést tartogat Önnek a szerelmi élete. Amennyiben egyedülálló, épp olyanba lehet szerelmes, akit korábban el se tudott volna képzelni párjául. Ugyanakkor egyesek legyenek óvatosak, ha munkahelyi szerelmi viszonyra adnák a fejüket. A párban élőkre kimondottan kellemes meglepetés vár és a kedvesük olyannal lepi meg őket, amit nem feltételeztek volna róla.

Karrier
Érdemes egy kis társasági életet élnie a napokban vagy részt venni a céges bulikon, rendezvényeken, mert olyanokra találhat, akik partnerek lennének egy közös üzletben vagy másféle előnye származhatna belőlük, de mindenképpen jól járna a támogatásukkal. Ugyanakkor munkahelyén is ajánlatos többet időznie a kollégáival, a csapatépítés csak előnyőre válhat.  

Skorpió;  

Általános

Kimondottan örömteli napok várnak Önre. Szinte minden nap éri valamilyen öröm vagy kellemes meglepetés. Rengeteg szeretetet és törődést kap a szeretteitől. Emellett maga mellé pártol a szerencse, így érdemes lehet tudatosan kihasználnia és akár kitöltenie egy lottószelvényt vagy megvalósítania azokat a terveket, amikhez jól jönne egy kis szerencse.

Szerelem
Több impulzusra, élményre lenne szükségük a kedvesével. Jót tenne maguknak, ha kimozdulnának otthonról, elmennének valahova, és pezsgőbb életet élnének. Ne keressenek kifogásokat, mert az kapcsolatuk rovására mehet. A szingliknek megéri többet forogniuk társaságban, mert a barátaik vagy éppen kollégáik révén ismerhetik meg új kedvesüket.

Karrier
A napokban ne engedjen a kísértésnek és ezt több tekintetben is érdemes megfogadnia! Ne engedjen a csábító üzleti vagy befektetési ajánlatoknak, mert átverés állhat a háttérben. Ugyanígy óvakodjon attól is, hogy engedjen az érzéseinek, indulatainak és vitába keveredjen másokkal a munkahelyén. Végül az olyan csábításnak is álljon ellent, hogy tisztességtelen eszközöket, módszereket használjon. 

Nyilas;    

Általános

Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre. Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól. Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit. Egy barátjának vagy rokonának szüksége lenne a segítségére, a támogatására, mert nehéz időszakon mehet keresztül. Érdemes lenne foglalkoznia!

Szerelem
Vigyázzon, mert mostanában túl sokat vár el a kedvesétől, aki úgy érzi, nem bír Önnek megfelelni. Meglehetősen törékeny a kapcsolatuk, ezért jót tenne Önöknek, ha több türelemmel és empátiával viseltetnének egymás iránt. A szingliknek pedig arra kellene törekedniük, hogy fogadják el az elutasítást és ne küzdjenek olyanért, akik nem szeretnének velük kapcsolatot. 

Karrier
Ne hozza magát kellemetlen helyzetbe azzal, hogy hibázik és másra mutogat. Vállaljai a tetteiért a következményeket. A napokban könnyen elszabadulhatnak az indulatok a munkahelyén, mert mindenki feszült, stresszes és a másikban csak az ellenséget látják. Vigyázzon, mert ha Ön kimutatja a foga fehérjét, mások is meg fogják tenni és bizony emberére találhat.  

Bak; 

Általános

Napról napra egy jobb lesz a hangulata. Sokkal többet mosolyog a világra és még empatikus énje és előtérbe kerül. Saját magát is meglepi azzal, hogy szívesen meghallgat másokat és segít is nekik, ha tud. Rengeteget javulhatnak a kapcsolatai a következő napokban. Ugyanakkor meglepő fordulatban lesz része: valaki visszatér a múltjából és ez teljesen felkavarja.

Szerelem
Végre elvonulnak a sötét felhők a fejük fölük. Azok, akik keményen küzdöttek a kapcsolatukért, megnyugodhatnak, mert visszatér a béke és a szerelem a viszonyukba. Egyesek mindjárt nagy lépésekre szánnák el maguk, de ne kapkodjanak el semmit. Akik pedig szakításon vannak túl, újra készen állnak majd arra, hogy ismerkedjenek.

Karrier
A következő napokban élvezheti munkája gyümölcsét. Pénz és siker állhat a házhoz. Minden összejön, amiért annyit küzdött. Éppen ezért, most kicsit pihenjen, és ne vegyen a nyakába mindjárt újabb feladatokat. Élvezze a munkahelyén a népszerűséget és magát a sikert is. Jutalmazza meg magát és azokat, akik esetleg segítettek Önnek! 

Vízöntő; 

Általános

A napokban felcsaphat gyógyítónak, de legalábbis másokat kifejezetten egy szentre fogja emlékeztetni. Mindenkivel felettébb kedves és megértő, ráadásul az emberek megnyugszanak a környezetében és szívesen fogadják tanácsait. Legyen ezzel óvatos, ne éljen vissza a helyzettel és arra is ügyeljen, hogy közben ne hanyagolja el a saját életét.

Szerelem 
Romantikus, meghitt napokat élhet meg a kedvesével. Ugyanakkor már komoly jövőtervezés folyhat Önök között és készen állnak a házasságra vagy akár a családalapításra. A szinglik a napokban inkább csak flörtölgetnek, de ezzel is tökéletesen megvannak elégedve. Ügyeljenek arra, hogy, hogy ne áruljanak zsákba macskát és nyílt lapokkal játszanak.

Karrier
A napokban semmi sem okoz magának nehézséget vagy kihívást. Bármivel képes könnyedén szembenézni. Egy csettintésre győzi le az akadályokat és a nehézségeket. Nincs olyan kihívás, amit ne tudna megoldani, elvégezni. Már-már maga is hinni kezd a szupererejében. Azért ne bízza el magát, nem árt, ha két lábbal a földön marad! 

Halak;  

Általános

Több kisebb, kellemes meglepetés öröm éri a napokban. Szinte minden napra jut valami, nem is csoda, hogy ennek fényében majd kicsattan a bőréből. Még egy különösen jó hírt is hallhat, ami igazán bizakodással tölti el a jövővel kapcsolatban. Ugyanakkor egyik szerette magára bíz egy titkot, jól gondolja mit és hogyan reagál rá, mert a kapcsolatuk múlhat rajta.

Szerelem
Kedvező hét elé néz. Ha gondjaik vannak partnerével, azokat könnyedén megoldják és együtt legyőznek minden akadályt. Sokkal szorosabb lehet a viszonyuk annak köszönhetően, hogy őszintébbek és megértőbbek egymással. Az egyedülállók számára pláne szerencsés ez az időszak, mert jó esélyük van arra, hogy új partnerre találjanak. 

Karrier
Bármibe is fog a héten, az könnyedén összejön. Nem létezik Ön számára akadály. Sikert sikerre halmozhat és egyre több támogatóra tehet szert. Rengeteget javulhatnak a munkahelyi kapcsolatai. Olyan jól végzi feladatait és annyira jól kijön a kollégáival, hogy ennek köszönhetően akár elő is léptethetik. Az biztos, hogy kellemes élményekben lesz része a napokban!  

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top