Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
július 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Peti36
  • tunde0316
  • timcsa84
  • kulacs
  • vheni
  • Julianna59

 

 2019. 07.22   -  07.28. -ig  

 

 Kos;

Általános 

Minden ingatlannal kapcsolatos projekt sikerre van ítélve a következő napokban.
Éppen ezért ha vásárolni vagy eladni szeretne, ragadja meg a lehetőséget. De
ugyanilyen szerencsével járhat akkor is ha költözik, akár belföldön, akár külföldre.
Több lehetősége is fog adódni, ezért ne kapkodja el a döntés meghozatalát, hanem
mérlegeljen alaposan.

Szerelem
Teljes az összhang a kedvesével. Szinte mindenben egyetértenek és ha még vitába
is keverednének, akkor is könnyedén megtalálják a közös nevezőt. Nem
ellenségként tekintenek egymásra, hanem társként és mindenben egymás
segítségére vannak. Az egyedülállókra több izgalmas találkozás is vár, viszont
egyikkel sem tudnák elképzelni, hogy komolyabb kapcsolatuk legyen.

Karrier
Nem találja a közös hangot egyik-másik kollégájával. A napokban többször is
összekaphatnak. Próbálja megőrizni a hidegvérét mert csak árthat azzal magának
azzal, ha összeveszik vele a többiek vagy akár a felettesei előtt. Igyekezzen
diplomatikusan eljárni és hideg fejjel. Arra törekedjen, hogy kompromisszumot
kössön vele. 

Bika;

Általános

A napokban lehetősége adódik arra, hogy pihenjen, kikapcsolódjon, elutazzon. Ne
mondjon nemet a meghívásokra, hanem ragadjon meg belőlük minél többet. Ne
keressen kifogásokat. Jót tenne magának, ha több időt töltene szeretteivel és
barátaival, akik feltöltenék. Több pozitív megerősítést is kaphat tőlük, ami által
megerősödik a magába vetett hite.

Szerelem
Az egyedülállók macska-egér játékot játszhatnak a kiszemeltjükkel. A párban élők életében pedig felcserélődhetnek a szerepek, ami nem feltétlenül rossz, inkább izgalmakat kínál. Ha nekik így megfelel, akkor nincs abban semmi rossz, ha a női fél kicsit férfiasabb, erőteljesebb, míg a férfi érzékenyebb, gyengédebb vagy akár háziasabb valamivel.

Karrier 
Egy nem túl kellemes személlyel kell együtt dolgoznia. Talán új az illető, de az is lehet, hogy már régebb óta ismeri és sosem kedvelte igazán, most viszont közelebbi kapcsolatba kerültek és emiatt valahol stresszes. Ne görcsöljön miatta egész héten, inkább próbálja meglátni a pozitív tulajdonságait, vagy tartson távolságot vele szemben amennyire tud.   

Ikrek;  

Általános

Ha valakivel vagy valamilyen dologgal kapcsolatban időre lenne szüksége, akkor inkább kérjen, semmint rossz döntést hozzon. Semmit se kapkodjon el a napokban, hanem legyen türelmes áldozzon elég időt mindenre. Ugyanakkor kivételes ötletek juthatnak az eszébe, amiket akár könnyedén meg is tud valósítani, ha hajlandó lépéseket tenni az irányukba. 

Szerelem
Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy rendbe tegye kapcsolatát. Merjen beszélni problémáiról vagy éppen a vágyairól kedvesével. Megéri megnyílnia neki, mert nyitott fülekre találhat. Ha pedig egyedülálló, akkor nyíljon meg azelőtt, aki tetszik Önnek, vallja meg érzéseit, nem bánná meg. Legyenek a szinglik a kezdeményező felek, ha ismerkedni mennek!

Karrier
Folyton magán csattan az ostor, még akkor is, ha nem Ön a hibás. De mindig maga a felelős mindenért és kezd elege lennie abból, hogy Ön van számon kérve és maga viszi el a balhét. Le kellene ülnie beszélnie erről az érintettekkel, nem kell beletörődnie ebbe a helyzetbe, de nem is kell feltétlenül másik munkahelyet keresnie, csak rendet kellene tennie a jelenlegi helyen.     

Rák:   

Általános

Egyre többet gondol arra, hogy ideje lenne új életet kezdenie. Maga mögött hagynia a múltat, megszabadulni a lelki terheitől. Talán már az is elég lehet, ha valakinek kiönti a szívét, de ha úgy érzi, ennél többre van szüksége, akkor persze, vegye fontolóra a munkahelyváltást, meg a költözést, attól függően mennyire vágyik új életre. 

Szerelem
Egyesek sokat morfondíroznak a kapcsolatukon, hogy együtt maradjanak-e kedvesükkel. Ha úgy érzik, már nem szerelmesek és nincs, ami összetartsa őket, nem akarnak dolgozni azon, hogy jobb legyen a kapcsolat, akkor érdemes lehet elengedniük egymást. Mások életében viszont olyan pozitív változás várható, amely szorosabbra fűzheti a kapcsolatukat. 

Karrier
A napokban gyakran vagy akár ismét szembesül azzal, hogy olyan dolgokat kell megtennie, amiket nem szeret vagy hogy már nem is boldogítja a munkája. Talán itt az ideje annak, hogy munkahelyet vagy akár szakmát váltson, de ha már tényleg nagyon szenved, akkor ne küzdjön tovább, mert rá fog menni az egészségére és a kapcsolataira.   

Oroszlán;   

Általános   

Gyakran azaz érzése, mintha mások szándékosan akadályoztatnák az előrehaladásában, de legalábbis nem bíztatják és próbálják lehúzni. Ne hallgasson a rosszmájú emberekre, zárja ki a negatív kritikákat. Csak annyit halljon meg, amennyit igaznak érez, de ettől még ne adja fel a terveit, legfeljebb korrigáljon rajtuk. Azt sem kell folyton bizonygatnia, hogy Ön mit ért el eddig hozzájuk képest.

Szerelem
Érzi, hogy nehéz időszak előtt állnak a kedvesével, de nincs miért aggódnia, mert ha elég erős a kapcsolatuk, akkor ki fogják bírni. Bízzon a kedvesében és a kapcsolatukban. Tartsanak össze és igyekezzenek minden felmerülő problémát higgadtan és együtt megoldani. Higgye el, ha most kiállják a próbákat, ezeket a nehézségeket, még erősebb lesz a kapcsolatuk. 

Karrier
Talán elsőre nem fog sikerülni az, amiben nagyon bízik. Ne aggódjon emiatt, mert a héten nem is, majd összejön máskor! Az a fontos, hogy ne menjen el a kedve a további próbálkozástól. Inkább tudja meg mik lehettek a hibái, min kellene javítania, és akkor legközelebb még nagyobb magabiztossággal futhat neki és akár szerencsével is járhat! 

Szűz;   

Általános

Segítséget vár a környezetétől, szeretteitől úgy, hogy még csak nem is kéri. Ugyanakkor maga sem hajlandó a gondjai után menni, olyan, mint aki a csodára vár. Pedig el kellene döntenie, hogy segítséget kér vagy maga oldja meg a gondjait, de valamit mindenképpen tenni kellene ahhoz, hogy idejében elkerülhesse a kellemetlenségeket. 

Szerelem
Kisebb viharokat ígér ez a hét, de nincs oka aggódni. Ha még néha-néha össze is kapnak, utána sikerül kibékülniük és még erősebb lesz a kapcsolatuk. Ezért ne ijedjen meg a vitáktól vagy attól, ha egy rövid időre összevesznek. A szinglik olyan téren legyenek óvatosak, hogy túlságosan elbízhatják magukat és annál nagyobbat fognak csalódni. 

Karrier
Egyre inkább kezdi elveszíteni a lelkesedését olyannal kapcsolatban, amit eddig szeretett, vagy legalábbis dolgozott azon, hogy sikere legyen benne. Bár nem könnyű így motiválnak maradni, a csillagok mégis arra bíztatják, hogy ne adja fel, még tartson ki. Jó esély van arra, hogy valamiféleképpen fordulni fog a kocka, a maga dolga az, hogy kitartson! 

 Mérleg;  

Általános

Régóta húzódik egy bizonyos probléma és kezdi elveszíteni a reményt, hogy megoldódik, de legalábbis már egyre inkább elege van belőle. Pedig még érdemes kitartania, ne adja fel a küzdelmet, mert hamarosan meg fog oldódni. Addig sem ártana tudatosan tennie annak érdekében, hogy testi és lelki szinten egyaránt feltöltődjön és megerősödjön. 

Szerelem
Úgy néz ki, szerelmi életében egyre inkább azt kapja, amire vágyik, amiről talán mindig is álmodozott. Mégis elégedetlen vagy talán már nem is akarja annyira azt, amire vágyott. Ezt rendezze le magában mielőbb, még azelőtt, hogy megbántaná kedvesét. A szinglikre most főleg futó kalandok várnak, de nem árt az óvatosság, még akkor is, ha egyiket sem szánja komoly kapcsolatnak. 

Karrier
Gyors döntéseket kell meghoznia a napokban. Olyan is lesz, hogy felmerül egy remek lehetőség és szinte azonnal kel döntenie. A napokban az idő sajnos nem barátja. Nem lesz könnyű döntenie, de bízzon a képességeiben és abban, hogy rövid időn belül képes átlátni egy adott helyzetet és dönteni. Ha pedig van rá mód, kérjen gondolkodási időt!  

Skorpió;  

Általános

A napokban nagy dologba készül vágni a fejszéjét. Úgy dönt, hogy megvalósítja régi álmát, de legalábbis tervét. Azt jó, ha tudja, hogy nem lesz éppen egy sétagalopp, lesznek nehezebb emelkedők is, de ha elég kitartó és nem adja fel, akkor célt fog érni. Viszont nem ártana foglalkoznia a jelenlegi problémáival is megoldást találni rájuk. 

Szerelem
Több megértésre, támogatásra, szeretetre vágyik a kedvesétől. Csak nem mindegy, milyen módon próbál hozzájutni. Vegye figyelembe, hogyha esetleg párja nehezebben mutatja ki az érzéseit vagy éppen rossz passzban van. Legyen türelemmel és terelgesse. Az egyedülállók elemükben vannak és élvezik az ellenkező nem figyelmét, amivel minden nap kitüntetik.

Karrier
Határozza el magát és koncentráljon jobban a feladataira. Ne hagyja magát megzavarni vagy eltántorítani, mert akkor nem fogja tudni megvalósítani a héttel kapcsolatos terveit. Másrészt azok, akik üzlettel foglalkoznak, sikert érhetnek el. Lesznek olyanok, akik partnert találnak a céljaik megvalósításához, és akár virágzó együttműködés veheti náluk kezdetét. 

Nyilas;    

Általános

 A napokban egy apró nézeteltérésből óriási vita kerekedhet. Akár napokig tartó harag, háborús helyzet alakulhat ki szeretteivel, ugyanis felszínre kerülnek a korábbi sérelmek és a múlt árnyai is. Érdemes lenne ezeket egyszer és mindenkorra megoldaniuk ahelyett, hogy háborúznak vagy napokkal később úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. 

Szerelem
Egyre többször kacsintgat ki a kapcsolatából, de az is lehet, hogy már valamelyest megtette és szerelmi háromszögben él. Legyen óvatos az ilyen dolgokkal, ugyanis a lebukás veszélye fenyegeti. Ha pedig esetleg a munkahelyén kívánna ismerkedni, kétszer is gondolja meg, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha egy kollégájával jön össze.


Karrier
Azért nem halad mostanában előre, mert nem jó módszerekkel, gondolatmenettel próbálja elérni a céljait. Amint erre rádöbben és változtat, jó esély nyílik arra, hogy áttörést érjen el. Érdemes lehet megkérdeznie erről egy olyan személyt, akiben megbízik, és aki objektív véleményt formálva terelgetné Önt az útján vagy legalábbis utat mutatna.  
 

Bak; 

Általános

A napokban állítson fontossági sorrendet, úgy gyorsabban végezne és biztosabban intézni el a feladatait. Vegye előre gondjainak megoldását. Ha csak aszerint cselekszik a napokban, amihez épp kedve van, azzal komoly kellemetlenséget okozhat magának, mint ahogy azzal is, ha nem kezd el jobban odafigyelni az egészségére. 

Szerelem 
Legyen kicsit óvatosabb, mert mostanában szerelmével szabályosan fojtogatja kedvesét. Adjon neki több teret. Nem muszáj folyton együtt lenniük vagy mindent együtt csinálniuk. Nincs oka attól félnie, hogy elveszíti. A szinglik is ezzel ronthatják el jelenlegi esélyeiket, hogy túlságosan rámenősek, erőszakosak a potenciális partnereikkel. 

Karrier
Feleslegesen görcsöl annyit. Egyszerűen csak legyen türelemmel, várja ki a megfelelő pillanatot. Meg fognak oldódni munkahelyi problémái, illetve sikerül megoldania azt a feladatot, ami miatt esetleg aggódik. Bízzon jobban magában és ne hagyja, hogy a stressz eluralkodjon magán, mert akkor csak hibázni fog. Próbáljon meg pozitívabban gondolkodni!  

Vízöntő; 

Általános

Meglepetésekkel teli hét vár Önre. A következő napokban sokszor érezheti magát a sors kegyeltjének. Összejönnek azok a dolgok, amikben eddig csak reménykedni mert. Sikerül megoldania régóta húzódó problémáit. Ha valakivel rossz viszonya volt eddig, jó esély van arra, hogy végre kibéküljenek. Ehhez viszont magának is tennie kell. Legyen nyitott és kezdeményező!

Szerelem
Párja megnyílhat Önnek a napokban és maga elé tárhatja a problémáit. Legyen nyitott és ne ellenségesen fogadja. Inkább örüljön neki, hiszen így lehetősége van arra, hogy javítson a kapcsolatán. A szinglik számára is kiderülhet, hogy mit rontanak el. Nekik sem összetörniük kellene, hanem tanulni a hibáikból. Lehet, hogy fájó, de értékes tudnivalók birtokába juthat! 

Karrier
Lehetősége nyílik arra, hogy külföldre menjen vagy munkahelyet váltson. Bár nagyon jó fizetést kínálnak Önnek, mégis bizonytalan. Nem mer kilépni a komfortzónájából. Érdemes pro-kontra listával oldania meg a kérdést vagy esetleg egy olyan személy véleményére hagyatkoznia, akiben megbízik. De a végső döntést Önnek kell meghoznia, ne bízza másra! 

Halak;  

Általános

Érdemes a napokban a megérzéseire hagyatkoznia. Igencsak felerősödnek a képességei és válósággal előre látja az eseményeket amellett, hogy szinte belelát az emberekbe. Ennek köszönhetően sokszor lehet a segítségükre, illetve elkerülheti a kellemetlenségeket. A héten gyakran kérik mások a segítségét, de csak annyit segítsen, amennyi valóban belefér!

Szerelem
A párban élők kapcsolata elmélyül. Talán egy beszélgetés vagy gesztus követően, de annyi bizonyos, hogy közelebb kerülnek egymáshoz. Olyan párok is akadnak, akik valamilyen probléma okán csiszolódnak jobban össze és tanulnak meg csapatként működni. A szinglik pedig új arcokkal ismerkedhetnek meg. Ha komoly kapcsolat nem is alakul ki, de kellemes kalandokban lesz részük.

Karrier
A következő napokban semmit se kockáztasson. Minden esetben menjen biztosra! Akkor is ha új üzletbe vágna a fejszéjét, de abban az esetben is, ha valakivel szeretne komolyabban elbeszélhetni. Komoly anyagi kellemetlenségektöl és szakmai kudarctól óvhatja meg magát, ha nem hoz jelentősebb döntéseket a héten, és beéri azzal, ami van.  

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top