Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
február 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Oldalainkat 40 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • lindzi75
  • Andi1
  • b1us
  • BETTI58
  • Agi
  • Andrea

 

 2018. 02. 12 -  02. 18 -ig  

 

 Kos;

Általános

A napokban jót tenne Önnek, ha több társas életet élne. Nem ártana találkoznia rég nem látott barátaival vagy akár újakat szereznie, ugyanis kezdi a mindennapjait egyhangúnak megélni. Amúgy sem vall Önre, hogy az egyszerű élet híve lenne, mikor tudjuk mennyire szereti a zsongást és azt, ha sokan veszik körbe. A napokban lehetőség nyílik új kapcsolatok építésére!

Szerelem

Legyen nyitott, ha kedvese a jövőjükről vagy a kapcsolatukról szeretne Önnel beszélni, de minden más esetben is. Még mindig túl gyakran nyomja őt el és megy a saját feje után, egyedül hozva meg döntéseket. Talán pont ez ellen emel majd szót a kedvese, hogy nem egyedül evez abban a bizonyos csónakban. Lássuk be, Önnek is jól esne, ha a mindennapokban lenne egy kis segítsége és nem egymaga próbálna megoldani mindent.

Karrier

Ha azt szeretné, hogy munkahelyén felfigyeljenek Önre, azért tennie is kell. Rukkoljon elő ötleteivel, merje megmutatni tehetségét, érje el, hogy felfigyeljenek Önre. Különben is jobb, ha tudja, hogy minden, amit a héten tesz, az határozza majd meg a későbbiekben a karrierjét a jelenlegi helyén. Bár tudjuk, hogy Önt mindig a kézzel fogható eredmények vonzzák, de most akkor is érdemes szorgalmasnak lennie, ha a napokban még nem dicsérik meg érte. 

 Bika;

Általános

Számítania kell néhány váratlan, ugyanakkor izgalmas fordulatra a héten. Mellette pedig új kapcsolatokra tehet szert, illetve alakíthat ki a mindennapokban. Igencsak változatos, és kalandos hét áll Ön előtt. Jó is lesz, ha most már túl teszi magát a korábbi hetek nehézségein és képes lesz előre tekinteni. Túl sokat időzött a múltban és rágódott a sérelmein, a kellemetlen történéseken, most már nyilvánvaló Ön számára is, hogy új szelek érkeztek.

Szerelem

Ha Ön egyedülálló, akkor az előbb is említett új ismeretségek között akár olyanra is lelhet, akivel több is kialakulhat Önök között, mint szimpla barátság. Más szinglik számára pedig könnyed és laza flörtök színesítik meg a hetüket. A párban élők legyenek kicsit óvatosabbak, mert kiújulhat a birtoklási vágyuk, amit nem visel jól a partnerük. Igyekezzenek nem rátelepedni és hagyjanak neki elég teret és szabadságot.

Karrier 

Új kollégákat, illetve üzlettársakat, vásárlókat szerezhet a héten attól függően, mivel is foglalkozik. Vállalkozása szinte magától is halad, mint ahogy mindenkinek jól mehet a szekere, aki üzlettel foglalkozik. Viszont az új kollégák között akadhat olyan, akivel meggyűlhet a baja, mert nem mindenki szeret közülük dolgozni, vagy legalábbis barátkozni, ezért eleinte igencsak viharos lehet a vele való kapcsolata. 

Ikrek;    

Általános

Nem csak hogy jól alakulnak Ön körül a dolgok, de ráadásul békésen is. A héten nem sok izgalom fogja Önt érni, aminek kifejezetten örülni fog. Így legalább jut ideje magára, hogy kedvenc passzióit űzze. Ezen a héten még olyan dolgokra is ráveheti magát, amelyektől korábban tartott ódzkodott. Hiába, ezt teszi Önnel a békesség, hogyha már a környezetében nincsenek események, majd csinál magának izgulni valót.

Szerelem

A napokban arra derülget fény, hogy túl engedékeny volt a kedvesével. Túlságosan kiszolgálta, hagyta, hadd tegyen, amit akar és mikor szeretné visszavenni az irányítást, hogy ismét Önről is szóljon az élet meg a kapcsolatuk, rádöbben, hogy nincs túl sok hatalma van a kedvese felett olyan értelemben, hogy nem teszi meg, amit kér tőle és sokszor csak azt csinálja amihez kedve van. Nem lesz könnyű visszaszereznie a tekintélyét.

Karrier

A munkahelyén sem vár Önre túl sok kaland. Emiatt kicsit lassabban is, de legalább stresszmentesen telnek a napjai. Még arra is van ideje, hogy kényelmesen előre dolgozzon és ezt jól is teszi, hiszen így majd fontosabb ügyekre is jut majd ideje, mikor beindulnak az események. Ha a segítségét kérik vagy legalábbis azt, hogy tanítsa a kollégáit, akkor lehetőség szerint ne utasítsa vissza, mert a későbbiek folyamán előnye származhat a jóságából!  

Rák:   

Általános

A héten meglehetősen álmodozó és figyelmetlen lesz. Teljesen el lesz varázsolódva és emiatt akadhatnak nehézségei. Gondolatai cikázhatnak, miközben minduntalan elvágyódik. Közben nem ártana, ha jobban odafigyelne környezetére, ugyanis barátainak szüksége lehet a segítségére. Egyébként sem ártana igazán jó barátnak lennie és örülnie a sikereiknek, mert manapság elhanyagolta őket és olykor még undokul is viselkedett velük. 

Szerelem

Az egyedülállókra rámosolyoghat a szerencse és megismerhetnek valakit, aki pont olyan lehet, mintha az álmukból lépett volna elő. A párban élőkre viszont viharos napok várnak, mert Ön úgy érzi, kedvese nem támogatja eléggé. Valójában azt teszi azzal, hogy próbál Önnek rávilágítani olyan dolgokra, amikkel Ön esetleg nem számol. Nem bántani akarja, hanem a józanész használatára inteni.

Karrier

A héten előbb cselekszik, mintsem gondolkodik. Gyakran hozhat rossz döntéseket és akár keverheti magát slamasztikába, amiért nem használta időben az eszét. Ezért figyelmeztetik a csillagok, hogy most ne akarjon új üzletet indítani, ne fogjon bele semmi újba még csak plusz feladatot se kérjen, mert nem fogja tudni jól vagy időre elvégezni és könnyen belebukhat. Bármilyen jó ötletnek is tűnjön valami, most akkor sem szerencsés belevágnia. 

Oroszlán;   

Általános 

A héten zöld utat kap minden tekintetben. Gond nélkül zakatol majd előre céljai megvalósításának érdekében. Szinte érzi, hogy Önre mosolyog a szerencse és most kell véghez vinnie terveit. Ugyanakkor a sors teremthet olyan helyzeteket, ahol mondhatni arra kívánja majd emlékeztetni, hogy másokon is kellene segítenie. Pláne azokon, akik korábban Önnek is sokat segítettek. Ne felejtse el leróni az ilyen jellegű tartozásokat!

Szerelem

Egyes Oroszlánok életében visszaköszönhet a volt partnerük, aki elszántan igyekszik majd visszakapni a jegy szülötteit. Hogy sikerrel jár-e az csak az Oroszlánon fog múlni. De még a szinglik is megtapasztalhatják az ostromlás érzését, ugyanis akadhat egy-két olyan hódolójuk, akik komolyan latba vetik a tudományukat annak érdekében, hogy meghódítsák. Érzelmekben gazdag és változatos szerelmi élettel kecsegteti a jegy szülötteit ez a hét!

Karrier

Bármilyen munkával, karrier kapcsolatos terve legyen, azt támogatják a csillagok. A munkanélküli Oroszlánok is szinte biztosan munkát találnak a héten. Másoknak sikerülheti egy nagy üzleti fogás vagy az előmenetelük kieszközölése. Érdemes lesz a munkahelyén is segítőkésznek mutatkoznia, nem csak azért, mert ezzel nőne mások szemében, hanem mert rájönne, hogy nagyon is jó érzéssel tölti el, hogy másoknak segít! 

Szűz;   

Általános

Kedvez ez az időszak a lakásfelújításhoz, a külső és belső rendrakáshoz, a méregtelenítéshez, így a fogyókúrához is. Érdemes most több időt szánnia magára és otthona rendbetételére, mert sokat dobna hangulatán és a teljesítményen is, ha ezeket rendben tudná. Merjen külső változtatásokat véghez vinni önmagában, kísérletezzen a megjelenésén és otthona stílusán is.

Szerelem

Ha Ön párban él, felébredhetnek Önben olyan vágyak, mint amilyen a házasság vagy éppen a családalapítás. Ám úgy veszi észre, hogy a párja még nincs ezen a szinten. Ezt először is tőle kellene biztosan megtudnia és annak fényében lenne érdemes elbeszélgetniük a jövőjükről. A szinglik manapság hajlamosak lehetnek alkalmi kapcsolatok fenntartására, de legyenek ezzel óvatosak, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljenek!

Karrier

Eljött az idő, hogy megvalósítsa egy régebbi vagy legalábbis azt a tervét, amin manapság gyakran eltöprengett. Ha megragadja a szerencséjét, akkor rövid időn belül véghez viheti tervét, ami ráadásul szép anyagi vonzattal is járna. Minden Szűznek ajánlatos most a munkahelyén kezdeményeznie, bemutatni ötleteiket vagy éppen azt megmutatni, milyen jól végzik a feladatukat, mert felfigyelhetnek rájuk! 

 Mérleg;  

Általános

A következő napokban nemigen fogja találni a helyét. Kavarognak az érzései és a gondolatai is. Emiatt pedig nem tud koncentrálni és kisebb kellemetlenségek is érhetik. De még talán ez sem lenne nagy gond, ellenben ingerlékenyé, csipkelődővé, gúnyolódóvá válhat és ezt rosszul fogja viselni a környezete. A hét végére meg aztán Önnek lesz lelki ismeretfurdalása, amiért sokakat megbántott.

Szerelem

Az említett viselkedése miatt a párkapcsolata is feszült lehet. Párja próbál majd türelmes lenni Önnel, lehet még inkább el is kerüli, de Ön persze megtalálja majd a módját, hogy belekössön. Ha pedig azért is olyan, amilyen mert a párjával is gondja van, akkor arról igyekezzen nyugodt perceiben beszélni vele és ne erőltessen rá semmit. Azok a Mérlegek pedig, akik szeretői viszonyban vannak, úgy dönthetnek, hogy kiszállnak a kapcsolatukból. 

Karrier

A héten nem úgy alakulnak a dolgai, mint tervezte. Bár a környezet kellemes lesz, a kollégákkal nem kerül összetűzésbe, viszont rengeteg munka nyakad a szakába és azt se tudja, mihez kezdjen. Ez pedig tovább stresszeli majd, de meg lesz az az előnye, hogy nem ér rá gondolkodni. Így még akár tiszta percekre is szert tehet, amikor jön a megvilágosító gondolat, hol rontja el a dolgokat maga körül.  

Skorpió;  

Általános

A héten jobban kellene gyakorolnia a bizalmat. Nem csak az idegenekkel, hanem még barátaival, közeli rokonaival szemben is. Merje megosztani szeretteivel a gondolatait, érzéseit, kételyeit és higgye csak el, hogy kellemesen fog csalódni bennük! Még az is lehet, ha jelenleg nincs igazán bizalmasa, a héten megleli azt a személyt, akiben képes lesz igazán megbízni és a szívébe zárni!

Szerelem

Partnerével szemben is sokkal nyitottabbnak kellene lennie, főleg az ágyban. Ha valami nincs az ínyére, akkor ne titkolja el, játssza meg magát, hanem mondja el. Illetve jobban be kellene avatnia gondolataiba, mert jogosan érezheti azt, hogy távolságot tart vele szemben. Ne hasonlítgassa a volt partneréhez, ne higgye azt, hogy ő is elfogja árulni. Ideje lenne elengednie a múltját és a szellemeit.

Karrier

Meglepő sikereket érhet el a napokban. A csillagok szinte minden karrierrel, üzlettel, munkával, illetve tanulmányokkal kapcsolatos törekvéseket támogatnak. Ha szeretné felfuttatni üzletét vagy elindítani, akkor mindenképpen tegye meg hozzá a szükséges lépéseket! Még az is lehet, hogy terveihez társat talál, így egy nagy egyesülésre, közös vállalkozásra is kilátás van. Együtt óriási eredményeket érhetnek el! 

Nyilas;    

Általános

Eddig úgy érezhette, akadályoztatva van és nem úgy alakulnak a dolgai, mint szeretné. Jó hírünk van a számára, a csillagok végre szabad utat adnak Önnek, hogy megvalósíthassa céljait. Most szinte gondtalanul véghez tudja vinni minden elképzelését. Még váratlan segítséget is kaphat hozzá ismeretségi köréből, de ha Ön inkább egyedül szeretne célba érni, finoman utasítsa el a felajánlott segítséget.

Szerelem

Az egyedülállók egy problémás kapcsolatba keveredhetnek, lehetséges, hogy szeretői viszonyba csöppennek és ami fájdalmas szerelemmel járhat. Legyenek óvatosak, mert sérülékeny időszakban vannak. A párban élők életét újdonságok, váratlan történések kavarhatják fel, ami gyermekáldás is lehet, vagy valamilyen nem várt szerencsés fordulat, de az egyszer biztos, hogy életük jelentős mértékben megváltozhat.

Karrier

Új barátságokat, előnyös munkahelyi kapcsolatokat sikerülhet kötnie a napokban. Humorának és barátságos viselkedésének köszönhetően sokakat megnyerhet, még olyat is, akivel korábban nem voltak valami jó viszonyban. Egyes Nyilasok munkahelyén átszerveződés történhet, így előfordulhat, hogy új munkaterületre kerülnek és éppen emiatt találnak majd új barátokra. Ügyeljen arra, hogy laza és megnyerő legyen!
 

Bak; 

Általános

A következő napokban fáradékony, kimerült, kedvtelen és még nyűgös is lehet. Ha ez nem lenne elég, ráadásul még akadályokba is ütközik. Kár is erőlködnie ellene, mert a csillagok állásán nemigen fog tudni változtatni. Legyen türelemmel, amíg megérkezik a kedvezőbb időszak. Addig is, szánjon több időt a pihenésre, menjen el kikapcsolódni szeretteivel, barátaival, tegyen a saját kedvére és engedje ki a felgyülemlett stresszt.

Szerelem 

Egyes Bakok arra ébredhetnek rá, hogy már nem szeretik úgy kedvesüket, mint régen. De még mielőtt szakításra adnák a fejüket, teljes mértékig bizonyosodjanak meg erről, mert talán csak arra lenne szükségük, hogy kicsit felfrissítsék a kapcsolatukat. A szingli Bakok csak úgy vonzzák a hódolókat, de egy megfelelőt sem találnak közöttük. Mikor az elutasításra kerül a sor, mindig legyenek nagyon tapintatosak, nehogy megbántsák a másikat.

Karrier

A már említett hangulata miatt is, a munkájához sem lesz sok kedve, jóformán ímmel-ámmal végzi majd. Lassú, de legalább alapos lesz. Azért azzal legyen óvatos, hogy mennyit morog a kollégáira, nehogy elveszítse a támogatóit, ugyanis ilyenkor hajlamos lehet előbb beszélni és csak gondolkodni, és könnyen megsérthet másokat. Továbbá ne kísértse a sorsot és ne dőljön be a könnyű pénzszerzési lehetőségeknek! 

 Vízöntő; 

Általános

Kifejezetten nyugodt, békés, kiegyensúlyozott napok várnak Önre. Kivételesen még örülni is fog neki és nem próbálja meg szándékosan felkavarni az álló vizet. Most jobban is teszi, ha inkább átadja magát a pihenésnek, a laza napoknak. Időt szánhat azokra a tevékenységekre is, amelyeket eddig elhanyagolt, legyen az a hobbija vagy éppen egy barátja. Kedvez ez a hét a testi és lelki megújulásnak is, talán itt az idő, hogy új frizurát vágasson!

Szerelem

A párkapcsolata ugyancsak meghitt és romantikus lesz. Üdítő változatosságként fogja megélni, hogy több aktív és minőségi időt töltenek együtt. Még az is lehet, hogy sikerül partnerét egy új oldaláról megismernie. Az egyedülállók bár nem keresnek párt, ennek ellenére mégis folyton úgy alakul a helyzet, hogy flörtölhetnek, ismerkedhetnek, mert a napokban mágnesként fogják vonzani az ellenkező nemet.

Karrier

Egyedül a munkahelyén nem fog tudni leállni, ott pörögni fog tovább. Mindennap jól eső fáradtság lesz úrrá magán a dolgos és eredményes munkanap után. Ugyanakkor annyi kellemetlensége származhat a munkahelyén, hogy egyik kollégája erőteljes szimpátiáját mutatja ki Önnek. Ha úgy dönt, hogy elutasítja közeledését, legyen óvatos és ne sértse meg, nehogy a későbbiek folyamán az ellenségévé váljon. 

Halak;  

Általános

Mostanában mintha többet aggódna, szabályosan gyártja magának a félelmeket, az aggodalmakat, ugyanis a legtöbb esetben olyan dolgoktól tart, amik be sem következtek, de még csak kilátásban sincsenek. Ám görcsösségével és óvatoskodásával nem elkerüli a bajt, csak stresszesé teszi magát és rosszabb esetben még be is vonzza. Azon kellene eltöprengenie, hogy egyáltalán miért kezdett el így félni?

Szerelem

A szingli Halakra is rátörnek a félelmek és minden hódolóban egy gaz szívtiprót látnak, akik úgyis megfogják bántani, ezért elutasítják őket és messzire elkerülik annak a lehetőségét, hogy ismerkedjenek, ezzel pedig hatalmas bakot lőnek. A párban élők túlságosan érzékenyek lesznek, könnyen megsértődnek és megbántódnak, emiatt veszekedésre kell számítaniuk, aminek végül is ők maguk lesznek az okozói.

Karrier

Igyekszik a munkájába temetkezni, amit jól is tesz, talán addig sem fog görcsölni a már előbb említett félelmein. Ugyanakkor bizalmatlanná válhat a munkahelyén és hirtelen mindenütt ellenségeket kezd el látni maga körül. Vigyázzon arra is, nehogy a félelme miatt lemondjon egy olyan ritka szerencsés lehetőségről, ami által előrébb léphetne karrierjében vagy akár valóra válhatná a vágyát. 

 

 

 Forrás:  Ezo Tv

scroll back to top