Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Lexa1350
  • Zsóka58
  • ttkatalin
  • Ancsa0124
  • Artnaty
  • szaboka79

 

 2018. 12. 17   -  12. 23-ig  

 

 Kos;

Általános

Egy kicsit vegyes érzelmekkel várja az ünnepeket. Nem sok kedve és ereje van a készülődéshez, de tudja, hogy elvárják magától, ezért megpróbál jó képet vágni hozzá. De úgy van vele, az ünnepek alatt megadja szeretteinek is, amire vágynak, utána mindenki hagyja nyugton, hogy egy kicsit magában is lehessen. Nem is kell lemondania az én-időről.

Szerelem

Néha sajnálja, hogy nem várja annyira lelkesen az ünnepeket, mint kedvese vagy a szerettei. Ilyenkor kicsit idegennek tűnnek, hogy nekik miért olyan nagy jelentőségű ez az ünnep. De az ünnepek közeledtével majd Ön is megérzi a karácsony szépségét. Ügyeljen oda arra, hogy amiért Ön egyelőre nem várja, ne legyen csipkelődő kedvesével, amiért ő meg igen.

Karrier

Szinte egy perc nyugalma sem lesz. Sokszor kell kapkodnia, pörögnie, megindult a nagy ünnepek előtti dömping és Ön néha azt sem tudja, hol áll a feje. Viszont a karácsonyi bónusz reményében szívesen hajt is, és valóban érdemes szorgoskodnia. Egyre nehezebb türelmesnek és megértőnek lennie a környezetével, néha csak egy hajszál választja el attól, hogy robbanjon.  

 Bika;

Általános  

Már vadul díszít és készülődik. Alig várja az ünnepeket. Ilyenkor teljes magában a lelki béke, szinte senki és semmi sem tudja felhúzni. Amúgy is türelmes, megértő ember, de ilyenkor valahogy még jobban az. Szeretete és kedvessége megérinti az a környezetét és emiatt több kellemes meglepetésben lehet része, olyantól kaphat ajándékot vagy lehetnek Önnel figyelmesek, akiktől nem remélte.

Szerelem

Ön már rettenetesen be van zsongva és alig várja az ünnepeket. Kedvese, ahogy szerettei is csak mosolyogni tudnak magán, hogy ilyenkor szabályosan előbújik magából a gyermek. Próbálja bevonni szeretteit is az ünnepi készülődésbe és igyekszik hangulatba hozni őket. Kedvesével romantikus, idilli napok várják, miközben a karácsonyi vásárokat járják.

Karrier 

A héten még sikerül egy komolyabb konfliktusba kerülnie, ám ha a józan eszére hallgat és a megoldásra törekszik, hogy mindenkinek jó legyen, akkor sikeresen elsimítják a problémát. A végén mindenki elnézést kér a másiktól és a karácsonyi bulira már szent lesz a béke, ahol ismét lesz arra lehetősége, hogy megmutassa, mennyire jó fej tud lenni. 

Ikrek;    

Általános


Nem árt, ha kétszer is átgondolja, mire akar költeni, mert hajlamos túlzásokba esni és az most nem lenne szerencsés. Ne feledje, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól. Persze ezt nem könnyű úgy mondani, hogy mindig talál magának valamit. Csak próbálja meg, hogy nem megveszi a karácsonyi hangulatot, hanem inkább átérzi azt.

Szerelem

Ne kenődjön el, ha kedvesét még nem ragadta el az ünnepi hangulat. Legyen vele megértő, ha látja, hogy fáradt vagy kissé kedvtelen. Megpróbálhat neki jó hangulatot teremteni, de ne legyen vele erőszakos, mert abból csak veszekedések lesznek. Többet érhet el nála a kedves szavakkal, és ha békén hagyja. Utána magától is ajánlkozni fog és részt akar venni a készülődésben.

Karrier

Akármennyire is nagy a rohanás a munkahelyén, Ön most csak mosolyog és lazán veszi az akadályokat. Megszállta magát a nyugalom. Persze ettől még lehet egy-két megingása, de alapvetően egész héten zokszó nélkül keményen dolgozik és még be is segít másoknak. Még kollégáikat is sikerül meglepnie azzal, mennyire türelmes velük. Fárasztó, de eredményes hét vár Önre.   

Rák:   

Általános

Már ünnepi lázban ég és őrült módjára rohangál ajándékokért, díszekért és igyekszik vadul csinosítgatni otthonát. Egy ideig roppantul élvezi, de ahogy nem méri fel határait, kezd lelkileg és testileg kimerülni. Gondoljon arra, hogy mi értelme az egésznek, ha nem is élvezi? Inkább ossza be okosan az idejét és ne vállalja túl magát, különben lebetegszik az ünnepekre.

Szerelem

Már alig várja az ünnepeket, már mindent tökéletesen megrendezett fejben, látja maga előtt a romantikus pillanatokat a kedvesével. Ahhoz képest kezd szétcsúszni a nagy kapkodásban és rohanásban, amitől ingerlékeny lesz, mégsem hagyja, hogy a kedvese besegítsen. Ne érezze azt, hogy egyedül az Ön feladata mesés karácsonyt varázsolni, engedje meg párjának, hogy kivegye belőle a részét.

Karrier

Munkahelyén igyekszik népszerűsíteni az ünnepeket, de legalábbis felettébb kedves, megértő a környezetével. Sikerül is jó hangulatot teremtenie, amiért hálásak lesznek a kollégái. Még akár jutalomban is részesülhet a napokban, amiért annyira szorgos és jól végzi a munkáját. Viszont ne vigye túlzásba a jótékonykodást, most inkább a saját feladataira koncentráljon, mintsem másoknak is besegítsen!  

Oroszlán;   

Általános 

Úgy döntött, idén nem stresszeli magát az ünnepek miatt. Majd a hétvégén elrendezi kényelmesen a bevásárlást meg díszítést, de nem fog emiatt görcsölni és ezt bizony bölcsen is teszi. Így lehet, hogy nyugodt hét vár Önre. Mindenre jut ideje, kényelmesen elintézheti a félbe maradt ügyeit és a barátaira is marad ideje, akikkel élvezheti a karácsonyi forgatagot. 

Szerelem

Párjával sikeresen összeveszhet a hét elején egy kis apróság miatt, de azt leszámítva, teljes lesz a béke. Egyenesen olyan lesz, mint akit kicseréltek, utána már hiába tesz olyat a kedvese, amin máskor felhúzná magát, most mindent elenged. Kedvese meg is lesz lepve, hogy milyen más a kisugárzása és ez Önt elégedettséggel tölti el. 

Karrier

Még ezen a héten is képes lesz valami nagy dolgot véghez vinni és sikeresen üzletet köt, de mindenképpen túlszárnyalja önmagát, mindenféle komolyabb erőfeszítés nélkül. Igazán büszke lehet magára! Az egyedülállók legyenek óvatosak a karácsonyi céges bulin, mert a könnyű flörtből villámgyorsan forró kaland is lehet, amit lehet később csak megbánna.  

Szűz;   

Általános

A héten kellemes meglepetések érhetik. Olyantól kaphat ajándékot, tehet Önnek szívességet vagy valamilyen módon kimutathatja kedvességét, akitől a legkevésbé várná, viszont hihetetlenül jó érzéssel tölti majd el. Önt is elkapja a jótékonykodhatnék és igyekszik másoknak önzetlenül segíteni és szívesen áldoz a különböző szervezeteknek. 

Szerelem

A párban élők között kissé feszült a hangulat. Nem feltétlenül a közelgő ünnepek lebonyolítása okozhat nehézséget, hanem a kapcsolatuk sincs egészen rendben. Ha nem szeretnék, hogy gondjaik beárnyékolják az ünnepeket, akkor azokról még előtte kellene beszélniük és akár meghitten is tölthetnék az ünnepeket. Legyen őszinte magával és kedvesével egyaránt!

Karrier

Meglehetősen laza napjai vannak a munkahelyén. Fáradhatatlanul és könnyedén végzi el a feladatait, méghozzá igen jó hangulatban, mert egy-két kollégájával sikerülhet közelebbi viszonyt kialakítania. Érezhetően nagy népszerűségnek örvend és a napokban is fordulnak Önhöz segítségért, jó tanácsért. Ráadásul még egy pozitív is pletyka is a fülébe juthat, milyen tervei vannak Önnel a felettesének. 

 Mérleg;  

Általános

Már nagyon várja az ünnepeket, és hogy végre szeretteivel legyen, ezért meg is előlegezi magának a karácsonyt és egész héten finom ételekkel-italokkal kedvez magának, de még szeretteinek is, és amikor csak tudja a karácsonyi vásárokat meg a plázákat járja. Teljes a béke a szívében, már csak azért, mert egy-két korábbi problémája megoldódni látszik.

Szerelem

Egyes Mérlegek a héten futhatnak neki új kapcsolatuknak és nem csak azért, mert egyesek szinglik voltak, hanem a párban élők között is akadhat olyan, aki gyors partnerváltáson esik át, így sokan már új kedvesükkel tölthetik az ünnepeket. A tartós kapcsolatban élőkre is meghitt napok várnak és a jegy szülöttei gondoskodnak a romantikáról. Csak ügyeljenek arra, hogy nem kell drága dologgal lepni meg a másikat.

Karrier

A munkahelyén feszült lehet a helyzet, sehogy sem találja a közös nevezőt az egyik kollégájával vagy éppen a felettesével. Ha már megpróbált békejobbot nyújtani és azt sem fogadta el, akkor talán jobb elengedni a helyzetet. De emiatt semmiképpen se görcsöljön, csak végezze a munkáját, amibe szerencsére úgysem tudnak igazán belekötni, hiába is próbálnak. 

Skorpió;  

Általános

Nem sok kedve van az ünnepekhez, mert kimondottan tehernek érzi a kapkodást, a készülődést. Elég rágondolnia, meg a kötelező szereplésre és már rossz kedve van. Talán itt lenne az ideje, hogy kitörjön ebből és úgy vezényelje le az ünnepeket, ahogy magának tetszik. De egy váratlan találkozás a héten egészen jó kedvre derítheti, még a hangulata is megjöhet az ünnepekhez.

Szerelem

Szerencsére kedvesével nagy az egyetértés maguk között. Mivel nem támaszt magával szemben elvárásokat, így örömmel próbálja meglepni romantikus forralt borozással vagy más hasonló programmal. Jót is tesz kapcsolatuknak, ha többet mozdulnak ki együtt. Ugyanakkor olyan nagy lehet az idill és az is felmerül magukban, hogy elutaznak, vagy éppen összeházasodnak karácsonykor.

Karrier

Kollégái már nincsenek is ezen a síkon, sokan álmodoznak, be vannak lassulva, ünnepi lázban égnek, emiatt többet is hibázhatnak, ami meg bosszantja magát, ahogy eleve az ünnepi hangulatuk is. Legyen velük elnéző. Kerülje a konfliktusokat, inkább vészelje át nyugodtan és csendben ezt a hetet, és ne haragban váljanak el a szabadság előtt.   
 

Nyilas;    

Általános

Hajlamos lehet túlzásokba esni a héten és többet költeni vagy éppen enni annál, mint kellene. Vigyázzon, nehogy egészsége vagy pénztárcája lássa kárát az ünnepi hangulatának. Ugyanakkor az egészségére különös figyelmet kellene fordítania mert még a héten összeszedhet egy megfázást, és akkor nem fogja tudni túlságosan élvezni az ünnepeket.

Szerelem
Türelmetlen és ingerlékeny a környezetével, így a párjával szemben is. Apróságokon képes felhúzni magát és óriási patáliákat csapni. Ha nem változtat ezen akkor igencsak fagyos lesz a hangulat az ünnepekkor. Lássa be, hogy túlságosan érzékeny és próbáljon megnyugodni, ne rontsa el az egyébként meghittnek, varázslatosnak ígérkező ünnepeket.

Karrier

Felettébb hatékony lesz a munkahelyén, pörög ezerrel és még a szokottnál is jobban teljesít. Lenyűgözi kollégáit és feletteseit. Nincs miért aggódnia, megfogja kapni a vágyott bónuszt, úgyhogy hét vége közeledtével lassítson le, mielőtt teljesen leamortizálja magát. Meg különben is, annak nincs értelme, ha menetközben elveszíti humorát és már csak szenved a feladatok súlya alatt.   
  

Bak; 

Általános

Minden, amit a hétre tervez, azt sikeresen meg is valósítja. Semmi sem állhat az útjába. Régi és új vágyai is megvalósulnak, ettől olyan érzése van, hogy valóban léteznek a híres karácsonyi csodák. Lelkesen várja az ünnepeket, hogy végre szeretteivel legyen és közben megállás nélkül igyekszik mások kedvében járni. Azért kedvezzen nyugodtan magának is!

Szerelem 

Kedvesével meghitt napokat töltenek együtt. Egyedül amiatt lehet egy kis nézeteltérésük, hogy hol vagy kinél töltsék az ünnepeket és milyen sorrendben látogassák meg a rokonokat. Nem érdemes ilyen apróságok miatt összeveszni. Igyekezzenek kompromisszumot kötni, máskülönben képesek lesznek az ünnepek alatt is morogni egymásra.

Karrier

Már alig várja, hogy végre kiszabaduljon a munkahelyéről és egy darabig ne lássa a kollégáit, akik kezdenek az agyára menni. Gyakran bosszantják fel akarva-akaratlanul. Éppen ezért legyen elnéző velük. Ilyenkor egy kicsit mindenki stresszel, szétszórt vagy már ki is kapcsolt fejben. Szerencsére Önnek sem kell túlságosan hajtani, vegye lazára a dolgokat.  

 Vízöntő; 

Általános

Nincs túlságosan feldobódva a közelgő ünnepek végett. Talán azért sem, mert nem érzi magát elég jól lelki szinten. Kissé maga alatt van és az ünnepek inkább szomorúságot, mintsem örömet váltanak ki magából. Próbáljon meg egy kicsit ráhangolódni és meglátni a pozitív oldalát. Lássa meg, hogy szeretteinek milyen sokat jelent. Engedje el a rossz emlékeket és a jókat tartsa meg.

Szerelem

Hagyja, hogy kedvese segítsen, vagy ha úgy látja, nem tesz eleget, akkor kérjen nyugodtan tőle egy kis támogatást, nem kell mindent egyedül csinálnia. Bár az is igaz, hogy manapság hajlamos inkább csak a rosszat látni meg a hiányosságokat, mintsem azt, hogy a maga módján mennyi mindent tesz a kedvese. Egy kissé csipkelődő és gonosz lehet vele mostanában.

Karrier

Mondjon nemet nyugodtan a túlórára vagy a plusz munkára, ha már úgy érzi, alig áll a lábán és az életben maradásért küzd. Inkább, minthogy az ünnepek előtt összeessen. Ezen már a rövid időn már nem sok múlik. Viszont nem csak gyengébb, hanem ingerültebb is, és egyre nehezebben fogja vissza magát, hogy ne mondjon valakinek olyat, amit később megbánna. 

Halak;  

Általános

Vigyázzon, hogy ne nullázza le magát teljesen az ünnepek miatt. Ugyanakkor ne is érezzen lelkiismeret-furdalást amiatt, hogy próbál szerettei kedvében járni, hiszen magára nem is költött. Továbbá ne görcsöljön amiatt, hogy minden tökéletes legyen, mert remekül fog alakulni a hétvége és az ünnepek is. Viszont ha úgy érzi, bukjál Önben valami, akkor mielőbb kezdje el kikúrálni magát. 

Szerelem

Érdemes több időt töltenie kettesben a kedvesével, mert annál erősebb lesz a kapcsolatuk. Most nagyon jó passzban vannak, mindenben egyetértenek, teljesen egymásra vannak hangolva. Ráadásul párja kérés nélkül is mindenben segít Önnek. Az egyedülállókat meglepetés érheti, megtudhatják, ki gondol rájuk gyengéd érzésekkel. 

Karrier

Egy kissé szétszórt lehet a munkahelyén, mert lélekben már karácsonyozik. Azért próbáljon meg egy kicsit koncentrálni, hogy ne hibázzon annyit. Szerencsére környezete megértő Önnel. Gondoskodjon arról, hogy munkahelyén legyen karácsonyi hangulat, környezete hálás lenne érte és a főnökei szemében is piros pontot érne. Így legalább a munkaidő is kellemesebben telne. 

 

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top