Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
április 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • szaboka79
  • kissgeza80
  • lindzi75
  • Andi1
  • b1us
  • BETTI58

 

 2018. 04. 16 -  04. 22 -ig  

 

 Kos;

Általános

A héten nem ártana felülbírálnia a saját döntéseit, mivel hajlamos lehet abba a hibába esni, hogy figyelmen kívül hagyja azt, amit a józanész diktálna. Igen, ez Öntől merőben szokatlan, de a napokban hajlamos lehet légből kapott várakra és információkra építeni, ami nagy hiba lenne. Éppen ezért kérdőjelezze meg a másoktól kapott információkat is, nehogy valaki akarva-akaratlanul félrevezesse!

Szerelem

Az egyedülállók napjai meg vannak számlálva abban a tekintetben, hogy rövidesen párra lelnek. A héten meglepő találkozásban lehet részük és ugyancsak a Kosoktól kissé szokatlan módon, de majdhogynem azonnal szerelembe eshetnek. A párban élők élete nehézkesen alakul, családi problémáik adódhatnak, ami az anyagiakkal vagy a gyerekekkel kapcsolatos lehet. Ráadásul még érzékeny hangulatában is van, ami tovább fokozza a bajt. 

Karrier

A héten valamiért azt veszi a fejébe, hogy mindenki csak ártani akar Önnek és hátráltatja magát. Ha nem engedi el ezt a téveszméjét, saját magával fog kiszúrni, ugyanis emiatt sértődékeny, ingerlékeny és kötekedő lesz. Hogyha azt is érzi, hogy valaki ellenséges Önnel, annak számos más oka is lehet, mondjuk az illetőnek is rossz napja nem csak Önnek. Nem kellene mindent a szívére vennie. 

 Bika;

Általános

Olyan időszak következik, ami rendesen megtépázhatja a kapcsolatait. Lehet, hogy erre van szüksége ahhoz, hogy meghozzon bizonyos döntéseket barátaival, szeretteivel kapcsolatban, ezért bármilyen nehéz is, ne söpörje a szőnyeg alá a problémákat. Ideje lenne minden tekintetben kilépnie a komfortzónájából és vállalnia érzéseit, vágyait, véleményét, ne legyen ilyen megalkuvó és behódoló másokkal szemben. 

Szerelem

Az előbbiek igazak a szerelmi életére is. Ha Ön elégedetlen a kapcsolatával, de nem tesz ellene semmit, akkor hosszú boldogtalanság várhat Önre. Ugye nem akarja ezt? Éppen ezért szedje össze magát és merje kimondani párjának, mivel elégedetlen. Lehet, hogy nem oldódnak meg a problémáik egyik-napról a másikra és az is megeshet, hogy kedvese elutasítja kérését, de legalább azzal is tisztában lesz és nem táplál majd hiú reményeket.

Karrier 

Végezetül az előbbi szálat követve, ha boldogtalan abban a munkakörben, amit végez vagy azon a munkahelyen, ahol van, akkor keressen új lehetőséget és váltson. A csillagok még támogatnák is az ez irányú terveit, de ehhez Önnek kell megtennie az első lépéseket. Ha pedig előléptetésre, fizetésemelésre vágyik, azt se néma csöndbe várja, hanem tegye szóvá, jelezze az igényét, különben nem fognak felfigyelni Önre. 

Ikrek;    

Általános

Jobb, ha tudja, hogy a héten különösen nagy ereje lesz szavainak. A környezete felfigyel rájuk, ezáltal célba is juthat az üzenete. Ugyanakkor hajlamos lehet arra, hogy ezt önkényesen használja. Ne menjen bele olyan dolgokba, hogy egymásnak uszít embereket vagy manipulálni próbálja őket. Ellenben, ha az őszinte véleményét tárja fel, mindenki meg fogja hallgatni! Mutasson jó példát környezetének! 

Szerelem

Történik valami a kapcsolatában, ami miatt eluralkodik a káosz. Érzelmileg teljesen felkavarodik és képtelen lesz eldönteni, hogy mit kellene tennie, mi lehet a jó vagy a rossz megoldás. De az semmiképpen sem célra vezető, ha szeretteire vagy partnerére zúdítja haragját. Ha még fontos Önnek a kapcsolat, mérgelődés és hibáztatás helyett akkor azt kellene kitalálnia, hogy oldják meg a fennálló helyzetet.

Karrier

A lelki problémák elől a legszívesebben a munkájába temetkezik. Ez valahol jó ötlet, másrészről viszont botor dolog, hiszen így a gondjai nem oldódnak meg és még az egészsége is megsínyli a feszített munkatempót. Ugyanakkor örömére szolgálhat az, hogy azt veszi észre, karrierrel kapcsolatos tervei beérni látszanak és akár úton van az előmenetel felé vagy rövidesen saját vállalkozásba kezdhet. 

Rák:   

Általános

Mielőtt bármit is tenne, inkább álljon meg és gondolkodjon el. Vegye észre, hogy több dologban is akadályozva van és ezért nem haladnak a dolgai úgy, ahogyan azt szeretné. Ugyanakkor, ha azt veszi észre, bizonyos események újra és újra megismétlődnek, az azért van, mert még mindig nem tanulta meg a leckét. Emellett pedig okosan tenné, ha több időt szánna magára, kedvteléseire és arra, hogy szórakozzon.

Szerelem

A párban élők most úgy tekintenek kedvesükre, mint utolsó mentsvárukra, a biztonságot nyújtó, támogató személyre. Ez rendben is van, de igyekezzenek szerelmükkel nem megfojtani kedvesüket és ne tőle várják a megoldást meg az útmutatást az egyéb dolgaikat illetően. A szinglik képesek belelovalni magukat a boldogtalanságba. A negatív gondolkodásmód helyett jobban járnának, ha fejest ugranának a mélyvízbe és ismerkednének.

Karrier

Ha úgy érzi, rezeg Ön alatt a léc vagy csak minden áldott nap utálkozva megy be a munkahelyére, akkor mindenképpen érdemes váltania. Ne várjon a csodára, hogy majd megoldódik a helyzet magától, hanem cselekedjen mielőbb! Viszont azzal is számolnia kell, hogy manapság hajlamos lehet eltúlozni a dolgokat és ott is rémeket lát, ahol valójában nincsenek! Talán azért hiszi, hogy kirúgják, mert a legszívesebben már elmenne. 

Oroszlán;   

Általános 

Mostanában kötekedő hangulatában van és emiatt képes másokkal összeveszni. Ha nem folyton kritizálja, akkor hibáztatja őket, mintha ők tehetnének minden rosszról, ami Önnel kapcsolatos. Ezek után meglepő, hogy messzire elkerülik Önt és megharagszanak magára? De valahol Ön is tudja, hogy nem ők tehetnek a gondjairól, hanem saját maga, de könnyebb másokat okolni.

Szerelem

A partnerével is gyakran hajba kaphat, csakhogy nála már nem válnak be bizonyos trükkjei, átlát magán és tükröt mutat Önnek. El is megy így a kedve attól, hogy rajta vezesse le a feszültséget. Különben is, olyan kellemetlen problémáik adódhatnak, akár anyagiakkal vagy a családdal kapcsolatosan, hogy jobban is tennék, ha nem marnák egymást, hanem inkább egységként összefognának.

Karrier

Lehetősége nyílik helyzetének javítására és akár arra is, hogy karrierjében, tanulmányaiban előrelépjen. Az is lehet, hogy segítség által, de akkor viszont hosszasan eltöpreng azon, hogy éljen-e a kínálkozó eséllyel, mivel nem szívesen fogad el segítséget. Ér annyit a büszkesége, hogy lemaradjon valami jó dologról? Ugyanakkor a családon belüli munkát, társulást kerüljék, mert abból nem sok jó származhat! 

Szűz;   

Általános

Jobban kellene törekednie arra, hogy egyensúlyba hozza az életét. Egyeztesse össze vágyait a gyakorlati kivitelezéssel és akkor akármit elérhet. Mint ahogy a problémás kérdésekre is csak úgy kaphat választ, ha összehangolja a szívét és az eszét. Nagyot fejlődhet szellemi szinten abban a tekintetben, hogy idáig folyton elégedetlenkedett, de most végre meglelheti a lelki békéjét és elégedett életet élhet.

Szerelem

Mostanában sokkal jobban megérti a szeretteit. Képes belegondolni, beleérezni párja, gyermekei, családja helyzetébe, ezáltal képessé válik arra is, hogy saját magát is az ő szemükkel lássa. Ez rengeteget fog Önnek segíteni abban, hogy változtasson a hozzájuk való állásán és szorosabbra fűzze a velük való kapcsolatát. Fokozatosan kezdi majd csökkenti a szeretteivel szembeni elvárásait.

Karrier

A munkahelyén is el jut arra a szinte, hogy nem kritizálja munkatársait, illetve beosztottjait, belátja, hogy ők is emberek és hibázhatnak. Ennek hatására a kollégáival való kapcsolata is javulásnak indulhat. Ha lehetősége adódik arra, hogy tovább képezze magát, esetleg szakmát váltson, azon érdemes lehet komolyan elgondolkodnia, ugyanis a csillagok szerint csak előnye származhatna belőle. 

 Mérleg;  

Általános

Öntől meglehetősen szokatlan lesz, de a következő napokban nem csak ingerlékeny, de agresszív is lesz. Könnyen odamondja a magáét másoknak és lépten-nyomon megsérti a környezetét. Mindezt azért, mert el van keseredve, úgy érzi, nem alakulnak jól a dolgai és idegesítik az emberek. Illetve az is közrejátszhat a dologban, hogy valaki keresztbe tett vagy tesz Önnek és ezt nehezen emészti meg.

Szerelem

Az egyedülállók találkoznak valakivel, aki szinte az első pillanattól kezdve elbűvöli a jegy szülötteit az egyediségével és humorával, illetve azzal, milyen sok a hasonlóság kettejük között. Még azért ne valljon neki szerelmet az első adandó alkalommal! A párban élők életében a szexualitás kerül a központba és a héten új élményeket szerezhetnek maguknak e téren. Olykor kifejezetten azt érezhetik, hogy szex közben sokkal jobban megértik egymást. 

Karrier

A munkanélküliek örülhetnek, mert a héten jó eséllyel sikerül elhelyezkedniük. Más Mérlegeknek viszont fel kell készülniük, ugyanis a már említett harapós hangulatuk miatt bizony megcsinálhatják a balhét maguknak a munkahelyükön és sok kellemetlen percet szerethetnek maguknak. Legyenek óvatosak, mert elveszíthetik támogatóikat, de legrosszabb esetben akár az állásukat is! 

Skorpió;  

Általános

Maga sem tudja miért, de nyugtalan és tele van feszültséggel. Talán a közelgő változásokat érzi. Viszont, ha nem kezd valamit a felgyülemlett energiával, biztos lehet abban, hogy veszekedésben fogja kiélni magát vagy pótcselekvés szinten űzi majd az étkezéseket. Éppen ezért kerülje el a bajt azzal, hogy levezeti a feszültséget sporttal, meditációval vagy bármi mással, amivel nem árt magának vagy másoknak.

Szerelem

Hirtelen azt érzi, hogy kedvese magára telepedik és fojtogatónak érzi a jelenlétét és a kéréseit. Ha komolyan úgy gondolja, hogy sok már a szeretete és figyelme, akkor óvatosan hívja fel rá a figyelmét, hogy több térre és szabadságra vágyik, de semmiképpen se vesszen vele össze vagy legyen túl durva. Mint ahogy azon is kellene még mindig faragnia, hogy csak Önnek lehet igaza.

Karrier

Komoly munkahelyi harcokba sikerülhet bonyolódnia. Ha nem a versenytársakkal, akkor a kollégáival szemben kell harcolnia az igazáért vagy a sikerért. Ügyeljen rá, hogy a csata hevében ne menjen túl messzire, legyen sportszerű és ne személyeskedjen. Ha diplomatikusan és tisztán játszik, akár előléptetésben vagy anyagi sikerben is részesülhet, de ha túl tisztességtelen, akkor bizony elveszítheti mások támogatását.  

Nyilas;    

Általános

A napokban kifejezetten szeszélyes és érzékeny lesz. Ennek okán könnyen összeveszik másokkal, már csak azért is, mert félreérti őket és a mondanivalójukat. Szinte mindenkiről rosszat feltételez és azt hiszi, ártani akarnak Önnek. Emellett azzal is vádolja szeretteit, hogy cserben hagyják és nem segítenek Önnek. A hét végére sokakat fordít maga ellen, ha nem szab gátat viharos érzelmeinek.

Szerelem

Túl sok és túl nagy elvárásokat támaszt partnerével szemben, aki persze nem tudja teljesíteni őket és Ön ezt mindjárt személyes sértésnek veszi. Ha nem vigyáz, vele is összeveszhet, de annak akár szakítás is lehet a vége. A szinglik meg egyenesen elkergetik a leendő partnerjelölteket azzal, hogy már az első randin ultimátumot adnak azzal, hogy elmondják mik az elvárásaik és mikből nem engednek.

Karrier

Kellemetlen csalódás érheti karrier, illetve munka tekintetében, nem jön össze valami, amire nagyon vágyott, esetleg egy állás, lehetőség, amit megpályázott. Viszont ez ne vegye el a kedvét, ne adja fel, hanem adjon erőt Önnek, hogy tovább folytassa és próbálkozzon! Ráadásul most a munka gyógyír lenne a lelki gondjaira és elterelné a figyelmét, amíg kitisztul a feje és nem látna rémeket maga körül. 

Bak; 

Általános

A héten úgy érezheti, hogy képtelen magában tartani az érzéseit és a gondolatait. Rendben van, tárja a többiek elé, de tegye kíméletesen. Azzal, hogy vérig sért másokat, nem fog javulni a kapcsolatuk. Tudjuk, hogy ez most nehéz lesz, mert érzékeny napjait éli, amikor az érzelmek könnyen eluralkodnak magán, de gondoljon a jövőre ne csak a pillanatnyi érzelmi kielégülésre.

Szerelem 

Ha a párkapcsolatát is érinti az előbbiek, akkor legyen diplomatikus a kedvesével és törekedjenek arra, hogy kompromisszumot kössenek. Egyes Bakoknak az lehet gondjuk, hogy van egy harmadik személy, aki megdobogtatta a szívüket és nem tudják, mi sülhetne ki belőle. Jobban teszik, ha őszinték a kedvesükkel és nem tesznek addig semmit a harmadik féllel, amíg nem rendezik magukban és a kedvesükkel a dolgot.

Karrier

A munkahelyén is nehezére eshet visszafognia magát, márpedig ez kellemetlenségekhez vezethet, akár a kollégáján vagy egy ügyfélen, kívülállón akarja levezetni a feszültséget. Inkább a munkájára kellene koncentrálnia, mert olyan hibát véthet a napokban, amivel anyagi kárt vagy más egyéb kellemetlenséget okozhat magának. Ne kapkodjon és figyeljen oda!  

 Vízöntő; 

Általános

Le kellene állnia a hazugságokkal, illetve füllentésekkel mert már ott tart, hogy teljesen beléjük bonyolódott és azt sem tudja kinek, mit hazudott vagy ami még rosszabb, akár le is bukhat és akkor sokak bizalmát elveszítheti. Lehet, hogy eredetileg kegyes hazugságoknak szánta, de jobban teszi, ha elkezdi gyakorolni az őszinteséget! Illetve kerülje az érzelmi alapú döntéseket, mert azok most könnyen megtéveszthetik.

Szerelem

Ha szeretné meghódítani a kiszeneltjét vagy javítana a párjával való kapcsolatán, ahhoz áldozatot kell hoznia. Ne a másik félre várjon, hanem lépjen Ön a tettek mezeire. Csak egy karnyújtásnyira van a boldogság. Legyen nyitott a párkapcsolati problémák megoldására, a változásokra és hódítás esetén legyen rugalmas és ne görcsöljön. Az egyedülállóknak minden esélyük meg van arra, hogy megszerezzék a kiszemeltjüket!


Karrier

Munkával kapcsolatos tervei nem úgy alakulnak, mint remélte. Ám emiatt ne keseredjen el. Meglehet, hogy csak változtatnia kellene a tervein, kicsit átformálnia őket vagy más eszközöket kellene választania az elérésükhöz. Ezért gondolja át őket alaposan és hozza meg a szükséges döntéseket! Illetve a csillagok azt üzenik, hogy mindig a tényekre támaszkodjanak, így ha valamiben nem biztos, inkább kérdezzen meg róla másokat is! 

Halak;  

Általános

Nagy szüksége lenne a pihenésre, hogy több időt szánjon magára. Legalább munkaidő után áldozzon időt a testi és a lelki feltöltődésre, illetve a hétvégén. Kényeztesse lelkét, tegyen meg olyan dolgokat, amelyekre régóta vágyott. Ráadásul szüksége lesz arra, hogy érzelmileg és idegileg is erős legyen, mert nem kevés stressz érheti a következő napokban.

Szerelem

Minden Halak jegyűnél elmondható az, hogy jobban tennék, ha nem erőltetnék a kapcsolatot olyanokkal, akik erőszakosak vagy megbízhatatlanok. Bármennyire is vágynak a kapcsolatra, ne kockáztassanak, mert ennek csak rossz vége lehet. Abban végképp ne reménykedjenek, hogy majd változnak, az ilyesfajta beszélgetések és beszélgetések jóformán feleslegesek. 

Karrier

A munkahelyén nem könnyítik meg a dolgát, és ha nem a kollégái, akkor más, ott megforduló emberek mennek az agyára. Mindenki megtalálja Önt a problémáikkal és elvárják, hogy oldja meg őket, ráadásul senkitől sem kap ezért egy köszönömöt, nemhogy a hála más egyéb jeleit. Azért nem kell mindent elvállalnia és szó nélkül eltűrnie, álljon a sarkára akkor, amikor már kihasználják vagy igazságtalanok Önnel. 

 

 Forrás:  Ezo Tv

scroll back to top