Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
június 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • timcsa84
  • kulacs
  • vheni
  • Julianna59
  • Lexa1350
  • Zsóka58

 

 2019. 06.10   -  06.16. -ig  

 

 Kos;

Általános 

Nehezére esik rendet tennie az életében. Egy kisebb káosz van most maga körül. Összecsaptak a felhők a feje felett, több probléma is előtérbe került, ráadásul rengeteg feladattal is meg kell birkóznia. Sokszor fogja azt érezni, hogy bármelyik pillanatban megzuhanhat, mert nem bírja tovább, de szerencsére hősiesen állja majd a sarat és átküzdi magát a nehézségeken. 

Szerelem

Sokat segít majd Önnek a partnere a következő napokban. Ha a gondok megoldásában nem is, de legalább a háztartás körül vagy a gyerekek kapcsán, de minimum azzal, hogy a lelki támasza lesz. Érdemes lehet ezt Önnek is szóvá tennie és megköszönnie nekik, mert ilyen apróságoknak tűnő gesztusokkal rengeteget javíthatnak a kapcsolatukon. 

Karrier

Lehetőleg ne a héten akarjon karrierrel vagy anyagiakkal kapcsolatos döntést hozni, mert nem járna jól. Halassza el az ilyen jelegű terveit. Még ha fel is merülne egy kedvező ajánlat vagy lehetőség, akkor is inkább kérjen egy kis időt. Nem elég tiszta a feje ahhoz, hogy ilyen jellegű döntéseket hozzon és félő, hogy nem a helyes utat választaná. 

Bika;

Általános 

Csodálatosan indul a hete. Új élmények várnak Önre. Lehetősége adódhat arra, hogy utazzon, új dolgokat próbáljon ki. Szinte minden napra jut majd valamiféle új, kirívó élmény. Barátaitól és szeretteitől rengeteg szeretetet és megértés kap. Azok, akiknek fogyókúrás terveik vannak, nekik érdemes a héten belekezdeniük, mert rövid idő alatt megláthatnák az eredményt. 

Szerelem
A napokban fellendül a szerelmi élete és sok új élménnyel gazdagodnak a kedvesével. A szexuális életük is kifejezetten javulni fog és még meghittebbek lesznek az együttléteik, ahol szintén történik majd egy-két újítás. Az egyedülállók egész héten élvezhetik, hogy flörtölnek velük, udvarolnak nekik, mert ellenállhatatlanok lesznek a másik nem szemében.

Karrier 
Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy levizsgázzon vagy új állást találjon magának. Ugyanakkor azok, akiknek van munkahelyük, legyenek óvatosak és ne folyjanak bele mások vitába, mert abból csak kellemetlenségük származhat. Ezért ne is hagyja, hogy belerángassák vagy felkérjék, hogy pártatlan félként mondjon véleményt. Mindenhogy visszaütne a dolog.  

Ikrek;    

Általános

Konfliktusok tarkítják a hetét. Több emberrel sikerül jobban-kevésbé összekapnia. Ne aggódjon, a legtöbbel utána ki is békül és mindkettőjük számára tanulságosak lehetnek a nézeteltérések. Ám ezenkívül lesz más probléma is, aminek a megoldása miatt aggódni fog, de teljesen felesleges, mert a napokban szinte minden gond, nehézség meg fog oldódni.

Szerelem

Nem ártana jobban odafigyelnie arra, hogy ne tegye féltékennyé a partnerét. Lehet, hogy nem veszi észre, de sokszor az orra előtt flörtöl másokkal vagy félreérthető dolgokat tesz vagy mond. Ha pedig szándékosan csinálja, mielőbb fejezze be, mert az ellenkező hatást érheti el vele. Azok a szinglik is, akik féltékenységgel szeretnék meghódítani a kiszemeltjüket, mielőbb hagyjanak fel mesterkedésükkel. 

Karrier
Mostanában túl sokat dolgozik és egyre inkább ki van merülve lelkileg. Jót tenne Önnek, ha nem csak munkával töltené meg az életét, illetve ha tenne arról, hogy ne szenvedni járjon be a munkahelyére. Talán csak változtatnia kellene a munkához való hozzáállásán, de az sem kizárt, hogy munkahelyet kellene váltania. Egyik sem lehetetlen, csak magától függ!  

Rák:   

Általános

A héten sok-sok örömben, de ugyanakkor bosszúságban is lesz része. Az emberek is hol feldobják a napját, hol pedig elrontják. Összességében eseménydús napok elé néz. Még szerencse, hogy könnyen fog tudni alkalmazkodni, így nem viseli meg annyira a sok változatos esemény és pillanat. Sőt, kifejezetten visszatér az optimizmusa az életét és a jövőjét illetően.

Szerelem
Vegyes napokban lesz részük a kedvesével, mert örömteli, meghitt percek, de veszekedések is várnak Önökre. Sok mindenben nem értenek egyet és nem ártana ezeket letisztázniuk a héten, mert ha megint csak a szőnyeg alá söprik, abból később megint kellemetlenségük adódhat. Az egyedülállókat sem kímélik a csillagok, örömökben és csalódásokban egyaránt részük lesz.

Karrier
A napokban valaki sarokba szoríthatja a munkahelyén. Olyat vár vagy kér Öntől, amit nem szeretne megtenni, viszont lehetőséget sem ad arra, hogy nemet mondjon vagy kibújjon alóla. Ez komoly dilemmát fog okozni Önnek, hogy szembe menjen-e az illetővel vagy nyelje le a békát, tegye meg, amit akar, legfeljebb szenvedni fog közben vagy utána. 

Oroszlán;   

Általános   

Túl sok feladat zúdult a nyakába, emiatt ingerlékeny, feszült és ennek következtében könnyen összerúgja a port másokkal. Nem igazán tudja, hogy kellene rendet tennie, nem látja a kiutat és mindennek a tetejében egyre fáradtabb és kedvtelenebb is. Talán most jött el az ideje annak, hogy segítséget kérjen. Végeredményben sikerülni fog kimásznia a slamasztikából, csak jól kell megválasztania hozzá az eszközét.

Szerelem

Kedvesével mostanában jobban egymásra vannak hangolódva, szinte kitalálják egymás gondolatait. Többet és bensőségesebben beszélgetnek, aminek köszönhetően számottevően javulhat a kapcsolatuk, pláne azért, mert képesek higgadtan beszélni a problémáikról. Az egyedülállóknak érdemes randevúzniuk, kellemes élmény várna rájuk.

Karrier

Anyagi helyzete fokozatosan javul, de ez nem jelenti azt, hogy akkor szórnia is kellene a pénzt. Ajánlatos lenne kicsit visszafognia magát. Valóban, azok, akik üzlettel foglalnak, saját vállalkozásuk van, nekik beindulhat a szekerük, de a jegy szülöttei egyéb módokat is találhatnak arra, hogy javítsanak az anyagi helyzetükön. Akiknek anyagi gondjai vannak, ők ugyancsak számolhatnak a pozitív változásokkal. 

Szűz;   

Általános

Ígéretesen kezdődik a hete. Tele lesz energiával és könnyen valósítja meg terveit. Gyakran még azt is érzi, mintha a sors is közrejátszana abban, hogy minden flottul menjen. Szerencsésen alakulnak a dolgok maga körül. Ám a hét második felében már érhetik váratlan kellemetlenségek és ha nem esik kétségbe, akkor azokkal is képes lesz könnyedén megbirkózni. 

Szerelem

Igazán romantikus napok várnak Önre a kedvesével. Kapcsolatukba visszatér a tűz és a szenvedély. Szívesen tervezgetik a jövőjüket és beszélnek vágyaikról. Célszerű lépéseket is tenniük a megvalósulásért, mert ezen a héten könnyedén elérhetik a terveiket, de legalább sikerre lennének ítélve a terveik. A szinglik legyenek óvatosak, mert egyesek félreérthetik a szándékaikat. 

Karrier

Azok, akiknek vizsgázniuk kell, szerencsések lesznek a napokban, akárcsak azok, akik előléptetésért folyamodnak. Másoknak lehetőségük nyílik arra, hogy továbbtanuljanak, amit ajánlatos is lenne kihasználniuk. Sok új ajtó nyílik meg a napokban a Szüzek számára, ezért érthető módon a bőség zavarával küzdhetnek. Ne kapkodják el a döntéseiket!  

 Mérleg;  

Általános

Már a hét elején nehézségei adódhatnak. Hirtelen számos probléma előtérbe kerül. Úgy érzi, mintha kihúznák a lába alól a talajt. Szerencsére sikerül helytállnia és megküzdenie a magára váró nehézségekkel. Amint az Ön élete stabilizálódni látszik, egyik szerette vagy barátja bajba kerülhet. Csak akkor segítsen neki, ha kéri, és ugyanez érvényes a tanácsok osztogatására is. 

Szerelem

Mostanában gyakran beleköt a partnerébe. Rosszul teszi, hogy rajta próbálja levezetni a feszültségét. Már csak azért is, mert ő lehetne a társa a héten, aki átsegítené a nehéz helyzeteken. Amennyiben egyedülálló, kerülnie kellene azt, hogy első látásra ítéljen vagy hogy eleve elhamarkodottan alkosson képet másokról, mert így eleshet egy remek kapcsolat lehetőségétől. 

Karrier

A munkahelyén kerülnie kellene a véleménynyilvánítást. Ha ez nehezére esik, akkor legalább csak annak mondja, akire tartozik. Kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha nyíltan veszekedik vagy hangoztatja az igazságát. Mindenképpen a békés megoldásokra kellene törekednie, nem pedig a nyílt összetűzésekre. Legyen óvatos, mert valaki csak arra vár, hogy hibázzon.   

Skorpió;  

Általános

A napokban könnyen szótért a környezetével. Mindenkivel sikerül megtalálnia a közös nevezőt. Így nem meglepő, hogy egyesekkel rendezheti a viszonyát vagy akár ki és békülhetnek. Sőt, üzletet is köthetnek. Viszont sok érdekes dolgot hallhat a héten, ám ügyeljen arra, hogy szortírozzon közöttük, mert akadnak hamis információk, hírek is a többi között. 

Szerelem
Egy kissé azt érzi, hogy eltávolodtak egymástól a kedvesével. Még nem kell kétségbeesnie, lehet ezen segíteni. Ám a változásokat mindkettejüknek akarnia kell. Erről kellene megbizonyosodnia, hogy vajon a partnere is hajlandó-e tenni a pozitív változásokért. Az egyedülállók pedig ne várjanak arra, hogy az ellenkező nem kezdeményezzen, hanem tegyék meg ők maguk a kezdő lépést! 

Karrier
A napokban érdemes lehet kihasználnia, hogy szinte bárkit meg tud győzni bármiről. Éljen a lehetőséggel és most kérjen előléptetést vagy fűzzön meg másokat tervei megvalósításához. Jelentősebb győzködés is nélkül is rábeszélhet másokat arra, amire csak szeretne. De ne arra használja, hogy áttestálja másokra a munkát, csak mert magának nincs kedve hozzá!  

Nyilas;    

Általános

Nagyon elővigyázatosnak kell lennie a héten, ha titkol valamit. Minden esélye megvan annak, hogy kiderül az a bizonyos titok, de az sincs kizárva, hogy maga lesz az, aki rájön valamiféle titokra. Ez esetben kezelje bizalmasan és legfeljebb azzal tárgyaljon róla, akire tartozik. Az viszont sokszor csak hátráltatni fogja, hogy a napokban meglehetősen érzékeny lesz.

Szerelem
Meglehetősen változékonyan alakul a szerelmi élete. Az egyik pillanatban még imádja a kedvesét, a másikban már púp a hátán és elege van belőle. Így nem csoda, hogy az Önök közötti viszony is igencsak változatosan fog alakulni. Viszont azt kétszer is gondolja meg, hogy miket kíván a kedvese fejéhez vágni, mert utólag nehéz lesz kimagyaráznia magát.


Karrier

Olyan érzése van, mintha mindenki csak ártani akarna Önnek, és folyton megbántják, kritizálják. Az igazság az, hogy most nem lát tisztán és mindent felnagyít, eltorzít. Az is lehet, hogy valaki csak viccelődött Önnel, de érzékenysége miatt most azt sem látja be. Óvatosan menjen bele a szópárbajokra, mert maga viszont tényleg megsérthet másokat. 

Bak; 

Általános

Bár nem fog neki örülni, de úgysem tehet egyebet, türelmesnek kell lennie, ugyanis egy kissé lelassulnak maga körül a dolgok. Bőven lesz ideje, hogy átgondolja mit szeretne, merre haladjon tovább. Ettől még nem lesznek egyhangúak, unalmasak a napjai, csak átláthatóbbak, nyugodtabbak, könnyebben megtervezhetőek. Pont emiatt kerüli majd el sokszor a bajt!

Szerelem 

Készen áll arra, hogy változtasson a szerelmi életén. Bölcsen is teszi, mert megérett kapcsolatuk arra, hogy rendbe tegye végre. Ha hajlandó a héten beszélni róla a kedvesével, akkor könnyedén megoldhatják a gondjaikat és megtervezhetik a jövőjüket. A szinglik pedig felfrissítik magukat a héten és megújult erővel fognak neki az ismerkedésnek.

Karrier

Legyen elővigyázatos, mert váratlan kiadásai adódhatnak, ezért a héten ne vigye túlzásba a költekezést. Viszont munkahelyén sem ártana rendeznie a problémás viszonyait. Érdemes lehet a felettesével is beszélnie róla, ha valami másra vágyik vagy esetleg plusz pénzt szeretne. A napokban minden lehetséges, ha a higgadt és diplomatikus kommunikációt választja.  

 Vízöntő; 

Általános

Legyen óvatos, mert a következő napokban rettentően megnyílik a környezetének, ami nem baj, csak figyeljen oda arra, kinek mit mond. Annyira beszédes kedvében lesz, hogy olyasmit is elmondhat, amit később megbánhat. Emellett a közlekedésnél is legyen elővigyázatos, mert mostanában meglehetősen szeles, álmodozó és könnyen elkalandoznak a gondolatai.

Szerelem

A párban élőkre izgalmas napok várnak, mert olyan nagy volumenü dolgokba vághatnak bele, mint a lakásvásárlás, költözés, utazás vagy éppen családalapítás. Mindenképp várható náluk valamiféle jelentős esemény. Az egyedülállók inkább kalandozásra adják a fejüket és forró egyéjszakás kalandokban lehet részük. Ha emellett döntenek, mindig legyenek óvatosak!

Karrier

Semmi esetre se keveredjen szerelmi viszonyba a munkahelyén, mert annak kellemetlen következményei lehetnek. De olyan téren sem ártana vigyáznia, hogy félreérthetően viselkedhet egyik-másik kollégájával. Akik üzlettel foglalkoznak vagy elszeretnének érni valamit, ők is óvatosan használják a bűverejüket, nehogy rosszul süljön el a tervük.  

Halak;  

Általános

A héten igazán elemében lesz. Vidám és optimista hangulata mindenkit magával ragad. Könnyűszerrel elbájol másokat és képes feldobni a napjukat. Rengeteget fog segíteni másoknak a következő napokban, és ezt meg is fogják hálálni Önnek. Csak arra ügyeljen, hogy amíg másoknak segít, ne hanyagolja el a saját életét és feladatait.

Szerelem
Azok, akiknek eddig gondjaik voltak, végre megoldódni látszanak a problémák és fokozatosan javulni kezd a viszonyuk. Akik csak nemrég vágtak neki egy új kapcsolatnak, legyenek türelmesek, ne siettessék a partnerüket. Ugyanez igaz az egyedülállókra is, se önmagukat, se a leendő kedvest ne sürgessék, a szerelemhez időre van szükség.

Karrier

Rengeteg munka szakad a nyakába, de lazán megbirkózik velük. Ráadásul egyre sikeresebb és népszerűbb lesz. Ön lehet az, aki mindenkinek jó tanácsokat ad és aki képes csapatként összefogni a többieket. Azért legyen óvatos, ha ezt a szerepet magára kívánja ölteni, mert nagy felelősséggel jár és rejt magában némi kockázatot. Szóval gondolja át a dolgot!   

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top