Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
március 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • vheni
  • Julianna59
  • Lexa1350
  • Zsóka58
  • ttkatalin
  • Ancsa0124

 

 2019. 03. 18   -  03. 24-ig  

 

 Kos;

Általános

A héten többször is azt érezheti, hogy kicsúszik a lába alól a talaj, de ezt főleg magának köszönheti. Bizonytalan lett önmagával és tetteivel szemben, hirtelen már nem az az erőskezű irányító és ettől annyira kétségbeesik, hogy úgy viselkedik, mint egy csapdába esett egér, aki gondolkodás nélkül igyekszik kiszabadulni. Ám amint nyugalmat erőltet magára, megleli a megoldást is!

Szerelem

A napokban bizalmatlanság ütheti fel a fejét a kapcsolatban és nem oktalanul. Ha esetleg van olyan dolog, amit be kellene vallania a kedvesének, jobb lenne, ha megtenné. Azok, akik megcsalják a párjukat, őket igencsak a lebukás veszélye fenyegeti. Az egyedülállók pedig sajnos csalódnak abban, akihez igen nagy reményeket fűztek. 

Karrier

A napokban meglehetősen ingerlékeny lesz és emiatt könnyen összeveszik a kollégáival, még azokkal is, akikkel egyébként nagyon jó a kapcsolata. Szerencsére egy-kettőre észbe kap és rendezi a kapcsolatukat. Legyen türelemmel, ha még nem látja munkájának gyümölcsét, mert az nem jelenti azt, hogy nem érik! Szóval ne adja fel a küzdelmet, dolgozzon tovább szorgalmasan!  

 Bika;

Általános  

A héten búslakodós hangulatban lesz, mert úgy érzi, nem úgy alakulnak a dolgai, mint szeretné. Emellett azt érezheti, senki sem érti meg igazán és nem találja a helyét. Annyira érzékeny lesz, hogy minden kis megjegyzést személyes sértésnek, támadásnak fog venni és a környezete nem érti majd, miért fakad ki annyira. Ne veszítse el a hitét, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok maga körül!

Szerelem

A párban élők között súrlódások lehetnek a héten a jegy szülötteinek érzékenysége miatt. Főként azzal nehezítik meg a napjaikat, ha megállás nélkül elégedetlenkednek és panaszkodnak a kedvesüknek akár vele, akár mással kapcsolatban. Az is csak olaj lesz a tűzre, ha bizonyos dolgok kapcsán siettetni próbálja a kedvesét. Ne az ellenséget, hanem a társat lássa kedvesében.

Karrier 

Gyakoroljon egy kis önuralmat a munkahelyén. Túl könnyen felcsattanhat. Ha nem fogja vissza heves érzelmeit, kellemetlen helyzetbe keverheti magát, főleg ha előbb beszél és csak azután gondolkodik. Rossz hangulatát és mérgét ne a környezetén vezesse le, mert az csak vitákhoz vezethet. Ha lehet, dolgozzon egymagában és inkább figyelmeztesse környezetét, hogy nincs jó passzban. 

Ikrek;    

Általános

Rengeteg feladata és elintéznivalója lesz a héten. Ha hivatalos ügyekben jár el, szerencsére a csillagok megkönnyítik a helyzetét és gyorsan, gördülékenyen intézheti el őket. Egyesek kimondottan szerencsével számolhatnak ott, ahol a legkevésbé számítanának rá. Ugyanakkor egyik-másik kapcsolata átértékelődhet bizonyos események hatására.

Szerelem

Ön is tudja, hogy lépéseket kellene tennie annak érdekében, hogy működőképesebb legyen a kapcsolata vagy, hogy változtassanak bizonyos dolgokon, ám most a legkevésbé sem érzi magát elég erősnek vagy lelkesnek ahhoz, hogy bármit is tegyen. Pedig csak akkor oldódhatnak meg Önök között a gondok, ha mindketten akarják és tesznek is érte.

Karrier

A héten törekedjen a tiszta kommunikációra, mert több alkalommal is félreérthetik a szándékait, ez pedig sok kellemetlenséget okozhat Önnek és nemcsak hétköznapi szinten, hanem azért, mert egy-egy kollégája félreértheti a kedvességét vagy a vicces ugratását. Semmit se vegyen készpénznek, ne higgye, hogy mindenki tökéletesen érti Önt. 

Rák:   

Általános

A héten akarva-akaratlanul is feszegetheti mások határait és olyat tehet, amivel kifejezetten táncol az idegeiken. Önnek fel sem tűnik, hogy megbánt másokat a viselkedésével vagy, hogy mennyire érzékenye. Viszont ha valakinek ígért valamit, azt igyekezzen betartani, mert kellemetlensége adódhat abból, ha lemondja a szívességet.

Szerelem

Akár párban él, akár egyedülálló, egyre többet gondol ez újabb kapcsolat lehetőségére, amiben végre azt kapná, amire igazán vágyik. A napokban be is következhet a vágya és megismerkedhet valakivel. A párban élők igyekezzenek tisztességesen eljárni és ne tegyenek olyat, amit később megbánhatnak. Az egyedülállók viszont ne habozzanak!

Karrier

Érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy továbbtanul. A csillagok támogatnák benne. Talán épp erre a fajta új kihívásra van szüksége. Ráadásul így lehetősége nyílna előre lépnie a karrierjében vagy akár javítani az anyagi helyzetén. Ha a napokban nem sikerülne valami, amiben nagyon reménykedett, gondoljon arra, hogy talán így kellett lennie. 

Oroszlán;   

Általános 

A héten mérlegre teszi a kapcsolatait, mert úgy érzi, többet ad, mint amennyit kap és emiatt át fogja értékelni viszonyait. Igyekezzen reálisan látni a helyzetét! Viszont nem ártana kicsit jobban odafigyelnie az egészségére, mert lelkileg meggyengülhet, ami pedig fizikai problémákhoz vezethet. A napokban meglehetősen borongós lesz a hangulata, mert úgy érzi, egyedül van.

Szerelem

Ha szeretné, hogy kapcsolata pozitív irányba változzon, ahol először Önnek kell tennie lépéseket. Magának kell kezdeményeznie a változásokat és ne azt várja, hogy a kedvese magától kitalálja, mit szeretne vagy, hogy mindig ő tegye meg az első lépést. Arra is lehetőséget kellene teremtenie, hogy őszintén megbeszélhessék egymással, mivel elégedetlenek. 

Karrier

Számítana valakinek a segítségére, de az elmarad. Az illető megfelejtkezik Önről, fel sem ajánlja, hogy segít vagy egyenesen visszamondja. Ez pedig arra készteti, hogy átgondolja, van-e értelme a kapcsolatnak, amit Ön egyoldalúnak talál. A napokban csak magára számíthat, egyedül kell megoldania a feladatokat és egyedül a saját tehetségére, tudására számíthat.  

Szűz;   

Általános

Több kapcsolata is bizonytalanná válik a héten. Maga sem tudja, hogy mennyire akarja-e már őket vagy sem. Ideges és túlterhelt a napokban, sokszor inkább Ön az engedékenyebb fél, mert sem kedve, sem energiája nincs a veszekedésekhez. Viszont egy régi ismerőse, barátja, rendesen meglepheti, és benne viszont legalább pozitívan fog csalódni. 

Szerelem

Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert aki éppen megpróbálja őket meghódítani, nem biztos, hogy őszinték a szándékai. Előbb derítsék ki, mielőtt nagy hévvel belevetik magukat egy új kapcsolatba. A tartós kapcsolatban élők kommunikációs problémákkal számolhatnak. Valahogy mindig félreértik a másik fél szándékait és ez veszekedésekhez vezethet. 

Karrier

Nehezére esik, pedig higgadtan kellene kezelnie a felmerülő problémákat, csak úgy érheti el, hogy mielőbb megoldódjanak. Nem kell mindent másokra hagynia, csak igyekezzen diplomatikusan állni a kollégáihoz és a környezetéhez. Ám ha nagyon úgy érzi, a kiégés veszélye fenyegeti, akkor érdemes lehet elgondolkoznia azon, hogy munkát vált.  

 Mérleg;  

Általános

Kimondottan meg jön a kedve ahhoz, hogy többet legyen társaságban. Nemcsak barátait és rokonait keresi fel, de készen áll arra is, hogy új kapcsolatokat is kezdjen. A napokban sok izgalmas programon vehet részt. Szeretne változtatni az életén és el is kezd lépéseket tenni annak érdekében, hogy több örömben és élményben legyen része. 

Szerelem

Azok, akik nemrég szakítottak, még legyenek türelmesek magukkal és ne ugorjanak bele egy új kapcsolatba. Legyenek türelmesek magukkal, és ne sietessék a gyógyulás folyamatát. Ám akiknél ez nem áll fenn, ők nyugodtan kezdeményezzenek, csak figyeljenek arra, hogy ne legyenek túl rámenősek. A párban élőkre nyugodt és kiegyensúlyozott napok várnak.

Karrier

Nehéz döntés előtt áll. Lehetősége adódhat előlépni a munkahelyén vagy akár külföldön vállalni munkát, de nem biztos a képességeiben és hogy valóban képes lenne-e megbirkózni új feladatával. Érdemes lenne erről beszélgetnie egy szerettével, aki segíthet Önnek tisztán látni és esetleg eloszlatná a félelmeit, de biztos nem véletlenül ajánlották fel magának ezeket a lehetőségeket. 

Skorpió;  

Általános

Nagyon sokat változik a gondolkodásmódja a napokban. Végre kitisztul az elméje és már nem látja olyan sötéten a helyzetét. Ismét képes lesz optimistán gondolkodni. Ráadásul most már könnyedén meghozza azokat a döntéseket, amiket eddig halogatott. Készen áll bizonyos változtatásokat kieszközölni az életében és változtatni a kapcsolatain.

Szerelem

Sokkal jobban működne a kapcsolatuk, ha kicsivel rugalmasabb lenne. Ne támasszon annyi elvárást a párja felé és legyen vele megértőbb. Mondja el mit érez, mit gondol, de arra is legyen vevő, amit a kedves érez és gondol. Az egyedülállók élvezhetik a héten a flörtöket és hogy többen is csapják nekik a szelet. Egyszerűen formában vannak, könnyen hódítanak.

Karrier

Új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Elő is léptethetik, de akár arra is esélye nyílhat, hogy új területen kipróbálnia magát és azzal együtt az anyagi helyzete is rohamos javulásnak indulhat. E tekintetben csak azokat a lehetőségeket kellene kerülnie, amik befektetéssel járnak, mert átverhetik. Ne adjon ki a héten nagyobb összeget a kezéből.  
 

Nyilas;    

Általános

A napokban hirtelen felindulásból akar megtenni bizonyos dolgokat, de az rossz ötlet. Akármennyire is elragadják az érzései és biztosnak érez valamit, jobban jár, ha csak azután dönt, hogy előbb lehiggadt. Viszont van valaki a környezetében, aki kifejezetten feszegeti az határait magánál. Addig fog próbálkozni, amíg Ön nem mondja azt, hogy sok lesz.

Szerelem
A héten nem árt, ha elővigyázatos, mert valaki féltékenységből, irigységből megpróbálhatja összeugrasztani a kedvesével. Jobb, ha nem hallgat másokra és nem engedi, hogy befolyásolják magát. De nem árt, ha tudja, az illető egészen alantas trükköket is bevethet, hogy elérje célját. Azok, akik egy bimbózó kapcsolat elején állnak, kényelmetlen helyzetbe kerülhetnek. 

Karrier
Semmit se kockáztasson a munkahelyén, kerülje a vakmerő húzásokat, különben kellemetlen helyzetbe kerülhet. Inkább maradjon a járt úton, ne a napokban akarjon mindenáron kitűnni vagy valami fantasztikus dolgot vinni véghez. Továbbá különös pletykát hallhat arról, mik a szándékai a feletteseinek Önnel kapcsolatban. Mielőtt bármit is tenne, győződjön meg arról, igazak-e hírek.   
  

Bak; 

Általános

Ha valaki elől titkol valamit, érdemes lenne fontolóra vennie, hogy elmondja neki, mert minden esély megvan arra, hogy magától derül ki. Viszont fontolja meg alaposan, mibe vágja manapság a fejszéjét, nehogy olyan tevékenységet kezdjen űzni vagy tanulni, amivel csak az idejét rabolja. Ugyanez érvényes a kapcsolataira is, óvatosan szavazzon mindenkinek feltétlen bizalmat.

Szerelem 

Amennyiben friss kapcsolata van, könnyen abba a hibába eshet, hogy túlidealizálja kedvesét, és abból kellemetlenségei adódhatnak. Igyekezzen olyannak látni a kedvesét, amilyen valójában. Amennyiben még mindig a régi kedvesét szereti, abban az esetben fennáll annak az esélye, hogy visszatér az exe, de ne erőltesse a dolgot és ne is tegyen lépéseket a kapcsolat érdekében. 

Karrier

Büszke lehet magára, mert újabb eredményeket érhet el a munkahelyén. Ha üzlettel foglalkozik, jó esély van arra, hogy egy nagyobb üzletet hoz tető alá. Felettesei mindenképpen elégedettek lesznek magával. Akiknek saját vállalkozásuk van, ott felpöröghet az üzlet vagy akár olyan személyre bukkanhat, aki hajlandó beleinvesztálni az üzletébe.     

 Vízöntő; 

Általános

Mostanában nem túl jó a viszonya a szeretteivel, a barátaival. Viszont az semmit sem old meg, ha a szőnyeg alá söprik a problémáikat. Tökéletes ez a hét arra, hogy beszéljenek gondjaikról, és sikeresen elsimítsák az ellentéteket. Ha nagyobb dolgot készül vásárolni a héten, jelentősebb összeget ad ki, akkor legyen körültekintő, nehogy kellemetlenség érje.

Szerelem

Elbizonytalanodik a kedvesével szemben. Hirtelen úgy érzi, hogy nem azaz ember, akit megismert, hogy teljesen megváltozott és emiatt nem biztos már a kettejük kapcsolatában. Más párban élőkre viszont rátörhet a vágy, hogy megújítsák a kapcsolatukat, ami jó ötlet, csak semmit se kényszerítsenek rá a kedvesre, legyen minden megbeszélés tárgya.

Karrier

Munkahelyén is konfliktusba kerülhet, amiért nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni a kollégáival. Legyen Ön a bölcsebb fél és igyekezzen megoldást találni a gondjaikra. Ez jó pont lehet akár a feletteseivel szemben is. Rengeteg munkája lesz a héten, semmiképpen se vállaljon el plusz feladatot, még a kollégáitól se, mert nem fog végezni a saját teendőivel.  

Halak;  

Általános

A napokban több alkalommal is hirtelen felindulásból akar cselekedni, viszont azzal szinte mindig rosszul járna. Éppen ezért bölcsen teszi, ha előbb lehiggad és igyekszik megfontolt döntést hozni. Hajlamos manapság inkább álmodozni, semmint gyakorlatiasan gondolkodni és emiatt nehézségei adódhatnak. Viszont a napokban valakitől egy bölcs tanácsot kaphat.

Szerelem

Szerelmi háromszögbe keveredhet a héten és az is lehet, hogy a volt kedvese miatt. Az, hogy mi lesz a kimenetele, főként magától függ. De mielőtt úgy dönt, hogy belemegy vagy a másik felet választja, kétszer is gondolja meg a döntését. Mások úgy érezhetik, hogy túl sok nehézséggel kell szembenézniük, és hogy kapcsolatuk csak problémákból áll. Egy kapcsolat sem lehet mindig sétagalopp. 

Karrier

Lehetősége adódhat arra, hogy olyan területen próbálja ki magát, ahol eddig még nem dolgozott vagy pedig olyan esélyt kap, amire mindig is vágyott. Érthető, hogy ez fellelkesíti, de ne vegye félvállról a dolgot, hanem komolyan, felelősségteljesen álljon a feladatnak. Viszont semmilyen kockázatot ne vállaljon, minden tekintetben menjen biztosra.  

 

 Forrás: Ezo tv.

 

scroll back to top