Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
július 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Ancsa0124
  • Artnaty
  • szaboka79
  • kissgeza80
  • lindzi75
  • Andi1

 

 2018. 07.16   -  07. 22 -ig  

 

 Kos;

Általános

A kettősség hete lesz ez a kosok számára, valami nagyon felkavarja most önöket és nem tudják igazából, hogy ez most valóságos vagy vagy csak a látszat.
Félő, hogy megint megismétlődik a múlt, és ez most a jövőjükre is hatással lesz. Lehet azt hiszik, hogy megtudják javítani azt ami már elromlott, de igazából ennek kevés az esélye. Persze a Kosok bátrak. A héten ingatlannal is kapcsolatos dolog várható az életükbe.
“Az embernek nem kell annyira halálosan komolyan vennie önmagát.”(P.P) 

 Bika;

Általános

A karrierjük és a munkájuk miatt most nem kell aggódniuk a Bikáknak, a héten az anyagi helyzetükben is pozitív változásra számíthatnak, itt akár ingatlanból is jön pénz önökhöz. Ami nehézség most jöhet, az a párkapcsolatukat érinti, mert a héten egy nehezebb időszak kezdődhet, ami váratlan fordulatokkal gazdagított lesz, így a szingli bikák akár párt is találhatnak. Azok akik viszont megtalálták már, kisebb nehézséget élhetnek át, így erős lesz bennük a szabadságvágy. Itt az egymás felé támasztott elvárások okozhatnak gondot, engedjenek kicsit az akaratukból.
“Önbecsülés nélkül (…) hamar lezüllik az ember. Hiszen aki nem számít, bárhogyan viselkedhet. Ugyanígy lezüllik az a társadalom is, aki nem becsüli az egyént.”(P.P) 

Ikrek;    

Általános

Az Ikrek körül most kissé belassulnak a dolgok és fontos lesz, hogy ne a külvilágot akarják lenyűgözni és meggyőzni hanem a belső egyensúlyra figyeljenek. A héten ingatlannal kapcsolatos nehézség üti fel a fejét, ami kapcsóldik férfihoz is, lehet valaki nem tartja be az adott szavát és ez okozz némi problémát. a hétvége felé vízparti eseményen vehetnek részt, adják át magukat a mély érzelmeknek is.
“Ember nem lehet többfelé hűséges.”(P.P) 

Rák:   

Általános

Érzelmileg mély időszakot élnek meg most a rákok, bennük van a fény épp úgy mint a sötétség. Néha örömöt és hálát éreznek, de a másik pillanatban, pl. haragot vagy épp féltékenységet mások vagy a párjuk iránt. Most a munkájuktól is inkább szabadulnának, tele vannak újító gondolattal, de nehezen viselik ha a környezetük ezt nem támogatja. Gondoljanak arra, hogy egy igazán jó ötletet mások miért ne támogatnának? Külföldi férfi is nehézséget hoz, lehet kihátrál valami fontos dologból.
“Állati erotika nincsen. Az állati létben csak szexualitás van. Az erotika emberi találmány. Lélek kell hozzá.”(Popper Péter) 

Oroszlán;   

Általános 

Ami eddig könnyű volt az Oroszlánoknak, az most kissé nehézkessé válik, pedig igazából nem a dolgok változtak csak önök lettek racionálisabb gondolkodásúak, így most nehezen látják a fényt. Pedig, tudhatnák már, hogy ami a legtöbbet kívánja tőlünk az hozza a legtöbb fejlődést és örömöt később. A héten férfi rokonuk lepheti meg váratlan dologgal önöket, ami az anyagiakhoz is kapcsolódik.
“Ha szertartás kell a hűséghez és bizalomhoz, akkor a hűség és a bizalom már oda van.”(P.P) 

Szűz;   

Általános

Érzelmileg mély időszak kezdődik most el a Szüzek életébe. Felerősödhetnek a félelmeik, de valahogy jobban élvezik majd a dolgokat, amiket átélnek. Most értékessé válhat egy baráti beszélgetés. Ingatlannal kapcsolatos események is épp zajlanak, legyenek pozitívak, mert minden jó ha a vége jó. A családon belül most férfi rokon vonja magára a figyelmüket, lehet hogy valami történik vele, de hogy mi pontosan, az majd csak később derül ki.
“Hagyjuk hatni magunkra a naplementét, egy hegyet, egy fát, virágot, állatot. Ha zenét hallgatunk, átmenetileg felejtsük el a zeneszerzőt, a karmestert, az egyes hangszerek szólamait – adjuk át magunkat csak a hangzásnak.”(P.P)   

 Mérleg;  

Általános

A Mérlegek zavarosan láthatnak a héten még a kapcsolataikban, de már sokkal jobban látják, hogy min is kell változtatniuk, hogy jobb legyen (mondjuk azt mindig jobban látják, hogy másnak min kéne..). Ez már olyan időszak, ami a jövőjükre lesz hatással, bármi is történik az életükbe, szakmailag vagy anyagilag az hosszú távra fog szólni. A héten egy váratlan külföldi utazásról kaphatnak hírt, de az is lehet, hogy utazni fognak.
“Nem akarjuk látni és tudomásul venni, hogy mi minden van a “lelki zsákunkban”. Pedig a zsákot akkor is visszük, ha nem nézünk bele.”(P.P)   

Skorpió;  

Általános

Érzelmileg erős időszak ez most a skorpióknak, és úgy érzik ők viselik mások terheit is és az áldozat is az övéké. Pedig igazából, most egy dolgot akar az élet megtanítani nekik, hogy sodródjanak az árral és próbáljanak az akadálynak ne neki menni, hanem inkább csak kikerülni, ahogy a folyó kerüli ki a sziklát. Anyagilag kedvező időszak ez, minden befektetett munka most hosszú távon lesz gyümölcsöző, igaz ehhez dolgozni kell, de sebaj így még édesebb lesz az eredmény.
“Nem kötelességünk, hogy mindig szórakoztassunk másokat. Nem fontos, hogy mindig szerepeljünk és érdekesek legyünk. Meg kell tanulnunk, hogy kinek mit érdemes elmondani. És hallgatnunk is, ha nincs lényeges mondanivalónk.” 

Nyilas;    

Általános

Sok minden változik most a Nyilasok körül és ezek lehetnek túl gyorsan történnek. Az elkövetkező napokban sok minden bomlik fel vagy épp alakul át önök körül, így talán azt sem tudják másnap mi fog történni önökkel. Ez a munkájukra is érvényes, ezen a területen is gyökeres változás zajlik épp. de legyenek kitartóak, mert most ez a legfontosabb, lassan majd tisztán látják, hogyan is tovább. A párkapcsolatukban egy érzelmi lökést ad, valaki felbukkanása, ami azért elvonja a figyelmüket a gondokról.
“Sötétben és hidegben nem lehet élni. Meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét és melegét. A kapcsolatok fő anyaga a törődés.”(P.P)  

Bak; 

Általános

Sokat agyalhatnak a jövőn most a bakok, úgy érzik tökéletesebbnek kell lenniük ahhoz, hogy megkapják mindazt amire vágynak. Nehezen találnak nyugalomra és erős a vágy bennük, hogy irányítsák az életüket. Pedig épp az most a feladatuk, hogy élvezzék mindazt, amit a sors ad nekik, mert most az aratás időszaka jön el, és ezen nem szabad csak úgy átsiklani csak azért, mert más a valóság mint a képzelet. A hétvége felé egy vágyuk is teljesül és ez kapcsolódik, szerelemhez, szeretethez és a szépséghez is. Megérdemlik (bármit is gondolnak) fogadják el, nyitott szívvel.
“Létünket a paradoxon nagy törvénye szabályozza, amely azt tanítja, hogy mennél nagyobb erővel taszítanak a körülmények lefelé, annál inkább megnövekszik a felhajtóerő, és előbb-utóbb érvényesül. Éppen úgy, mint amikor egy parafadugót nyomunk a víz alá.”(Popper Péter) 

 Vízöntő; 

Általános

Ez a hét igazán kellemes a vízöntők számára, a munkájukban sikert hoz ez az időszak, igaz most kissé a háttérbe szorítva érezhetik magukat. Most megint a külsőségeké a főszerep és a könnyed társasági életnek. Hajlamosak most igazi arcukat elrejteni. fontos, hogy tudják mindazt amit másokban elítélnek előbb utóbb ők is átélik majd, így talán nagyobb empátiával kezelik a környezetüket. A héten idősebb férfi rokonukkal történhet valami, ami meghatározó lesz és az egészségét is érinti.
“Aki nem mutogatja magát – ragyogni kezd. Aki nem dicsekszik – sikeres lesz. Aki nem követel tiszteletet, azt elfogadják vezetőnek. Aki nem küzd senkivel, azzal senki sem képes megküzdeni.”(P.P)  

Halak;  

Általános

Fontos szerződésekké vagy épp jogi eseményekké ez a hét a Halak életében. Fontos, hogy türelemmel várják ki az események alakulását, mert a türelmetlenség elronthat mindent. A karrierjükben is emelkedést hoz ez a hét, viszont férfival kapcsolatban csalódás érheti most önöket. De ez csak abból fakad, hogy mindig a jobbat feltételezik arról, akit kedvelnek.
“Az igazi összetartozás valószínűleg az élet legnagyobb értéke. És nyilvánvaló, hogy nemcsak szerelmi összetartozásról van szó, hanem barátságról, vagy a nehezen meghatározható “közöm van ehhez az emberhez” érzésről is.”(P.P) 


 
 

 Forrás:biodepo.hu

 Készítette: Palotay Enikő

scroll back to top