Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN

A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA

  Üdvözlet Mesterek!

Metatron Vagyok a Fény Ura! Ezen a napon mi most a Harmonikus Beindítás, társteremtéssel való létrehozásáról beszélünk, amely most az Új Föld Második Évében (2014. március 20.) indul be. Rendkívülien fontos és időszerű a mostani üzenetünk számotokra. A Krisztusi/Kristály és Harmonikus Portálról fogunk beszélni és továbbá a 2014, 2038, 2075-ös évekről, de a MOST-ból.

scroll back to top

Bővebben: Metatron a fény ura - A 3. eljövetel lehorgonyzása

 2013. AZ ÚJ FÖLD NAGYSZERŰ KEZDETE 
METATRON A FÉNY URA


James Tyberron csatornázása
2013. január

Mi azt mondjuk nektek, hogy ez az időpont  - a 2012. december - az Új Kezdetekre való felemelkedést jelentette. És 2013-ban a Föld egy olyan formát öltött magára, amely lehetővé teszi a megjövendölt „visszatérést”.

scroll back to top

Bővebben: Az új Föld kezdete...  Metatron a Fény ura

Az embereket fényből és hangból álló, ragyogó, örvénylő, tojás alakú mezőkként észleljük. A fizikai testet ezeken a színes fényekből álló örvénylő mezőkön keresztül "látjuk", és olyannak tűnik számunkra, mint egy pislákoló csillagokból álló galaxis. Minden atom olyan, mint egy apró csillag, amely ragyogó fényt áraszt, a szerveitek pedig olyanok, mint a csillag­rendszerek. Ha a benneteket körülvevő örvénylő mezőkön keresztül nézzük a testeteket, meglehetősen szépek vagytok. Olyanoknak tűntök, mint a csiszolt gyémántok, becsesek és csodálatosak.....

(Forrás: Hathorok üzenetei)

 

                         

                                           

 

 

 
scroll back to top

Erőteljes tudatosság
Berkeley Springs, Nyugat Virginia - 2010. július 17.
( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel10_berkeleysprings_.html )


Hogy segítsünk az olvasónak, ezt a közvetítést újra átnéztük (Lee és Kryon) hogy még világosabb megértést biztosítson. Ami élőben történik, gyakran foglal magába olyan energiákat, amelyek egyfajta kommunikációt hordoznak, amit a nyomtatott anyag nem. Élvezzétek hát ezt a feljavított üzenetet, ami Nyugat Virginiában hangzott el, 2010. július 17-én.

scroll back to top

Bővebben: Erőteljes tudatosság

Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei - akiket mi többnyire angyalokként ismerünk. Közéjük tartoznak Földünk és Naprendszerünk védelmezői is. 
 

A Plejádok Fényküldöttei között több különböző lény található, mindegyiküknek megvan a maga egyedi szerepel így igen széles körben tudnak segítséget nyújtani. Ra, aki filozofikus útmutatásokban szokott beszélni a beavatottakhoz, egyike azon lényeknek, akikből a Plejádok Arkangyalainak Fénytestvérisége áll. Ezek az arkangyali lények Földünk és Naprendszerünk szellemi őrzői. A Fénytestvériség 4 csoportra osztható aszerint, hogy ki milyen színű fényt sugároz magából: aranysárgát, skarlátvöröset, égszínkéket vagy smaragdzöldet. Egy-egy színhez rengeteg fénylény tartozik, de az egy színhez tartozók mind ugyanazt a nevet viselik.

scroll back to top

Bővebben: Kik a plejádok?

Mi vagyunk a plejádok, egy energiaközösség a Fiastyúkról. Történetünk messzire nyúlik vissza. Őseink egy másik világból érkeztek, amely már megvalósította a tökéletességet. Ti egy olyan bolygón éltek, amely a beteljesedés felé halad, és mi azért jöttünk, hogy segítsünk a feladat teljesítésében. Eljött az idő. Ami most a Földön történik, az kihat az egész világmindenségre. A beteljesedés abból áll, hogy megértitek, kik is vagytok, és az élménnyel gazdagodva haladtok tovább.

 

scroll back to top

Bővebben: A Plejádokbeliek önmagukról