Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Mi vagyunk a plejádok, egy energiaközösség a Fiastyúkról. Történetünk messzire nyúlik vissza. Őseink egy másik világból érkeztek, amely már megvalósította a tökéletességet. Ti egy olyan bolygón éltek, amely a beteljesedés felé halad, és mi azért jöttünk, hogy segítsünk a feladat teljesítésében. Eljött az idő. Ami most a Földön történik, az kihat az egész világmindenségre. A beteljesedés abból áll, hogy megértitek, kik is vagytok, és az élménnyel gazdagodva haladtok tovább.

 

Plejádok

Őseink a Föld Eredeti Tervezői közé tartoztak. A mi őseink a ti őseitek is egyben, ezért rokonainkként tekintünk rátok. Őseink DNS-üket a jelenleg élő embertípus tervezőinek adták, és ez a DNS részévé vált az emberi faj kromoszómaállományának. Mivel a realitások egyike sem állandó, és a jövő sincs előre elrendezve, csak egy sor eshetőség létezik, lehetőséget látunk arra, hogy egy sokkal pozitívabb jövendőt teremtsünk a Föld számára. Vissza akarjuk hozni a fényt erre a bolygóra, és szeretnénk helyreállítani a Földet, hogy ismét betölthesse eredeti rendeltetését - vagyis, hogy egy csodálatos intergalaktikus információcsere-központ legyen. Ez az átalakulás nem csak a Földet fogja érinteni; hatással lesz a jövőtökre, a jelenetekre és az egész világmindenségre. Ez szenzáció ! Olyan helyen és időben jöttetek a Földre, amikor adott a fejlődés lehetősége. Hatalmas lépés előtt állunk, amelyben ti is részt vesztek. És nem vagytok egyedül, hiszen rengeteg energia érkezik a Földre, hogy részese legyen ennek a nagyszabású tervnek. Anyahajók cirkálnak a bolygó körül, amelyek szó szerint energiatranszformátorként működnek. Fénypászmák érkeznek ős öreg csillagrendszerekből, amelyek évezredek óta együtt dolgoznak veletek. Bolygótokra folyamatosan áramlanak ezek az információsugarak.
 
A folytonosan érkező információáradatot testetekkel kell felfognotok, átalakítanotok, elraktároznotok és továbbsugároznotok mások felé. Ez a szupertudatosság kialakulása, lényetek átalakulása, annak legmagasabb aspektusába. Tudnotok kell, hogy már most ilyenek vagytok, csak emlékeznetek kell rá. Azóta, hogy a Harmonikus Konvergencia idején (1987-ben kezdődött el, ekkor történt a felmérés a Földön és minden egyes ember Felettes-Én-je azt válaszolta, hogy készen állunk az energiaváltoztatásokra) felemelkedett a Földet körülvevő függöny, ez az energia folyamatosan érkezik hozzátok a kozmosz távoli részéből. Az energiaáradat úgy nő és erősödik, ahogy egyre inkább alkalmassá váltok a kezelésére. Emlékek, és még sok minden más áradata zúdul majd rátok. Ahogy elérkeztek a Fény Korába, olyan világok nyílnak meg, amelyeknek a létezéséről addig nem is tudtatok. Változás következik, egy dimenzióváltás, amely csökkenti a harmadik dimenzió sűrűségét, s ezáltal magasabb szintekre fogtok emelkedni, ahol csökken a test sűrűsége. Azért jöttetek ide, mert irányítani szeretnétek az evolúciós folyamatot, és részesei akartok lenni. Ez mind nagyon izgalmas lesz, hiszen több valóságsíkon működtök majd. Minden válasz ott van bennetek, mélyen eltemetve. Azért tódulnak felszínre a kérdések, hogy saját bensőtökből felhozhassátok rájuk a válaszokat. Ahhoz, hogy erre képesek legyetek, először el kell hinnetek, hogy az információ valóban bennetek rejlik. Az emberiség kiemelkedően fontos leckét tanul most. A tananyag természetesen az, hogy miként ébredjetek rá saját isteni lényegetekre, kapcsolatotokra a Teremtővel, azaz az Első Alkotóval és mindennel, ami létezik. Csodálatos lények vagytok, a Fény Családjának tagjai. Most azzal a megbízatással jöttetek a Földre, hogy változást hozzatok, és segítsétek az átalakulást. A kulcs a szeretet. A szeretet alkotja a világmindenséget.
...
Mi a magunk világában renegátoknak számítunk. Mint már mondtuk, a saját rendszerünk is átalakulást kíván. Hídként vagy kapocsként dolgozunk a Fény Családján keresztül számos rendszerben azért, hogy megváltoztassuk a sajátunkat. Az, hogy a szeretet és felelősség által növekszik a tudatosságotok, táplál bennünket, feltölt, kiterjed saját tudatosságunkra, és így továbbfejlődhetünk. Vagyis miközben mi a barátaitok és vezetőitek vagyunk, a segítőitek, ti is segítetek bennünket. A plejádok név hallatán érzitek velünk a kapcsolatot, mert segítünk nektek saját információtok, saját tudásotok előhívásában. Közös munkánk idején emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, kik vagytok, mert ez szükséges ahhoz, hogy megtalálhassátok saját ösztönzésetek legnagyobb forrását. Ne feledjétek, hogy mi a saját céljaink miatt vagyunk itt, ti pedig a magatok céljai érdekében, és mi mindannyian azért vagyunk itt, hogy együtt fejlődjünk, és létrehozzunk egy új vibrációs frekvenciát. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, tanítsunk és fejlődjünk, miközben együtt végigvisszük ezt a folyamatot. A szavak, amelyeket választunk és a koncepciók, amelyekről beszélünk, a testetek legmélyén tárolt kódok megfejtései. Testetek várja a kérdéseket, hogy elkezdhessetek rájuk rezonálni a bensőtökben rejtőző válaszokkal -, vagyis hogy a bennetek lévő sejtemlékek emlékezni kezdjenek arra, amit már tudtok. Ez az a hely, ahol az adat rejtőzik, és az a célunk, hogy ezt az adatot előhívjuk belőletek.
...
Ötleteket akarunk felvetni, hogy elgondolkodjatok rajtuk. A gondolat alkot. A gondolat teremtő erejébe vetett megingathatatlan hitetek fogja átalakítani saját megismeréseteket és a bolygó életét. Tőletek függ, ti döntitek el, mit tesztek - ez az egyik dolog, amit szeretnénk megtanítani. Mi információt adunk, de ti döntitek el, mit kezdtek vele: a saját életetekért ti feleltek, nem mi. Ti magatok választottátok azt, hogy itt legyetek. Küldetésetek van: az emlékezés aktivizálása és az emberi létezés értékének visszahelyezése a teremtés előterébe. Szükség van rátok. Életeken keresztül tanultatok, készültetek a mostani feladatra, nem jöttetek felkészületlenül. Mindaz, amit most tudnotok kell, ott rejtőzik bennetek, és az a feladatotok, hogy emlékezzetek a tanításra. Mi csak azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket. Ez része a mi küldetésünknek....
...
2013 elején az egész Plejádok-rendszer (amibe a Napunk is beletartozik) magasabb "iskolai" osztályzatba lép, és a csillaghalmaz Fényvárosoknak fog otthont adni. A Fényvárosok olyan lakóhelyek, ahol a népesség minden egyes tagja tisztában van a fejlődés szellemi törvényeivel, és tiszteletben tartja minden dolog szentségét. A Fényvárosok lakosai felismerik életcéljukat, és önmaguk, közösségeik és az egész létezés fejlődése és növekedése érdekeinek alávetve élik életüket (Isteni Terv szerint), és elérik legalább a Krisztus-tudat szintjét.
...
A Krisztus-tudat szint elérése A Krisztus-tudat szintet elérők alapítják meg az Új Földet és elhozzák a Megvilágosodás Korát/Fény Korát/Aranykort/Vízöntő Korát. A Krisztus-tudat eléréséhez szükséges kvantumugráshoz fizikai és érzelmi testeinknek át kell esniük speciális gyógyításokon, megnyílásokon, hogy egyáltalán előkészüljünk a változásokra. A Plejádok Fényküldöttei tevékenységének ez az egyetlen célja, vagyis hogy ezáltal megtisztítsák az utat számunkra (bennünk) Krisztus tömeges méreteket öltő, második eljövetele előtt. Segítségükkel lényegében ráébredünk megvilágosodott mesteri mivoltunkra, és még itt a Földön - emberi testben - Krisztus-tudatosságra teszünk szert - emberről emberre terjedő megvilágosodás útján.
...
A Plejádok Fényküldötteinek tevékenysége A Plejádok Fényküldöttei akkor jelennek meg nálunk, amikor az emberiség egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez ért. Ráébresztenek minket aktuális fejlettségi szintünkre és mutatják az utat a következő szint (jelen esetben a Krisztus-tudat) elérése felé. A Plejádok Fényküldötteinek kidolgozott, hatékony módszerük van arra, hogyan gyógyítsuk meg, alakítsuk át, és készítsük fel szervezetünket a változásokra. A plejádokbeliek azonban nem csak ezeknek a technikáját hozták el, hanem maguk is hatékonyan részt vesznek a munkában.
 
 
scroll back to top