Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36
Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei - akiket mi többnyire angyalokként ismerünk. Közéjük tartoznak Földünk és Naprendszerünk védelmezői is. 
 

A Plejádok Fényküldöttei között több különböző lény található, mindegyiküknek megvan a maga egyedi szerepel így igen széles körben tudnak segítséget nyújtani. Ra, aki filozofikus útmutatásokban szokott beszélni a beavatottakhoz, egyike azon lényeknek, akikből a Plejádok Arkangyalainak Fénytestvérisége áll. Ezek az arkangyali lények Földünk és Naprendszerünk szellemi őrzői. A Fénytestvériség 4 csoportra osztható aszerint, hogy ki milyen színű fényt sugároz magából: aranysárgát, skarlátvöröset, égszínkéket vagy smaragdzöldet. Egy-egy színhez rengeteg fénylény tartozik, de az egy színhez tartozók mind ugyanazt a nevet viselik.

A Plejádok Arkangyali Fénytestvériségének ragyogó aranysárga fényt sugárzó tagjait egyenesen Ra névvel illetik, ők a minden tapasztalásból fakadó isteni bölcsesség megtartói. Az égszínkék fénylények neve Ptah, ők az élet örökös természetének védelmezői és fenntartói. A vörös színű lények neve Ma-at, ők a szellem harcosai, az isteni bátorság félelmen túli energiájának őrei. A másik három arkangyali csoporthoz képest napjainkban a Ma-at lények közül vannak a Földünkön inkarnált állapotban a legtöbben. Végül a smaragdzöld fénylények neve An-Ra, akik az isteni együttérzés és megértés energiájának hordozói.

kik a plejádokA Plejádok arkangyali lényeinek némelyike tudatos kapcsolatot létesít emberekkel. Mások a Plejádok központi napja, az Alcyone körül csoportosuló csillaghalmazok bolygóközi kapcsolatainak fenntartásáért felelősek, megint mások pedig tudatosan álmodó emberi lényekkel dolgoznak együtt, olyan lehetőségeket tárva fel előttünk, amelyeknek észrevétele amúgy fizikai korlátokba ütközne. Néha előfordul, speciális, gyógyító álmokat bocsátanak ránk, elősegítve ezzel a múlt elengedését és a fejlődésben való továbblépést, vagy az önkifejezés olyan újfajta módozatainak a megtalálását, amelyek sokkal jobban illenek valódi, majdan kibontakozó önmagunkhoz. Mostanában leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy emlékeztessenek, és olyan ősi alapokon nyugvó gyógymódokat tanítsanak nekünk, mint amilyen a Plejád Fénymunka is.

Az emberiség és a Föld életébe való beavatkozásuk egyik konkrét példáját 1992 telén figyelhettük meg. Ekkor a Plejádok Fényküldöttei jelenleg emberi létformát magukra öltött társaikat (így engem is) testen kívüli űrutazásra vitték
- egy szempillantás alatt megtettük a Föld és a Plejádok csillagkép közötti távolságot. Ünnepet ültünk, nagy sokaság verődött össze emberi fénymunkásokból és a Galaktikus Tanács tagjaiból, köztük természetesen a Plejádok Fényküldötteivel.
Maga az idegen bolygó hihetetlen meglepetésekkel szolgált. Az ott lakó Plejádokbeliek az egész bolygót múzeumnak rendezték be, ahol a galaxisban valaha létezett valamennyi faj példányaiból őriztek néhányat, olyanokat is, amelyek a Földünkön réges-rég kihaltak. Ősidők előtti fafajták alkottak például erdőségeket, a Plejádokbeliek pedig a legnagyobb elragadtatással ápolták és gondozták múzeumuk kincseit.

Az Arkangyali Fénytestvériségbe tartozó csoportok nevei - Ra, An-Ra, Ma-at, Ptah - sokaknak ismerősen hangozhatnak, mivel ezeket a neveket az ősi Egyiptomban is rendszeresen használták, különösen az uralkodói címekben. Az akkori egyiptomiak spirituálisan jóval fejlettebbek voltak a mai utódaiknál. A Plejádokbeliek általános szokása volt az ősi egyiptomiakkal való kommunikáció, akik a maguk akkori szellemi fejlettségi szintjén képesek voltak válaszolni és engedelmeskedni a felsőbb akaratnak. A Plejádokbeliek szellemi bölcsességük legjavát átadták nekik: gyógyító módszereiket, a teljes körű érzékelés képességének kifejlesztésének módját, valamint a Földnek - a Naprendszerünk, a Galaxisunk és a legtávolabbi univerzumok fejlődésében betöltött - célját és szerepét illető ismereteket.

A Plejádok üzenete, 1. rész, hanganyag.

A Plejádok üzenete, 2. rész, hanganyag.

scroll back to top