Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 Sokáig nem tudtad, hogy mi az a „ valami hiányzik itt legbelül” érzés a lelkedben . Akkor elkezdtél küzdeni, célokat állítani és harcolni, amíg el nem érted. De amikor az áhított célt eléred, nem érzed azt az örömet, amit kerestél...Mindig van egy „De” vagy „Csak” érzés benned, az örömöd hiányos az űr ott lappang a szívedben. Az utadon sokszor elesel és szépen megtanulsz felállni, tovább menni! Közben pedig észre sem veszed, hogy mennyit tanultál, változtál, jó esetben nem követed el a hibákat, amik elbuktattak. Tisztulnak a gondolataid, már nem csak az áldozatot látod magadban, hanem megszületik szépen a Tudatos Ember benned. A szemed kezd LÁTNI, a füled pedig HALLANI!

scroll back to top

Bővebben:  Az első fejlődési kőr

 A háború folyik!  A Földanyán  és körülötte, de legfőképpen  bennetek!  Az erők, a pozitív és negatív erők, kegyetlenül egymásnak feszülnek, komoly harcot vívnak.  Ez az erők harca mindenkiben   testi - lelki tüneteket okoz.  Tudom, hogy sokan vagytok, akik csalódást éreztek,  talán nem ezt vártátok  nem ilyennek képzeltétek a Nagy Váltást... De higgyétek el kedveseim, hogy ez egy folyamat, ami nem tud megszületni egyik napról a másikra  és időnek  kell eltelni ahhoz, hogy a Tudat, az eddigi gondolkodás, a  szemléletetek megváltozzon!  Az ébredezők hallják a hívó hangot, belül, a lélek mélyéről, amely egyre erősebben szól, gondolatok, megérzések által ,  így vezetve benneteket a könnyebb és szeretet teljesebb élet felé.

scroll back to top

Bővebben: Az új Föld alapjai

A Kapu megnyílt......Az a Kapu, ami miatt a mostani időre születtünk le, amit eddig vártunk, amit a lelkünk mélyén éreztünk, és amire a leszületni vágyó lelkek, leendő csillag gyermekek is vártak!
Csendesedj el.... képzeld el , hogy ott állsz és már nem akarsz semmi negatív energiát, rezgést ( ez lehet életkörülmény, jellembeli negatív lenyomat) tovább vinni!
scroll back to top

Bővebben:  Itt az idő

A szemeddel érzékelj, de a tudatoddal láss! A szíveddel szeress, de a tudatoddal éld meg az érzést! Ha ezt sikerül elérned, akkor megtapasztalod azt a teremtő erőt amit Szeretetnek hívunk, ami feltételek nélkül ad és ad.... A szeretet olyan erő, amely ellen nincs és nem is lesz fegyver. Nincs olyan élethelyzet, ahol nem lehet megmutatni a hatalmát, mert akiben a szeretet benne él, az ezt a rezgést árasztja magából és az emberek "akaratlanul" is erre reagálnak.

scroll back to top

Bővebben: Ahogy kellene...

Ez az év nagy lehetőségekkel bír azok számára akik elmerik engedni a múlt rossz beidegződéseit! A jobb sors itt "kopog" a dimenziók kapuján, arra várva, hogy teret engedjetek neki! Önmagatok lelki kapuját tárjátok ki és megérzitek a segítséget a mindennapjaitokban! Sokan gyülekeznek  mesterek, arkangyalok, angyalok,  tanítók a változás előidézésében és megkönnyítésében.

scroll back to top

Bővebben:  Üzenetek