Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 A háború folyik!  A Földanyán  és körülötte, de legfőképpen  bennetek!  Az erők, a pozitív és negatív erők, kegyetlenül egymásnak feszülnek, komoly harcot vívnak.  Ez az erők harca mindenkiben   testi - lelki tüneteket okoz.  Tudom, hogy sokan vagytok, akik csalódást éreztek,  talán nem ezt vártátok  nem ilyennek képzeltétek a Nagy Váltást... De higgyétek el kedveseim, hogy ez egy folyamat, ami nem tud megszületni egyik napról a másikra  és időnek  kell eltelni ahhoz, hogy a Tudat, az eddigi gondolkodás, a  szemléletetek megváltozzon!  Az ébredezők hallják a hívó hangot, belül, a lélek mélyéről, amely egyre erősebben szól, gondolatok, megérzések által ,  így vezetve benneteket a könnyebb és szeretet teljesebb élet felé.

 

Az új Föld  fiatal még!  Időbe telik, mire a régi,  sötét erők okozta  "sleppet " eltakarítjátok és megszüntetitek és ez a belső világotokra is vonatkozik.  Tapasztalhatjátok, hogy felszínre kerülnek olyan  régi - régi  események, gondolatok esetleg  problémák  amelyekről úgy gondoltátok, hogy túl vagytok, most elébetek áll, megoldásra - átértékelésre - elengedésre várva. Ne ijedjetek meg  kedveseim , mert a félelem a negatív erők legnagyobb fegyvere!  Ne engedjétek, hogy a reményeteket elvegyék tőletek az életutatokba előálló események! Próbáljátok meg szeretettel fogadni a megoldandó feladatokat, mert minél többet megoldotok, annál könnyebb lesz a lélek. Minél könnyebb a lélek, annál befogadóbb a Tudat az új pozitív gondolatokra  és tudjátok, hogy a gondolatotoknak hatalmas a teremtő ereje!  Kedveseim!  Minden megszületés fájdalommal jár, de a jutalom nem marad el!  Nem szabad  engedni , hogy a negatív erők láttassák veletek az életet és a sorsot!  Mindennek meg van a miértje az OKa.  A gondolatoknak és a jelennek  hatalmas ereje van,  ezért koncentráljatok a jelenre.  Ez az időszak most a tisztulás  és a töltekezés időszaka a számotokra.  Mi mindenben segítünk benneteket kedveseim!  Segítünk lehetőségekkel,  utat mutatunk a "kilátástalannak" tűnő helyzetekből, tisztelve a szabad akaratot,amivel rendelkeztek. 

Azt is tudjuk, hogy sok lélek csak eddig vállalta a földi létet, eddig teljesített itt szolgálatot, de olyan is sok van aki nem vállalja  ezt a folyamatot  és a test  elhagyásának más - más formáját megjelenítve elhagyják a Földi létet.De tudnotok kell kedveseim, hogy ez az ő döntésük, amit lehet, hogy már a leszületésük előtt megírtak az életútjuk eseményeibe, vagy "csak " most határozták el a szabad akaratukkal élve. De azt is tudnotok kell, hogy boldogan távoznak és egy más helyen fognak majd szolgálatot  teljesíteni az itt leélt élet tapasztalatait is hasznosítva!  Nincsenek véletlenek!  Az sem az, hogy pont erre az időszakra születtetek le és  ide!   Ti akik  úgy döntöttetek, hogy maradtok, segítitek a Földanyát, vele együtt magatokat, lerakosgatjátok az új, Tisztasággal és Szeretettel teli jövendő alapjait. Már megszülettek és születőben vannak azok a Fény lelkek, akik segítenek nektek és folytatni fogják azt, amit ti elkezdtek! Ezek a Fény gyermekek, már életek óta erre az időre vártak és most nagy boldogsággal születnek le! 

Kedveseim!  A kapuk kinyíltak, a Fény  világít ! Induljatok, régen várunk  Rátok!

 Áldás;  Zaharel  arkangyal

scroll back to top