Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

 Sokáig nem tudtad, hogy mi az a „ valami hiányzik itt legbelül” érzés a lelkedben . Akkor elkezdtél küzdeni, célokat állítani és harcolni, amíg el nem érted. De amikor az áhított célt eléred, nem érzed azt az örömet, amit kerestél...Mindig van egy „De” vagy „Csak” érzés benned, az örömöd hiányos az űr ott lappang a szívedben. Az utadon sokszor elesel és szépen megtanulsz felállni, tovább menni! Közben pedig észre sem veszed, hogy mennyit tanultál, változtál, jó esetben nem követed el a hibákat, amik elbuktattak. Tisztulnak a gondolataid, már nem csak az áldozatot látod magadban, hanem megszületik szépen a Tudatos Ember benned. A szemed kezd LÁTNI, a füled pedig HALLANI!

 

 

 Hallani a belsőd a tiszta Éned hangját és rá jössz, hogy az az űr, amit eddig éreztél, mind az Ő hívó hangja volt, hisz mindenre figyeltél, csak magadra nem! Felvillan a lényedben az a kis szikra, amit Isteni Fénynek hívunk és lélekben Felnősz! Átértékelsz mindent! Egyre kevesebb szükség lesz a „szemüvegre”, amit magadnak tettél fel...már látni akarsz és megtalálni Önmagadat. Hosszú utat tettél meg, de ez volt a választásod, ezért születtél ide, hogy segítsd előjönni a lelked mélyéről azt, aki vagy! Ezután segíthess az ébredezőknek, tisztán, őszintén, nem feledve, hogy mindenki „indult” valahonnan.

Tudod, akkor történik az áttörés, amikor elengeded az elvárásokat, mindet! Amikor azt mondod:

„ itt állok előtted csupaszon és némán”.., s hogy ki előtt? Hát Önmagad előtt! Miért csupaszon? Mert már levetetted a kis éned, és miért némán? Mert már kész vagy elfogadni az Éned irányítását, mersz bízni és akkor megnyílnak az Univerzum csatornái, lehetőségekkel, Reménnyel!

Te pedig megnyersz egy csatát, saját magad legyőzöd! Na ez a kegyelem állapota! Az alap! 

Erre kezdhetsz építkezni, felépíteni a Bölcs Embert, az életedet, kezedbe veheted a sorsod irányítását! Nem baj, ha mindent előröl kell kezdened! A múlt tapasztalatai beleégtek a lényedbe, már tudatosan figyelsz magadra!

Itt az idő, hogy MERJ bízni! Merd át adni magad az Univerzum erőinek, MERJ "hátrább" állni a sorsodban, hogy legyen hely az új, pozitív erőknek! Magad is meglepődsz, hogy amikor ezt megteszed, megtalálnak a lehetőségek, mert MEGENGEDED magadnak, így pozitív irányú változás veszi kezdetét a sorsodban!
Amikor MERSZ, "megnevezed" a negatív erők leghatékonyabb démonát, a félelmet és akkor az, elveszti a hatalmát feletted!
MERJ!!!

Áldással és szeretettel..

 

 

scroll back to top