Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

Ez az év nagy lehetőségekkel bír azok számára akik elmerik engedni a múlt rossz beidegződéseit! A jobb sors itt "kopog" a dimenziók kapuján, arra várva, hogy teret engedjetek neki! Önmagatok lelki kapuját tárjátok ki és megérzitek a segítséget a mindennapjaitokban! Sokan gyülekeznek  mesterek, arkangyalok, angyalok,  tanítók a változás előidézésében és megkönnyítésében.

Aki el mer rugaszkodni az anyagi világ elavult berögződéseitől, az beengedi a sorsába azokat a pozitív  erőket, melyek gyarapodást idéznek elő az életetek minden síkján, de főleg a tudatotok változását alakítja át. Lehet, hogy majd Csodának gondoljátok a pozitív tapasztalatokat, de  Kedves gyermekeim, erre az útra  születtetek ide a Földre, hogy a tudatotokkal megteremtsétek magatoknak a jólétet és a boldogságot! Hosszú út áll az Emberiség mögött,és eljött az idő arra, hogy az Isteni terv érvényesüljön.

A földhöz ragadt dolgokon túl kell  látnotok, mert az új  rezgést már érzékelitek  Gaja a Földanya segítségével,aki kapcsolatban áll az Őt körülvevő erőkkel. Ez a hely, amit Ti az otthonotoknak tudhattok,egy csodálatos hely az Univerzumban....drága gyermekek, ez a Ti "bölcsőtök", amiből most már ki kell "lépnetek" hogy növekedhessetek! Ez az év  lesz az "első lépés" ebben! Ne feledjétek, hogy  nagyon szeretünk benneteket és mindenben támogatunk mindenkit aki a szeretet útján jár...

Zaharel arkangyal

scroll back to top