Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

A szemeddel érzékelj, de a tudatoddal láss! A szíveddel szeress, de a tudatoddal éld meg az érzést! Ha ezt sikerül elérned, akkor megtapasztalod azt a teremtő erőt amit Szeretetnek hívunk, ami feltételek nélkül ad és ad.... A szeretet olyan erő, amely ellen nincs és nem is lesz fegyver. Nincs olyan élethelyzet, ahol nem lehet megmutatni a hatalmát, mert akiben a szeretet benne él, az ezt a rezgést árasztja magából és az emberek "akaratlanul" is erre reagálnak.

Bármilyen krízishelyzetet élünk meg valami, vagy valaki miatt, a szeretet "lefegyverező" hatású! Ezért fontos, hogy a szívünk nyitva legyen és tudatában legyünk ennek az erőnknek  és  ne féljünk használni. Ez is a felemelkedés részéhez tartozik, a felszabadulást eredményezi, a lélek felszabadulását,  abból a börtönből,  amibe  a  kígyó én  zárta...

Merjetek Kedves Emberek bízni a megérzéseitekben, a legbenső  Önmagatokban! Sokan érzik egyre erősebben azt az energiát,amivel segítünk benneteket kedveseim, csak fogadjátok el! Mindég lássatok egy kicsit a dolgok "mögé"...... Az Univerzumban lévő vonzás törvénye  egyre erősebben érezhető a Földön, ezért nagyon oda kell figyelni a gondolatokra.

Pozitív gondolatokra pozitív élethelyzet a válasz, történjen  az bármilyen formában, de ennek az ellentéte is így működik! Oldd meg a Jelent maximálisan, hogy a jövődet irányítani tudd! Ne feledjétek, minden helyzetnek ( okozatnak), van egy oka. Na azt kell keresni és nem csak  a felszínt látni! A szeretetünk veletek van és mindenben segíti az emberiséget, csak meg kell a szíveket nyitni. Amit adsz önszántadból, önmagadból, annak az sokszorosát kapod vissza! De csak akkor, ha nem vársz cserébe semmit.

 

médiumi közvetítés zamira által

scroll back to top