Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

A földi ruhát, azaz a testet 1 életre, vagyis 1 inkarnációra kapja az ember. A lelket 1 inkarnációs ciklusra (25920 év). A lélekben tárolódik minden olyan élmény, érzés, amit valaha az életeink során begyűjtöttünk. Még ha a tudatos elme nem ismeri fel, a lélek akkor is képes emlékezni. Ez az oka pl. annak, ha valaki első látásra szimpatikus, vagy éppen az ellenkezője…

scroll back to top

Bővebben: A Te jövőd Tőled függ

Mikor ideérkeztél, választottál magadnak egy életfeladatot. Ha ezen az úton haladsz, béke és nyugalom van benned, bármilyen körülmények között élsz is. Ha figyelmen kívül hagyod, nyugtalanság és zűrzavar van benned, mert a lélek tiltakozik, üzen, hogy rossz úton jársz. Ha az életfeladatod megoldásán dolgozol, mindig lesznek segítőid itt a Földön, s az Univerzumban is.

scroll back to top

Bővebben: Az életfeladatról..

Ebben az elektromagnetikus energiaburokban létezik egy függőleges erőáram, a gerincoszlop mentén, a hét fő csakrával. Ahol az energiaszálak 21x keresztezik egymást, ott alakultak ki a fő csakrák, ahol 14x, ott a 21 mellék csakra. Ahol 7x, ott az akupunktúrás pontok. A szivárvány színeit követve láthatóak egymás fölött. A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent, a látók ugyanis forgó örvényként érzékelték. Ezek a tölcsér alakú örvények a gerincoszlop felé szűkülnek. Az első és a hetes csakra kivételével, párosával találhatók, elöl és hátul. Elöl az érző, hátul az akarati központtal. Minden csakrához kapcsolódnak különböző testrészek, belső-elválasztású mirigyek, és az adott auraréteghez kapcsolódva adja a pszichés hátteret.

scroll back to top

Bővebben: Csakrák és a feladataik

A Kristálygyógyászat közel egyidős az emberiséggel, hiszen Lemúriában, majd később Atlantiszon igen jelentős szerepük volt.

A kristályokat több, mint 80.000 éve használjuk a Földön. Az ősi civilizációkban a gyógyítás és a hatalom forrásai voltak, információ- és energiahordozóként használták őket. Olyan geometriai mintákat fejlesztettek ki, mellyel energiamezőket hoztak létre.

 

scroll back to top

Bővebben: Csakrák és a horoszkópunk kristályai


AMETISZT - a bölcsesség és spiritualitás köve

scroll back to top

Bővebben: Gyógyító kristály kövek

Minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikusan. (Ilyenkor több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb.) Miért hat ránk ilyen  nagy erővel a Hold?  Mert a Hold a Földön lévő vizeket uralja (ld. ár-apály), és az emberi test több mint 70%-a  is víz.

                                           

Ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk. Újhold és telihold napján egy jó szó is százszorosan hat, de egy negatív gondolat is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Azt kapjuk vissza, amit adunk, olyan rezgések jönnek vissza hozzánk, amilyeneket kibocsájtunk. Ez a vonzás törvénye. (ld. A TITOK)

A TÍZMILLIÓSZOROS napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!

scroll back to top

Bővebben: 10 milliószoros napok 2013-tól 2016-ig