Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

A gyertya mágiában  írtam két istennőről, akik segítenek az anyagi gondokban.Most lássuk részletesen, hogy kik ők.

Abundantia

 AbundantiaA siker, az eredményesség, a bőség, a jó szerencse istennője, egyúttal a megtakarítás, a beruházások és a jómód úrnője is.  Adakozó természetű, szépséges istennő. A római mitológiában álmukban lepte meg a hozzá fohászkodókat. A mindig nála lévő bőségszaruból rázta ki az ajándékait. Ő a bölcsesség hatalmas, kiapadhatatlan záporának forrása. Örömmel megjutalmaz bennünket,  ha hozzá fohászkodunk. Abundantia  feladata, hogy megfelelő körülmények előteremtésével segítse terveinket, és feltárja előttünk eddig ismeretlen rejtett értékeinket.

Hogyan kerülhetünk vele kapcsolatba?

Vegyünk egy vagy több aprópénzt abba a kezünkbe, amelyikkel nem szoktunk írni ( ez a befogadó kéz), és mondjuk el saját szavainkkal a kérésünket és azt, hogy segítsen megoldani a pénzzel kapcsolatos aggályainkat.

 

Aeracura

AeracuraA kelta Földanya bőségszaruval a kezében jár-kel. Mindig akad nála nyalánkság azok számára, akik készek elfogadni  ajándékait.  Játékos istenség, akit akkor szólíthatunk meg, ha gyors  anyagi segítségre  van szükségünk. Azt kéri tőlünk, hogy mondjuk ki a kívánságainkat, amikor közeledünk hozzá!

Miként  szólítsuk meg?

Mivel Földanya, így legjobb a szabadban beszélni hozzá. Nyugodtan vegyük le cipőnket is, hogy érezzük a talajt a talpunk alatt. Beszéljünk hozzá szívből és bátran! Fogalmazzuk meg, hogy mit is szeretnénk.

{jcomments on}

scroll back to top