Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
november 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5
  • Dianoah
  • Szofi
  • Peti36

A magány és  az egyedüllét sajnos nagyon gyakori a mai rohanó világban.  Nem érünk rá élni! Divat ma szinglikén élni, kitolódott a családalapítás ideje. De eljön egy pillanat, amikor megrezzen bennünk  valami és  nem elég már, hogy senki nem  vár otthon, rádöbbenünk vágyunk egy társra, rossz érzés, hogy nem tudunk odabújni senkihez, nincs kit  a karjainkba venni és fordítva.

 Az egyedüllét hosszútávon boldogtalanságot eredményez. De mi van akkor, ha egyszerűen nem sikerül párra találni, bárhogy is próbálkozunk, nem sikerül bevonzani egy olyan partnert, akivel összekötnénk az életünket?

Hát, először is vizsgáljuk át magunkat, miben kell változtatnunk, gondoljuk végig a hozzállásunkat. Tényleg nagyon szeretnénk egy  megfelelő társat?  Társat, aki nem csupán szex partner, futókaland,  hanem életünk  minden mozzanatában magunk mellett tudhatjuk, akit szeretni akarunk, akiért készen vagyunk kompromisszumokra is....tisztázzuk le magunkban, hogy valóban akarjuk-e ezt a gyökeres változást? Minden az elménkben kezdődik! Amit ott  tartunk, arra "rezeg" vissza az univerzum! Ha ezeket a dolgokat letisztáztuk magunkban, akkor kérjük KAMAÉL angyalt segítsen nekünk! Kamaél az emberi kapcsolatok, a szeretet, a párkapcsolatok  és a szerelem őrző segítője! Gyújtsunk egy gyertyát és fogalmazzuk meg és gondoltban, vagy akár hangosan is mondjuk el,  hogy milyen az a társ, akit szeretnénk ha az életutunkba kerülne ! Kamaél, segít, hogy a karma szálak úgy alakuljanak az univerzumban, hogy ez lehetővé váljon!

Alaposan nézzük át az évek alatt hozzánk nőtt tárgyakat, milyen emlékeket ébreszt bennünk. Ha kellemetlen,  fájó emléket, vagy már semmi érzést nem vált ki bennünk, ha a  magányt juttatják eszünkbe, akkor szabaduljunk meg tőlük.  Nem könnyű....De ezáltal helyet adunk az újnak, az új lehetőségeknek .Rendezzük át a környezetünket, váltsunk stílust, változtassunk a külsőnkön ( új frizura, új ruhák ), járjuk el társaságba, nem szabad begubózni, mert akkor hiába imádkozunk Kamaél angyalhoz! A zárt ajtón nem tud becsöngetni a társ! Találjuk magunknak új  hobbikat, kacsintsunk új dimenziók felé, fedezzünk fel magunkban új képességeket. Hinnünk kell benne, hogy ha a tényleges , belűről jövő vágy hajt, akkor  beindul a rezgés  befelé is a sorsunkba, lehetőségekként megjelenve.Ha a testünket és lelkünket is ápoljuk, ha mélyebben foglalkozunk önmagunkkal, talán új életérzések, új emberek is  az utunba kerülhetnek. Ne feledjük a csakrák kezelését sem! Gyújthatunk Jin-Jang gyertyát is, mert ez is a párt szimbolizálja.

Töltsük meg élettel a környezetünket, ne hagyjunk üres, vagy bánatot sugárzó sarkot sem. Helyezzünk ki nyugodtan páros tárgyakat, két gyertya, két egészséges dísznövény, örömöt sugalló  tárgyak. Apránként, ne görcsösen akarjuk a változást, bízzunk a megérzéseinkben, és főleg higgyünk abban, hogy egymásra találunk azzal, aki bennünket keres! Bízzunk abban, hogy az utunkba terelik azt akivel hosszútávú kapcsolatunk lehet!

{jcomments on}

scroll back to top