Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Jóslás

Sokan szeretnénk ismerni a jövőt, szeretnénk, ha vágyainknak megfelelően alakulnának a dolgok körülöttünk. De a NAGY EGÉSZ úgy van kitalálva, hogy csak keveseknek, és csak ritkán adatik meg a dolgok előre kiszámíthatóságának képessége. Általában azt szeretjük hallani, hogy milyen szépek, okosak és jók vagyunk, rossz dolgok pedig csak azokkal (másokkal) történhetnek, akik nem annyira tökéletesek, mint mi. De az élet nem mindig a mi igazságunk, a mi értékrendünk, a mi reményeink szerint alakul, néha bizony padlóra küld és nem értjük, mivel érdemeltük ezt ki. Nem haragudhatunk az egész világra csak azért, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan mi szerettük volna. Mi a megoldás?

kártyajóslás

Talán, ha egy picit jobban ismernénk magunkat, ha a hibáinkat és erényeinket sem tagadnánk meg, akkor könnyebb lenne feltérképezni a ránk váró nagybetűst. Erre való a jóslás. Ehhez nem fontos feltétlenül a kérdezőnek jelen lennie ( bár úgy a legjobb) , elég csak a kérdését feltennie! Azok a lények, akik a mindennapjainkban velünk vannak és ismerik életünk útjának eseményeit, állomásait, tudják, hogy milyen lehetőségek közelítenek a sorsban felénk.

A kártya nem dönt helyettünk, de segít abban, hogy megértsük életünk eseményeit, és a jelenlegi rezgéseinknek megfelelően segít feltérképezni a lehetséges jövőt. Senki sem tudhatja a biztos jövőnket, hiszen azt a jelenlegi gondolkodásunkkal, érzéseinkkel, rezgéseinkkel mi magunk formáljuk, erre való a szabad akarat. Így a jóslatok által előrejelzett lehetséges jövőn mi magunk tudunk változtatni, kivéve, ha elkerülhetetlen, karmikus eseményekről van szó, akár jó, akár negatív értelemben. Lehet, hogy olyan választ kapunk, amire belsőleg nem vagyunk felkészülve. Ekkor teljesen normális reakció az elutasítás. De a válasz attól még az a válasz marad… , és irányt mutat!

Ne félj a jövőtől! Vedd kezedbe életed irányítását és készülj fel tudatosan az eljövendő eseményekre!

Mindenre kiterjedő személyes kártyajóslás          6000,- Ft
 

Bejelentkezés a 06/20- 219 - 27 - 02 telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!

scroll back to top