Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • Dodó91
  • abidne
  • Red
  • kildiko05
  • sonar
  • mjuhasz5

Karma  analízis =  Nevek mágiája

Kabbalista horoszkóp
 

Azt a fejlettségi szintet, leélt életekből nyert tapasztalatokat mutatja meg, amivel a lélek a leszületése előtt rendelkezik. Rámutat a leendő életút fejlődésének szakaszaira és az elérendő célokra, amit életútnak, életcélnak nevezünk. Segíthet megérteni önmagunkat és embertársainkat is. Magyarázatot ad a jellemünkre.

karma analízis

Ezt a tervet,amit elérendő célnak hívunk a lélek saját magának írja meg, amit magas rangú angyali lények, Égi Mesterek  bírálnak el. Erre azért van szükség, mert  abban az állapotban nem érzékelhető a fizikai világ súlya és csak annyit "vállalhat" be amennyit az emberi testben eltud viselni (karmák ledolgozása,fejlődéshez szükséges tapasztalatok megélése, tanulás...), ezután "kiválasztja" azt a  lélekpárt,akiknek a génjeire szüksége van az életcélja eléréséhez,de még a helyet is ahová lefog születni.....és megszületik!  Attól a pillanattól kezdve pedig minden rajtunk, leszületett utazókon múlik, mert a karmát nem csak hozni lehet,hanem megteremteni is a  jelen életben....

Nagy segítség lehet a számunkra,ha tudjuk kik vagyunk, vagy ki az a lélek akit nevelünk, megmutathatja a sorsunk  útját! A bölcselet azt mondja,hogy nevedben a sorsod.

Mivel az ember a nagy kozmosz vetülete, vagyis kis kozmosz,  ezért  külső és belső történetének minden mozzanata valami láthatatlan, egyetemes formulából árad ki.  Az egyén jelen életének némely történését sokszor "véletlennek" tartja, de a Látó tudja, hogy a véletlennek nincs helye a világmindenségben. Ok  és okozat törvényei uralkodnak a mélyebb létsíkokon, a magasabb  létsíkokon pedig a szellem mágikus tudatossága.
Az, hogy valakinek  bizonyos nevet adnak,  karmikus terhelés rajta, megfelel fejlődési állapotának.  Itt mutathat utat a  Nevek mágiája, ami Kabbalista horoszkóp alapján épül fel.
A vezetéknév  a vérkeresztséget jelöli, de benne van a változtatás lehetősége is.
A keresztnév már személyesebb adottságra utal, bizalmas kötésre  önmagunkkal és környezetünkre.
A vezetéknév a fizikai síkon, a keresztnév  az asztrálsíkon határozza meg a sorsunkat.
Meglehet vizsgálni  a társas viszonyokat is  ( házasság,  emberi kapcsolatok,  vérrokoni szálak : gyermek, unoka stb. ) és nem csak az egyén  jelen életbeli  jellemzőit !
Ár: 4000 Ft / db
 
Bejelentkezés a 06/20- 219-27-02  telefonszámon, vagy írj nekem itt a honlapon!
scroll back to top